Imagine <3 #2

Een paar van jullie vroegen om een vervolg dus die maak ik ! (: EN OMG IK STOND IN DE TOP DAT HAD IK NIET DURVEN DROMEN IK KREEG EEN HARTAANVAL EN OMG THANK YOU

Mogelijke uitkomsten

Harry Edward Styles (9 x uitgekomen)

#imagine

'Love I can see our future together,' fluisterde Harry zachtjes. 'Me too,' fluisterde je terug. Je keek in zijn prachtige groene ogen en zag dat zijn hoofd weer dichterbij kwam. Hij plantte voorzichtig een kus op je lippen. Toen hij zijn lippen - veelste vroeg - van die van jou afhaalde glimlachtten jullie naar elkaar. 'You have really beautiful eyes, you know?' zei ze glimlachend en je zag dat je vriendje aan het blozen was. 'Oh god, is the one and only Harry Styles blushing?' lachte je. 'What do you want if you have a beautiful girlfriend like you?' zei hij waardoor jij begon te blozen. 'Is the one and only [y/n] blushing?' immiteerde hij je waardoor jullie begonnen te lachen. 'Come on babe, it's getting late. Maybe it's time to go to the hotel to do some things.' zei Harry wenkbrauw-wiebelend waardoor je begon te giechelen. Jullie liepen hand in hand naar het hotel wat gelukkig niet te ver weg was. Eenmaal in de kamer begon het begin van een nacht die je nooit zal vergeten.

Niall James Horan (21 x uitgekomen)

#imagine

'Babe, I love you so much.' knipoogde Niall naar je. 'I love you too.' lachte je. 'Seriously you're my fiancé now!' glimlachte hij. 'i know, and in a few moths I'm your wife.' bloosde je. 'Don't blush, you're beautiful and I'm glad I can call you my almost wife.' glimlacht hij. Je keek in zijn mooie blauwe ogen en verdronk erin. Opeens kuste hij je waardoor je even schrok maar al snel ontspande vanwege zijn zachte lippen. Toen hij zijn lippen - veelte snel naar jou gevoel - van je jouwe haalde glimlachten jullie. Samen liepen jullie hand in hand naar binnen en gingen op de bank zitten. Jullie kropen lekker tegen elkaar aan en begonnen over de toekomst, hoeveel kinderen jullie wilden enzo. Maar zoals verwacht liep het weer uit op zoenen, niet dat je dat erg vond. In tegendeel. He's the love of your life.

Liam James Payne (0 x uitgekomen)

#imagine

Jullie zijn bij jullie eerste date en zijn gewoon naar het park gegaan om te gaan picknicken. 'So do you like it?' vraagt Liam hoopvol. 'Of course, and the food is amazing Liam!' lachte je hem toe. 'I'm glad you like it.' zegt hij. 'I'm glad that you're glad I like it.' zeg je wat gegrinnik van Liam opleverde. Het was even stil, geen ongemakkelijke stilte maar gewoon een rustgevende. Liam's lippen kwamen steeds dichterbij en je overbrugt de laatste paar millimeters. Het was jullie eerste zoen en ook meteen je beste. Als hij zijn lippen van die van jou haalt drukt hij nog snel een kusje op je neus waardoor je begon te lachen. Het was het begin van een prachtige relatie.

Louis William Tomlinson (0 x uitgekomen)

#imagine

Je mag jezelf nu de vriendin van Louis Tomlinson noemen, en je kon niet gelukkiger zijn dan nu. Hand in hand liepen jullie naar buiten en zagen dat de zon al onder was. Opeens trok Louis je tegen hem aan en sloeg zijn armen om je middel, en jij je armen om zijn nek. Een paar minuten lang keken jullie in elkaars ogen, het viel je op dat hij een goud randje om zijn pupil vind. Langzaam komt hij dichterbij en jullie zoenen minutenlang. 'You have really beautiful eyes.' glimlachte hij waardoor je begon te giechelen. 'You too, boobear.' grinnikte je, die bijnaam was gewoon TE cute! 'Oh no not again, I hate that name.' kreunde hij. 'A cute nickname for a cute boy.' bloosde je waardoor hij begon te lachen. Je was gelukkig met hem for sure.

Zayn Javadd Malik (0 x uitgekomen)

#imagine

Je was met Zayn naar een restaurant gegaan omdat hij je beter wilde leren kennen. Jullie kletsten heel veel en je kwam er achter dat als hij zenuwachtig was hij op zijn lip bet wat er heel schattig uit zag. Je woonde nog niet zo lang in Londen maar hebt nu al een goede vriend gemaakt, hij is gewoon te lief voor worden. Als jullie klaar zijn met eten brengt hij je naar huis en als je voor je huis staat geeft hij je een kus op je wang waardoor je begint te blozen. 'Don't blush, you're beautiful.' zei hij, waardoor je nog roder werd. Hij knipoogt even en loopt weg. Je komt je huis in met een gelukkig gevoel. Opeens trilt je mobiel en je ziet dat je een berichtje hebt. I had fun tonight, we should go on a date sometimes. Would you like to? xx Je kreeg een glimlach op je gezicht en kriebels in je buik, je was echt gelukkig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Lynn1D

    Nialler! En omg, kan je nog een vervolg maken ! Omg omg

    1 decennium geleden
  • HarryLoveXx

    Harryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! :D

    1 decennium geleden
  • Chuchote

    Niall James Horan, my one and only. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?