• Vervolg op: Crash vs crush Jonas B.

    Wat vooraf ging?
    Wanneer Nikki op weg is met haar ouders op vakantie, komen haar ouders om in een zwaar auto-ongeval. Zij zelf raakt in coma. De Jonas Brothers zagen het ongeval gebeuren en hielpen haar doorheen deze moeilijke periode samen met hun beste vriendin Stella. Na een moeilijke periode zijn Nick en Nikki een koppel en ook Stella en Joe geven eindelijk hun liefde voor elkaar toe. De vijf hebben een geweldige zomer en Nikki zorgt er voor dat Kevin eindelijk een move maakt bij Daniëlle waardoor de twee ook een koppel vormen. Na heel veel drama met Dita, haar beste vriendin, die heel jaloers is, maar ook met Nick zelf. Zijn nog steeds samen. In het laatste hoofdstuk wordt gezegd dat Kevin en Daniëlle trouwplannen hebben. Maar wat gebeurt er allemaal nog verder?

    Plot
    Nikki, Stella en Daniëlle worden helemaal ingeburgerd in de gekke wereld van de celebrity's. Kevin gaat trouwen met Daniëlle en dat zorgt weer voor een leuke tijd. Maar ja wat gebeurt er nog allemaal? Want waarom kunnen Joe, Kevin, Frankie, Stella, Daniëlle, Justin en de andere Nick doen inzien dat alles plots kan veranderen?


    Main Role: Nikki Verbergen
    Featuring: The Jonas Brothers
    Soundtrack: My prince charming


    Woordje van Vezz

    Heb je Crash vs Crush niet gelezen? Geen probleem. Op zich is het niet zo noodzakelijk. Enkel als je een beeld van Nikki wil hebben. En wilt weten wie Dita is. Ook wordt het beeld van de relatie tussen Nikki en de andere personage goed weer gegeven en kan het zijn dat je soms uit de lucht komt vallen bij dit verhaal, maar je zal zeker kunnen volgen. Geniet er allesinds van.

    Dikke kus Vezz