• This crush aint going away| Bojan.
    Het is nu ongeveer drie maanden geleden dat Noa Boston, Bojan Krkic heeft ontmoet op haar vakantie in Barcelona. Met hem heeft ze zoveel mooie herinneringen gemaakt. Haar aller eerste liefde kun je wel zeggen, maar ze zit er nu helemaal doorheen, ze maakte altijd de mooiste feelgood muziek, maar dat is veranderd in ‘’heartbreak’’ muziek. En dat alleen maar omdat ze stapelverliefd op Bojan is, die nooit meer iets van zich heeft laten horen. Hij zit continue in haar hoofd, wanneer ze opstaat en wanneer ze gaat slapen. Elke dag denkt ze erover na om gewoon terug naar Barcelona te gaan. Maar ze is te bang dat het alleen maar een vakantieliefde was voor Bojan. Was het allemaal te mooi om waar te zijn?

    ‘’just take me back to the start.’’

    ROLLEN!
    - Vriendin Gerard Pique.
    - Vriendin Lionel Messi.
    - Vriendin David Villa.
    - En nog meer voetballer vriendinnetjes mogen.


    Rol:
    Naam + Achternaam:
    Uiterlijk Foto + Beschrijving:
    Karakter:
    Relatie:
    Afkomst:
    Extra:


    Everything is worse without music.

    Rol: Verloofde Davheeeeed Veeeeeeeehjah.
    Naam + Achternaam: Vlinder Mariëlle Montaque
    Uiterlijk Foto: [url=
    Karakter:http://images2.fanpop.com/image/photos/8700000/Dianna-Agron-dianna-agron-8731364-1937-2560.jpg]Vlinder[/url] heeft blonde haren met slagen er in, en bruin/groene ogen. Ze 1.70 meter lang en draagt meestal neutrale make up. Vlinder houd van jurkjes, en duur shoppen. Als ze gaat shoppen neemt ze David ook wel eens mee, en dan moet hij kiezen, omdat Vlinder zelf nooit gauw kan kiezen.
    Relatie: Verloofd sinds 2009, met David Villa, zijn van plan om in de zomer van 2011 te gaan trouwen.
    Afkomst: Italië.
    Extra: Vlinder is zwanger van David, en hun eerste kindje is onderweg. Na voetbal is David veel bezig met de babykamer, en houd David er van om tegen Vlinder's buik te praten.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Gerard Pique.
    Naam + Achternaam: Enora Marielle Del Capo
    Uiterlijk Foto + Beschrijving:Klik Ze heeft groene ogen, donkerbruik haar en een witte glimlach. Ze is ongeveer 1.71 meter groot en heeft een slank postuur.
    Karakter: Aardig, sportief, soms een beetje een attitude.
    Relatie: Ze heeft bijna één jaar een relatie met Gerard Pique.
    Afkomst: Spaans
    Extra: Enora heeft een grote kinderwens. Verder heeft ze een tattoo op haar enkel, een sterretje.


    If we're good, rumbleroar lets you ride around on his back. he's a lion. who. can. TALK.

    Rol: Vriendin David Villa
    Naam + Achternaam: Charlie Erin Delgado
    Uiterlijk: Charlie is een vrouw met een geliefd uiterlijk, bij de mannen. Haar lange bruine haren verraden bijna meteen dat ze een buitenlandse is, de krullen die erin zitten, zitten vaak erg mooi en elegant. Haar bruine ogen spelen ook een rol bij haar Colombiaanse uiterlijk. Ze draagt vaak mooie make-up om haar ogen meer op te laten vallen. Ze is lang, met mooie en gewaagde lange benen. Ze laat zichzelf altijd zien met mooie en gewaagde kleding, want vaak wel erg bloot is. Ze wordt vaak nagekeken door mannen, door haar kledij en grote borsten. Ze draagt ook veel hoge hakken, mooie jurkjes en haar haren zitten zowat altijd mooi.
    Karakter: komt
    Relatie: Ze heeft pas een half jaar een relatie met David. Velen denken dat Charlie hem neemt voor slechts zijn geld en beroemdheid. Dat is zeker niet waar. Ze houdt echt van hem, en ze zou het liefste nu met hem gaan trouwen.
    Afkomst: Haar moeder is een volbloed Colombiaanse. Ze heeft tot haar tiende in Colombia gewoond, toen is verhuist naar Engeland. Daar is ze haar vader tegen gekomen. Een helemaal engelse man. Ze is dus een halfbloedje, Colbomiaans en Engels.
    Extra: Charlie heeft altijd al een kindje gewilt, en dan het liefste een dochtertje, die niet contstant bezig is met voetballen. Villa heeft nooit een kindje gewilt, omdat hij vaak bezig was, en hij er de tijd niet voor heeft gehad.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    LEOMESSIADOHH.


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Vriendin Leo adôhh.
    Naam + Achternaam: Amber Isabelle Santiago
    Uiterlijk Foto + Beschrijving: Amber - lang bruin haar - gebruinde huid - 1m70 lang - donkerbruine ogen - draagt altijd jurkjes met Allstars eronder.
    Karakter: dezelfde Amber als in al je andere verhalen, haha. je kent me inmiddels wel goed genoeg denk ik. (:
    Relatie: Leo en Amber hebben elkaar rond 2004 ontmoet op vakantie in Aruba. In het begin vlotte hun relatie niet zo en de twee gingen met ruzie uit elkaar, maar toen Amber hem opeens in haar hotel zag met zijn voetbalteam probeerden de twee het toch maar weer eens te proberen. En met succes, want in 2007 trouwden ze en hun relatie is nog steeds even sterk als sinds hun hereniging. Ze hebben één kind samen, Alex, die net anderhalf jaar is en veel op zijn papa lijkt.
    Afkomst: Spaanse
    Extra: -


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Bijna-verloofde Gerard Piqué
    Naam +Achternaam: Núria Meredith Guardiola
    Uiterlijk: Núria, Núria is net zoals haar moeder. Beeldschoon. Maar ze lijkt wel hard op haar vader. Als de twee in public verschijnen worden ze elke keer opnieuw geprezen tot best bijeenhorende vader en dochter. Núria heeft haar diepe, donkerbruine ogen zeker van Pep geërfd en daar is ze zeer trots op. Ze heeft lange steile haren die haar moeder vaak krult als ze er beide zin in hebben. Niemand weet eigelijk wat haarkleur N[uria heeft. De ene keer lijkt het bruin, net zoals haar vader, en de andere keer lijkt het eerder rood, zoals haar moeder's haren. Núria heeft zeer roze en mooie lippen, een bleke huid en een paar sproetjes op haar neus en wangen.
    Karakter: Núria is het tegenovergestelde van haar vader en het spiegelbeeld van haar moeder. Haar vader is een zeer rustig type en dat is Núria absoluut niet. Ze houdt van praten en het liefst aan één stuk door, dat is waarom mediamensen haar graag intervieuwen. Núria heeft een leuke stem om naar te luisteren. Als ze aan een intervieuw begint licht iedereen aan haar voeten te luisteren. Núria is ook een zeer positief en optimistisch persoon. Ze ziet in alles wel iets goed en ze houdt ervan om te lachen. Als zij lacht is er niemand die niet meelacht, gewoon omdat haar lach aanstekelijk is. Núria loopt altijd met een glimlach op haar gezicht door de straten en mensen worden ook gewoon spontaan vrolijk als ze in haar buurt komen. Verder is Núria -dan weer wel als haar vader- een zeer gedreven persoon. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en als ze ergens aan begonnen is zal ze het afmaken ook. Núria is al sinds haar zeventiende aan de slag als model waardoor ze haar school nooit heeft afgemaakt. Dat vindt ze zeer spijtig want ze studeerde muziek en toneel en daar was ze dol op. Doordat Núria in de modewereld werkt, een bekende vader én vriend heeft, loopt Núria altijd rond in de laatste nieuwe mode. Voor vele meisjes, over heel de wereld, is zij een echt rolmodel. Ze gebruikt geen drugs, ze rookt niet, ze heeft geen tattoes en ze is een zeer levendige en prachtige vrouw.
    Núria geeft zeer veel om haar vader. Ze is altijd een papa's kindje geweest. Al vanaf haar geboorte. Núria maakte alle wedstrijden van haar vader mee en hij is haar beste vriend. De twee zijn niet te scheidden en daarom vliegt Núria soms uit op voetballers, of andere coaches die iets slechts over hem zeggen.
    Relatie: Núria en Gerard hebben al sinds hun zestiende een relatie. De dochter van Gerards coach leerde Gerard kennen op het feest van FC Barcelona. Gerard vroeg Núria ten dans en sinds die avond zijn de twee tiender beginnen te daten. Op Núria's zestiende verjaardag was Gerard een cadeau vergeten te kopen dus had hij haar maar als cadeau vol op haar mond gezoent. Na een relatie van zeven jaar wil Gerard Núria graag ten huwelijk vragen en heeft Pep al om toestemming gevraagd. Gerard wil Núria ten huwijk vragen na een gewonnen match van Barcelona terwijl een heel stadion toekijkt.
    Afkomst: Catalaans - Colombiaans
    Extra: Núria en Bojan zijn zeer goede vrieden. Núria is dan wel drie jaar ouder dan Bo maar ze zijn de beste vrienden. Ze kennen elkaar al van toen ze klein waren wat de twee waren buren. Bo en Núria doen vaak dingen samen. Een van de dingen die ze het leukste vinden is op het oude pleintje waar ze vroeger veel zaten gaan voetballen met Núria's herdershond Alou en Bojans hond. Núria en Alou verliezen meestal al de voetbalwedstrijdjes..

    De rest komt (:

    [ bericht aangepast op 19 dec 2010 - 14:25 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.