• The Beauty and the Fool

    Op de school van Maddy zijn er altijd al allemaal verschillende groepjes geweest. Zo heb je de populaire, -waaronder de cheerleaders- de skaters enz. En dan heb je nog een groepje dat nergens bij hoort. Het groepje waar Maddy inzit. Iedereen noemt hun The Fools. Hun noemen zichzelf liever gewoon hunzelf. Ze zijn wie ze zijn, ze zijn een beetje raar. Ze hebben rare gewoontes, maar in het groepje kunnen ze echt zichzelf zijn. Maar wat als de hunk van de school en de fool van de school verliefd worden?


    Ik heb dus nodig:
    Paar fools
    Paar populaire


    Invullen:
    Rol:
    Hele Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto!)
    Karakter:
    Hobby:
    Extra:


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Rol: Populaire
    Hele Naam: Charlie Santana Jones
    Leeftijd: Vijftien
    Uiterlijk: Charlie heeft haar populairiteit deels aan haar uiterlijk te danken. Ze heeft een stralend gezicht. Een egale huid die redelijk licht is maar nooit een pukkeltje of puistje bevat. Haar haren zijn wild en zwart van kleur. Afentoe lijkt het alsof ze door een hevige regenbui heeft gefietst, maar dat maakt haar nou juist lekker nonchalant. Haar ogen zijn fel blauw en ze kunnen je aanstaren als je regelrecht je graf in moet. Ze is erg slank en ongeveer 1.75 M lang. Ze weegt slechts 60 Kilo, en dat maakt haar een perfecte cheerleader. Er wordt vaak met haar tijdens de dansjes gegooid, omdat ze bijna niet weegt. Ze heeft vrijwel altijd haar cheerleader outfit aan, omdat ze daar erg trots op. Maar buiten school heeft ze altijd redelijk dure kleding aan, omdat haar ouders ontzettend rijk zijn.
    Karakter: Charlie is niet zoals alle andere populaire meisjes van de school. Ze is erg intelligent en dat mogen mensen ook vaak merken. Ze maakt veel bijdehandte opmerkingen en daarom kan ze vaak nog arrogante overkomen dan dat ze eigenlijk is. Mensen kijken vaak tegen haar op, omdat ze voor iedereen perfect lijkt. Ze is niet bang om zomaar iets te zeggen, ze stapt vooruit bij een uitdaging en ze is erg slim. Bijna alle meisjes willen haar zijn, en alle jongens willen haar als vriendinnetje. Ze is erg brutaal tegen leraren en haar ouders, omdat ze vooral erg verwend is en haar ouders dan nooit iets terug zeggen. Ze mag vaak doen waar ze zelf zin in heeft, en daar geniet ze dan volop van. Ze commandeert veel nerds om haar huiswerk te maken en wanneer ze het niet optijd afhebben, geeft ze hen te schuld. Mensen zijn ook vaak erg bang van haar, want wanneer je haar boos hebt kan je veel dingen verwachten. Ze is bijvoorbeeld niet bang van een gevecht en ze maakt graag haar handen vuil. Ze is helemaal niet de perfecte meid, maar iedereen ziet haar zo wel.
    Hobby: Cheerleading is bijvoorbeeld een hobby van haar. Ze is erg lening en ze kan daarom erg goed mee in het team. Ze houdt ook erg van dansen, wat ze dan ook erg goed kan. Ze rijdt als sinds haar zevende paard, maar ze vindt er eigenlijk niets aan. Haar ouders vonden haar daar wel een meisje voor en ze heeft van haar ouders drie eigen paarden gekregen.
    Extra: Ze heeft verkering met de Quarterback van het school team en daarmee ook de populairste jongen van de school, Mitchell Grice.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Fool
    Hele Naam: Eve Constance Greeveland
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk: Klik
    Karakter: Eve is een spontaan, grappig meisje. Alles inspireert haar en ze luisterd graag naar mensen. Alles wat ze doet, probeert ze goed te doen en daardoor is ze wel een perfectionist. Het maakt haar niet uit wat mensen van haar denken, alleen haar vriendengroep. Maar dat zijn niet voor niets haar vrienden, ze kan goed tegen kritiek.
    Hobby: Eve houdt van filmen, in haar vrij tijd en voor school filmt ze alles. Evenementen op school filmt ze en dat publiceerd de school dan. Thuis maakt ze zelf filmpjes en later wilt ze er ook wat mee gaan doen.
    Extra: Eve vind stiekem iemand leuk van het voetbalteam, Steven Gordal maar ze droomt alleen maar omdat ze niet weet dat hij haar ook leuk vind (:


    Nothing matters anymore, that's the secret to New York.

    Rol: Fool
    Hele Naam: Marie Ida Alissa Hannelore "Miah" Mys
    Leeftijd:15
    Uiterlijk: Miah Miah heeft van zichzelf blond haar, het is halflang met een blauwe streep in haar pony. Ze heeft blauw/groene ogen en draagt meestal kleurrijke kleding. Ze is best klein 1.61 en is blank.
    Karakter: Miah is erg vrolijk, altijd gezellig en brengt gewoon de vrolijke sfeer van thuis mee naar school, iedereen die haar maar even ziet voelt zich weer een beetje vrolijk, Miah kan goed voor zich zelf opkomen en heeft een grote dosis zelfvertrouwen, ze zegt wat ze denkt en denkt wat ze zegt. Ze is altijd eerlijk en zal nooit liegen.
    Hobby: Ze leeft voor haar BJD Ai ze doet daar alles mee, veder is ze erg goed in dingen bakken
    Extra: Haar BJD Ai: Ai

    [ bericht aangepast op 30 dec 2010 - 14:16 ]


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Populair
    Hele Naam: Ewelina Nayara Portalla
    Leeftijd: zestien
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto!) Ewelina Nayara is een scene meid met stijl zwart haar tot haar schouders en diepbruine ogen waarin alle jongens verdrinken. Ze is redelijk slank gebouwd met lange slanke benen. Ze is 1.70 cm en weegt 58kg. Ze heeft een zeer bleke huid en lichtroze wangen
    Karakter: Ze is een zeer intelligente meid die het met veel mensen goed kan vinden. Ondanks dat ze zo populair is,kan ze bijzonder stil zijn en is ze soms liever op haar eigen.Ze is een erg betrouwbaar persoon en zal nooit geheimen doorvertellen,zelf vind ze dat laf. Liegen zal ze enkel doen tegen leerkrachten of mensen die ze niet mag. Bij vrienden zal het enkel een leugentje om bestwil zijn.Ze heeft niets tegen de meeste mensen,enkel tegen nerds en lievelingetjes van leerkachten,slijmballen zoals zij ze noemt.
    Hobby:Haar grootste passie is Cheerleading,ze is lening.Net zoals dansen,ze danst vaak met haar vriend Aïron. Als ze rustig wilt worden maakt ze Pandora armbanden of speelt harp. Tijdens de solden is haar passie shoppen. Haar laaste hobby is het ontwerpen van kleding.
    Extra: Ewelina heeft verkering met de scene jongen Aïron
    .

    Invullen:
    Rol:Populair
    Hele Naam: Alexandra Fuentes Gonzàles. 'Alex '
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto!) Alex zou veel liever in de sixties geleefd hebben, waar alles vrolijk en retro is. Ze probeert dat probeert dat ook zoveel mogelijk over te brengen in haar kledingstijl. Ze houd van hoge taille rokken, leuke bloemen prints en nerdbrillen. Alex houdt er ook van altijd een tikkeltje meer te doen aan haar kledij, wat aderen niet zouden doen. Bevoorbeeld zoals op de foto fel rode lippen, etc. Alex heeft hazelnootbruine ogen en donkerbruin haar. Ze is klein maar je onderschat haar best niet.
    Karakter: Alex heeft een zeer vurig karakater, misschien ligt het aan haar spaanse afkomst maar ze is een eche furie. Anderzijds kan ze ook heel lief en behulpzaam zijn. Ze kan best haar mannetje staan want ze is opgegroeit met twee broers en alleen haar vader. Alex is heel onzelfzeker, maar erstopt het altijd onder haar grote mond. Ze is ook héél koppig.
    Hobby: Alex seelt sinds haar 7 jaar akoestische gitaar, ze houdt ook van zingen, wat ze heel goed kan.
    Extra: Ze is heel kieskeurig als het op jongens of muziek aankomt, qua jongens valt ze er op het nonchalante type en als eeen liedje bevoorbeeld echt niet goed vind mogen ze het haar honderd keer laten horen, ze gaat het blijven slecht vinden

    [ bericht aangepast op 30 dec 2010 - 15:32 ]


    all I want is the taste that your lips allow