• Hallo,

    Ik zal eerst even de verhaallijn laten lezen:

    Marina Daloka moest een stage vinden, en kwam op een of adnere manier terecht in spanje.
    Op een dag ging ze naar het strand, en een kind vroeg of ze wist waar haar vader was. Hierdoor ontmoette Marina dus Fernando Torres.
    Ze gaan naar huis, en ontdekken dat Olalla vreemd gaat!
    Fernando is er kapot van en Marina doet er alles aan om hem op te fleuren. Hierdoor ontstaat een hechte band.
    Er gebeurd nog veel meer, maar dat lees je wanneer het verhaal is uigekomen!


    Als ik de rest vertel, is het geen verassing meer, jwz.
    Ik heb trouwens helemaal geen hekel aan Olalla!

    Nou, ik heb dus rollen nodig:

    - Beste vriendin van Marina (Toekomstige vriendin David Villa) = mikechang
    - Broer van Marina = nietnodig.. sorry

    WAG's:
    Verloofde van Cesc Fabrégas. = iFabregas
    Vriendin van Ibrahim Afellay = Biancaatju
    Vriendin van Jesús Navas = Africa
    Vriendin van Iker Casillas = Walcott
    Vriendin van Rafaël van der Vaart = Licor43
    De rest is nog beschikbaar

    Ja ik weet het, Nando speelt niet bij Barca, maar dat is in dit verhaal dus wel! xD

    Wat wil ik weten?

    - Rol:
    - Naam:
    - Foto + Omschrijving:
    - Karakter:
    - Extra's:

    het liefst zo uitgebreid mogelijk.

    het gaat niet om de eerste, het gaat om de beste!

    xx

    [ bericht aangepast op 14 mei 2011 - 13:50 ]


    Everything you want comes after you stop looking for it

    -Rol; verloofde van Cesc Fàbregas
    -Naam; Aura Isabella González García
    -Foto + uiterlijk; Aura is een erg mooie meid. Ze heeft een slank lichaam met mooie rondingen en een vrij smal gezicht, dat omkranst wordt door blonde krullen. Ze heeft een gemiddelde grootte van 1.70m. Haar ogen zijn blauwgroen en vallen fel op in haar lichtgebruinde huid. Ze heeft volle lippen en een rechte neus, waardoor ze vaak terecht als 'schoonheid' bestempeld wordt. Het liefst accentueert ze haar figuur met vrouwelijke jurkjes en rokjes, het liefst met een vrolijk printje. Ze heeft ontelbaren bloemenjurkjes en ook een hele collectie oorbellen en zonnebrillen. Aura is verslaafd aan accessoires en heeft ook nog een hele schoenencollectie. Haar haren draagt ze meestal los of af en toe in een slordige knot.
    -Karakter; Aura is een ietwat verwaand meisje. Ze weet dat ze mooi is en ze maakt er ook gretig gebruik van. Ze is een tikje arrogant en een echte losbol die altijd in is voor een stevig feestje. Als je haar iets beter kent, ontdek je ook haar zachte en lieve kant, maar voor buitenstaanders lijkt ze af en toe een echte bitch. Maar eigenlijk is dat maar schijn en stiekem is Aura erg onzeker. Wel is ze ontzettend koppig en ook een tikje perfectionistich. Alles moet goed gaan en dan liefst nog zoals zij het wil. Ze heeft ontzettend veel interesses en is ook behoorlijk slim. Ze studeert psychologie aan de universiteit en droomt ervan om later sportpsychiater te worden.
    -Extra's; Aura doet al ruim zes jaar aan thaibox, waar ze mee begonnen is nadat ze lastiggevallen werd op straat. In de ring kan ze haar hoofd helemaal leegmaken. Ze is er ook best goed in en doet af en toe mee aan wedstrijden. Verder speelt ze ook al sinds haar kindertijd viool en dit doet ze nog steeds met veel toewijding. Ook kan ze zingen als de beste.
    Aura woont in Spanje bij haar vader. Na de scheiding van haar ouders, nu vijf jaar geleden, moest ze dat beslissen. Haar zus Enna wou bij haar moeder wonen, maar Aura bleef bij haar vader. Ze hebben een erg goede band en steunen elkaar door dik en dun. Het contact met haar moeder en zusje daarentegen is een beetje verwaterd en eigenlijk vindt ze dat best erg.

