Passen jullie wel bij elkaar?

Check jullie handschriften om erachter te komen of jullie relatie gaat bestaan uit kussen en knuffels of tranen en ruzies..

Mogelijke uitkomsten

Naar voren leunend (rechts) (23 x uitgekomen)

Mensen denken dat je spontaan bent, maar je bent eigenlijk erg verlegen. Je beste vriendinnen weten hoe erg je aan jezelf kan twijfelen. Jij hebt iemand nodig die het beste in jou naar boven brengt. Laat je nooit neerhalen door een jongen!

Als zijn handschrift...
Naar voren leunt: Deze jongen begrijpt je volledig. Soms maakt hij je overstuur door de verkeerde dingen te zeggen.
Naar achteren leunt: Je moet open zijn en je lief vaker vertellen wat er mis is. Straks denkt hij nog dat de dipjes in jullie relatie allemaal zijn schuld zijn.
Recht is: Hij haalt de moedige meid in je naar boven en hij behandelt je als een prinses.

Naar achter leunend (links) (4 x uitgekomen)

Je bent een warm persoon, maar je wordt vaak onderschat. Veel mensen vinden je arrogant, terwijl je gewoon stil bent. Je hebt een vriend nodig die je uit je schulp kan halen!

Als zijn handschrift...
Naar voren leunt: Hij bedoelt het goed, maar je wordt soms gek van zijn bezitterigheid. Leg hem uit dat je ruimte nodig hebt.
Naar achteren leunt: Jullie halen het beste in elkaar naar boven en jullie zijn een goede combinatie. Let ervoor op dat jullie ook nog tijd maken voor vrienden.
Recht is: Je vlam doet soms heel koel, laat hem niet wegkomen met onzin. Hij behandelt niet altijd met respect, terwijl je dat wél verdient!

Recht (15 x uitgekomen)

Je bent een romantische ziel die eerder haar hart volgt dan haar verstand. Je droomt ervan het perfecte vriendje te ontmoeten maar je gaat niet op hem zitten wachten.

Als zijn handschrift...
Naar voren leunt: Je nieuwe verovering windt jou gewéldig maaar hij vindt het moeilijk om zich bloot te geven. Wat het dus niet persoonlijk op als hij weinig complimenten geeft.
Naar achter leunend: Je vriend is van nature héél spontaan, dus wees niet jaloers wanneer hij staat te praten met een ander meisje. Diep vanbinnen is hij hondstrouw.
Recht is: Jij en je lief zijn een superleuk koppel en jullie zullen een eerlijke relatie hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Agrippa

    Best saai

    1 decennium geleden
  • NINEANIME

    woow alleen maar door je handschrift k ben verbaasd

    1 decennium geleden
  • Puddingvork

    allebei recht
    haha best leuke test ;P

    1 decennium geleden
  • wolnoot

    oooooooooooooke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?