• Bojan Krkic Peréz, 20 jaar en momenteel druk bezig om zijn doorbraak compleet te maken in het voetbalwereldje.

    Nora de Valvanera, 23 jaar en momenteel niet 100% werkzaam actief en minder ambitieus door haar ziekte die op haar leeftijd amper voorkomt: Parkinson..

    Wat als deze twee mensen elkaar vinden? Nora en Bojan zijn niet op zoek naar liefde.. maar hebben meer zin om hun lust gevoelens op elkaar uit te leven. Bojan weet alleen niet dat Nora Parkinson heeft, wanneer hij zich toch meer in haar leven gaat verdiepen gebeurt er iets wat hij liever nooit had gewild. Hij word verliefd. Verliefd op Nora. Love & other drugs


    nodig:

    2 Vriendinnen Nora.
    Zus Nora.
    Vriendinnen Barçaspelers.

    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Afkomst:
    Uiterlijk beschrijving EN foto:
    Karakter:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 4 feb 2011 - 20:48 ]


    Everything is worse without music.

    Rol: Vriendin Nora en toekomstige vriendin Gerard Piqué?
    Volledige naam: Roxanne "Roxy" Olivia Elly McLaughin
    Leeftijd: 21, wordt pas op het einde van het jaar 22
    Afkomst: Catalaans-Colombiaans. Haar vader was Catalaans en haar moeder Colombiaans, alleen heeft Roxy haar vader nooit gekend..
    Uiterlijk beschrijving EN foto: Roxy heeft lange lichtbruine/blonde haren die altijd vrolijk over haar schouders liggen. Roxy is een prachtig meisje om te zien. Ze heeft mooie zalmroze lippen, twee rijen kaarsrechte, witte tanden en als ze haar beroemde glimlach bovenhaalt krijgt ze schattige kuiltjes in haar wangen. Roxy heeft een redelijk bleke huid ondanks haar afkomst maar haar moeder was ook een bleke van huidskleur. Roxy heeft twee stralend donkerbruine ogen die altijd vol pretlichtjes zitten. Blue draagt het liefst van al kleedjes en korte shortjes, lange broeken kan ze niet zo goed verdragen, dat vooral omdat ze nooit echt verplicht was lange en warme kleren te moeten dragen. Colombia en Spanje zijn nu niet bepaald koude landen. Thuis heeft Roxy een uitpuilende schoenenkast. Ze heeft alles, All Stars, pumps, ballerina's, sandalen, Vans, alle schoenen waar een meisje maar van kan dromen. Toch loopt ze het liefst rond op haar pumps of korte All Stars die ze in alle kleuren en tekeningetjes heeft.
    Karakter: Roxy is een zeer vrolijk en positief ingesteld meisje. Ze heeft altijd een goed humeur en haar vrolijkheid is aanstekelijk. Ze heeft een leuk gevoel voor humor en soms blijft ze minuten lang in een slappe lach hangen als er een leuke mop wordt verteld. Ze wil altijd dat iedereen gelukkig is en ze is de beste remedie tegen heinwee, verdriet of gewoon een slecht humeur. Ze is ook zeer creatief, ze weet als de beste wat ze met mensen moet doen om ze weer vrolijk te maken. Roxy is geen romanticus maar ze houdt wel van romantische jongens. Hoewel Roxy een prater is kan ze haar gevoelens nooit goed weergeven. Daarom zingt ze ze. Dat is waarom mensen graag naar Roxy's muziek luisteren en haar teksten altijd zo mooi vinden, omdat Roxy zichzelf altijd volledig in haar teksten inleeft. Roxy is een goed luisterend oor en ze probeert voor andere mensen altijd een goede oplossing te zoeken voor hun problemen. Voor zichzelf is Roxy heel anders. Bij zichzelf is het eerst doen en dan pas denken. Roxy houdt niet van denken omdat denken altijd een negatief aspect wordt terwijl Roxy zelf een zeer positief meisje is.
    Extra: Roxy heeft de datum 22.05.2002 onder haar linkerborst getatoeëerd staan, het staat voor de sterfdatum van haar tweelingzus Camille.