    [ bericht aangepast op 3 april 2011 - 10:27 ]


    Van alle natuurrampen is liefde de grootste. En de mooiste.

    -Rol; Beste vriendin Marina of Vriendinnetje Ibrahim Afellay.
    -Naam; Liza Gonvoalzos
    -Foto+Uiterlijk;

    Heeft donkerbruin/zwart haar, Groene ogen, Ze heeft ontelbaar veel Pumps en jurkjes in haar kast. Ze is blank en haar huid kan goed tegen de zon. Als je nieuwe armbanden wil moet je maar in haar la kijken er zijn er zoveel ze merkt echt niet dat er een weg is. Bij de jongens is ze erg geliefd. Liza is verslaafd aan Mascara.
    -Karakter; Liza is een vrolijk meisje met wie je 'bijna' altijd lol kan hebben. Ze weet dat veel Jongens haar leuk vinden en dat gebruikt ze ook als schild. Ze is erg bijdehand en kan heel Bitchy overkomen. Ze kan snel zenuwwachtig worden maar met haar vrienden's hulp is ze niet meer zo nerveus als vroeger.
    -Extra's; Liza danste al voordat ze kon lopen. Ze staat ook een beetje bekent als de Diva van de school. Ze heeft vroeger ook paard gereden, nu gaat ze aventoe met haar kleine nichtje mee naar de manege en rijd daar een paar paarden. Liza is in Spanje geboren en samen met haar vader is ze naar Nederland verhuist na haar Moeders dood. Haar vader heeft nu een nieuwe vriendin genaamd Sascha. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en als er iets is praten ze het zo weer uit.


    Firm believer of all that is magic

    leuk idee + i loveee soccerstory's dus ik ga zeker een rol invullen:9~
    - Rol: Beste vriendin van Marina (toekomstige vriendin David Villa)
    - Naam: Shanice Darcy Ripoll
    - Foto + Omschrijving: Shanice heeft vanwege haar Indonesische afkomst een getinte huid en bruine lange haren. Met twee mooie groene kijkers dat in de winter verkleuren naar groen-bruin. Ze is niet zo lang en bereikt maar de 1.68 en heeft een lichaam zonder echte rondingen. Het enige béétje rondingen zijn haar borsten die een gemiddelde cupmaat hebben. Ze heeft een vrolijk gezicht en iets wat rond met wat ronde en dunne wenkbrauwen. Ze weegt zo'n 56 kilo maar haar spieren zijn niet sterk maar juist hartstikke slap omdat ze nooit sport. De laatste tijd heeft ze een buikje gekregen door het vele malen snoepen en lekkere dingen eten. Je ziet Shanice vaak in een skinny jeans en een stoer truitje er op met sneakers. Maar soms heeft ze ook wel eens een uitdagend jurkje aan met hakjes of stijlvol en schattig rokje met een leuk hempje. Verder zie je haar vaak met een zonnebril op haar hoofd ookal schijnt de zon niet, dan gebruikt ze hem om haar haren naar achter te houden. Ook heeft ze haar haar altijd verschillend zitten, zo heeft ze de ene dag mooie krullen de andere dag een leuk steil kapsel en de andere dag een slordige knot.
    - Karakter: Shanice is een gezellige meid en altijd in voor een grapje of een -soms wat gemene- streek. Ze lacht bijna altijd en wilt ook altijd lachende gezichtjes bij andere zien anders zorgt zíj daar voor. Ze kan soms best te ver gaan en beledigd dan wel eens mensen, ze kan er soms niks aan doen maar ze weet dan vaak haar grens niet te stellen. Ze gaat dan maar door en door en wordt dan behoorlijk vervelend. Ook zal ze niet snel aan excuus aanbieden omdat ze dat een teken vindt van iets 'snel oplossen zonder dat je het echt meent of om er maar snel van af te zijn'. Ze zal haar excuus pas aanbieden als ze precies weet dat ze fout zat of als dat persoon echt súper lang boos op der blijft. Één van haar meest slechte eigenschappen is dat ze verschikkelijk lui is, ze blijft het liefst de hele dag op haar gat zitten en onderneemt niet snel iets uit zich zelf. Zo wordt ze in sommige opzichten gezien als een meisje dat niks interreseert. Soms is dat ook wel zo maar vaak niet, ze weet dan niet hoe ze zich moet gedragen en gaat dan maar lekker zitten. Shanice doet voor haar familie en beste vrienden alles maar ze betrapt zich zelf ook wel eens op dat ze dingen niet voor zich kan houden, ze verklapt dan bijvoorbeeld verrassingen,geheimpjes of gênante dingen. Maar in het algemeen is Shanice een lief meisje dat haar best doet om een goede vriendin en dochter te zijn.
    - Extra's: Marina en Shanice zijn al een hele lange tijd beste vriendinnen, ze kennen elkaar van de kleuterschool. Maar ook van hun ouders,hun ouders waren namelijk erg goede vrienden met elkaar en zo zaten Marina en Shanice bijna elke dag met elkaar opgescheept. Ze groeide op met elkaar maar toen ze naar de middelbare school gingen kwam er een breuk tussen hun vriendschap. Zoals bekend wou Shanice haar excuus niet aanbieden zonder reden terwijl Marina het tegendeel vondt. Ze kregen ruzie en hebben anderhalf jaar niet met elkaar gepraat en wouden niet meer met hun ouders mee naar feestjes of andere uitjes om elkaar zo te kunnen ontlopen. In hun laatste jaar bij het eindfeest zagen ze dat ze helemaal niet gelukkig waren zonder elkaar en besloten ze hun band weer te herenigen. Langzaam maar zeker werden ze weer beste vriendinnen en nu staan ze sterker in hun schoenen en zijn ze closer dan ooit.

