• Wat als je verlangt één van hen te zijn terwijl je de vijand bent?
    Wat als je de opdracht krijg ze kapot te maken terwijl het je jezelf dan kapot maakt?
    Maeva maakt het mee, ze liegt omdat het haar plicht is. Langzaam begint ze in haar eigen leugen te geloven, wordt haar leugen de realiteit.
    Wat gebeurt er als de waarheid aan het licht komt?
    Lees het in Secrets of the Dungeon
    klik

    Ik heb dus een paar rolletjes openstaan voor mijn verhaal: secret of the dungeon.
    De rollen die ik kies komen in het verhaal. Dit wil echter niet zeggen dat ik totaal geen aanpassingen maak. Het karakter van een bepaald personage kan soms veranderen als dit beter in het verhaal pas.

    rollen:

    -Het jongste zusje van Hermoine(totaal verzonnen, je mag kiezen of het een tovenaar of muggle is.)
    Deze rol gaat naar Confringo
    -Een goede vriendin van Ginny Weasley
    Omdat ik niet kon kiezen heb ik twee mensen gekozen: Devonne en Superhoodie hebben deze rol.
    -De vriendin van Harry Potter
    -De vriendin van George Weasley
    Deze rol gaat naar Onevoice

    Wat wil ik weten:

    rol:
    naam:
    voornaam:
    Geboortenaam(doopnaam):
    Geboorte stad:
    Karakter:

    Familie:
    bloed:
    afdeling op Hogwarts (als je nog naar Hogworts gaat.):
    Reden voor afdeling:

    Uiterlijk (foto+ extra):
    favorieten kleren (foto mag):

    Toverstok:
    Patronus:
    favoriete spreuk:



    Alvast bedankt :d

    [ bericht aangepast op 16 april 2011 - 10:31 ]

    Ik vul straks er straks één in (A)


    Forlife.

    rol: Vriendin van George Weasley
    naam: Mayflower
    voornaam: Gemma
    Geboortenaam(doopnaam): Gemma Esmeralda
    Geboorte stad: Ze is geboren in een klein dorpje in Kent,genaamd Wye.
    Karakter: Gemma is een beetje een moeilijk meisje. Als je haar niet kent,kan ze heel arrogant en egoïstisch overkomen. Maar eens je doorheen dat masker kijkt,is ze een heel breekbaar,moederlijk meisje. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden,heeft alles voor hen over. Maar durf haar voor de voeten te lopen of een leugen over haar te vertellen,en het zal je verjaardag niet zijn. Ze kan heel gemeen uit de hoek komen als iets haar niet aanstaat. Ook kan ze heel koppig zijn,dan kan niets haar van haar doel afbrengen. Als ze iets niet wil,wilt ze het niet. Dan is er geen mogelijkheid om haar van gedachten te doen veranderen. Je zou denken dat ze een irritant,zuur meisje is,maar eigenlijk lacht ze de hele tijd. Ze huppelt door het leven,bekijkt alles van de optimistische kant en wil zoveel mogelijk nieuwe ervaringen opdoen. Daardoor heeft ze al heel wat dingen gedaan,waaronder Muggledingen zoals bunjeespringen,diepzeeduiken,vrije val,... Ze is van nature heel avontuurlijk aangelegd.
    Familie: Gemma's ouders heten Richard en Juliet. Ze zijn twee Muggles die pas na Gemma's geboorte hebben ontdekt dat ze heksen en tovenaars als voorouders hadden. Gemma heeft nog een broer,Jack. Hij is vijftien en zit in Ravenclaw.
    bloed: Gemma is een Mudblood met Pureblood voorouders.
    afdeling op Hogwarts (als je nog naar Hogwarts gaat.): Gryffindor.
    Reden voor afdeling: Door haar avontuurlijke aard,past ze perfect in Gryffindor. Doordat ze steeds haar vrienden zal beschermen en voor hen zal opkomen,hoort ze nog sterker bij de afdeling.
    Uiterlijk (foto+ extra):


