• Titel zegt het; wie wilt er zijn eigen verhaal, bestaande uit één hoofdstuk? (ongeveer 1000 woorden)
    Vul dit even in:

    Naam hoofdpersoon:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal):
    Eventuele crush + informatie daarover:
    Extra info*:

    *Dit is niet verplicht, maar wel handig. Denk bijvoorbeeld aan het genre, de plaats waar het zich af speelt, etc.

    -Zeg niet, 'verzin maar wat leuks' of dergelijke, daar kan ik niets mee.
    -Je krijgt een melding als je one-shot af is.

    Wachtlijst:
    -JonasPancake.
    -Mapangarapin.
    -Synyster.

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 20:44 ]


    I'm jealous of every girl that ever hugged you. Because for that short second, she held my entire world.

    Naam hoofdpersoon: Samantha Tyler
    Leeftijd: 16 jaar
    Innerlijk: Samantha is een rustig persoon, maar als ze iets wilt hebben dan doet ze daar heel erg haar best voor. Ze houd er vooral van om mensen te plagen, maar is voor de rest lief. Ze houd er ook van om een beetje hard to get te spelen..
    Uiterlijk: Samantha
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Nick wilt heel graag een relatie met Samantha, maar Samantha ziet hem niet zitten totdat hij zijn liefde voor haar verklaart tijdens een concert. Ze is bij het concert en gaat na afloop naar hem toe.
    Eventuele crush + informatie daarover: Nick Jonas is een zanger van de jonas brothers. Hij is lief en doet er alles voor om iets te krijgen wat hij wilt.
    Extra info*: Het speelt zich af voor/tijdens/na het concert in LA?

    Ik zou wel willen, maar ik heb geen zin om dat allemaal in te vullen. ;x

    Naam hoofdpersoon: Jana
    Leeftijd: 15
    Innerlijk: Jana is een lief meisje dat altijd over zich heen laat lopen. Ze trekt zich enorm aan wat anderen tegen haar zeggen. Ze is ook nogal onzeker over haar uiterlijk, terwijl ze zelfs een keer benaderd is door een modellenbureau. Ze heeft een oneindige en niet-wankelende trouw aan haar dierbaren en zal voor hen door het vuur gaan. Ook heeft ze een goed gevoel voor humor maar door haar onzekerheid durft ze dat niet toe te geven. Ze is ook nogal onhandig, en ontevreden over zichzelf. Ze vermijdt het liefst conflicten.
    Uiterlijk: Met haar bruine, krullende haren, groene ogen en 1 meter 75 ziet ze er als een enorm stuk uit, maar door haar onzekere uitstraling zie je dat niet meteen. Ze is slank met lange benen. Ze draagt het liefst zwarte, eentonige kleren.
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Jane heeft dus een enorm minderwaardigheidscomplex, en in het verhaal komt zij daar overheen dankzij de komst van een nieuwe vriendin in haar leven. Deze nieuwe vriendin is het toppunt van zelfvertrouwen en heeft overal schijt aan. Ze sleept Jane overal doorheen en brengt haar in de raarste problemen, en op een gegeven moment heeft ze er genoeg van. In deze one-shot krijgt zij een enorme ruzie met haar vriendin en eindelijk durft ze haar eigen mening tegen, in plaats van zich te verschuilen achter die van een ander.
    Eventuele crush + informatie daarover: Ze heeft al tijden een crush op Martijn, maar ze denkt dat hij haar toch niet zal staan omdat hij alles heeft wat zij wil: knap, populair, zelfverzekerd.
    Extra info*: Dit speelt zich gewoon af in Nederland in het hier en nu, en het is een vriendschapsverhaal (om het zo maar even te noemen) maar tegelijkertijd ook een liefdesverhaal.

    Ik ben benieuwd :D


    This is the part of me, that you're never ever gonna take away from me.

    Naam hoofdpersoon: Sandra
    Leeftijd: 21
    Innerlijk: Sandra is een aardig meisje met een hart van goud. Ze doet graag dingen voor anderen. Sandra blijft ook trouw aan haar vrienden en familie, en ze zou ze ook nooit in de steek laten. Verder is ze soms erg ongeduldig en dat kan best wel irritant zijn. Sandra is ook erg spontaan, en ze zou zo op een jongen afstappen om met hem te dansen als ze in een discotheek is, dit is in de laatste paar jaar behoorlijk gegroeid. Ze kan ook goed luisteren naar andermans verhalen.
    Uiterlijk: Ze heeft zwart haar en donkerblauwe ogen. Ze is tamelijk kort, ze is geen centimeter gegroeid sinds ze 14 was. Ze heeft een normaal postuur, ze is niet dun, ze is ook niet bepaald dik.
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Sandra is dus blind, en ze heeft een vriendje, Synyster Gates. Synyster komt haar elke dag helpen in huis, en hij beschrijft hoe alles eruit ziet. Uiteindelijk vraagt hij haar om met hem te trouwen, maar zij wil niet, want zij wil hem niet beschamen omdat hij dan een blinde vrouw heeft. Ze zegt; als ik weer kan zien trouw ik met je. Een lange periode komt hij niet opdagen, omdat hij afgewezen is, en Sandra voelt zich weer alleen. Maar dan is hij eropeens weer, en hij verteld dat er een onbekende donatie is gedaan, en dat ze binnenkort weer kan zien. Deze donatie blijkt dus van Synyster te zijn, maar dat weet zij nog niet. Als ze dan weer ziet, ziet ze Synyster en hij is blind, aangezien hij haar ogen heeft. Maar zij wil niet met hem trouwen omdat hij blind is, om dezelfde reden. Maar zij weet niet dat hij eigenlijk haar ogen heeft. Dan ontvangt ze een briefje waarin staat van, sorry blablablabla PS. let goed op mijn ogen, schatje. En dan realiseert ze dat als Synyster zei dat hij alles voor haar zou doen, het ook zo zou zijn. -Stiekem heb ik het idee van iemand anders op een andere site, maar ik wist niks anders-
    Eventuele crush + informatie daarover: Synyster Gates is haar crush. Het is de lead gitarist van de metal band 'Avenged Sevenfold'. Meer informatie?
    Extra info*: Een roman, en het moet zich eigenlijk een beetje afspelen in Amerika.


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Naam hoofdpersoon: Lily Jade Brittone
    Leeftijd: 17
    Innerlijk:Lily is een vrolijk en gezellig persoon, haar grootste hobby is mensen aan het lachen maken, ze houd van entertainment en is zelf dan ook zangeres.
    Uiterlijk:Lily
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Lily is het slachtoffer geworden van de bekende jigsaw. Ze moet 3 vreselijke opdrachten voltooien om haar eigen leven te redden, maar wat als niet alleen haar leven aan een zijden draadje hangt maar ook die van haar vriend Aiden.
    Eventuele crush + informatie daarover: Haar vriend die ook het slachtoffer is geworden van Jigsaw, Lily moet haarzelf pijnigen om haar vriend te redden
    Extra info*: thriller / horror

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 20:43 ]


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Naam hoofdpersoon: Claire Pender
    Leeftijd:25
    Innerlijk:Jonge vrouw die goed leiding kan geven en precies weet wat ze wil. Tegelijkertijd is ze erg kwetsbaar, en overschreeuwd ze haar mogelijke onzekerheden door een beetje bazig en sarcastisch te doen. Wie daar doorheen dringt, ontdekt een gevoelige, kwetsbare vrouw. Claire werkt als manager bij FIFA.
    Uiterlijk: Donkerbruine, lange haren met slag en een schiune pony. Ook heeft ze grote, blauwe ogen en is ze 1.70 lang.
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Dirk Kuyt is al jarenlang Claire's beste vriend, maar stiekem heeft hij altijd een zwak voor haar gehad. Claire daarintegen heeft geen gevoelens voor hem, maar ze wil hem ook niet kwetsen. En om het nog ingewikkelder te maken heeft ze zelf stiekem een oogje op captain en Dirk's beste vriend, Mark van Bommel!
    Eventuele crush + informatie daarover: zie heirboven
    Extra info*: Maak er maar iets lekker gecompliceerds van. :-)

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 21:01 ]


    ars moriendi

    Naam hoofdpersoon: Amélie
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Amélie is een aardig meisje en wilt altijd anderen helpen. Ze is een beetje verlegen, maar wel sociaal. Ze is een beetje onzeker over zichzelf en snel jaloers. Haar vrienden betekenen alles voor der en ze houd ook enorm van muziek, concerten en festivals. Ze is niet altijd de braafste en doet wat ze zelf wil. Ze is nieuwsgierig en wil zoveel mogelijk dingen uitproberen.
    Uiterlijk: Donkerbruin lang haar en groene ogen. Normale lengte en normaal postuur.
    'Probleem' hoofdpersoon (onderwerp verhaal): Amélie is verlegen en helemaal bij haar crush, ze klapt snel dicht of weet niks om over te praten. Ze is ook onzeker en gelooft niet snel dat iemand haar leuk vind, helemaal als het haar crush is die de zanger in een band is en elk meisje kan krijgen die die wil.
    Eventuele crush + informatie daarover: Jesse, een zanger van een bekende band. Hij heeft donkerbruin half lang haar en donkerbruine ogen.
    Extra info*: Een beetje een romantisch verhaal :)


    dream, dare, fly!

    Naam hoofdpersoon:Kim
    Leeftijd:16
    Innerlijk:Groot ochtendhumeur maar voor de rest altijd er vrolijk, laat zich niet doen en kan soms droog uit de hoek komen. Is dol op sarcasme en weet altijd perfect wanneer er iets mis is met iemand.
    Uiterlijk: Kim is 1m64 kastanjebruin krullend haar en donker groene ogen die bruin lijken.
    'Probleem' hoofdpersoon:Kim is enorm verdrietig als ze hoort dat haar beste vriend overleden is aan aids. Totaal van de kaart loopt ze de bossen in om even alleen te zijn en om aan alle miserie te ontsnappen. Eenmaal diep in het bos ontdekt ze een grote tombe met vreemde tekens net op het moment dat ze de tombe wil openen, wordt ze tegen gehouden door een vreemd persoon. vreem, maar aantrekkelijk. Damon Salvatore. Kim ziet hem wel zitten en besluit om met hem mee te gaan.
    Eventuele crush + informatie daarover:Damon Salvatore(A)Uit Vampire Diaries, zegt wel genoeg denk ik ^.^
    Extra info:Het mag wel goed aflopen ^.^


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Naam hoofdpersoon: Delilah
    Leeftijd: 18
    Innerlijk: aardig, betrouwbaar, soms opgewekt en soms stil, houd van sarcastisch humor, komt voor vrienden op, kan bitchy zijn als iemand haar vrienden lastig valt.
    Uiterlijk: 1m70 Foto
    'Probleem' hoofdpersoon: Was een lange tijd bevriend met een jongen, Andy, maar dit veranderde wanneer hij verteld dat hij gevoelens voor haar heeft. Ze weet niet hoe ze moet reageren en zegt dat ze tijd nodig heeft. Hun vriendschap verwaterd hierdoor. Ze zien elkaar op den duur niet meer.
    Een jaar later zien ze elkaar opnieuw. Ze was ondertussen al tot het besef gekomen dat ze gevoelens voor hem had, maar hij was al een maand samen met een ander meisje.
    Eventuele crush + informatie daarover: Andy sixx ^^
    Extra info*: goed aflopen :P


    We're all going to Hell, we may as well go out in style..