    als ik de rol heb laat je het me dan weten ?
    xx

    ps. hier is een andere foto van haar gezicht zodat je -als je de foto ergens voor gebruikt- altijd die kunt gebruiken als die ander niet goed is.
    Shanice picture two
    Shanice piture three


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Rol: vriendin Ibrahim Afellay
    Naam: Christina Kassa
    Foto + Omschrijving: Christina is een jongedame van 23 jaar. Ze is 1.74 lang, weegt 65 kilo en heeft een normale postuur. Ze is opgegroeid in Drenthe. Ze wist al snel dat ze fotografe wou worden en dat is ook zo uitgekomen. Ondanks haar beroep als sportfotografe besteed ze ook haar tijd aan voetballen en aan kinderen in 3e wereld landen. En niet te vergeten haar man Ibrahim Afellay. Ze is niet een meisje-meisje wat je ook kunt zien aan haar kleding.

    Karakter: In het begin is Christina een verlegen vrouw, maar zodra je haar kent is ze hartstikke open, een gezellig meid waar je altijd mee kunt lachen en ze is iemand die altijd voor je klaar staat. Meestal is ze vrolijk maar het komt nog wel eens voor dat ze in een slechte bui is. Ze kan zich enorm veel inleven met voetbal als ze niet aan het werken is.

    Extra's: Christina ontmoette Ibrahim Afellay na een training van oranje toen ze foto's aan het maken was. Ze konden het direct met elkaar vinden maar het duurde eventjes voordat ze afspraakjes met elkaar maakten.


    It takes 17 muscles to smile, 43 muscles to frown ~~

    - Rol:Vriendin Cesc Fàbregas
    - Naam:Luena Maria Fuentes
    - Foto + Omschrijving:

    Luena is een meisje met lang blond haar. Ze heeft mooie blauw groeninge ogen die de accentueert met mascara en oogpotlood. Door haar lange wimpers lijken haar ogen nog mooier. Luena heeft mooie zacht roze lippen waardoor ze een nog sprekender gezicht krijgt. Ze heeft een mooi slank lichaam met mooie lange benen. Het liefst draagt ze rokjes met een fleurig shirtje of jurkjes. Luena loopt het liefst op ballerina's of slippers. Als ze 's avonds of in het weekend lekker met Cesc op de bank hangt draagt ze meestal een jogginsbroek met een oversized shirt van hem.
    - Karakter:Luena is beslist geen stil meisje maar niet op een verkeerde manier. Ze helpt graag andere mensen, maar bemoeit zich niet met dingen die haar niks aan gaan. Ze staat niet graag vooraan of in de belangstelling. Doordat haar zusje vroeg gestorven is heeft ze wel geleerd om van het leven te genieten. Door dat is wel iets meer gaan nadenken over wat ze echt wil en staat ze nu een stuk vaster in haar schoenen. Ze kan slecht tegen mensen die schelden met een ziekte of iets anders.Ze is dan ook niet bang om hier iets van te zeggen. Verder is Luena zeker een leuke meid om vriendinnen mee te worden. Je zult niet snel ruzie met haar krijgen.
    - Extra's:Luena heeft op haar pols een klein diamantje zitten. Deze is voor haar overleden zusje. Ze had een erg goede band met haar zusje maar door leukemie heeft ze maar een paar jaar geleefd. Hier door heeft Luena het een tijdje erg moeilijk gehad maar vond toch de kracht om door te gaan. Rond haar nek heeft ze een ketting met 2 hartjes met daarin de naam 'Cesc'. Cesc zelf heeft precies dezelfde met Luena haar naam.

