• het is het jaar 2031. Lillian Potter de dochter van Harry Potter en Ginny Potter. Ginny geeft ze Lillian haar oude dagboek van toen ze nog op zweinstein zat. Lillian neemt het dagboek mee naar zweinstein en ontdekt doormiddel van het dagboek oude geheim en raadsels die nooit opgelost zijn.


    Rollen nodig;
    Beste vriendin Lillian
    2 vriend(inn)en van Lillian
    beste vriendin van Ginny die in het dagboek voorkomt


    Invulle:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd(Lillian is 16):
    Jaar(Lillian zit in jaar 6):
    Afdeling: (Lillian zit op Gryffindor):
    Uiterlijk (foto + beschrijving):
    Karakter(uitgebreid):
    Hobby's:
    Verleden;

    [ bericht aangepast op 24 dec 2010 - 0:04 ]


    Tell me why?

    Rol: Beste vriendin Lillian
    Naam: Blair Taylor Cooper
    Leeftijd: 16
    Jaar: Zesde
    Afdeling: Gryffindor
    Uiterlijk (foto + beschrijving): Komt. Ik kan geen foto's zoeken op mijn iPod.
    Karakter(uitgebreid):
    Hobby's: Blair speelt piano, gitaar en harp. Ze schrijft haar eigen liedjes en zingt ze ook. Ze heeft haar gitaar altijd mee op Zweinstein en iedere avond vermaakt ze de leerlingen van Gryffindor in de leerlingenkamer met zelfgeschreven liedjes. Blair is sinds haar dertiende verliefd op James Sirius Potter, Lillians broer maar Blair weet niet of James wel hetzelfde voor haar voelt. Blair was zo wanhopig dat ze na de lessen 's avonds zichzelf leerde zwerkballen zodat ze samen met James in het team kon. Blair heeft de positie als Jager.
    Verleden; Blair heeft drie oudere zussen en twee ouders die allemaal Dreuzels zijn. Ze heeft een jonger broertje van 13 die net zoals Blair een tovenaar is. Blair en Jonah zijn de beste vrienden. Blair vindt het helemaal niet erg dat Jonah vaak bij haar hangt en ook Lillian kan het goed met Jonah vinden.

    [ bericht aangepast op 24 dec 2010 - 10:14 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    rol: een vriend van scorpius.
    naam: Orian Zwarts Junior.
    leeftijd: 13 jaar.
    Jaar: 3e jaar
    Afdeling: Zwadderich

    Foto: heb ik wel maar kan ik niet plaatsen.
    Hobby: Andere jongere leerlingen trijteren op de school. En de potters in de gaten houden, vertrouwd ze niet.

    Verleden: Het verleden van orion is best zielig, zijn ouders zitten beiden in azakaban omdatz e verdacht zijn dat ze ooit dooddoeners waren. Hij woont dus in Londen bij zijn jongere broer Ferdinand. Vlak voordat hij aar zijn 3e jaar ging kreeg hij van zijn opa een oud erfstuk van de familie. Alleen kon zijn opa het niet geven, het is namelijk zoek. Het is een troffee en het gerucht gaat dat het een voorwerp is met duistere magie. Er zit namelijk een zielsdeel van iemand in. Orionwil dit op zweinstein gaan zoeken in zijn 3e jaar.

    Rol: Beste vriendin van Ginny
    Naam:Laurel Fleur Broisat
    Leeftijd: 13 jaar
    Jaar: 3e
    Afdeling:Ravenklauw
    Uiterlijk (foto + beschrijving):http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/11/7/large_510232.jpg&imgrefurl=http://www.hln.be/hln/nl/38/Je-Kinderen/article/detail/441289/2008/10/06/Boeken-lezen-helpt-dikke-meisjes-afvallen.dhtml&usg=__h0bHPGZUs_ldiajgV7G4-TS_x4o=&h=325&w=466&sz=37&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=NCrQP6cB41mhTM:&tbnh=121&tbnw=173&prev=/images%3Fq%3Dmeisje%2B13%2Bjaar%26hl%3Dnl%26biw%3D1362%26bih%3D583%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=245&vpy=263&dur=406&hovh=187&hovw=269&tx=122&ty=73&ei=8X0UTeblHoWb8QOU7Nj_Bg&oei=8X0UTeblHoWb8QOU7Nj_Bg&esq=1&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:9,s:0 Laurel heeft bruin haar dat ze vaak in twee vlechten draagt. Ze heeft de gemiddelde lengte voor een meisje van 13.
    Karakter(uitgebreid): Laurel is een erg verlegen meisje, en stapt daarom ook niet snel naar andere mensen toe, daardoor heeft ze ook niet veel vrienden.
    Hobby's: Laurel speelt gitaar en ze leest meer dan dat ze echt met mensen praat.
    Verleden; Laurel is opgegroeid Frankrijk, waardoor ze gebrekkig deze taal praat. Haar ouders zijn daar gaan wonen toen ze pasgetrouwd waren, en één jaar later kwam Laurel. Toen Laurel 3 was, was haar moeder in verwachting van een meisje. Laurel en de rest van haar familie waren dolgelukkig. Op de dag van de geboorte van het kind, kreeg haar moeder problemen met de bevalling, en stierf. Het kind in haar buik hebben ze in leven weten te houden, maar toen ze 2 was stierf ook zij. Voor Laurel was al dit verdriet teveel. Ze moest naar een psychiater, maar die in Frankrijk konden haar niet helpen. Haar vader had daarom besloten naar Engeland te verhuizen, omdat Laurel daar wel geholpen zou kunnen worden. Na twee jaar van therapie was ze er eindelijk weer bovenop, en konden zij en haar vader weer verder met hun leven.


    First things first, but not necessarily in that order

    Rol: Beste vriendin Lillian
    Naam: Caitlyn "Destiny hope" McHill
    Leeftijd: 16
    Jaar: 6
    Afdeling:griffoendor
    Uiterlijk (foto + beschrijving): Caitlyn McHill heeft een slank figuur en lange donker bruine golvende haren.
    Karakter(uitgebreid): Caitlyn is een spontaan en vriendelijk typen. Zeker niet op haar teentjes getrapt en komt altijd voor haar vrienden op. Als er problemen zijn, lost ze die het liefst zelf op. Verder is Caitlyn af en toe wat te nieuwsgierig, wat haar wel is in de problemen werkt.
    Hobby's: Paardrijden in het 'verboden bos' Uitgaan. lol maken met vrienden.
    Verleden; Caitlyn heeft geen ouders meer, Haar ouders zijn beide omgekomen door een 'tragisch' ongeluk, met een vliegende auto. hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog steeds onbekend. Caitlyn was de enige die het overleefde. Nu is ze vaak bij haar beste vriendin lillian thuis.

    [ bericht aangepast op 25 dec 2010 - 14:51 ]

    Rol:Vriendin van Lillian
    Naam:Christiana Alex MacNair
    Leeftijd(Lillian is 16):17
    Jaar(Lillian zit in jaar 6):Zevende
    Afdeling: (Lillian zit op Gryffindor): Slytherin
    Uiterlijk (foto + beschrijving): Christiana heeft een echt rebels uiterlijk. Met lang krullend zwart met turquoise haar valt ze fel op.Ze heeft grijze ogen die ze vaak accentueert met eyeliner en oogschaduw die alle kleuren kunnen hebben.De rechterkant van haar onderlip is versiert men een piercing.De rest van haar lichaam is versier met een 11-tal tatoeages.Ze heeft hele lange slanke benen en is slank gebouwd.
    Karakter(uitgebreid): Christiane is geen meid die je tegen de borst moet stoten,in een slechte bui kun je haar beter mijden.Ze is meestal vlug op haar tenen getrapt.Ze is meestal tegen een onbeschrijfelijke bitch en denkt geen twee keer na voor ze iets zegt. Ze zegt dat ze denkt en denkt wat ze zegt.Ondanks dit is wat ze zegt gemeend en meestal de waarheid. Ze zal nooit tegen haar vrienden liegen. Vrienden,vooral Lillian,zal ze vlug beschermen als er iemand problemen zoekt. Raak je haar vrienden aan,zal ze het door niet bij laten. Tenzij haar vrienden vragen het daarbij te laten. Zowieso staat ze altijd voor haar vrienden klaar,bij problemen kunnen ze bij haar terecht op deze helpen op te lossen. In tegenstelling tot wat van haar verwacht wordt kan ze goed met Gryffindor's overweg en minder goed met Slytherin's. Enkel met Scorpius,op wie ze een oogje heeft,kan ze het goed vinden. Christiana heeft in elke afdeling wel een favoriete onder de leerlingen, bij Gryffindor is dit nu net Lillian.
    Hobby's: Buiten de uren van Zweinstein is Christiana altijd bij Enze,haar eigen Centaur. Ze vond hem toen hij klein was. Verder jaagt ze veel (met Enze) in het Verboden Bos. Op zweinstein vind je haar altijd in de duelleerclub. Beginners leert ze alles over Duelleren. Als laatste is ze zoeker in het zwerkbalteam van Slytherin.
    Verleden;Christiana is de dochter van Walden MacNair,die lang geleden een dooddoener was.Christiana was nog niet oud genoeg om naar zweinstein te mogen en de rest van haar familie was al overleden of wilde niets van haar weten.Schoolhoofd Anderling kreeg het nieuws te horen viavia en besloot haar aan Hagrid te geven.Waar ze verder opgroeide,in de loop van de jaren leerde ze bijna alles over Fabeldieren en Zweinstein,nog voor ze op zweistein zat kende ze bijna alle geheimen plekken en gangen. Christiana is niet op de hoogte dochter van een dooddoeners te zijn,maar dit wordt haar ooit nog vertelt.Tijdens haar tweede jaar op Zweinstein leerde ze Lillian kennen aan het Grote Meer.Eerst klikte het niet,door de verschillende afdelingen,maar nu zijn ze goede vriendinnen.

    Is het een beetje goed zo? Laat je me weten of ik de rol heb en wanneer je story begint? -xxx-

    Rol: Beste vriendin Lillian
    Naam: Agness Charlie Bentley
    Leeftijd: Vijftien
    Jaar: Hetzelfde als Lillian in het zesde leerjaar, maar ze mocht op haar tiende al naar Hogwarts vertrekken. Ze is namelijk hoogbegaafd en ze werd op haar zesde al door haar ouders opgeleidt door een heks. Ze kon daarom dus eerder naar Hogwarts.
    Afdeling: Ze is dapper, slim en aardig tegen over de rest van de school. Haar pure haat voor Slytherin plus het feit dat haar hele familie er was ingedeeld, leidde haar over duidelijk naar Gryffindor.
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Hobby's: Ze is de nieuwe aanwinst van het Gryffindor Quidditch team. Ze is jager, maar ze heeft overduidelijk nog veel te leren. Ze is wel erg trots om rond te lopen in een Quidditch uitrusting, en ze doet elke training en de wedstrijden fanatiek mee. Ze houdt ervan om boeken te lezen, en het liefste boeken over het verleden van de toverkunst of beroemde tovernaars.
    Verleden; Haar ouders waren allebei actief op Hogwarts toen ze nog jong waren. Allebei ingedeeld bij Gryffindor, maar allebei erg verschillend. Haar moeder was het voorbeeld van populair, geliefd bij de jongens en een talentvolle heks. Haar vader was een sulletje, niet erg geliefd bij het andere geslacht, en erg onhandig met zijn toverstok en toverdrankjes. Het lot bracht hen samen, want ze kozen allebei voor elkaar. Ze kwamen samen en gingen trouwen. Daarna opende ze een toverdrankwinkeltje op Daigon Alley.

    De rest komt, maar ik ga nu naar de film x;


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin van Lilian
    Naam: Vernice Waters
    Leeftijd: 16
    Jaar: 6
    Afdeling: Ravenclaw
    Uiterlijk (foto + beschrijving): Vernice heeft mooie, roodbruine haren en diepbruine, vaak vochtige ogen. Haar nagels zijn altijd perfect gelakt en haar make-up is goed aangebracht.
    Karakter(uitgebreid): Vernice is een kletskous. Ze houdt ervan om gezellig te roddelen, maar is ook wel erg vriendelijk. Ze is een slimme meid, die soms ook wel onhandig kan zijn en ze houdt ervan om gezellig met een groepje bijeen te komen en dan onder een paar roddels te studeren en kattekwaad uithalen.
    Hobby's: roddelen, studeren, shoppen, Quidditch en tekenen.
    Verleden: Lang geleden, toen ze een jaar of acht was woonde ze met haar ouders en broertje Sam Waters (nu 14, zit in Gryffindor, leerjaar 4) in een klein, maar knus huisje aan de rivier. Ze was dolgelukkig met haar leventje, totdat de rivier overstroomde. Door de haast vergaten haar ouders haar en haar broertje mee te nemen en werden ze gevonden door een rijke businessman. Hij nam ze mee naar zijn huis, waar ze verzorgd werden door zijn vrouw. Hun ouders bleken magisch te zijn en zij waren het ook en daarom gingen ze op hun 11e naar Hogwarts. In al die jaren heeft Sam geprobeerd hun ouders te zoeken, maar Vernice wil ze niet meer spreken, omdat ze denkt dat ze haar niet willen. Anders waren ze haar toch niet vergeten?


    Our perspective only changes when we change our position.