    Gemma heeft lange lichtbruine haren die blond worden als ze in de zomer in de zon loopt. Haar ogen hebben de kleur van rijpe hazelnoten. Ze is redelijk groot voor haar leeftijd,waardoor ze goed naast George past. Ze is iets te dun voor haar lengte,maar dat valt niet zo op. Ze heeft mooie lange benen die ze graag accentueert met shortjes en rokjes.
    favorieten kleren (foto mag): Een shortje of rokje met een mooi topje en torenhoge hakken. Vaak draagt ze ook van die mannenvestjes.
    Toverstok:


    24cm lang,gemaakt van het hout van een 100 jarige rozenstruik en met een kern van meerminbloed.
    Patronus: Een witte tijger
    favoriete spreuk: Avis,die kleine vogeltjes laat verschijnen.

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 13:46 ]


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Rol: Goede vriendin Ginny Weasley
    naam: Taylor
    achternaam: Jefferson
    Doopnaam: Taylor Elizabeth Louise
    Geboorte stad: Dublin, Ierland.
    Leeftijd: 16, ze is geboren op 1 april. Dezelfde dag als de Weasley Twins.
    Karakter: Taylor is een meisje die erg spontaan is en bij bijna alles behoorlijk overenthousiast reageert. Ze ziet overal snel het positieve van in en het duurt wel een tijdje voordat ze chagrijnig is. Ook is ze een echte slaapkop en slaapt ze graag tot laat in de middag. Als iemand een hekel heeft aan valsspelers is het Taylor wel, hoe dan ook geeft ze de meeste wel een 2e kans, als je deze verpest hebt dan is het jammer, want hierna hoef je Taylor niet meer aan te kijken, dan heeft ze gewoon echt de pik op je. Taylor staat bekend om haar grote en bijdehante mond, ze heeft voor alles wel een woordje klaar staan en ze is alles behalve verlegen. Heel erg sportief is Taylor niet, ze speelt liever een potje toverschaak dan dat ze op het veld staat te zwerkballen.
    Familie: Taylor woont in een rijkgevuld gezin. Samen met haar 2 ouders Olivia en Michael en haar 5 broers en zussen. Als eerste komt Christopher, ook wel Chris hij is 20 jaar oud en wilt schouwer worden, hij was ingedeeld bij Gryffindor net zoals Taylor. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden. Hierna komt Nicholas, of te wel Nick. Hij is 18 jaar oud en begint aan zijn laatste jaar op Hogwarts, hij is net zoals de rest ook ingedeeld bij Gryffindor. Als derde komt Taylor, zij is de middelste van het gezin. Na Taylor komt de tweeling Elena en Elisa, ze zijn twaalf jaar oud en allebei zitten ze ook in Gryffindor. Het Jefferson gezin woont in Dublin wat ligt in Ierland. Het huis is niet erg groot, maar ze hebben net genoeg plek om te wonen, ook hebben ze een erg grote achtertuin met kippen, paarden en ook een aantal koeien.
    Bloed: Taylor is een halfbloed heks, beide haar ouders zijn muggleborns. (mudbloods)
    Afdeling op Hogwarts: Gryffindor
    Reden voor afdeling: Taylor is echt een meisje dat veel moed uitstraalt, ook is ze erg vriendelijk en sociaal.
    Uiterlijk:



