• Miami staat bekend voor hun hevige feestjes, zonnige stranden en lekkere jongens. Jay Mcqueen woont samen met haar beste vriendin, [..], en haar grote broer, Matteo, op een klein appartementje in Miami. Ze doen er alles aan om te leven. Hun ouders wonen in L.A dus kunnen ze gerust elke avond feesten en lazarus naar huis komen. Toen Jay 14 was had ze haar eerste liefde ooit, Justin, Justin Bieber. Toen hij bekend werd liet hij haar zomaar achter. Hij vertrok op tour en had nooit nog iets laten weten. Jay is nog nooit uit Justin's gedachten geweest, ondanks ze nu beide 16 zijn. Justin beslist terug te keren naar Miami om Jay op te zoeken, maar is Jay wel nog makkelijk te krijgen?


    Rollen nodig;
    x Beste vriendin
    x Uitgaansvrienden
    x zelfbedachte rollen.

    Invulgeval;
    Rol;
    Naam;
    Leeftijd;
    Nationaliteit;
    Uiterlijk (foto+ beschrijving);
    karakter;
    extra;


    Chicks before dicks.

    Rol: ex van justin

    Naam; Alison

    Leeftijd: 16

    Nationaliteit; Ze komt uit hetzelfde land als justin.

    Uiterlijk (foto+ beschrijving); foto Blauwe twinkelende ogen, en lichtblond haar. iedereen vind haar heel knap en ze is ook erg populair. ze doet er zelf ook alles aan om er mooi uit te zien. Ze laat haar haren meestal los omdat ze denkt dat jongens dat 'sexy' vinden.

    karakter: Alison wil justin terug, en daar wil ze alles voor over hebben. Ze is wel aardig, maar ze mag je of ze mag je niet. Dus ze kan soms best wel als een bitch overkomen. Verder is ze heel zelfverzekerd, en is heel populair. Ze kan bijna elke jongen krijgen die ze wil, maar ze wil justin! Ze komt ook soms wat playerig over. Behalve als justin erbij is. Ze doet er alles aan om charmant te doen als ze bij haar is.

    extra:
    make up: mascara, zachtroze lippenstift.
    ze heeft ook een chiwawa die ze soms meedraagt in haar tas.

    [ bericht aangepast op 7 feb 2011 - 19:55 ]


    Don't tell me sky is the limit when there are footprints on the moon.

    Rol; uitgaansvrienden >> Chaz' vriendin ?
    Naam; Mila Froccenni
    Leeftijd; 16
    Nationaliteit; Ze is Frans, haar ouders zijn naar Miami verhuisd omdat de vader een restaurant heeft (vijfsterren). Vader = Itiliaans, moeder = frans.
    Uiterlijk (foto+ beschrijving); Ze heeft een licht getinte huid, waar wanneer de zon op schijnt het op caramel lijkt. Mila heeft kersenrode haren, die net over haar schouders komt. Op sommige plekjes krult het sierlijk omhoog en omlijsten haar lieflijke gezichtje mooi. Mila heeft hemelblauwe ogen die soms oplichten wanneer ze geen adem krijgt van het lachen. Ze heeft mooie, volle lippen die vaak rood gestift zijn, de jongens vallen als een blok voor haar. Volle wimpers waar nauwelijks mascara op hoeft. In de zomer, altijd blijkbaar dus, heeft ze kleine sproetjes rond haar neus, niet veel.
    karakter; Ze is aardig tegen haar vrienden, tegen mensen die ze lang kent. Als je een vreemde bent en je met haar wilt praten, ontwijkt ze degenes ogen en bijt ongemakkelijk op haar onderlip. Ze is harstikke verlegen, maar ze kan natuurlijk lol hebben met haar vrienden om haar heen. Als je met haar alleen bent, maakt ze soms van die droge opmerkingen waar je van moet lachen, en ze zelf niet snapt wat er zo grappig aan is. Mila houdt van feesten, van het dansen in ieder geval. Niet van de alcohol en de wiet. Ze houdt ervan dat de muziek tegen haar hals aan dreunt en de plakkende mensen om haar heen. Ze kan aardig goed dansen, vooral sierlijk omdat ze vroeger op ballet zat (moest van haar moeder).


    Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.

    Rol; Uitgaansvriendin + vriendinnetje oudere broer
    Naam;Joanna Chmielowska
    Leeftijd;18 (kan aangepast worden zodat het beter bij leefdtijd broer past )
    Nationaliteit; Russisch , ze is op haar 5 jaar naar Miami verhuist . Ze praat vlot Russisch en Amerikaans . Ze moest naar Amerika trekken omdat haar moeder daar een job aangeboden kreeg die beter betaald werd .
    Uiterlijk (foto+ beschrijving); Joanna heeft blonde haren die ze bijna altijd in een vlecht doet . Ze heeft heldere blauwe ogen , volle lippen . Ze heeft een lichte huidskleur en bruint niet gemakkelijk . Ze is 1.65 meter en slank . Ze heeft ook een navelpiercing .
    karakter; Ze is een actieve , maar toch stille meid . Ze is heel aardig als je aardig tegen haar doet anders kan ze heel erg bot en cruw over komen . Voor haar vrienden , familie en geliefden zou ze door het vuur gaan en beschermd ze hoe dan ook . Als ze je haar volle vertrouwen schenkt kan je dat maar beter niet schenden want ze kan namelijk heel lang boos zijn op je en zal je dan nooit meer volledig vertrouwen . Ze houdt van eens helemaal los gaan en is dat ook een echt fuifbeest . Ze houdt van de harde muziek die haar hart ritme begeleid en het dansen tot ze erbij neer valt . Ze is een geheelonthouder en dat wil zeggen dat ze dus geen alcohol drinkt . (nooit) Dus op feestjes moet je haar niet proberen dwingen te drinken wat daar wordt ze er kattig van en het zal je toch niet lukken .
    extra; Joanna bespeelt de akoestische gitaar en ze houdt van dieren en natuur . Ze maakt graag lange wandelingen met haar hond Eliasko in het bos of op het strand .


    Kan je Aub laten weten of ik de rol heb ? dankje x


    You make my life perfect ! <3

    Invulgeval;
    Rol; Vriendinnetje van Matteo
    Naam; Charlotte Gryfter
    Leeftijd; 17
    Nationaliteit; Engels.
    Uiterlijk (foto+ beschrijving); Charlotte heeft mooie witte en rechte tanden, ze heeft lang bruin haar en grote bruine ogen.
    karakter; Lief, verlegen, grappig koppig en slim
    extra; -

    Rol; Beste vriendin Justin
    Naam; Hayley Thompson
    Leeftijd; 17
    Nationaliteit; Amerikaans
    Uiterlijk (foto+ beschrijving);


    Hayley heeft bruin haar en groene ogen. Ze heeft een grote niet te grote neus en volmaakte lippen.
    karakter; ze is erg lief,naïf,slim,muzikaal en natuurlijk vriendelijk
    extra; ze houdt erg van pizza


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad