pasfoto

BlueJays

Laatst online: -

Charlotte

BlueJays is offline

mijn theehuisje

27

muziek, soms schrijven, stomme grappen maken, thee drinken

-

ChoCoholiC0, BlueJays, Theekopje, ImaginaryDragon


Trying to get my shit together since 1996
Toekomstig neurowetenschapper met een voorliefde voor slechte woordgrappen.

We heart it
Instagram


"Take my advice; I don't use it anyway."

1 decennium geleden

6 dagen geleden

2 maanden 3 dagen

26654 [24 uur]

19

6

1

31

0

395

2096

8058

2029

3439Gastenboek (1074)

 • Yestherday

  Hey,
  Ik ben het helemaal met je eens. Het lijk zoveel korter en de tijd lijkt te vliegen. We zijn al weer halverwege 2017 en voordat we het weten zitten we al in 2018!
  Ah goed zo en natuurlijk fijn. Heb je de rest van de cijfers al terug?.
  Ik ben ook enorm blij met de stageplek. De stage wordt een mengelmoesje, van de communicatie tot aan productie - bijvoorbeeld covers ontwerpen - tot aan het beoordelen van manuscripten. Vooral op het laatste verheug ik mij enorm. Ik moest natuurlijk een taaltest afleggen, voordat ik werd aangenomen en gelukkig haalde ik deze met vlag en wimpel, maar het was één van de lastigste taaltesten ooit. Ik heb de tekst wel twintig keer gelezen xd
  Wat leuk dat je stage gaat lopen bij een uitgeverij! Wat voor soort dingen ga je daar dan doen? Ik ben best benieuwd (:
  Gewoon doen! Je hebt er alleen maar later spijt van als je het niet doet. Ik ben zelf ook geen held als ik het in het Engels moet vragen, maar de bandleden lijken mij te snappen en zijn vaak zo lief dat je totaal vergeet dat je ook maar een beetje zenuwachtig was. Het is vaak een kwestie van doen en vaak is het begin het lastigst. Mijn beste vriendin heeft me letterlijk een paar keer naar voren moeten duwen.
  Natuurlijk moet je ze wel eventjes opzoeken haha. Nee, ik vind het hele toffe muziek en er komen hele toffe nummers aan, believe me ^^. Ik ga ze volgende week weer zien - goh wat een verassing en die week daarop trouwens ook. Over erg gesproken xd
  En ik ben dit jaar geweest! Vorig jaar zat ik helaas met mijn tentamens, maar dit jaar kwam het beter uit en heb mij kostelijk vermaakt! Welke acts heb je vorig jaar gezien?
  Ik ga naar LONDEN!!
  Hahaha ja, waarom is reizen zo enorm duur?
  Ik durf niet te zeggen of het per se beter gaat dan een aantal jaar terug, maar het is anders. Ik kan beter plaatsen wat k voel en probeer alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd een plekje te geven, wat vooral bestaat uit enorme mood swings, maar het gaat goed. Concerten zijn mijn happy place, dus ik kan vaak genoeg alle stress laten gaan.
  Ah wat leuk! Je bent wel een busy bee hahaha, maar wel echt leuk! Ik wou dat ik daar tijd voor had. Ik studeer en ik werk en als ik dat niet doe dan ben ik of bij een concert of aan het netflixen/muziek luisteren/schrijven.
  Oh ja, universiteit is maar drie jaar toch? Die van mij duurt gewoon nog twee jaar, maar ik moet in de derde een minor gaan doen en ik heb eigenlijk al voor mezelf gekozen wat ik wil doen xd Wat deed je ook al weer precies? Ofwel wat leer je zoal?
  Tof! Ik nog steeds niet, want zoals ik misschien eerder heb verteld, zijn All Time Low en ik geen goede combinatie wat betreft datums, eigenlijk een regelrechte ramp. Maar ik ga ze EINDELIJK op 13 oktober - een dag voor mijn verjaardag - zien, dus ik ben blij.
  Ik had het gezien ja. Ik ga zeker even een kijkje nemen, maar Q is nou een typische website die ik snel uit het oog verlies.
  Oeh, welk instrument ben je gaan spelen? Wacht, jij studeerde toch ook in Utrecht of niet? Zit je daar dan ook op kamers, want zoals je misschien al wel wist, zit ik hier nu al bijna twee jaar. Al ben ik afgelopen januari verhuisd naar een studio, omdat het huis waarin ik woonde van ellende uit elkaar viel en mijn huisgenoten nog al slordig waren en dat is nog zacht uitgedrukt. Heb jij huisgenoten?
  Fotografie; het lijkt opeens een hobby van iedereen hahaha, maar ook ik vind dat enorm leuk. Met name bij concerten - goh wat een verrassing. Ik had twee manden terug zelfs nog een Master Class van Bart Heemskerk - onder andere fotograaf van Kensington en dat was enorm leerzaam en heeft mij enorm geïnspireerd, maar voor nu blijf ik toch lekker een amateur met mijn niet-professionele camera xd Wat er bij mij veranderd is, is dat ik een baantje heb waar ik minstens 8 uur in de week te vinden ben. Ik heb daar enorm gezellige en leuke collega's, dus op sociaal gebied ben ik redelijk vooruit gegaan.