    [ bericht aangepast op 4 april 2011 - 13:49 ]


    ~

    - Rol: Vriendin Jesús Navas
    - Naam: Raquel Zaira Peneda-Xurés
    - Foto + Omschrijving: Raquel is een echte Spaanse in hart en nieren. Ze heeft een mooi getint lichaam en lange donkerbruine haren. Haar ogen zijn diepbruin en bijna zwart. Raquel heeft een smal hoofd met hoge jukbeenderen. Ze heeft een dun lijf met mooie lange benen. Raquel is 1.75 lang en weegt 51 kg. Raquel heeft een lief en onschuldig gezicht. Raquel heeft haar haar meestal slordig in een staart of in een knot. Maar soms heeft ze haar haar los. Raquel draagt veel shortjes, zomerjurkjes en shirtjes. Als ze het koud heeft trekt ze een skinny jeans aan met een jasje. Raquel heeft een verslaving aan All Stars. Ze heeft ze in alle kleuren, printen en modellen. Van lage turkooizen tot hoge zwarte laarzen. Van tijgerprint tot lieve paarse vlindertjes. Je zal Raquel niet snel op hoge stiletto’s zien.
    - Karakter: Raquel is ondanks haar onschuldige gezichtje een echt feestbeest. Is er een party dan is Raquel daar. Ondanks dat is ze nooit echt dronken. Raquel weet precies waarneer ze te ver gaat en kan prima haar grenzen stellen. Je zal niet snel ruzie met haar hebben. Raquel is niet echt een gevoelig mens. Het maakt haar niet zo heel veel uit wat je van haar vindt. Raquel is een nieuwsgierig meisje en wil graag alles weten (tot irritatie van de anderen). Ze zegt precies wat ze vind, ook dat is niet heel handig. Als je Raquel’s mening vraagt zal ze altijd eerlijk antwoorden, hoe hard de waarheid ook is. Raquel is gek op dieren en is heel erg tegen dierenleed. Raquel gaat daar soms wel te ver in en spreekt mensen op straat aan op hun manier van behandelen van hun huisdier. Raquel heeft ontzettend last van heimwee. Is ze één week van huis wilt ze terug.
    - Extra's: Raquel heeft een hond (Engelse Stafford) Pedro. Ze is helemaal gek op hem en waar Raquel is, is Pedro. Ze heeft Pedro 2 jaar. Raquel is heel erg bang voor de dood. Ze probeert met de dag te leven en niet na te denken wat er wel niet allemaal met haar kan gebeuren. Raquel heeft een tatoo van haar hond op haar schouder en een veer op de zijkant van haar buik. De veer staat voor het wegvliegen van haar oma. Haar oma was namelijk gek op vogels en wou altijd terug komen als vogel.

    [ bericht aangepast op 2 mei 2011 - 11:57 ]


    You don't know what you got until is gone

    Mag ik nog invullen ?


    The best things in life aren't things.