    Taylor is geen lelijk meisje om te zien. Ze heeft een slank postuur en is niet erg lang, zo rond de 1.62. Blonde volle lokken vallen langs haar ovale gezicht en stoppen op schouderlengte. Soms krult ze het wel eens, maar erg vaak komt dit niet voor. Opvallende blauwe ogen vallen in haar gezicht en worden omringd met een rij donkere, lange wimpers, hier zit altijd wel wat mascara op. Ook heeft ze een kaarsrechte neus en roze getinte lippen. Persoon op de foto is Emily Osment.
    Favoriete kleren: De kledingstijl van Taylor is erg gevarieerd, ze is dol op accessoires en schoenen dus hier heeft ze klerenkasten en dozen mee gevuld. Als het op kleding aangaat draagt ze werkelijk van alles, ze houdt vooral van donkere en pastel kleuren, ze is niet het meisje dat je snel in knalkleuren zult zien lopen. Voor de rest maakt het Taylor allemaal niet erg veel uit, ze vind jurkjes leuk, maar ook houdt ze van skinny jeans of shorts.
    Toverstok: De toverstok van Taylor is gemaakt van rozenhout, de stok is om precies te zijn 21.4 centimeter lang en de kern bevat de haren uit een eenhoornstaart. De toverstok is erg flexibel en zeer goed geschikt voor het vak bezweringen.
    Patronus: Een bordercollie pup, erg overenthousiast en vrolijk.
    Favoriete spreuk: Legillimens, ze is er dol op om de gedachte van mensen te kunnen horen.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    rol: het jongste zusje van hermoine
    naam: granger
    voornaam: Lucy
    Geboortenaam(doopnaam): Lucy May Granger
    Geboorte stad: Essex
    Karakter: Lucy is een vriendelijk meisje dat net zoals Hermoine een echte boekenwurm is. Ze is heel trots op haar oudere zus. Ze is een ijverige leerling maar kan nog al snel afgeleid raken.
    Familie: Ze heeft een zus (Hermoine) en twee ouders die van haar houdenn
    Uiterlijk (foto+ extra):


    Dakota Fanning (jonge versie)
    Lucy heeft blond-bruine golvende haren en blauwe ogen.
    favorieten kleren (foto mag):
    Je zal Lucy vaak in vestjes met een T-shirt en jeansbroek zien
    klik

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 14:26 ]


    "we are definetely four good reasons not to have children" - Bill Kaulitz

    rol: -De vriendin van George Weasley
    naam: Romanoff
    voornaam: Eleonora
    Geboortenaam: Eva
    Geboorte stad: Kreta,Griekenland
    Karakter: Eleonora is een sluwe en geslepen meid,met een hard karakter voor iedereen die ze niet mag. Ze is een nieuwsgierig persoontje en wilt graag alles weten. Ze is altijd opzoek naar nieuwe dingen in Hogwarts zoals verborgen kamers en gangen. Ze kan het met elke afdeling goed vinden en heeft overal in Hogwarts vrienden. Ze voelt zich het best bij de Slytherins en Griffyndors. Ze is altijd vriendelijk en aardig bij George en zij vrienden. Ze is een mysterieus typetje en vertelt niet graag alles over zichzelf,zelf George weet niet alles over haar. Ze staat af toe wel graag in de belangstelling en houdt soms van veel aandacht. Maar heeft soms momenten dat ze zichzelf terugtrekt aan de rand van het grote meer of in het verboden bos.

    Familie: Ze is een geheim ongeluk wat lang geleden gebeurd is tussen Bellatrix van Detta en Lucius Malfidus,ze is dus een Malfidus maar werd grootgebracht onder de naam van de Romanoff's. Haar halfbroer is dus Draco Malfidus.
    bloed: Puurbloed
    afdeling op Hogwarts : Slytherin
    Reden voor afdeling: Eleonora heeft Dooddoenerbloed door haar aderen stromen.

    Uiterlijk:


    Eleonora heeft blondbruine haren tot voorbij haar schouders,ze draagt haar haren altijd los. Ze heeft 2 kleuren ogen,haar linkeroog is blauw en haar rechteroog is groen. Ze is 1.67m en
    favorieten kleren:
    haar uniform
    Eleonora draagt altijd haar uniform van Slytherin: Een simpele grijze rok met een bandje en een dun hemdje met lange mouwen en het logo van Slytherin erop,daarboven draagt ze een zilver-groene das die ze meestal los laat. Haar schoenen zijn gifgroene allstars,ze draagt hierbij tamelijk hoge sokken met groene strepen. Ze draagt altijd een edelstenen armband en een ketting van Slytherin.