  Dit was een week, beter dan twee jaar xd
  Liefs,
  Esther

  6 jaar geleden
 • Ringwraith

  Gefeliciteerd! Jouw verhaal “Met alle liefde" is genomineerd voor De beste verhalen op Quizlet • 2017. Wil jij ook een verhaal in het zonnetje zetten? Bekijk dan het topic en stuur mij een privéberichtje. (:

  6 jaar geleden
 • Yestherday

  Hoihoi,
  Een vriendin zat met op Wuizlet en opeens dacht ik terug aan de goede oude tijd op deze website, die ooit echt m'n leven en uitlaatklep was.
  HOE GAAT HET? Ik ben oprecht nieuwsgierig, want in een jaar of zelfs langer - ik heb echt geen idee - kan er veel gebeuren. Ik weet nog dat we het hadden over studies kiezen, toch? Of ben ik nu een totale zeef of op z'n laatst over het overleven van het eerste jaar. Goed nieuws. Het eerste én het tweede jaar heb ik overleefd en aankomend schooljaar ga ik stage lopen bij een uitgeverij. Life has a funny way of working. Ik vond namelijk - ik denk m'n laatste bericht op pagina 7, nu misschien 8 - dat ik erin schreef over Lowlands was het denk ik. Dat bericht is al bijna twee jaar geleden, want twee jaar geleden zag ik Halestorm en simple plan en the overslept. Nu ga je vast lachen als ik zeg dat ik de laatstgenoemde band inmiddels 20 keer heb gezien. Ja, ik ben gek. Maar het zijn hele toffe gasten en de muziek is zo goed! Ze waren in juni 3fm talent, dus dat is een applausje waard. Sinds die show begon het balletje te rollen en hebben we eigenlijk een soort van band gecreëerd met de band. Ik kan er echt uren over praten, want er zijn zoveel leuke en bijzondere momenten die ik met deze band heb meegemaakt xd
  En Pinkpop. Ik ben eindelijk naar Pinkpop geweest en ook ga ik dit jaar voor het eerst in m'n leven naar Engeland, dus we kunnen wel stellen dat het leven goed is: erg goed. Ik heb nieuwe leuke mensen leren kennen, helaas niet op school, maar wel door bands.
  Mijn fave aussie bandje waar ik je toen oververtelde en jij ze vond klinken als the vamps, zijn verder gegaan onder een andere naam, maar ze zijn nog steeds zo lief tegen mij. Al komen ze binnen 5 jaar denk ik nog echt niet naar NL. Dat is sad, maar ik spaar voor Australië 😂
  Emotioneel gezien, ben ik soms nog steeds een behoorlijk nij elkaar gepraat zooitje, maar I'm fine. Ik ben ook druk bezig met 4 verschillende concepten voor verhalen en ik heb zeker niet stil gezeten.

  Dus hoe haat het met jou en wat heb je in deze bijna twee jaar allemaal uitgespookt?