    [ bericht aangepast op 7 feb 2011 - 11:27 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Marjolien > CESC > as asual > MORGEN > nu hoofdstuk afmaken > daarna douchen > geen tijd meer.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Wacht ik kopiër wel een rol, dan vul ik morgen een van Ibi in. _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Leo Messi -haha-
    Volledige naam: Isabella Tamina Alvarez
    Leeftijd: 22
    Afkomst: Spaanse
    Uiterlijk beschrijving EN foto: Isabelle is een kleine, stevig gebouwde vrouw van rond de 1 meter 60 groot. Ze heeft piekerig, roestbruin haar en grote, donkerbruine ogen die vrolijk in haar hartvormig gezicht staan. Haar lichte, dunne lippen zijn bijna altijd in een glimlach gevormd en ze heeft prachtige witte tanden. Verder heeft ze een vrij slanke bouw met iets vollere heupen en enkels, maar dat weet ze goed te verdoezelen. Ze ziet er erg jong uit voor haar leeftijd, maar haar kledingstijl maakt dit weer een beetje goed: Isabella draagt veel elegante kleding van mooie stoffen en met veel versierinkjes (kant, franjes, ruches etc.) en pasteltinten erin. Verder draagt ze veel sieraden en loopt ze het liefst op haar hakken.
    Karakter: Isabella is een typisch moeder-typje. Ze is op het eerste gezicht wantrouwend tegenover nieuwe mensen, maar als ze je eenmaal leert kennen heb je aan haar een geweldige vriendin. Leo en de andere spelers komen nooit iets te kort en hebben altijd heel veel plezier met haar. Isabella is bijna continue vrolijk en heeft plezier in alles wat ze doet, van schoonmaken tot boodschappen doen en wandelen op het strand. Verder heeft ze ook haar slechte kantjes- Ze heeft snel de neiging om mensen te verbeteren terwijl dit niet altijd gewaardeerd word.
    Extra: Isabelle is dol op reizen, het liefst zou ze naar elk land in de wereld willen. Tevens is ze ook gek op voetbal geworden, -met dank aan Leo-, en vind ze het dus ook geweldig om met Leo mee naar wedstrijden te gaan, en is ze altijd op de tribune te vinden.


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Vriendin Cesc Fàbregas, en vriendin Nora.

    Volledig naam: Liv Sia Dunham.

    Leeftijd: Vierentwinting.

    Nationalteit: Amerikaans.

    Uiterlijk: Liv heeft donker lang stijl haar en groene ogen. Ze is is middel groot dat betekend iets kleiner dan Cesc. Ze heeft een licht getinte huid en mooie zalm rozige lippen. Liv houd van allerlei haarstijlen, kledingstijlen en vooral van verschillende schoenen. Zo draagt ze vaak pumps, maar ook All stars en Nike's. Liv is een makkelijk meisje qua kleding en schoenen, ook al houd ze erg veel van shoppen. Heel vaak neemt ze Cesc ook mee naar de winkels en koopt ook voor hem nieuwe kleren. Ze vind het geweldig om met hem samen iets leuks te doen, en vooral als de kerst er aan komt en het is winter buiten. Liv houd van allerlei leuke warme mutsen die ze vaak draagt, en ze heeft een tattoo op haar enkel met een hangende roos en er bij: 'amore'. -Lees je straks meer over waarom-

    Karakter: Liv is niet heel erg druk, maar ook niet heel erg stil. Ze zit er precies tussen in. Liv trekt zich vaak terug als het te druk om haar heen wordt omdat ze dat geestelijk niet aan kan voor wat ze vroeger had meegemaakt. Cesc weet er ook al van en vind het ongelofelijk sneu voor haar. Liv is met haar vriendinnen altijd een goeie prater en daar kan ze ook de grootste lol mee hebben, zo denkt ze even niet terug aan haar jeugd. Liv is in het algemeen een spontane vrolijke en leuke meid om een goed praatje mee te ondergaan.

    Extra's: Liv kijkt graag naar Forlume 1. Ze vind het gewoon geweldig, en ook omdat niet veel meiden het leuk vinden. Elke zondag middag als Cesc soms niet moet trainen kijken ze er samen na en als verjaardags cadeau kreeg Liv een meeting met Valentino Rossi. Ze kon hem wel plat zoenen toen ze het hoorde.

    Liv ging studeren in Barcelona en haar kamergenote was toevallig het zusje van Cesc Fàbregas, Carlota. Ze werden goeie vrienden en Carlota kwam met het idee om samen naar Londen te gaan om de verjaardag van Cesc te vieren. Cesc had het net uit met Carla en toen Liv Cesc wou troosten omdat ze weet hoe hij zich voelde sloeg compleet de vonk tussen de twee over. Liv vertelde Cesc over haar jeugd. Op haar 16e had ze een vakantie liefde, en daar van werd ze perongeluk zwanger. Ze wou het houden omdat ze het aanzag als moord. Maar toch kreeg ze een miskraam en had het doodgeboren kindje appelrode wangentjes en noemde Liv haar Amore. Ze kan het daarom nog steeds niet echt aan als ze kinderen of baby's ziet met een gelukkige moeder. Liv is nu ruim 3 jaar samen met Cesc en ze denken al aan een happy family. Maar Cesc wilt het vooral rustig aan doen, na dat Liv een miskraam had gehad op haar 16e.

    [ bericht aangepast op 4 feb 2011 - 23:13 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Zus Nora, toekomstige vriendin Ibi Afellay.

    Volledige naam: Elissa de Valvanera.

    Leeftijd: 22.

    Afkomst: Spanje.

    Uiterlijk beschrijving EN foto: Elissa heeft donkerblond lang stijl haar en bruin/groene ogen. Ze is niet echt een typisch meisjes meisje, want Elissa houd van country bloesjes en afgeknipte spijkerbroeken die ze als kortebroeken gebruikt. Elissa maakt haar ogen vaak smokey op en met veel volume. Soms jat ze oogpotlood of eyeliner van Nora en soms maken ze er een make up gevecht van. Ze is 1,65 meter lang en Elissa heeft lange slanke benen.

    Karakter: Elissa is heel erg op haar moeder gesteld, ze is ook super sociaal in de buurt van andere mensen. Ze is niet echt gelijk het meisje dat op kijkt naar jongens en houd van haar eigen ding.

    Extra: Elissa heeft een stiekeme crush op Ibrahim Afellay. Ze kent hem wel, en hij haar ook, en bijna elke avond zitten ze te MSNen met de webcam aan. Maar Elissa is bang dat Ibrahim gaat denken dat zij alleen maar achter het geld aanzit wat niet zo is. Elissa stapt niet graag op jongens af en vraagt vaak haar zusje om help. Elissa is ook de grote 'bescherm' engel van Nora omdat ze een ziekte heeft en ze houd er niet van als er mensen naar haar staren, Elissa kan dan nooit haar mond houden.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ik vul zo david even in


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin David Villa _O_
    Volledige naam: Rostia Rosalie Gómez
    Leeftijd: 27
    Afkomst: Spanje
    Uiterlijk beschrijving EN foto: Rosita is zeker niet de lelijkste. Ze ziet eruit als een rasechte Spaanse met haar glinsterende goudbruine ogen en haar lange, golvende bruine haren. Ze heeft een blanke huidskleur die in de zon snel gebruind is, waar ze erg blij mee is. Rosita heeft een slank tot mager postuur wat veroorzaakt word doordat ze zo actief bezig is met sporten. Ze heeft grote en zalmroze lippen waarvan iedereen vrolijk word zodra ze die in een glimlach zet. Rosita heeft een erg lenig lichaam en is best klein voor haar leeftijd.
    Karakter: Rosita is een heel lief meisje. Ze ziet het goede in alles en iedereen. Ze is dol op haar familie, ze kan niet zonder. Haar ouders zijn gaan scheiden en haar jongere broertje woont bij haar vader. Elk weekend gaat ze naar haar vader toe. Ze haat haar stiefvader; hij slaat en mishandelt haar. Haar moeder weet daar niks van. Ze heeft veel vriendinnen waar ze dan ook echt gek op is. Ze wordt nooit snel boos op mensen. Bij mensen die ze niet mag kan ze echt als een bitch overkomen, daar wil ze dan ook niks mee te maken hebben. Verder kan ze echt brutaal uit de hoek komen.
    Extra: Ze geeft les op een basisschool naast Camp Nou -daar staat niet eens een basisschool- Met de klas zijn ze een keer naar Camp Nou geweest en daar heeft ze David leren kennen

    [ bericht aangepast op 5 feb 2011 - 13:51 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin Jesús Navas
    Volledige naam: Gisele Miryanna Santos
    Leeftijd:25
    Afkomst: Brazilië
    Uiterlijk beschrijving EN foto: Gisele is een getinte vrouw met bruin haar. Ze heeft grijze ogen en ze is heel lenig. Ze kan heel goed dansen. Ze heeft mooie Lippen die haar tanden goed omlijsten. Ze is heel slank, zo slank dat Jesùs zich soms zorgen maakt.
    Karakter: Gisele is een lief meisje. Vroeger was ze een feestbeest maar ze houdt zoveel van Jesùs dat ze haar leven helemaal op hem aanpast. Ze is heel sociaal en slim. Ze heeft veel vriendinnen. Ze houd van kinderen en wil zelf ook graag een groot gezin.
    Extra: Gisele houdt van haar leven en geniet van elke dag. Ze wil het liefste zo snel mogelijk trouwen met Jesùs.


    You don't know what you got until is gone