    Toverstok:


    27,4cm van zwarte japanse eik gevuld met een kern van slangenbloed

    Patronus: een vos
    favoriete spreuk: Petrificus Totalus

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 15:10 ]

    Ik ben aan het invullen. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    rol: Vriendin Ginny weasly
    naam: Cat (Catriona)
    voornaam: Valentine
    Geboortenaam(doopnaam): Catriona Elinore Justice Valentine.
    Geboorte stad: Londen, Engeland
    Karakter: Cat is een energiek en hyper meisje, ookal heeft ze altijd via etiketten geleerd hoe ze zich moest gedragen. Ze houd ervan om grapjes te maken en voor haar is het bijna elke dag 1 april.
    Natuurlijk geeft ze ook haar serieuze kanten, maar als ze je niet kent is ze nogal schuw en als ze je niet mag zelfs bitcherig. maar ondanks dat is ze een lekker prettig gestoort kind, helaas voor haar is haar familie ietsje minder dol met haar vriendschap met Ginny omdat de wemels arm zijn en nog bloedveraders ook. Cat trekt zich er niks van aan en gaat gewoon graag met Ginny om.

    Familie: Volbloed, ze zijn obsest van bloedzuiver heid, integendeel met Cat die het helemaal niks kan schelen. Ze heeft een zus die in Slytherin zit genaamd Delora. Haar zus denkt het zelfde van bloedzuiver zijn waardoor Cat tog wel een hekel heeft aan haar verrotte familie
    bloed: Volbloed
    afdeling op Hogwarts : Griffoendor
    Reden voor afdeling: Cat is anders dan haar zwadderig familie, een stuk slimmer en betrouwbaarder en dapperder.
    Uiterlijk (foto+ extra):
    Ze is 1.72 lang en heeft een slank postuur met vrouwelijke vormen ze is de enige ginger head in haar familie waar ze echt trots op is.
    Cat
    favorieten kleren (foto mag): Witte All stars waarvan Ginny er ook een paar heeft, waar haar ouders nou net een hekel aan hebben omdat het uit de dreuzel wereld komt.
    Toverstok: 26 cm lang en de kern is Eenhoornen bloed
    Patronus: Konijn
    favoriete spreuk: Accio


    =

    Rol: Vriendin van George Weasley - Of waar je ze het best voor kan gebruiken.
    Naam: Graces
    Voornaam: Livian - Liv
    Geboortenaam: Livian Elisabeth Graces
    Geboorte stad: Edinburgh - De hoofdstad van Scotland
    Karakter: Liv is een schat van een meid. Ze waardeert de kleine dingen en staat altijd klaar om iemand te helpen. Haar Brits accent heeft ze altijd al gehad. Als je haar de eerste keer hoort praten, hoor je meteen van waar ze afkomstig is. Ze doet heel hard haar best om zo beschaafd mogelijk te praten, maar dit lukt niet altijd. Haar vrienden verstaan haar nu maar al te goed en gaan na een lange tijd met haar te spenderen het accent al overnemen. Liv is ook een zeer spontaan en speels iemand. Ze houdt van opvallen, maar niet op de arrogante manier. Zo kan ze midden in de nacht een ingeving krijgen om plots op verkenning te gaan in het kasteel van Hogwarts of om stiekem buiten te sluipen en een nachtelijke wandeling te maken. Ze is er als eerste bij als er een grap kan uitgehaald worden. Ze een echt lachebekje en vindt het dan ook niet erg als er eens een grap met haar wordt uitgehaald. Uiteindelijk neemt ze die persoon toch dubbel en dik terug.
    Op het einde van de dag is Liv ook vaak besmeurd met verf of een of andere inkt. Dit komt omdat ze graag schildert of tekent, het liefst met felle kleuren en op grote oppervlaktes. Zo heeft ze ooit is Hagrid zijn deur beschilderd met zijn toestemming. Hij vond het geweldig, maar professor Dumbledore vond dit niet zo'n goed idee. Het zou met de deur van Hagrid beginnen, maar waar zou het eindigen?
    Het optimistische meisje heeft ook een paar negatieve kanten. Als ze moe wordt dan kan ze aan een stuk door praten dat het bijna vervelend is. Liv is ook een echte sloddervos. Haar bed maakt ze met moeite op en haar kleren liggen over heel de slaapplaats verspreid. Geen wonder dat ze vaak haar spullen zo snel verliest.
    En elk jaar op 22 oktober sluit Liv zich op in haar kamer en huilt ze heel de dag door. Op die dag zijn haar ouders gestorven.
    Familie: Haar ouders zijn op zeer vroege leeftijd overleden. Liv was 10 jaar toen ze overleden in een dodelijk auto-ongeluk op 22 oktober. Haar moeder, Loralise Cannes, was een volbloed tovenaar. Haar vader, Eldrick Graces, was een dreuzel. Haar moeder zat ook op Hogwarts en was een dappere Gryffindor. Zij heeft haar vader leren kennen in een gezellig Cafeetje. Hun droom was om samen een leuk en klein cafeetje te openen en er zelfgebakken taartjes te verkopen. Ze waren een hecht gezinnetje.
    Liv haar moeder was juist zwanger op het moment van het ongeluk. Het was een meisje en ze wouden haar Sarah noemen. Het kleine babytje in de buik van haar moeder heeft het nooit gehaald.
    Liv mist haar ouders heel erg en als ze alleen is, kan er gemakkelijk een traan vloeien. Ze denkt nog steeds elke dag aan hun.
    Bloed: Halfbloed
    Afdeling op Hogwarts: Gryffindor
    Reden voor afdeling: Liv heeft een voorgeschiedenis van dappere Gryffindors langs de kant van haar moeder. En Liv is daar zeker geen uitzondering van.
    Uiterlijk: Liv heeft donker bruin haar en laat het vaak los over haar schouders hangen. Haar donker bruine ogen komen mooi uit op haar egale huid. Als ze lacht komen haar parelwitte tanden te voorschijn die haar gezicht doen stralen. Ze is niet al te groot, een meter 64.
    Er hangt een soort speelsheid over haar heen, dat de mensen zeer snel aanspreekt.


    Favorieten kleren: Liz draagt het liefst haar jeans-shortje met netkousen met print eronder. En als het echt koud is draagt ze een skinny jeans met leuke sneakers eronder. Ze houdt enorm veel van bloemenprint en vrolijke kleuren en motieven in haar kleding.
    Toverstok: Haar toverstok is uit Es gesneden en 24,3 cm lang, met als kern een haar van de staart van een eenhoorn.
    Patronus: Een zwaluw. Een zwaluw is een van de trouwste vogels en dit is zeker een van de sterkste karaktertrekken van Liv.
    Favoriete spreuk: Alohomora, deze gebruikt ze vaak om ongemerkt buiten te sluipen. Ook de spreuk Avis gebruikt Liv regelmatig. Vooral als ze zich alleen voelt of als ze zich verveelt. Er komen dan kleine kwetterende vogels uit haar toverstok. Ze vindt vogels fascinerend, hoe ze rond elkaar vliegen en zo vrij zijn.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt ;D

    [ bericht aangepast op 15 april 2011 - 21:15 ]


    Forlife.

    rol: De vriendin van Harry Potter
    naam: Yasiera Zayna Saba El Morabet
    voornaam: Yasiera
    Geboortenaam(doopnaam): Yasiera Zayna Saba
    Geboorte stad: Ankara/Turkiej
    Karakter: Yasiera is een vrolijk meisje. Ze heeft veel humor en weet iedereen daarmee ook voor haar te winnen. Yasiera is gek op haar vrienden en gaat voor hun bijna letterlijk door het vuur. Yasiera staat altijd klaar voor iedereen, of ze je nou wel of niet aardig vindt als je problemen hebt kan je bij haar terecht. Yasiera’s familie is erg gericht op de schoolprestaties, iets waar Yasiera zelf helemaal gek van wordt. Yasiera is goed gelovig, als je iets tegen haar zegt gelooft ze het meteen. Ze vertrouwd ook iedereen. Yasiera kan niet tegen liegen. Dat is echt iets waar ze een hekel aan heeft. Ze bekijkt alles positief en ziet meestal niet de negatieve kanten van iets. Ze stapt overal vol goede moed in maar komt er later achter dat het helemaal niet zo makkelijk is. Yasiera laat zich makkelijk mee slepen door anderen en kan niet goed haar grenzen bepalen.

    Familie: Yasiera’s ouders heten Aicha en Taha. Ze heeft drie zusjes, Hajar, Fatima en Nadima. Ook heeft ze 2 broers: Dafir en Maher. Haar familie is heel close. Hajar, Dafir, Maher en Fatima zitten ook op Hogwarst, allemaal bij Griffioendor.
    bloed: Zuiver
    afdeling op Hogwarts: Griffioendor
    Reden voor afdeling: Yasiera is er echt voor haar vrienden en gaat voor hun door het vuur.

