• Journey beyond your imagination

    Santana is een jonge meid die niet erg geweldig leeft. Haar ouders zijn erg streng tegenover haar en haar broertje. Ze moeten alles perfect doen, op school, thuis en bij hun sport. Ze worden gedwongen om alles zo goed te doen dat ze er werkelijk iets mee kunnen bereiken. Hierdoor is Santana een redelijk verwaand iemand geworden. Wanneer ze op het terrasje zat samen met haar ouders en broertje, bekijkt ze de rare figuren die het treinstation in gaan. Als haar ouders gaan betalen, loopt ze weg van het café en stapt ze zelf ook het station binnen. Ze volgt een jong koppel, twee rare figuren. Hierdoor komt ze door een muur heen, bij een grote rode trein terecht.

    Niemand kan haar meer terug vinden wanneer ze de trein instapt, behalve de mensen die in de trein zaten. Ze is belandt in een vage wereld, een wereld waarvan niemand het bestaan wist.
    Door haar nieuwsgierigheid komt ze in een verhaal terecht. Het verhaal speelt zich af op de school waar zij zich bevindt. Het is een verhaal waar velen niets van weten, het leidt naar het plek die alleen gevonden kan worden door mensen die al weten waar het is. Is het toevallig dat Santana die plek weet te vinden? Wat hebben haar ouders voor haar verborgen gehouden?
    'Secrets people don't want to know.'


    Dit verhaal is met Harry Potter enc.


    Rollen
    Beste vriendin van Santana, in de gewone wereld
    Nieuwe vriendin voor Santana, op Hogwarts
    Vijand van Santana, op Hogwarts
    Leerlingen van verschillende afdelingen

    Informatie
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Afdeling:
    Reden voor afdeling:
    Toverstok:
    Patronus:
    Hobby's:
    Extra:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Na eten, verhaal schrijven, maak ik de nieuwe vriendin! (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vijand
    Voornaam: Aiden
    Achternaam: Nixon
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: Aiden is een zwartharige jongen met een bleke huid. Hij stijlt zijn haar elke dag en loopt er altijd verzorgd bij. Hij is 1m85 en erg mager voor een kerel van zijn lengte.
    Afdeling: Slytherin
    Reden voor afdeling: Hij is een grote fan van Voldemort en wil later dooddoener worden
    Toverstok: Es,Haar uit de staart van een Eenhoornhengst en 32 cm
    Patronus: Een Schorpioen
    Hobby's: Hij speelt zwerkbal in zijn vrije tijd, maar wil niet in het team.
    Extra: Aiden heeft een bloedhekel aan Santana omdat ze zo verwent is en ook omdat ze amper iets weet over de magische cultuur


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Rol: Nieuwe vriendin, Hogwarts
    Roepnaam: Maya
    Voornaam: Makayla Rachel
    Achternaam: Woods
    Leeftijd: 15 jaar oud, ze zit dus in het 5e leerjaar.
    Uiterlijk: Maya is een leuk meisje om te zien, ze heeft blonde haren waarmee ze van alles doet, soms heeft ze het in een staart en het kan ook zijn dat ze er een pony van tovert. Van zichzelf heeft ze blauwe ogen, die worden omringd door blonde wimpers waar meestal een laagje mascara overheen zit. Maya heeft volle lippen en een rechte neus die vallen in een ovaal gezicht. Vrouwelijk rondingen vallen in Maya haar smalle postuur waardoor ze rond de 52 kilo, ook is ze behoorlijk lang en is ze rond de 1.76, in haar vrije tijd draagt Maya verschillende soorten kledingstijlen, van jurkjes tot rokjes en van baggy broeken tot skinny jeans. De kleuren maken haar niks uit, ze vindt pastelkleuren leuk, maar ook is ze dol op felle kleuren. Accessoires spelen een belangrijke rol in Maya haar leven, ze is dol op sieraden net zoals ballerina’s, ze draagt niet vaak hoge hakken, omdat ze al van zichzelf erg lang is.
    Afdeling: Hufflepuff
    Reden voor afdeling: Maya is een leerling, die van elke afdeling wel wat bezit, ze is niet de typische Slytherin of erg moedig zoals men hoort te zijn in Gryffindor, ze is ook zeker niet de slimste, hierdoor is ze ingedeeld bij Hufflepuff.
    Toverstok: Es, 20.3 centimeter, enorm flexibel met als kern de veer van een hypogrief.
    Patronus: Een kangaroe, vrolijk en opgewekt
    Hobby's: Maya is een erg spontane meid, iets waarmee ze dan ook wel bekent mee staat door heel de school. Ze is dol op kletsen en is op de hoogte van alle roddels die door de school dwalen, dit betekent niet meteen dat ze het allemaal door verteld, de genante houdt ze dan ook liever voor zich. Ook helpt ze soms in de keukens van Hogwarts met koken, iets wat ze ook erg leuk vind om te doen, net zoals zwerkbal, ze is jager in het team van Hufflepuff. Maya is van zichzelf een erg zorgzaam type die mensen graag te hulp schiet, hierdoor is ze dan ook de jongste klassenoudste die zich ooit heeft bevonden op heel Hogwarts in alle jaren door.
    Extra: Maya haar ouders zijn beidde mudblood, hierdoor is Maya halfbloed, dit maakt haar echter niks uit. Ze is dol op muggle voorwerpen en is erg creatief, hierdoor komt ze meestal met de meest originele oplossingen en ideeën waaraan niemand ooit zou denken. Ook al is Maya halfbloed, ze kan zeker goed omgaan met leerlingen van Gryffindor, Ravenclaw en zelfs Slytherin schijnt haar aardig te vinden. Maya haar favoriete vak is dreuzelkunde, haar minst favoriete is waarzeggerij, dit is dan ook een rede waarom ze het heeft laten vallen. In de verre toekomst hoopt Maya newsreporter te worden bij The Daily Prophet en om Rita Skeeter opzij te duwen, ze haat haar door haar leugens in de krant te zetten en wilt daar het liefst zo snel mogelijk verandering in brengen.

    [ bericht aangepast op 18 feb 2011 - 18:57 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Beste vriendin van Santana, in de gewone wereld
    Voornaam: Emma Manu
    Achternaam: Green
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk: Emma heeft mooi bruin haar waar ze vanalles mee kan doen. Maar toch heeft ze het altijd los hangen. Dan voelt ze zich op haar mooiste. Haar haren vallen dan mooi tot onder haar oksels. Ze heeft grijze ogen die soms een beetje blauw kunnen kleuren. Ze maakt haar ogen op met wat eyeliner en mascara. Niet te veel want ze wil niet fake lijken. Ze heeft een mooi natuurlijk gezicht en lacht bijna altijd. Ze is mooi bruin en in de zomer kan dit alleen maar meer worden. Ze heeft een normale lengte en een slank postuur. Haar kledingstijl is vooral basic. Ze houdt er niet zo van als je normale kleding over the top is. Nee, dat doet ze alleen als ze een belangrijke gelegenheid heeft.
    Afdeling: -
    Reden voor afdeling: -
    Toverstok: -
    Patronus: -
    Hobby's: Emma houdt erg veel van fotograferen. Het maakt niet uit wat, maar ze maakt er altijd wel wat leuks van. Ze houdt verder ook gewoon van shoppen en ze danst sinds kort. Ze is nog niet heel goed maar dat komt vast wel.
    Extra: Emma is heel slim. Ze is hoogbegaafd. Dit vindt ze niet altijd even leuk en verteld dit ook niet aan iedereen. Maar Santana weet dit zeker wel.


    To live doesn't mean you're alive