• Charlie Savarin is een van de gewoonste heksen van Hogwarts. Haar ouders kunnen beide toveren, ze hebben een klein winkleltje op de wegisweg, een toverdrankwinkeltje, en ze geven veel om hun twee kinderen. Charlie heeft dan ook een ontzettend goede relatie met haar twee jaar oudere broer, Mitchell. Charlie is een intelligente Ravenclawer met vrienden verdeeld over alle afdelingen, sommige Slytherins zijn immers niet sluw genoeg om ze te haten.
    Als ze aan het zoveelste jaar begint, gaat het er toch wel even anders aan toe. Ze wordt meegetrokken in het duivelse plan van Slytherin rol, een strenge Dooddoener. Ze ontmoet allerlei duivelse mensen aan de duistere kant, de kant van Voldemort.
    Er wordt van haar geëist dat ze een eed aflegt. Een eed waarin ze niets door zal vertellen, maar natuurlijk leest ze de kleine lettertjes niet van deze eed. Ze belooft trouw aan Voldemort, ze zal zich op de leeftijd van zeventien moeten aansluiten bij Voldemort. Ze moet een dooddoener worden, of ze het nou wilt of niet.
    Al haar vriendschappen gaan eraan.



    Rollen
    Slechte jonge dooddoener - meisje
    Andere dooddoeners - jongens
    Vriendin van Charlie en Mitchell - Jongens en meisjes
    Vriendinnetje van Mitchell
    Lerares verzorging van fabeldieren


    Informatie
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en leerjaar:
    Uiterlijk: Een foto van een bekend persoon, graag erbij vermelden wie het is
    Karakter:
    Afdeling en reden:
    (eventueel) huisdier:
    (eventueel) bloed:
    (eventueel) patronus:
    Toverstok:
    Extra:


    Bedankt! _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Slechte, jonge dooddoener
    Voornaam:Anastacia
    Achternaam:Lize
    Volledige naam:Anastacia "Ana" Catherina Lize
    Leeftijd en leerjaar:17, 7th
    Uiterlijk: Naya Rivera
    Karakter:Anastacia, is een gemeen, sadistisch meisje. Het liefst martelt en kookt ze de hele dag puppy's. Ze haat Charlie met heel haar hart, stomme Ravenclawer. Anastacia haat ook iedereen die geen pure blood is, en die doet alsof ze beter zijn als haar.
    Afdeling en reden: Slytherin, ze is hooghartig, en zorgt ervoor dat áls ze iets wil, dat ze het ook krijgt.
    (eventueel) huisdier: -
    (eventueel) bloed: pure blood
    (eventueel) patronus: Python
    Toverstok: Ebbenhout, 27,6 cm lang, soepel, met als kern Glamorgana haar.
    Extra:Anastacia zit alleen bij de Deatheaters, omdat haar ouders dat willen dat ze daar bij zit. Want ze houd niet van het vereren van mensen. Anastacia heeft altijd haar woordje klaar en is niet bang geweld tegen iemand te gebruiken als het er op aankomt.

    PS. kun je zeggen wanneer hij online staat?

    [ bericht aangepast op 20 april 2011 - 20:42 ]


    It is better to reign in hell than to serve in heaven.

    Ik wil wel een rolletje ;D


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Rol: Vriendinnetje Mitchell
    Voornaam: Jacelyn
    Achternaam: Stark
    Volledige naam: Jacelyn April Stark
    Leeftijd en leerjaar: Hetzelfde als Mitchell
    Uiterlijk:


    Jacelyn heeft lange krullende donkerbruine haren met één witte lok. Ze heeft diepbruine ogen die glinsteren als ze lacht. Ze heeft een normale lengte en is mooi slank. Ze heeft redelijk lange benen en lange sierlijke vingers.
    (Christina Perri,de tattoo's denk je maar weg ;D)
    Karakter: Jacelyn is altijd vrolijk. Bijna nooit zie je haar niet lachen. Ze ziet altijd het beste in mensen en is heel optimistisch ingesteld. Ze probeert steeds het leven langs de roze kant te zien. Ze babbelt vaak veel,veel te veel. Dan flapt ze er dingen uit die niemand echt wil horen.
    Maar ze heeft ook een donkerder kant. Soms kan ze uren door het Verboden Bos dwalen,zielsverlaten en in gedachten verzonken. Dan denkt ze aan haar grootouders,die enkele jaren geleden vermoord zijn door een stelletje Dooddoeners. Als ze dan terug in het kasteel komt,kan enkel Mitchell terug die glimlach op haar gezicht toveren.
    Ze houdt zielsveel van Mitchell. Hij is haar steun en toeverlaat,met hem kan ze praten als ze het nodig heeft. Er is maar één gevoel dat haar kan doen glimlachen als ze down is,en dat is het gevoel van zijn sterke hand om de hare.
    Afdeling en reden: Jacelyn hoort bij Hufflepuff,zoals peper hoort bij zout. Ze is ongelooflijk trouw aan haar vrienden en haar afdeling,werkt hard voor de resultaten die ze wilt behalen en beoordeelt mensen op hun binnenkant en niet hun buitenkant.
    (eventueel) huisdier: Ze heeft een kleine lynx als huisdier,Canada
    (eventueel) bloed: Jacelyn is een Pureblood,maar haar familie is eeuwen geleden in ongenade gevallen. Haar familie en zij voelen nog steeds hoe andere Pureblood families op hen neerkijken en hen bespotten.
    (eventueel) patronus: Haar patronus is een papegaai,wat staat voor haar praatgrage natuur en het feit dat ze heel extravert is.
    Toverstok:


    21 cm lang,gemaakt uit het hout van een zoo jarige rozenstruik en met een kern van meerminbloed. Perfect voor Transfiguratie.
    Extra: Jacelyn is een Faunaat. Als ze wil kan ze in een vos veranderen. Dit doet ze soms om uit het kasteel te ontsnappen en om in het Verboden Bos minder op te vallen.

    [ bericht aangepast op 20 april 2011 - 19:05 ]


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Rol: Slechte jonge dooddoener, meisje
    Voornaam: Elena
    Achternaam: Nott, ze is de dochter van de beroemde dooddoener Nott.
    Volledige naam: Elena Elisabeth Nott
    Leeftijd en leerjaar: Elena is 16 jaar oud en zit hiermee in het 6e leerjaar.
    Uiterlijk:


    Elena is zeker niet lelijk, ze heeft een erg slank postuur en is rond de 1.75. Lange, stijle bruine haren vallen langs haar smalle gezicht waar grote, reebruine ogen in vallen. Deze worden omringd met een aantal donkere gekleurde wimpers, waar altijd wel een likje mascara op zit. Ook heeft Elena een erg rechte neus en roodgetinte lippen. Haar kledingstijl is erg gevarieerd, ze houdt vooral van donkere kleure. Nina Dobrev
    Karakter: Elena is een erg gedreven meisje, ze streeft naar hoge schoolpunten, maar is niet een van de meest leergierige waardoor ze soms nog wel eens een onvoldoende haalt. Ze is erg snel op haar teentjes getrapt en heeft overal en voor ieder altijd wel een woordje klaar staan. Brutaal is ze ook, maar diep van binnen is ze erg onzeker. Tegen haar vrienden is ze erg open en sociaal, ze vertrouwt mensen niet erg snel, maar als ze dit eenmaal doet kan je redelijk goed op haar rekenen. Elena kan mensen erg goed om haar vingers winden, ze is een goede leugenaar en is goed in chanteren.
    Afdeling en reden: Het was natuurlijk wel duidelijk dat Elena in Slytherin zou komen, haar gedrag, haar familie en haar wil waren de redenen waarom ze er in kwam, duidelijk dus.
    Huisdier: Elena heeft integenstelling tot het onoriginele zwarte katten gebeuren op Hogwarts, een spierwitte met helderblauwe ogen, hij heet Torn.
    Bloed: Elena is een uiterst volbloed heks, haar vader Ricard Nott staat er om bekend dat hij de trouwe heer heeft gevolgd in zijn vroegere jaren, ook zijn uiterst gedreven vrouw Mathilda Black helpt hem hierbij. Samen hebben ze een zoon gekregen Theodore, de oudere broer van Elena en Elena zelf. Ze hebben het redelijk te doen met geld in de maand en hoeven zeker niet te sparen voor dingen.
    (eventueel) patronus: Een hyena.
    Toverstok: Twijg, 26.8 centimeter met als kern centaurenbloed.