    - Rol: Vriendin Iker.
    - Naam: Monica Fidilies Cruz.
    - Foto + Omschrijving:


    Monica is een volbloed Spaanse. Ze heeft een licht kleurtje op haar huid en prachtige, hazelnoot, grote, bruine ogen waar menig man in zal verdrinken. Haar haren zijn donker bruin met hier en daar een caramel bruine shijn in de zon. Monica is 1m56 lang, wat haar een stuk kleiner maakt dan Lionel ondanks zijn kleine gestalkte. En daardoor kan Monica vaak hakken dragen die haar mooie, vrouwelijke benen verlengen. Monica is gezegent met mooie vrouwelijke rondingen en een plat buikje. Van kledij draagt ze graag kleedjes, veel kleedjes. Omdat ze volgens haar zo easy zitten en toch vrouwelijk zijn. Als ze een hele dag thuis is draagt ze vaak een beaggy broek en een Lionel-tshirt.
    - Karakter: Monica is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Monica dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Monica die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Monica is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Monica stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Monica straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, door haar andere haar enzo, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Monica vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Monica ook best een grote mond hebben.
    - Extra's: Monica heeft geen familie behalve een tweelingzus, Penelope

    [ bericht aangepast op 5 april 2011 - 19:52 ]


    The best things in life aren't things.

    Ja, je mag nog invullen!
    Ik ben nog niet eens op de helft van mij andere verhaal,
    maar ik wil gewoon zeker weten dat ik genoeg rollen heb (;


    Everything you want comes after you stop looking for it

    Rol: Vriendinnetje van Rafael van der Vaart (Nederlandse elftal)
    Naam: Kim Noordveld
    Foto + Omschrijving: Een schitterende meid is ze zeker, die Kim. Ze heeft een blanke huid die in de zomer door aanraking van zonnestralen erg gebruind is. Kim heeft een slank tot mager postuur en oogt best lang door haar lange dunnen benen. Kim heeft donkerblond haar wat meestal in een lang en golvend model zit. Vaak heeft ze een spijkerbroek of een rok aan met daarop een hemdje. Ze heeft lichtbruine ogen en zalmroze lippen wat haar een natuurlijke maar mooie uitstraling geeft.
    Karakter: Een leuke en gezellige meid, zo beschrijven vele mensen Kim. Ze houd van humor, en vind dat ook één van de belangrijkste dingen in het leven. Ze maakt vaak grapjes waar andere hard om kunnen lachen maar beledigd iemand nooit. Kim is een vriendelijke meid die graag nieuwe mensen leert kennen en graag bij haar vrienden en vriendinnen is. Kim is vrijwel altijd spontaan behalve bij jongens die ze echt leuk vind, dan begint ze zenuwachtig te worden. Kim helpt andere graag en dat maakt haar behulpzaam. Kim kan over haar dierbaren zoals haar vrienden en familie, nogal overbezorgd zijn en dan word Kim ook meestal paniekerig en gestrest. Kim houd van sporten en is altijd sportief genoeg om andere te helpen met de dingen die moeilijk vinden. Kim kan slecht tegen haar verlies, dat wel, dan is ze de grootste trut die mensen kennen. Kim kan nogal koppig zijn en gaat meestal altijd tegen het advies van andere in.
    Extra's: Kim heeft net haar opleiding tot fysiotherapeut beindigd en specialiseert zich nu in de categorie sport.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Hee,
    ik ben met de story begonnen, het heet;
    Your smile is my power ~Fernando Torres.

    (:,
    hope u enjoy


    Everything you want comes after you stop looking for it

    - Rol: Vriendin Bojan krkic
    - Naam:Minka del Bosque
    - Foto + Omschrijving: ze heeft langblond lang haar tot aan haar bh bandje ongeveer. Ze is niet zo groot ( 1.65) en woont in hartje barcelona. ze heeft lichtblauwe ogen en heeft in de zomer veel sproeten. ze is niet te dik en ook niet te dun ze is miss perfect.
    - Karakter: een normale niet snel verlegen, mooie meid. Ze kan soms bitcherig overkomen maar bedoelt het goed.Ook moet je niet tegen haar liegen want dat haat ze. Voornamelijk is ze zorgzaam voor haar vaderr en voor haar vriend die ze nu ongeveer 5 jaar samen mee is.
    - Extra's: Ze is in verwachting van een kindje. Ze houd van voetbal, zwemmen, zingen en haar Bojan

    Zijn er al rollen bekend? (A)


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Rol: broer van Marina
    - Naam: Damon
    - Foto + Omschrijving:

    - Karakter: is heel terug getrokken maar kan ook beschermend zijn over zijn zusje, heeft geen vrienden en is vijandig
    - Extra's:(mag hij een vampier zijn) secret:P


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.

    hoe heet de story enne laat je me weten als je er 1 heb gemaakt;) enn e of ik de rol hebxd


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.