    Uiterlijk: Yasiera heeft lange bruine krullen. Haar lichaam is mooi en slank. Door haar mooie volle lippen heeft ze de jongens achter haar aan lopen. Yasiera heeft mooie bruine ogen. Ze is 1.69 en weekt 55 KG.
    favorieten kleren: Yasiera draagt graag jurkjes.

    Toverstok: 23,7cm, beukenhout met kern van eenhoornhaar
    Patronus: Grote zwarte panter.
    favoriete spreuk: Reparo, Spreuk waardoor je kapotte dingen weer heel maakt want ze laat nog wel eens wat vallen.

    [ bericht aangepast op 16 april 2011 - 9:29 ]


    You don't know what you got until is gone

    Rol: een goede vriendin van Ginny
    Naam: Poîters
    Voornaam: Mathilde
    Geboortenaam (doopnaam): Mathilde Victoire Poîters
    Geboortestad: Toulouse, Frankrijk
    Karakter: Mathilde is één van die meisjes dat bijna niet spreekt. Sommigen denken zelfs dat ze niet een kan spreken. De voornaamste reden hierdoor is omdat Mathilde bijna alleen maar spreekt wanneer ze dat nodig vindt. Het meisje heeft niet veel woorden nodig om zichzelf duidelijk te stellen. Ze is wel erg vriendelijk en als je in de problemen zit, zal zij je meteen willen helpen. Ze is wel ontzettend koppig en heeft vaak een negatieve levenshouding. Iets wat Mathilde erg siert, is het feit dat ze erg moedig is. Ze zal altijd opkomen voor iemand anders en zichzelf, het maakt niet uit hoe erg de gevolgen dan kunnen zijn. Verder heeft ze ook een woedeprobleem. Niet dat ze je meteen in de haren vliegt als je iets verkeerd heb gedaan, maar als ze boos is begint ze meteen heel erg hard - in het Frans - te vloeken en soms kan het wel een tijdje duren voor die buien voorbij zijn. Verder heeft ze ook haar vettige kanten: ze gedraagt zich soms echt als een jongen, maar meestal is dat onbewust. Zo kan ze eten als een zwijn, met haar benen open in de zetel ploffen en boeren na het drinken van boterbier.

    Familie: Mathildes moeder stierf bij de geboorte van haar dochter. De zwargerschap was sowieso erg riskant en de kans dat Mathildes moeder, Amélie, het zou overleven, was erg klein. Mathilde heeft een erg goede band met haar vader, James. Haar ouders leerden elkaar kennen op de bruiloft van James vader met Amélies nonkel (ja, een homo-koppel) en de vonk sloeg meteen over. James heeft de dood van zijn vrouw nooit kunnen verwerken. De pijn steekt hij in zijn toverstokkenwinkeltje, die je kan vergelijken met een goedkoper exemplaar dan Oliviander. James doet zijn werk erg graag.
    Bloed: Mathilde is een volbloed heks
    Afdeling op Hogwarts: Mathilde zit in Griffoendor
    Reden voor afdeling: Zoals er al eerder vermeld stond, is Mathilde erg moedig. Op haar zesde redde ze zelfs een één jaar jonger meisje uit een bebroven rivier terwijl de rest alleen maar toekeek. Zo heeft ze ook - eerder toevallig, eigenlijk - een zakkenroller tegengehouden in Londen, toen hij tegen haar opliep en ze meteen doorhad dat er iets niet pluis was. Mathilde weet zelf dat ze erg moedig is en daarom is haar grote droom om later Schouwer te worden.

