Welk huisdier past bij jou?

Wil je een huisdier maar weet je niet wat bij je past? Of ben je helemaal niet geschikt voor een huisdier? Doe deze quizlet en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Hond (35 x uitgekomen)

Een hond past bij jou! Jij vind het niet erg om 's morgens in de regen een hond uit te laten, je houd van gezelschap en van spelen! Er zijn heel veel verschillende soorten honden, maar er zijn hier genoeg quizjes om te kijken welke soort bij jou past.

Kat (29 x uitgekomen)

Een kat past bij jou! Katten zijn slim, en je hoeft ze niet uit te laten (GROOT voordeel :P)! Verder zijn ze ook schoon, en soms afhankelijk maar ze zijn vooral superlief!!

Hamster (9 x uitgekomen)

Bij jou past een hamster! Lekker makkelijk, je hoeft alleen maar het hok te verschonen en hem aandacht geven (en hem uit de buurt houden van de kat :P)! Je moet alleen wel oppassen dat je hem niet platdrukt bij het knuffelen, ze zijn namelijk erg klein. :P

Konijn (7 x uitgekomen)

Bij jou past een konijn! Konijnen zijn superlief, soms wel wat druk maar je hebt er niet veel last mee. Je moet hun hok verschonen en ze vaak knuffelen (en ze natuurlijk te eten geven :P)!

Goudvis (3 x uitgekomen)

Een goudvis padt bij jou! Jij hoeft niet zonodig e knuffelen, het gaat bij jou meer om het idee huisdier. Wel slim bekeken! Je hebt gezelschap (nou ja, wat voor een gezelschap is een goudvis?) en je hoeft alleen maar de kom te verchonen! En met een beetje geluk kleurt hij ook nog bij je kamer :P!

Geen dier! (2 x uitgekomen)

Jij hoeft niet zonodig een dier! Alleen maar lastig, volgens jou...

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Lunabreezer

    Hond

    8 jaar geleden
  • Lisaxp

    Kat

    1 decennium geleden
  • Rebbie

    konijntje (flower)
    Die zijn zooooo cute ^^!
    maar ik heb al een hond, en volgens mij gaan hond en konijn niet samen :P

    1 decennium geleden
  • XbrokenX

    kat...xD

    1 decennium geleden
  • CarloxHP

    Kat =D!

    Heb der 2 =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?