pasfoto

Zoldyck

Laatst online: -

Romi

Zoldyck is offline

In een stuk fruit

24

Dromen

MayLynn, Radix, Nix, Nescio, Akise, Imago, Kay, Romi, Atrox, Dazai, Nishinoya, Tyki, Plato, Noiz, Yuu, Waits, Bakugou, Tacitus, Kirkman, Shouto, Rai, Boku, Tarly, Eon, Saluja, Catullus, Phos, Napels, Haise, Nishio, Stormbreaker, Ossa, Island, Etna, Hawks, Baz, Jomny, Nighthawks, Morales, Vengeful, Mjollnir, Sunai, Garou, Promare, Akemi, Reiner, Harrowhark


No great artist ever sees things as they really are.
If he did, he would cease to be an artist.


- Oscar Wilde


Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris?
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.


- Catullus, Carmen 85

I hate and I love. Why do I do it, perchance you might ask?
I don't know, but I feel it happening to me and I'm burning up.


If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.

9 jaar geleden

23 uur geleden

3 maanden 6 dagen

26518 [24 uur]

30

24

107

28

27

376

1684

6101

2115

13999Gastenboek (18)

 • Five

  Als het te veel voor je was is het fijn dat je nu iets anders hebt gevonden! Orthopedagogiek klinkt heel interessant (ik wist inderdaad niet wat het betekende), is de focus dan vooral op het psychologische gebied of heb ik het mis? Wat jammer dat je niet meer zoveel vrienden om je heen hebt, dat is natuurlijk het nadeel eraan. Heb je buiten school nog wel mensen om mee te praten? Ik kan me voorstellen dat je je eenzaam voelt. Ook al hebben we jaren niet gepraat, you've always got a friend in me :-) Op Instagram zit ik niet meer, maar mijn Snapchat is @jasmirro en mijn telefoonnummer is +31 611122253 (stranger reading this can hmu too). Heb je buiten school om nog dingen die je graag doet? Of neemt het bijna al je tijd in beslag?
  En ik zit nog op school! Het was eigenlijk de bedoeling dat ik volgend schooljaar ging starten met een nieuwe studie (bestuurskunde), maar ik ben nu aan het kijken of ik mogelijk in februari pas kan instromen. Ik ben gestopt met mijn eindstage bij de gemeente en ga in september weer verder ergens anders, vandaar dat ik een nieuwe studie uitstel.
  Het probleem met mijn interesses is denk ik meer dat ik er geen heb. Ik ben een keer doorverwezen naar een psycholoog maar daar heb ik niks tegen gezegd. Vind het gewoon vreemd bij iemand die ik niet ken, zou ook nooit over mentale klachten tegen mijn huisarts kunnen praten. Waarschijnlijk de opvoeding geweest, cons of being a foreigner :p Beetje verdwaald dus

  1 jaar geleden
 • Five

  En weer zijn we 11 maanden verder... onwerkelijk hoe snel tijd voorbij glipt. Ik ben super benieuwd, hoe was je stageperiode? Ben je nog bezig met Geneeskunde of heb je toch voor een andere richting gekozen? Heb je al een beeld van de toekomst of weet je het nog steeds niet zo goed? :')

  Met mij gaat alles prima, ik weet eigenlijk ook niet zo goed wat ik wil doen. De politiek interesseert me heel erg, maar in het publieke oog staan lijkt me lastig. Lezen (fictie) en schrijven heb ik al jaren niet meer gedaan. Ik ben mezelf denk ik een beetje kwijtgeraakt.

  Ik hoop oprecht dat alles goed met je gaat, laat het me weten <3

  1 jaar geleden
 • Five

  Hey Romi, ik logde uit en een jaar vloog voorbij! Hoe is het met je? Je zei dat je niet zeker weet of geneeskunde de juiste keuze was voor jou, is er iets veranderd sinds dat we elkaar voor het laatst gesproken hebben?

  2 jaar geleden
 • Dillinger

  Eventjes binnenhoppen om te zeggen dat jij een coole username hebt :Y)

  2 jaar geleden
 • Sev

  Hahaha ik dacht precies hetzelfde! Wilde niets voor je spoilen voor het geval je de manga nog niet helemaal had gelezen, maar ja, die jongen heeft het letterlijk altijd kut :'D. Ik ben helemaal bij! Wat vond je van het einde?

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen