Horoscoop; juni 2011

Omdat ik in een verveelde en melige bui ben, is hier speciaal jullie horoscoop nog voor maand juni. Ook al zijn we al bijna halverwege. Enne, neem dit vooral niet serieus. Mocht er wel iets uitkomen, heb dan even een OMG momentje en meldt het dan aan mij, want dat is altijd leuk om te weten.

Mogelijke uitkomsten

Ram (35 x uitgekomen)

Deze maand spreek je meer dan normaal. Alles wat je denkt floept eruit en er is niets wat je tegenhoudt. Behalve schreeuwende ouders of vrienden misschien. Maar ze begrijpen je gewoon niet; in 2012 komt er echt een konijnen-invasie die de wereld gaat overnemen! En pas op voor mieren, dit is een slechte maand om ze te vermoorden voor de ram.

Stier (39 x uitgekomen)

Deze maand moet je extra goed uitkijken voor meteorieten. Doe dus rustig aan met je broodje kaas en doe niets gehaast. Ontwijk vrouwen met bloemen.

Tweelingen (60 x uitgekomen)

Je bent jarig geweest, je bent jarig, of je moet nog jarig worden. Feesten dus! Maar niet met hoedjes. Pas op voor hoedjes. En voor vogels die over je heen vliegen.

Kreeft (48 x uitgekomen)

Nog geen goede daad verricht vandaag? Sla iemand die op dieet is tegen zijn hoofd en laat hem met zijn hoofd tegen de muur aan knallen. Hiermee verbrandt hij 150 calorieën per keer. Vergeet niet je tekenopdracht af te krijgen in deze komende komen.

Leeuw (60 x uitgekomen)

Kijk uit met pennen lenen deze maand. Ze komen niet terug of verkeerd terecht. Wist je dat er gemiddeld honderd mensen stikken in pennen per jaar? Blijf uit de buurt bij verkeersborden.

Maagd (42 x uitgekomen)

Dit is een goede maand om je crush eens goed uit te pluizen. Doe wel voorzichtig! Er kan zomaar een kokosnoot op je hoofd belanden, of een mes in je rug. Als je van spinrag een kabel maakt van duimdikte, kan hij een vliegtuigjet tegenhouden.

Weegschaal (50 x uitgekomen)

Een goede maand om weer te beginnen met sporten of meer te gaan sporten. Ga niet langs bospaadjes. Vampiers liggen de laatste tijd veel op de loer. Inktvissen hebben blauw bloed.

Schorpioen (38 x uitgekomen)

Vermijdt kamelentenen. Vindt een beroep die bij je past, anders komt er nooit iets van. En haal eens alle kleren uit je kast en kijk of er iets bij zit om een heldenkostuum te maken!

Boogschutter (54 x uitgekomen)

Je gaat geld vinden op straat, maar bedenk wel dat dat erg onhygiënisch is. Ook moet je uitkijken voor ontstekingen in je voet, de kleine teen is niet zo blij deze maand.

Steenbok (43 x uitgekomen)

Maiskolven moet je niet eten. Vooral je hond niet, honden sterven vaker aan maiskolven omdat het vast blijft zitten in hun maag. Niet doen dus! Vergeet niet een kaartje te kopen voor de trein.

Waterman (39 x uitgekomen)

Voor de dames; pas op voor los schietende bh-bandjes. Een filmavond kan leuk zijn, maar kies een populaire film en geen mindfucker. Een Russische man kan zijn hoofd 180 graden draaien.

Vissen (51 x uitgekomen)

Kom niet in contact met dynamiet deze maand en eet veel pindakaas! Kijk uit voor rode sokken in de witte was en hagelslag.

Statistieken

Statistieken

Reageer (81)

  • Gagamonster

    nou okee maar klopt niet want dat was niet zo want ik werk nog niet ben 15 pas...

    1 decennium geleden
  • Chi

    Omg, die vogel hea. In de stad vloog eentje me bijna aan TT^TT Hij trok nog net op tijd op D: Stomme duif :< Weet alleen niet of dat nou in juni was ^^'

    1 decennium geleden
  • Asgard

    Kom niet in contact met dynamiet deze maand en eet veel pindakaas! Kijk uit voor rode sokken in de witte was en hagelslag.

    Ik zal erop letten :)

    (en waarom moet ik uitkijken voor hagelslag? ik eet het elke dag :O)

    1 decennium geleden
  • Croatoan

    Deze maand moet je extra goed uitkijken voor meteorieten. Doe dus rustig aan met je broodje kaas en doe niets gehaast. Ontwijk vrouwen met bloemen.

    bedankt. dalijk word ik nog opgegeten door de bloemen ;)

    1 decennium geleden
  • Stilinskis

    Tweelingen <333 Maar ik draag nu een muts ;s :P Anyways, niks met vogels... Tot nu toe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?