    Uiterlijk (foto+extra):


    Mathilde lijkt zo door je heen te kijken met haar grote, felblauwe ogen. Ze heeft vaak een erg dromerige blik in haar ogen. Haar lange, zwarte haren laat ze meestal losjes op langs haar slanke schouders hangen, maar als het haar tegensteekt, steekt ze haar haar op in een simpel dotje. Ze is erg slank en ongeveer 1m67 groot.
    Favorieten kleren: Mathilde draagt het liefst jurkjes met een klassiek kantje: wit, afgewerkt met kant, een bloemenprint, ... Het klinkt allemaal nogal preuts, maar je moet wel weten dat de meeste jurkjes mooi rond haar lichaam passen (zonder ervoor te zorgen dat ze eruit ziet als een slet) en meestal tot iets boven haar knieën reiken. Ze combineert die kleedjes met cardigans en panty's met geborduurde print wanneer dat nodig is. Haar schoenkeuze houdt het meestal bij simpele ballerina's of lage gympjes.

    Toverstok: Mathildes toverstok werd speciaal voor haar gemaakt door haar vader. Hij is 23cm lang, perfect voor Bezweringen en Toverdranken met als kern een eenhoornhaar. Als 'magical touch', heeft de toverstok een leuk zwieptje.
    Patronus: een leeuw
    Favoriete spreuk: Lomus, ze vindt het nog steeds geweldig om licht te maken op een magische manier

    Mathilde ziet Ron zo'n beetje héél erg hard zitten.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    rol:Zusje van hermelien.
    naam:Allison Granger
    Geboortenaam(doopnaam): Allison Maye Granger
    Geboorte stad: londen
    Karakter: Als je haar niet kent lijkt het een heel stil en verlegen meisje. Maar als je der kent weet je wel anders. Ze is met der vriendinnen altijd vrolijk. Haar kledingstijl is Emo(niet alle emo's snijden zichzelf). Ze heeft bijna altijd ballerina's aan. Ze is niet echt groot, maar ook niet klein. Ze is niet veel jonger dan Hermelien, maar iets van 3 jaar ofzo.. Meestal kunnen ze wel met elkaar ofschieten, maar niet altijd. Allison kan nogal haar eigenwilletje hebben en wint dat bijna altijd van hermelien.

    Familie: Granger familie.
    bloed: Dreuzelbloed.
    afdeling op Hogwarts (als je nog naar Hogworts gaat.): /
    Reden voor afdeling:/

    Uiterlijk (foto+ extra): Ze heeft roze geverfd Scene haar en het boeit haar niet wat anderen van haar denken. Ze is bijna precies het tegenovergestelde van Hermelien.


    Ongeveer dit...
    favorieten kleren (foto mag): Allison houd van de stijl emo, maar als ze voor jurken moet gaan kiest ze lolita. Ze draag altijd een vest met daaronder een topje of een t-shirt. Haar favo vest is een zwarte met roze zebra strepen. Ongeveer dit.

    Toverstok:/
    Patronus:/
    favoriete spreuk:/


    Jump and touch the sky.

    Confringo schreef:
    rol: het jongste zusje van hermoine
    naam: granger
    voornaam: Lucy
    Geboortenaam(doopnaam): Lucy May Granger
    Geboorte stad: Essex
    Karakter: Lucy is een vriendelijk meisje dat net zoals Hermoine een echte boekenwurm is. Ze is heel trots op haar oudere zus. Ze is een ijverige leerling maar kan nog al snel afgeleid raken.
    Familie: Ze heeft een zus (Hermoine) en twee ouders die van haar houdenn
    Uiterlijk (foto+ extra):


    Dakota Fanning (jonge versie)
    Lucy heeft blond-bruine golvende haren en blauwe ogen.
    favorieten kleren (foto mag):
    Je zal Lucy vaak in vestjes met een T-shirt en jeansbroek zien
    klik


    Ik heb nog 1 vraagje voor je:)
    is ze een tovenaar of een dreuzel?

    Dsend schreef:
    (...)

    Ik heb nog 1 vraagje voor je:)
    is ze een tovenaar of een dreuzel?

    Ow, vergeten bij te zetten Dreuzel


    "we are definetely four good reasons not to have children" - Bill Kaulitz

    Rol: de vriendin van Harry Potter
    Naam: Poole
    Voornaam: Lucy
    Geboortenaam(doopnaam): Lucy Poole
    Geboortestad: Londen
    Karakter: Lucy is een erg vriendelijk en sociaal meisje. Ze is hierdoor ook erg populair en heeft vele vrienden, hoewel ze het liefste met Harry, Hermelien en Ron omgaat. Niet omdat de drie nogal gekend zijn, maar omdat ze er goed mee overeen komt. Verder is ze rap erg enthousiast over bepaalde dingen en kost het héél wat om dat enthousiasme naar beneden te halen. Ze houdt ook van grapjes. School vindt ze erg belangrijk, ze is soms net zo erg als Hermelien, maar ze weet wanneer ze een pauze moet inlasten. Ze is wel enorm naïef en was het niet voor haar vrienden, was haar allang iets (ergs) overkomen. Ze kan ook zeer koppig zijn.

    Familie: Lucy's vader werd vermoord door Voldemort omdat hij lid was van de Orde van de Feniks. Haar moeder geeft de schuld hiervan aan de Orde en sindsdien wilt ze er absoluut niets meer mee te maken hebben. Lucy heeft nog een oudere broer, genaamd Peter, maar die ziet ze niet zo vaak omdat hij drakentemmer is voor één of ander circus. Thuis gaat het niet zo goed, omdat Lucy het belachelijk vindt dat haar moeder de Orde haat, dus kan ze niet wachten om met haar broer mee te gaan in het circus.
    Bloed: volbloed
    Afdeling op Hogwarts: Griffoendor
    Reden voor afdeling: Lucy is niet verlegen om voor haar eigen mening en die van anderen op te komen. Ze heeft ook veel lef, want ze heeft tot nu toe geen enkele uitdaging uit de weg gegaan.

    Uiterlijk:


    Lucy zou je bijna een Wemel kunnen noemen. Ze heeft lange, rode krullen en een bleke huidskleur. Vroeger had ze sproetjes, maar die zijn al langzaamaan aan het verdwijnen. Ze heeft grote, donkere ogen die jouw altijd vriendelijk aankijken. Ze heeft een normaal postuur.
    Favorieten kleren: Lucy houdt het altijd vrij simpel, maar er is maar één ding dat ze weigert te dragen: kleedjes.

    Toverstok: 21 cm met als kern een feniksveer, perfect voor Gedaanteverwisseling
    Patronus: een dolfijn
    Favoriete spreuk: Expecto Patronum

    Oké, meer zal er niet uitkomen vandaag (': .


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    rol: Vriendinetje Harry

    naam: Camille

    voornaam: Capture

    Geboortenaam(doopnaam): Camille.

    Geboorte stad: Londen

    Karakter: Camille is een verlegen en slim meisje. Ze vind het moeilijk een gesprek te beginnen en staat liever niet voor de klas. Verder is ze erg musicaal. Ze speelt sinds haar 9e piano en houd van klasieke muziek. Camille is echt een vertrouwens persoon. Mensen hebben snel het gevoel dat ze het goed begrijpt en waarderen haar advies.


    Familie: Camille haar ouders zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ze heeft geen broers of zussen, dat draagt waarschijnlijk ook bij aan haar verlegenheid. Haar moeder werkt in het St. Holisto en haar vader op het departement van ongepast spreuk gebruik.

    bloed: Puur bloed maar daar geeft ze niet veel om.

    afdeling op Hogwarts (als je nog naar Hogworts gaat.): Haar moeder wilde dat Camille eerst naar bobaton's ging en dat deed ze. Ze spreekt daarom ook frans maar omdat ze de manier van onderwijs toch niet bij haar vonden passen is ze oergeplaats naar Hogward. Ze zit in Griffindor.

    Reden voor afdeling: Ondanks haar verlege karakter is Camille onverwacht dapper.

    Uiterlijk (foto+ extra): Taylor Momsen Camille heeft blauw groene ogen en blond haar. Ze heeft rechte witte tanden en is 1.67 lang. Ze heeft een bleke huid met rond haar neus wat sproetjes.

    favorieten kleren (foto mag): kleding

    Toverstok: Iepenhout. Kern van eenhoorn haar. 25 cm.

    Patronus: Konijn.

    favoriete spreuk: Confringo
    Deze spreuk laat een object ontploffen.


    meld je als je hem gebruikt?