Er zijn goede inzendingen bij gekomen, maar ik vind het jammer dat een aantal niet gebruik hebben gemaakt van het ordenen van hun snelkoppelingen.

Indra:
Ik vind het ten eerste leuk dat je iets van jezelf hebt gebruikt. Dat maakt de achtergrond persoonlijker, en dat was ook de bedoeling. Wat ik alleen niet zie, is dat je met je achtergrond hebt gespeeld met de snelkoppelingen. Zoals ik al als voorbeeld had gegeven, een boekenkast waarin je snelkoppelingen rangschikt. Ik zie hier helemaal niets van terug, jammer. Verder is de bewerking simpel. De kleuraanpassing heeft je foto goed gedaan, dat zeker, dus dat is wel goed gebruikt, maar ik vind het jammer dat het niet precies bij de opdracht past en dat het zo simpel is.
Cijfer: 5.0

Femke:
Ik vind dat je heel creatief en origineel hebt gedacht, daar krijg je zeker veel punten voor. Heel erg leuk hoe je de ‘abs’ van jongen gebruikt hebt. Ook leuk hoe de minion naar de jongen kijkt. Leuk gespeeld met de foto’s. Alleen jammer dat de armen van de jongen toch door de minion naar voren komt. Volgende keer misschien iets beter afwerken… Verder goed gedaan!
Cijfer: 8.5

Nathalie:
Ik vind het fijn dat je gebruik hebt gemaakt van je voorkeuren om je achtergrond te versieren. Het is namelijk jouw achtergrond ^^ Alleen had ik wat meer indeling van de snelkoppelingen verwacht. Ik had namelijk één uitgelegd dat je dmv een boekenkast bijvoorbeeld je snelkoppelingen kon indelen. Ik zie dit bij jou niet, helaas. Jammer.
Verder heb je wel een mooie bewerkte achtergrond gemaakt, mijn complimenten. (Alleen jammer dat hij niet optimaal is voor de achtergrond.)
Over het algemeen goed gedaan, ook met een kapotte computer. ^^
Cijfer: 7.5

Evelien:
Ik vind dat je het leuk hebt ingevuld, ook al zijn het maar drie snelkoppelingen. Je hebt eigenlijk best simpel gehouden, maar daardoor is het wel leuk. Doordat je snelkoppelingen ook nog eens goed opgaan in je achtergrond, vallen ze bijna niet op. Alleen jammer van de kwaliteit van de stoel en de boekenkast. Goed gedaan!
Cijfer: 8.4

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen