Wat zit er in jouw droomkist?Het gure stormweer heeft ervoor gezorgd dat jouw bootje helemaal de verkeerde koers heeft genomen. Het dondert en bliksemt boven je hoofd terwijl de wind je meesleurt, sneller en sneller. Gelukkig zie je in de verte een onbewoond eiland en met veel moeite, strand je er aan. Het eiland is niet erg groot en na enkele minuutjes heb je het helemaal verkend.
Als je terug naar je bootje wandelt, komt de zon langzaamaan terug achter de wolken vandaan. Door zijn stralen zie je iets schitteren in het zand... het is het deksel van een houten kist, half begraven in het zand. Je rent er naar toe en slaat hem open. Als je ziet wat er in zit, sla je opgelucht adem. Dit is precies wat je nodig had! Nu kan je zeker overleven op dit eiland!

Wat zat er in jouw kist?

Deze quiz is de allereerste opdracht van The Quibbler GamesMogelijke uitkomsten

Een vlieger (21 x uitgekomen)

Je opent de kist en op de vloer ligt... een vlieger! Het enige waar je bang voor had, was verveling op dit eiland. Maar goed dat je nu een vlieger hebt, urenlang plezier gegarandeerd!

Jouw uitkomst wil zeggen dat je een speelvogel bent, die de dingen niet al te serieus neemt. Dat is een erg goede eigenschap, die ervoor zorgt dat mensen graag bij je zijn.
Vlieger er maar lekker op los!
.

Een strandstoel (15 x uitgekomen)

Terwijl je voelt hoe de zandkorrels tussen je tenen kruipen, sla je het deksel van de kist open. Hij is helemaal leeg, op één object na: een strandstoel! Meteen klap je hem open en zet je hem neer op het strand. Met je gezicht naar de zon gericht, slaak je een diepe zucht. Precies wat je nodig had!

Deze uitkomst laat zien dat je een relaxt persoon bent, die erg gericht is op comfort. Je vindt het belangrijk om goed in je vel te zitten en vrienden te hebben die je ook dat gevoel geven. Jij wil altijd op je gemak zijn, anders maak je je snel uit de voeten!
Deze eigenschap zal je snel waarschuwen als de situatie niet goed voelt, dus luister er maar goed naar.


.

Zonnebrand (49 x uitgekomen)

Je voelt hoe de zon je schouders en armen begint te verwarmen en loopt een beetje paniekerig naar de kist. Een klein kreetje ontsnapt over je lippen als je ziet wat er in ligt: zonnebrand! Zonder erbij na te denken neem je het flesje in je armen en knuffelt het innig. Dit is precies wat je wou! Je tere huid kan immers helemaal niet goed tegen de zon en binnen een uurtje zou je er al uitzien als een kreeft. Snel begin je je in te smeren, om daarna met een gelukkig gevoel onder de bomen te gaan zitten.

Deze uitkomst wil zeggen dat je een persoon bent die (misschien onbewust) naar bescherming zoekt. Jouw allereerste behoefte in een vriendengroep of thuis, is om je veilig te voelen. Anders ben je niet op je gemak.
Jij hebt genoeg met een paar vriendinnen die dicht bij je staan en deze vriendschappen zullen ook lang duren. Een goede eigenschap dus!

.

Een strandtentje (27 x uitgekomen)

Onhandig struikel je half over het strand om bij de kist te geraken. Als je die open doet, kan je je ogen bijna niet geloven. De hele kist zit vol met een soort plastic stof... wat is dit in hemelsnaam? Met heel wat gesukkel, krijg je uiteindelijk toch het hele gevaarte uit de kist en kan je eindelijk zien wat het is: een strandtentje! Zonder aarzelen begin je hem op te bouwen. Als hij staat, ga je richting de palmbomen om een aantal bladeren eraf te halen die je kan gebruiken als matras. Zodra de zon onder gaat, kan jij lekker in je tentje gaan liggen: zacht en droog!

Deze uitkomst wil zeggen dat jij weet hoe je je plan moet trekken. Jij bent degene waar mensen naar kijken als ze niet meer weten wat te doen. Op elke vraag heb jij wel een antwoord klaar - of die nu juist is of niet.
Jij hoeft je helemaal geen zorgen te maken want jij komt altijd op je pootjes terecht!

.

Een boekje en pen (29 x uitgekomen)

Durf je het? Durf je het niet? Wat als er iets in de kist zit waar je bang voor bent, een dier dat er per ongeluk vast zit of het ergste: helemaal niets? Je ademt een paar keer diep in en uit en slaat dan het deksel open. Met één oog open buig je voorover... hé, een plastic zak! Je opent het en binnenin zit - wonder boven wonder - een compleet droog notitieboekje en een vulpen. Meteen neem je het mee naar de palmbomen en onder de schaduw begin je te tekenen.

Jij bent een enorm creatief persoon, die niets anders wil dan dingen zelf creëren. Al is het tekenen, een verhaal schrijven, toneel spelen,... jij moet gewoon met iets bezig zijn waar je je eigen inbreng in kan steken. Dit is een enorm mooie eigenschap en zolang je vrienden hebt die je hierin steunen, zal je hem ook blijven koesteren. Nooit opgeven!
.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

 • scarletwitch

  Zonnebrand!
  Nee, niet echt iets voor mij. Ik gebruik meestal geen zonnebrand ik verbrand niet zo snel dus ik heb het niet zo nodig. De strandtent zou eerder wat voor mij zijn :')

  6 jaar geleden
 • LaLoba

  Zonnebrand c: een leuke quiz!

  6 jaar geleden
 • Ringwraith

  Een strandtentje. Wat een originele quiz!

  6 jaar geleden
 • 1iemand

  Een strandstoel, leuk :)

  7 jaar geleden
 • silverhand

  vliegerxD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?