Ben jij cool, normaal of een nerd? +TIPS

Vind hier uit of je Cool, normaal of een nerd bent.
Niet dat jullie gaan denken dat ik iets tegen nerds heb, maar ik wist niks beters te verzinnen. Haha veel plezier...

Mogelijke uitkomsten

Cool!!!! (83 x uitgekomen)

Jij bent cool. Hebt swag en niks staat jou in de weg.



TIP: Wees soms eens niet zo niet zo negatief over mensen die dat niet zijn en beoordeel ze niet op uiterlijk. Dan kom je verder in het leven dan je denkt. Niet alles draait om populariteit op school. Doe eens aardig tegen de leraren en laat zien dat je het wel waard bent en niet alleen gezien wordt als een tutje ofso.

Normaal:) (121 x uitgekomen)

Jij bent iemand die zich niet bemoeit met de populariteit op school, maar zijn eigen vrienden zoekt en dat zijn vrienden voor het leven.



TIP: Laat je niet op je kop zitten door een stel meiden/jongens die stoer proberen te doen om erbij te horen. Jij hebt je eigen vrienden waar je dat niet hoeft te bewijzen. Die je waarderen hoe jij bent en niet hoe andere willen dat je bent.

Nerd:) (78 x uitgekomen)

Jij bent een nerd nou en. Jij maakt je straks geen zorgen om je examen. Je haalt goede punten waar je een voorsprong mee hebt op de andere. Hebt je eigen vrienden, maar voor het hele leven.



TIP: Trek je niet te veel van andere aan die je uitlachen, omdat je een goed punt hebt gehaald voor een proefwerk. Want diep van binnen denken de mensen die lachen en nerd tegen je zeggen: had ik dat maar. Had ik maar meer van haar hersens. Maar dat durven ze niet toe te geven tegenover hun vrienden. Laat je niet meeslepen door hun. Dat zijn ze niet waard.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • 4na

    Normaal.
    Boeie

    8 jaar geleden
  • aapje13

    ik ben cool nou oke.......................... ps wwat s een kudo????? ben nieuw!!

    8 jaar geleden
  • Mattijs

    Ik had de uitkomst eigenlijk al verwacht en zo voel ik mezelf ook. Ik ben een nerd. Ik ben er trots op. Misschien wijkt mijn kledingsstijl een beetje af van de rest, maar ik ben ook maar een mens. Mooie, goede quiz!

    9 jaar geleden
  • esmay10

    Cool U,U

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    100% swagg...100% me....(cool)(dance)(lol)(yeah)(hoera)xD;)(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?