  Liefs, Esther
  Ps. Twee jaar is echt te lang

  6 jaar geleden
 • Lugano

  Waaaah waarschijnlijk bestaat deze internet vriendschap voor nu uit berichten om de 2 maanden maar dat ik prima. Ik snap dat je niet meer wil lezen als je elke week heeeel veel voor je studie moet lezen. Ik heb dat gelukkig ietsiepietsie minder, maar ik heb ook 450 pagina's aan 'Hoe leid je je personeel?' wat ik niet zo spannend vind. Maar gelukkig krijg ik dat nu weer wat minder pfoe.
  En wonen op kamers! Wel spannend maar ook heel tof! Lijkt me lastig om ineens voor jezelf te zorgen (al neem ik aan dat je nu al een tijdje op kamers woont). Én een sociaal leven hebben, pfoe, student zijn is zwaar ^^
  Ik ken die doddleoddle helemaal niet maar wow ik luister nu dat liedje wat je stuurde (when) wat fantastisch oh my god. Heeeeel mooi! Ik ga wel meer van haar luisteren ja.
  En dan Ed Sheeran, een vriendin van mij probeert nu kaartjes te scoren want man o man ik wil hem heeel graag live zien! Lijkt me echt heel gaaf. Wel echt balen dat je hem toen mis hebt gelopen! Ik ga waarschijnlijk in april nog naar Matt Simons en die geeft me ook een beetje een Ed Sheeran vibe dus ik ben heel benieuwd (:
  En films; ik kijk ze niet zo veel meer als vroeger. Ik raad vooral The Age of Adaline aan, die vind ik óntzettend mooi. En uuhh Anastasia van Disney vind ik heel tof. Gebaseerd op waargebeurde events dus dat is wel tof. Oh en Fantastic Beasts ofcourse!
  Ik ben ook gestopt met het stalken van celebrities enzo. Die mensen zijn ook maar mensen en ik ben niet meer zo crazed als ik eerst was. Ik ben wel obsessed met K-Pop (altijd zo gênant om te vertellen) en dit is mijn fave: Klik voor een gek liedje (Mocht je dit leuk vinden, ik heb nog een enorme lijst)
  Daarnaast studeer ik nu ook! Ik studeer Leisure Management en het is heel interessant, maar wel veel werk. Zo had ik gisteren een enorme dip en vandaag gaat het weer goed!
  (Ik gebruik het woord 'heel' veel te vaak in dit bericht)
  En jaaa RWBY! Ik heb Volume 4 nog niet gekeken in verband met school, maar mijn broer kijk het en houdt me op de hoogte spoilt me zo nu en dan haha. Maakt mij in principe niet zoveel meer uit, ik ben tegenwoordig niet meer up-to-date met series behalve The 100. Maar ik hoorde van meer mensen dat Volume 4 een beetje sloom is. Ik vind Nora en Ren wel echt da bomb hoor.

  Genoeg gekletst, ik moet weer gaan studeren.
  Liefs,
  Mieke

  7 jaar geleden
 • Square

  Gek is dat eigenlijk, want je zou toch denken dat júíst taalwetenschappers een goede pun wel kunnen waarderen, en dit is nota bene nog wel een pun over vader van de taalwetenschap in een taalwetenschapgerelateerd experiment. Dit zou zo ongeveer in alle introductiecolleges van de bachelor overal ter wereld in de "redenen om taalwetenschap te studeren" kolom moeten staan. :'D Die verspreking is ook prachtig, trouwens, haha. Taalwetenschappers zijn soms de meest onverwachte types, dus hé, wie zegt dat een chimpansee niet een nieuw tijdperk in de syntaxis zou kunnen inluiden met zijn theorieën over bananenboomstructuren?

  En risk of inflection, haaa. Bedankt, lama. :Y)

  Oh, van taalwetenschapspuns gesproken, ik moet nu een syntaxisding schrijven en ik was op zoek naar een onderwerp toen ik er nog een hele mooie tegenkwam. Er was namelijk een artikel met de titel "Dutch and German R-pronouns and P-stranding: R you sure it's P-stranding?" Ik zou de persoon die daarop kwam graag een staande ovatie willen geven, want het is toch wel weer van een ander niveau dan "On the Diagnostics of Wh-Movement".

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen