• De familie Lopez zit in geldproblemen. Ze bezitten 12 kinderen en hun geld begint langzaam aan op te raken. De vader van de kinderen heeft een plan. Hij laat een lerares komen die de kinderen kan leren zingen en dansen, omdat er een wedstrijd is georganiseerd voor Glee clubs, en het prijzegeld is nog nooit zo hoog geweest. Hij kan zijn familie uit de nood helpen als hij het geld wint.
    De 12 kinderen worden opgeleidt tot zangers en dansers, zodat ze het tegen New Directions op kunnen nemen.

    New Directions staat ook niet stil en zeker niet wanneer ze uit roddels horen dat de Lopez Glee club goed is. Enkele van de Lopez familieleden lopen rond op McKinley high, en de Glee clubleden willen weleens wat meer te weten komen over de nieuwe Glee club.


    Ik wil dus doen dat je het van twee kanten leest. Van de Lopez familie club en de New Directions, terwijl ze het tegen elkaar op moeten nemen. Het klinkt saai in de uitleg, maar ik heb het al helemaal voor elkaar. Het wordt een beetje een mengsel van Glee, The sound of Music en Cheaper by the dozen.

    Rollen
    - Een meisje, 18 jaar, ongeveer hetzelfde als Quinn Fabray
    Courtesan
    - Een jongen, 18 jaar, ongeveer hetzelfde als Noah Puckerman
    - Een meisje, 17 jaar, ongeveer hetzelfde als Santana Lopez
    - Een meisje, 16 jaar, ongeveer hetzelfde als Mercedes Jones
    - Een jongen, 15 jaar, ongeveer hetzelfde als Kurt Hummel
    - Een jongen, 14 jaar, ongeveer hetzelfde als Mike Chang
    - Een meisje, 13 jaar, ongeveer hetzelfde als Rachel Berry
    Quarterback
    - Een meisje, 13 jaar, ongeveer hetzelfde als Tina Cohen-Chang
    - Een jongen, 13 jaar, ongeveer hetzelfde als Finn Hudson
    - Een meisje, 10 jaar, ongeveer hetzelfde als Brittany Pierce
    Armistice
    - Een jongen, 9 jaar, ongeveer hetzelfde als Artie Abrams(zit niet in een rolstoel)
    - Een jongen, 6 jaar, ongeveer hetzelfde als Matt Rutherford

    Hiermee bedoel ik de karakters. Het meisje die op Santana lijkt, moet vooral erg veel bezig zijn met zichzelf, erg mooi zijn en ''het'' met iedereen willen doen. Het meisje zoals Brittany moet een domblondje zijn, met onnozele opmerkingen. De jongen zoals Mike moet erg goed kunnen dansen, maar niet erg veel zeggen. Savvy?

    Informatie
    Rol:
    Voornaam:
    Tweede naam:
    Bijnaam:
    Geboortedatum: Let op de leeftijd
    Uiterlijk: Iedereen moet lichtblond haar hebben!
    Hobby's:
    favoriete liedje:
    Extra:
    Titel?

    Probeer je zo veel mogelijk aan te passen op de persoon waarop jouw persoon is gebaseerd. En iedereen moet lichtblond haar hebben, omdat ze allemaal dan op elkaar lijken. :Y)


    [ bericht aangepast op 14 jan 2011 - 16:51 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Meisje van 10 jaar, ongeveer hetzelfde als Brittany Pierce
    Voornaam: Joyce
    Tweede naam: Makayla
    Bijnaam: Joy
    Geboortedatum: Joy is geboren op 1 april 2001, vele maken er daarom wel is een grapje over.
    Uiterlijk: Joy is een leuk meisje om te zien. Ze heeft mooi stijl blond haar dat op haar schouders valt, maar meestal heeft ze het in een staart. Joy heeft donkerblauwe ogen en redelijk lange wimpers. Ze is erg meisjesachtig en draagt daarom voornamelijk mascara en lipgloss ook al is ze erg jong. Een redelijk slank postuur heeft Joy ook wel, ze is niet erg lang en ongeveer rond de 1.35. Joy vind het erg fijn om jurkjes en rokjes te dragen in lichte kleuren, vooral blauw.
    Hobby's: Joy is dol op dansen en zingen, dat in ieder geval. Ook vind ze het leuk om te tekenen en cheerleaden is ook 1 van de dingen die ze geweldig vind.
    Favoriete liedje: Joy heeft geen favoriet liedje, dat veranderd namelijk heel erg vaak. Wel is ze geobsedeerd van de muziek die Lady Gaga maakt en ook vind ze Beyoncé geweldig.
    Extra: De rest mag je helemaal zelf verzinnen. De persoon op de foto in het echt is trouwens Angelica Mandy. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Meisje van 18 jaar, ongeveer hetzelfde als Quinn Fabray
    Voornaam: Jordynn
    Tweede naam: Faith
    Bijnaam: Jordynn
    Geboortedatum: 24 juni 1992
    Uiterlijk: Jordynn is een slank meisje rond de 1.70. Ze heeft prachtige grote blauwe ogen die worden omringd door een paar lange wimpers. Van zichzelf heeft Jordynn goudblond haar met een redelijke slag erin waardoor het soms lijkt te krullen, haar haar is ongeveer op borsthoogte waar ze maar al te trots op is. Jordynn is een echte fashionista dus ze probeert zo veel mogelijk mee te gaan met de mode, ze is dol op accessoires en daar zul je haar dan ook altijd mee zien lopen.
    Hobby's: Jordynn laat zich helemaal gaan in zingen, ze is tevens niet zo’n goede danser vergeleken met haar andere zussen. Wel is ze dol op mode en dat laat ze dan ook graag zien. Ook is ze erg lenig en is ze altijd al graag een cheerleader geweest. In haar vrije tijd vind ze het ook wel is fijn om een boek te lezen.
    Favoriete liedje: Dat blijft toch wel “My Heart Will Go On” van Celine Dion.
    Extra: Jordynn is een redelijke romanticus en vind het heerlijk om films te kijken zoals de Titanic, the Notebook enz. Ze is er werkelijk verslaafd aan. Verder laat ik dit helemaal aan jou over, het meisje op de foto is trouwens Hayden Panettiere.

    Als ik er nog 1 mag/moet maken waarschuw me dan even! En als je begint met het verhaal mag je me ook wel waarschuwen (krul)


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Voornaam: Samantha
    Tweede naam: Aurora
    Bijnaam: Sam, Sammie, en haar familie noemt haar soms nog wel eens Sambal.
    Geboortedatum: 13 Mei 1992
    Uiterlijk: Sam heeft lichtblonde krullen, die mooi om rond haar gezicht vallen en tot net onder haar schouderbladen vallen. Ze heeft mooie hazelkleurige ogen, die met de lichtval veranderen. Ze is vrij lang en heeft en mooi figuur, met lange benen. Eigenlijk is ze een klassieke schoonheid. Ze houdt van het dragen van vrouwelijke kleding. Jurkjes, rokjes, leuke shirt en topjes. Toch kan ze ook erg genieten van het dragen van een baggy broek en een oversized trui, al zal ze dit niet snel aandoen naar school. Van hakken houdt ze niet, ballerina's weer wel en sneakers vindt ze op zich ook wel fijn.
    Hobby's: Sam houdt van zingen, daar kan ze haar hart in kwijt, daarin voelt ze zich geaccepteerd. Ze kan ook redelijk dansen, al is dit niet iets wat ze het liefst doet. Ze atletisch en heeft een goed uithoudingsvermogen. Ook beschikt ze over een goed ritmegevoel. Ze is goed in acrobatische stunts en doet aan turnen.
    favoriete liedje: Één van haar all time favorite songs is 'It's A Man's Man's Man's World'. Voor de rest luistert en zingt ze van alles. Ze is toch wel van the 'oldschool' liedjes. De 'sound', het ritme en alles trekt haar gewoon aan.
    Extra: Sam is zwanger geweest, toen ze rond de 16 was. Dit was echter niet omdat ze hier bepaald voor koos. Ze is verkracht toen ze 's nachts door het park naar huis liep. Toen ze het hoorde wist ze niet wat ze moest doen, ze heeft uiteindelijk voor abortus gekozen, maar deze keuze viel haar zwaar.

    Haar bijnaam heeft ze gekregen, toen ze ooit een heel bakje sambal naar binnen heeft gewerkt toen ze nog heel klein was. Dit is nooit vergeten in haar familie, ze hebben er zelfs camerabeelden van.
    Titel: Papa don't preach -ik luisterde net naar Madonna ='D-


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol:- Een meisje, 13 jaar, ongeveer hetzelfde als Tina Cohen-Chang

    Voornaam: Melissa
    Tweede naam: Hailey-Jade
    Bijnaam:Belieb.
    Geboortedatum: Let op de leeftijd: 26 mei 1997 ~ 13 jaar
    Uiterlijk: Iedereen moet lichtblond haar hebben! dat heb ik lang en steil<< en blauwe ogen.
    Hobby's:Dansen en natuurlijk Zingen.
    favoriete liedje: dat zijn er 2 Glee-Pokerface Justin Bieber-Heartache
    Extra:Melissa is meestal heel rustig tenzij ze energy of van die andere shit op heeft want dan word ze heel melig en hyper!
    Titel? geenidee

    Xxx-Jes


    Believe.