Ben jij een trouwe dooddoener?

Wie de Harry Potter boeken heeft gelezen begrijpt de vraag vast wel:P zal jij de heer van het duister trouw volgen of vlucht je haastig weg als alles mis lijkt te gaan? Of ben je misschien wel een lid van de orde?

Mogelijke uitkomsten

Zeer trouw (77 x uitgekomen)

Jij zal voldemort overal volgen en zult niet van zijn zijde wijken. Hierdoor lijk je dan ook het meest op Bellatrix. Je hebt een verregaande bewondering voor alles wat je meester doet en je hebt ook ongeveer dezelfde opvattingen als hem. Kortom, jij bent zeer trouw aan de heer van het duister.

Trouw zolang het uitkomt (49 x uitgekomen)

Jij bent trouw aan voldemort. Echter, wanneer het mis lijkt te gaan zal je eerder geneigd zijn om weer naar de 'goede' kant te vluchten. Dit kan verschillende redenen hebben zoals de angst om in Azkaban te belanden of misschien om je gezin bij elkaar te houden, zoals Lucius Malfidus deed. Jij hoort hierdoor niet bij de meest trouwe dooddoeners van voldemort.

Trouw uit angst (10 x uitgekomen)

Jij bent enkel trouw aan voldemort omdat je doodsbang voor hem bent. Ook ben je bang dat de tovergemeenschap zich tegen je keert waardoor je tegelijkertijd ook bescherming bij hem zoekt. Je hebt eigenlijk geen vrienden doordat je zowel vijanden bij de mensen van de orde hebt, als dat de dooddoeners je niet accepteren omdat je niet echt trouw aan de heer van het duister bent. Je lijkt dus erg veel op Peter Pippeling.

Trouw aan de orde van de feniks (120 x uitgekomen)

Jij bent totaal niet trouw aan voldemort. Jij bent juist trouw aan de orde van de feniks. Je begrijpt wat echt belangrijk is en je zult zeker proberen voldemort en zijn dooddoeners te verjagen. Misschien dat je een volwaardig lid van de orde van de feniks bent, hoewel je je misschien ook bij de SVP hebt aangesloten of een doodnormale student bent die bereid is te helpen als er een sterke bedreiging is. Jij kan op veel personages uit de Harry Potter-reeks lijken, zoals Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Perkamentus, Molly Wemel of Marcel Lubbermans.

Zwadderaar met dooddoeners-sympathieen (3 x uitgekomen)

Jij bent (nog) niet trouw aan voldemort, maar aangetrokken tot zijn ideeën ben je wel. Jij hoort in de afdeling van Zwadderich thuis en bent waarschijnlijk nog een leerling die veel ideeën van Voldemort en zijn dooddoeners heeft overgenomen. Zo heb je bijvoorbeeld een hekel aan modderbloedjes en bloedverraders. Wie weet, misschien ben je later wel een trouwe volgeling van de heer van het duister. Al met al lijkt je erg veel op Malfidus of Korzel en Kwast.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • SemRiddle

    Trouw zolang het maar uitkomt...

    3 jaar geleden
  • kevin4444

    zeer trouw? ik wilde voldemort vermoorde?wil niemand vermoorde...

    8 jaar geleden
  • Ringwraith

    Leuke quiz! (:
    Ik ben trouw aan de orde van de Feniks, haha.(A)

    1 decennium geleden
  • DreamerN

    Orde van de Feniks -trouw ^^

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Haha trouw aan de orde van de feniks.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?