    [ bericht aangepast op 20 april 2011 - 18:55 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vriendinnetje Mitchell

    Voornaam: Camille

    Achternaam: Strycker

    Volledige naam: Camille Isabella Strycker.

    Leeftijd en leerjaar: hoe oud is mitchel? Dan 1 jaar jonger :D

    Uiterlijk: Een foto van een bekend persoon, graag erbij vermelden wie het is
    Taylor Momsen
    Camille heeft blond haar en blauw groeinige ogen. Ze is vrij klein 1.65 en heeft een lichte huid. Rond haar neus heeft ze een paar kleine sproetjes die je alleen in de zomer ziet. Ze heeft rechte witte tanden en is daar persoonlijk heel blij mee.

    Karakter: Camille is een slimme heks met een goed gevoel voor muziek, ze speelt sinds haar 9e piano en is daar best goed in. Verder is Camille erg verlegen en vind ze het lastig om de eerste stap in het contact te leggen. Camille is erg koppig en soms wat naíf. Ze geloofd heilig in de goedheid van de mens en is altijd bereid iedereen een 2e of zelfs 3e kans te geven.

    Afdeling en reden: Griffindor. Camille is ondanks haar verlege karakter wel buitengewoon dapper.

    (eventueel) huisdier: Geen ze is heeft een allergie.

    (eventueel) bloed: Puur bloed. Maar daar geeft ze weinig om.

    (eventueel) patronus: Konijn.

    Toverstok: Iepen hout. Eenhoorn haar als kern. 25 cm.

    Extra: niks.

    xx meld je als je hem gebruikt?

    [ bericht aangepast op 20 april 2011 - 20:35 ]

    oeh, ik wil de rol van jonge dooddoener invullen, eerst even douchen want ik zit nu via mijn iPod, oké?(:


    everything, in time

    Rol: Slechte jonge dooddoener - meisje
    Voornaam: Maxime
    Achternaam: Devour -dat betekent verslinden _O_-
    Volledige naam: Maxime Jesse Devour
    Leeftijd en leerjaar: Zelfde als Charlie.
    Uiterlijk:

    (Taylor Momsen)
    Karakter: In één woord: Evil. Ze heeft een schijthekel aan alles en iedereen en laat dat duidelijk merken. Ze heeft dan, buiten de rest van de dooddoeners, geen 'vrienden'. Wel een paar groupies, maar die doen dat om te slijmen, zodat ze in ieder geval veilig zijn.
    Afdeling en reden: Slytherin, dat is wel duidelijk!
    (eventueel) huisdier: Die heeft ze niet, ze zegt dat ze op mysterieuze wijze zijn verdwenen, maar ze heeft ze allemaal vermoord.
    (eventueel) bloed: Volbloed.
    (eventueel) patronus: Een panter.
    Toverstok: Taxus, met de staart van een eenhoorn als kern. 20.4 cm.
    Extra: Ze rookt al sinds haar 12de en is verslaafd. Daarbij is ze ook niet bang iets nieuws te proberen.

    [ bericht aangepast op 21 april 2011 - 15:12 ]


    everything, in time