Ik moet zeggen dat dit een moeilijke opdracht was. Wees dus niet bang dat je een laag punt hebt, er zijn wel meer lagere punten.
Heb je vragen? Stel ze!


Michelle:
Ik vind het gevoel heel goed gelukt. Ook zijn alle extra’s er goed in gemanipuleerd, je zou bijna zeggen dat ze deel uitmaken van een ‘gewoon’ plaatje. Ik vind het ook heel mooi dat je niks hebt gedaan aan het licht achter de bomen, maar alleen mist hebt toegevoegd. Heel mooi werkje, mijn complimenten!
Cijfer: 9.7

Aniek:
Je hebt er heel goed aan gedaan om het plaatje zwart-wit te maken. Verder vind ik het redelijk gelukt, voor een beginner (zoals je al zei). Ik krijg niet helemaal het woedegevoel over me heen, maar het lukt wel goed, omdat die beren goed helpen. Ik kan alleen het water en het huisje niet helemaal plaatsen…
Verder zijn is niet alles helemaal goed afgewerkt. Ik weet dat dit behoorlijk moeilijk is (ik ben zelf aan het experimenteren), maar je krijgt hierdoor wel wat aftrek.
Ik moet wel zeggen dat ik het een goede inzending vind, voor iemand die nog nooit gemanipuleerd had. ^^
Cijfer: 6.7

Indra:
Het roze wat je erdoor heen hebt verwerkt, werkt goed voor het liefdesgevoel, maar dit is helaas geen manipulatie. Ik heb duidelijk in het topic vermeld dat het niet om plaatjes blenden gaat, maar dingen aan het orgineel toevoegen, kleurveranderingen (wat je wel hebt gebruikt, daar houd ik rekening mee). Jammer, want je was wel goed op weg met het gevoel.
Goed gedaan, maar probeer nog steeds goed de opdrachten door te lezen.
Cijfer: 6.0

Justine:
Je hebt heel mooi het verdriet erin verwerkt. Het plaatje is mooi tekenend. En de kleuraanpassingen helpen ook heel erg veel. Ik vind het ook goed hoe je sommige bloemen heb laten verwelken. Alleen onder het meisje vind ik het een beetje vreemd. Het past wel, maar het is een beetje ‘vaag’. Je hebt het gevoel, de emotie er goed uit gebracht. Goed gedaan. ^^
Cijfer: 8.5

Joy:
Wauw, goed gedaan! Ik krijg meteen een angstig gevoel. Vooral het meisje helpt veel, jammer dat het niet zo’n goede kwaliteit is (het meisje). Ik vind het ook mooi dat je de kleur van het plaatje een beetje behouden hebt. Ik vind ook erg goed gelukt hoe het licht wat er eerst inviel (tussen de bomen), nu bijna helemaal weg is gehaald. Erg goed gedaan. Ga zo door!
Cijfer: 8.9

Noa:
Je hebt goed gebruik gemaakt van fotomanipulatie, maar ik krijg helaas geen ‘vreugdig’ gevoel van dit plaatje. Misschien dat je het zwarte randje weg had kunnen laten, dan was het misschien al iets minder ‘duister’ geweest. Ik vind het namelijk eerder mysterieus, dan vreugde. Verder heb je wel goed geprobeerd.
Cijfer: 6.1

Nynk:
Dit plaatje is beangstigend, maar ik vind niet dat het het gevoel angst uitstraalt. Jammer. Verder heb je het wel goed bewerkt, goed gebruik je gemaakt van foto manipulatie, maar je voldoet niet helemaal aan de opdracht. Ik vind het ook mooi hoe je de voorste spin onduidelijk hebt gemaakt, maar de spin achter het weg, duidelijker is. Een goede inzending, jammer dat hij niet aan de opdracht voldoet.
Cijfer: 6.5

Sarah:
De kleurverheldering helpt heel goed met het gevoel. Ik krijg wel een blij gevoel bij dit plaatje, maar het slaat niet ‘als een bom’ in. Ook is het meisje niet geweldig goed erin gekomen, de afwerking het iets beter gekund. Ik vind wel dat je het goed geprobeerd hebt, en zeker een groot aantal punten hebt van de opdracht.
Cijfer: 6.9

Nathalie:
Woede kán leiden tot moord, maar ik krijg geen woede gevoel bij dit plaatje. De verdonkering van het plaatje helpt wel, daar heb je zeker goed aan gedaan, maar ik vind dit niet passen bij de opdracht. Ook heeft je persoon een andere lichtinval dan je plaatje. Jammer.
Cijfer: 5.0

Evelien:
Je bent goed op weg, maar het gevoel komt nog niet zo goed over. De kleurenspeling helpt heel veel, moet ik zeggen. Ik vind het ook goed van je dat je de bloemen over de personen hebt geschaduwd door de bloemen, dat ze er niet alleen voor liggen. Alleen is de jongen niet geweldig uitgeknipt, en de lichtinval klopt niet helemaal. Je hebt het wel goed gedaan, maar het kan beter.
Cijfer: 7.1

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen