Ik heb er verder eigenlijk niet veel meer over te zeggen. Als je nog vragen hebt, stel ze!

Michelle:
Wauw. Dit vindt ik echt ge-wel-dig gelukt. Echt, fantastisch. Niks meer over te zeggen. Supergoed gedaan!
Cijfer: 10

Indra:
Ik vind niet bij lange na niet genoeg. Je hebt alleen de kleuren verdonkert, en verder heb je er niks mee gedaan. Ik kan best geloven dat je fotomanipulatie moeilijk vindt, dat is het namelijk ook, maar dit is echt minimaal. Jammer.
Cijfer: 3.0

Femke:
Het is simpel, maar het is wel een goed begin. Je had eventueel nog iets kunnen doen met de kleuren van de omgeving, jammer dat je daar niks aan de gedaan hebt. Ik vind verder dat je een goede inzending hebt gegeven. Je hebt de ‘robot’ goed afgewerkt. Goed gedaan.
Cijfer: 7.0

Nynk:
Heel goed gedaan. Mooi afgewerkt en heel knap gedaan hoe je die toren scheef hebt laten staan. Ook creatief gedacht met al het groen. Ik heb er verder niks meer over te zeggen. ^^ Goed gedaan!
Cijfer: 10

Sarah:
Hoewel het nog redelijk simpel eruit ziet, heb je toch heel goed gewerkt met de omgeving. Ik vind dat je er heel goed aan hebt gedaan door de kleurverwarming en de stad die erachter is geplaatst is mooi afgewerkt. Goed gedaan!
Cijfer: 9.4

Nathalie:
Het is goed gedacht, maar door je haast is het slecht afgewerkt. Je had eigenlijk (misschien) nog beter je joker in kunnen zetten, omdat dit je punt alleen maar omlaag haalt, helaas. De plaatjes die je er namelijk in hebt gewerkt zijn slecht van kwaliteit, waardoor de manipulatie erg opvalt. Ook is ligt de weg er vreemd op en niet alles is goed weggewerkt. Jammer.
Cijfer: 5.8

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen