• Voldemort's dood,het definitieve einde?
    Neen,dit is het begin.
    The Order of the Phoenix staan voor hun grootste uitdaging.
    Ze hebben zich de woede van de Daughters of Darkness op de hals gehaald.

    Is again a happy ending or is this the real end of Harry Potter?


    Gezocht:
    -3 Daughters of Darkness
    -2 Sons of Darkness

    -5 leden voor de The Order of the Phoenix

    Ik pak niet de eerste de beste. Doe dus je best.

    Volledige Naam:
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) :
    Leeftijd: (Tussen 16 en 22)
    Bloedstatus:
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto)
    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes)
    Achtergrond/Verleden:
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener/lid van de orde van de Feniks) :

    [ bericht aangepast op 11 dec 2010 - 17:34 ]

    Daughter of Darkness
    Volledige Naam: Samantha Elena Taylor
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Little Bee
    Leeftijd: (Tussen 16 en 22): 17 jaar
    Bloedstatus: Halfbloed. Haar moeder was een volbloed tovenaar, maar haar vader is een dreuzel.
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto): Samantha Samantha heeft donkerbruin haar en het is meestal stijl. Ze heeft warme bruine ogen en weet daar heel vaak haar zin mee te krijgen.
    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes): Samantha is ongelofelijk eigenwijs. Ze is eindelijk over de dood van haar moeder heen en is nu een heel opgewekt en druk meisje. Ze weet iedereen vrolijk te maken. Als ze weer eens niet mee mag op een missie ofzo kan ze wel boos worden en dan trekt ze zich terug om in der eentje te zitten mokken. Ze lacht bijna altijd en houdt ervan om grapjes te maken. Ze is ook heel slim en weet dat ook goed te gebruiken, ook al kan ze soms dom overkomen.
    Achtergrond/Verleden: Haar moeder is overleden tijdens het gevecht bij Hogwarts. Samantha heeft heel lang gehuild, maar kwam er uiteindelijk achter dat het helemaal geen zin had. Ze veranderde totaal en werd een opgewekt persoon. Haar vader zit ook bij de orde en is heel erg bezig met de orde. Ze wilde zelf ook heel graag bij de orde en heeft haar vader er eindelijk van weten te overtuigen, maar bij sommige missies mag ze nog steeds niet mee. En dat vind ze helemaal niet leuk.
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener) : Familie van Lucius Malfoy.

    Volledige Naam: Kate Collins Vilijn
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde): Gipsy. Gipsy staat voor Zigeuner. Maar heel soms betekent het ook heks. Vandaar de groepsnaam Gipsy.
    Leeftijd: 16
    Bloedstatus: Volbloed
    Uiterlijk: Klik! Kate Heeft donkerblond lang golvend haar. Ze heeft het altijd vast in 2 vlechtjes. Dat heeft ze al vanaf haar 10e. Het beviel haar beter en sinds dien is het nooit meer verandert. Ze heeft mooie grijze ogen die ze donker opmaakt. Ze is lang en slank en houdt van de kleur zwart.
    Karakter: Ze is heel afstandelijk en gesloten. Ze praat niet veel maar als ze praat is het nooit onzin. Haar blikken in haar ogen zeggen genoeg. Omdat ze 16 is en dus de jongste onderschatten haar tegenstanders haar maar al te vaak. Dat heeft veel mensen de kop gekost. Kate is een ongelovige goeie heks. Kate kan slecht omgaan met mensen die lief doen. Ze heeft geen liefde gekend en is nogal gemeen. Ze kan heel hard zijn tegen iedereen. Ze maakt geen uitzonderingen en weet wat ze wil. Als ze je niet mag dan heb je een gigantisch probleem. Ze zal niet stoppen, voor niks en niemand, om joun leven te verpesten.
    Achtergrond/Verleden: Kate is de dochter van voldemort. Ze is overal bekend. Ze doen er alles aan om haar in Askaban te krijgen maar ze is vastbesloten om daar nooit te belanden. Kate is de gevaarlijkste minderjarige die er tot nu toe is geweest. Verder had ze best wel een band met haar vader. Ze huilt niet om haar vader maar is vast besloten om The Order of the Phoenix een voor een uit te roeien.
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener) : Dochter van voldemort.

    (laat je me weten wanneer het begint en of ik de rol heb?)


    Tell me why?

    Dochter of darkness
    Volledige Naam: Merylin van Detta
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Phoebe
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: Volbloed
    Uiterlijk: Merylin Merylin is 1.72 lang heeft bruin haar en ogen en is blank, op deze foto heeft ze haar haar gestyld want het golft normaal
    Karakter: Merylin is ontzettend vrolijk en hyper, nooit chagerijnig, ze kan amper haar mond dicht houden en is moeilijk stil. Ze is wel een gigantische bitch tegen sommige mensen, ze is niet makkelijk stil te krijgen en kan aardig gemeen doen. Ze is altijd tegen iedereen eerlijk en ze zegt wat ze denkt en denkt wat ze zegt.
    Achtergrond/Verleden: Merylin groeide in een klein gezinnetje op, door haar ouders werd ze altijd al Phoebe(Betekent Puur) genoemd omdat ze puur is, eerlijk & Mooi. Merylins ouders waren volgelingen van de heer van het duister. Merylin vond altijd het duister leuker, dan de dag. Uiteindelijk zijn haar ouders een paar jaar geleden vermoord door een stelletje goede tovenaars, daar was Merylin 2 jaar lang van kapot maar ze is er nu weer een beetje bovenop en vastberaden alle goedjes uittemoorden.
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener) : Haar tante is Bellatrix van Detta

    [ bericht aangepast op 10 dec 2010 - 21:58 ]


    Sterf niet voordat je dood bent

    Dochter of Darkness

    Volledige Naam: Noah Karkarov
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Heeft ze niet, ze wordt gewoon Noah genoemd.
    Leeftijd: Ze is 18 jaar oud.
    Bloedstatus: Ze is een volbloed.
    Uiterlijk: Noah heeft blond haar tot haar schouders, wat meestal gewoon stijl langs haar gezicht hangt. Ze heeft mooie grote groene ogen en volle lippen die ze meestal bedekt met lipgloss. Ze heeft een mooi klein gezicht en is rond de 1.70 lang. Ze heeft mooie lange benen en heeft een redelijk slank figuur.
    Karakter: Noah is een ongelofelijk eigenwijs meisje die altijd haar zin wil doordrammen. Ook moet je haar echt niet kwaad maken want dan heb je de verkeerde heks, ze gebruikt zo een cruciatusvloek op je om je even te laten zien dat zij aan het kortste eind trekt. Tegen haar vrienden is ze een erg aardig meisje, wie aan haar vrienden komen, komen aan haar. Ze zal dan niet rusten tot ze diegene volledig gemarteld heeft. Noah kent geen angst of pijn en gaat daarom overal voor, ze laat zich door niks of niemand tegen houden.
    Achtergrond/Verleden: Noah is de dochter van Igor Karkarov oud schoolhoofd van Klammfels. In tegendeel tot haar vader was zij totaal niet bang en vluchtte niet, wat haar vader het leven kosten. Ze vindt het daarom ook totaal niet erg dat haar vader dood is, ze vindt het eerder een watje.
    Familie van: Ze is familie van Igor Karkarov.


    Wil je me even laten weten wanneer dit verhaal begint? Het lijkt me namelijk geweldig! :9~

    [ bericht aangepast op 10 dec 2010 - 22:18 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Volledige Naam: Alexis Kragge
    Groepsnaam: Amused of afgekort Amy
    Leeftijd: 19
    Bloedstatus: Modderbloedje, niemand weet dit.
    Uiterlijk: Alexis heeft zwart golvend haar. Ze heeft fel bruine ogen. Alexis is 1.74m lang en is slank gebouwd.
    Karakter: Alexis voelt maar één ding, haat. Ze is erg op zichzelf en is heel stil. Ze praat met niemand omdat ze vind dat de mensen van haar leeftijd heel oppervlakkig zijn.
    Achtergrond/Verleden & Familie van...:
    Toen ze 3 maanden oud was is ze achtergelaten door haar dreuzelouders. Ze konden niet voor haar zorgen stond in de brief. Haar 'mama' Alecto Kragge heeft haar gevonden en omdat ze zelf geen kinderen kon krijgen heeft Alecto Alexis opgevoed. Alexis is ergens in Amerika naar de toverschool gegaan omdat Alecto niet wou dat iemand wist dat ze een kind had. Op school had ze geen vrienden en daarom zat ze altijd in de bibliotheek te lezen.
    De enige persoon waar Alexis ooit van heeft gehouden was haar mama. Maar dat kan ze nu niet meer. Tijdens het grote gevecht om zweinstein is Alecto Kragge vermoord samen met haar broer. Alexis was toen op school en kwam het te weten via de ochtendprofeet. Nu is ze afgestudeerd aan de toverschool. Ze voelt een grote haat voor de orde van de feniks omdat een van hen haar mama heeft vermoord. Ze is dan ook vastbesloten om haar mama te wreken.

    is het een beetje goed zo?


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    Volledige Naam: lauren malfoy

    Groepsnaam: heeft ze niet, gwn lauren

    Leeftijd: (Tussen 16 en 22) 16 jaar

    Bloedstatus: halfbloed

    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto)http://hpcote.net/amy-lee-dark/images/music51.jpg zwart haar, grijs-blauwe ogen, slag in dr haar(meestal opgestoken), donkere kleding en make-up, ongv. 1.70..

    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes)eigenwijs, vertrouwd niemand, is erg op zichzelf...

    Achtergrond/Verleden/Familie van...geen familie, ze is een wees en is gevonden door voldemort en opgegroeid bij malfoy

    beetje afgezaagd i now, maar laat me weten wat je ervan vind en wanneer jij je story begint:)

    [ bericht aangepast op 11 dec 2010 - 1:04 ]


    when you lost it all, thats when you finally realise that life is beautiful,,,#nikkisixx

    Lid van de Orde
    Volledige Naam: Katy-Ann Sunny Goyle
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Sunny
    Leeftijd: (Tussen 16 en 22) 17
    Bloedstatus: Pure Blood
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto) http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2010/04/11/1270967548-470.jpg&imgrefurl=http://forum.girlscene.nl/forum.php/Fotografie/de_allermooiste_foto_van_jezelf/list_messages/6939/54&usg=__Cb88oSlDl7BaKuz_AbbdD56SSVQ=&h=500&w=470&sz=50&hl=nl&start=24&zoom=1&tbnid=088HNhncvl9yeM:&tbnh=144&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dmeisje%2Bmet%2Bzwart%2Bhaar%2Bblauwe%2Bogen%26hl%3Dnl%26biw%3D1276%26bih%3D572%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=203&ei=uDcDTdbJHZChOpCi6KYB&oei=_TYDTZrgIs2CswbHkKH0CQ&esq=16&page=2&ndsp=22&ved=1t:429,r:7,s:24&tx=77&ty=57

    Ze lijkt godzijdank NIET op haar familie, die allemaal lelijk zijn. Ze heeft donkerbruin/zwart haar en draagt dat iedere dag anders, ze heeft mooie blauwe ogen. Ze is 1.62
    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes) Hyperactief, Serieus wat haar werk betreft en ze durft veel.
    Achtergrond/Verleden: Ze heeft vroeger veel meegemaakt; bijeenkomsten van dooddoeners, opgesloten in de kelder omdat ze geen dooddoener wilde worden, opgenomen in een pleeggezin bij Andromeda Tops en zo is ze in contact gekomen met de Orde van de Feniks. (:
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener/lid van de orde van de Feniks) : Haar ouders en broer zijn Dooddoeners maar zij is precies het tegenover gestelde van haar familie...


    Me so good.

    Lid van de orde
    Volledige Naam: Elizabeth Lupin
    roepsnaam (Je naam binnen de orde) : Liv
    Leeftijd: (Tussen 16 en 22) 17
    Bloedstatus: Halfbloedje, haar moeder was een heks, haar vader een dreuzel, haar vader is overleden toen ze 10 was.
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto) Liv is een transformagier [zie extra] maar één uiterlijk gebruikt ze het meest, ook kan Liv zich makkelijk schuilhouden met haar vele uiterlijken: Liv is een meisje van ongeveer 1.74. Ze heeft een lichte huid, maar niet doorschijnend of melkflessenwit. Haar wangen hebben altijd wel een roze/rode kleur en haar haren zijn blond en vallen tot iets over haar schouders. Het is meestal los, en het is stijl van zichzelf maar af en toe krult Liz het nog wel eens. Ze heeft groene ogen, met een bruinige tint, omlijst met een volle rand wimpers. Haar lippen zijn niet heel vol maar wel heel erg mooi van vorm en zijn van nature lichtroze/rood. Ze is slank maar niet extreem dun en heeft een normale bh cup. Ze is heel knap om te zien en veel jongens vallen voor haar maar zelf heeft ze dat niet door. Ze heeft een kledingstyle die vooral erg schattig is. Alhoewel ze op school natuurlijk uniformen dragen, draagt ze in haar vrije tijd het liefst andere kleding. Het liefst draagt ze jurkjes, en anders zou je haar altijd zien in een strakke broek met een topje of shirtje, of beter een tuniekje. Ze heeft het liefst ballerina's of hoge hakken aan omdat ze zich dan vrouwelijk voelt. Ook heeft ze altijd hetzelfde kettinkje om. Een ragefijn zilveren kettinkje met een hartje, ankertje en een kruisje. Geloof, hoop en liefde. Ze heeft hem ooit gehad van haar vader die is overleden en sindsdien heeft ze hem nooit meer afgedaan. Meestal heeft ze ook oorbellen in waar ze wel tig paar van heeft liggen, en die verschillen dan ook heel veel van elkaar.
    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes) liv is een zeer getalenteerde heks die 3x nadenkt voor ze actie onderneemt. Ze is heel erg slim, zonder veel te hoeven doen en is een heel bedreven heks. Liv lijkt een porselijnen poppetje in haar voorkomen en lijkt heel breekbaar, maar schijn bedriegd. Als ze beslissingen maakt kan je haar er niet zomaar van afbrengen wat haar heel koppig maakt.
    Ze is een heel lieve meid die altijd voor iedereen klaar staat. Ze is heel lief en begrijpend en is heel rustig. Eigenlijk is ze heel verlegen tegenover mensen die ze niet kent en als je met haar wilt praten zal je zelf een gesprek moeten aanknopen omdat ze zelf te verlegen is om iets te zeggen. Als ze je heel erg vertrouwd, is ze heel spontaan en maakt grapjes met je. Je zal haar nooit horen klagen over dingen. Ook zal ze zichzelf nooit op de voorgrond plaatsen. Ze heeft iets liefs en jongens zouden het nooit in hun hoofd halen haar te pesten. Ze hoeft maar met haar ogen te knipperen en ze wind iedereen zo om haar vingers. Ze is het lievelingetje van alle leraren en erg gewild bij de jongens. Veel meiden mogen haar niet en zijn jaloers op haar lieflijkheid, en schoonheid.
    Liv is ook heel moedig en is niet snel bang voor dingen, ze zal als het moet dingen doen die anderen niet durven.
    Ook is ze heel geduldig en is een echte perfectionist. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, en zo niet, dan maar opnieuw. Voor vrienden gaat ze door het vuur en ze kan er niet tegen als vrienden gepest worden. Wie aan hun komt, komt aan haar.
    Ze kan heel goed naar mensen luisteren met problemen, en zal ze ook niet onderbreken. Ze heeft een soort gave waardoor ze mensen heel snel doorziet en kan doorgronden. Het werkt bij iedereen, behalve bij zichzelf...
    Achtergrond/Verleden: Rose is een transformagier, ze kan haar uiterlijk naar believen veranderen [Denk aan Tops] en die gave is heel zeldzaam. Haar moeder is Engels, haar vader is Italiaans en het liefst veranderd ze haar uiterlijk dan ook in een normaal Engels uiterlijk. Ze kan zich prima vermommen maar vaak doet ze dat niet.
    Vroeger toen ze met haar vader meeging naar zijn werk wat op het Italiaanse ministerie van toverkunst was, is ze zelf ooit op onderzoek uitgegaan. Ze is beland bij de bewakers van de zaal waar tovenaars terecht werden gesteld, de Dementors. De mensen van het ministerie waren net op tijd, om haar te redden van de kus des doods, maar sindsdien is ze nooit helemaal meer de oude geworden. Veel mensen denken dat de dementor een klein stukje van haar ziel heeft meegenomen en dat dat zo haar duistere kant verklaard. Maar weinig mensen weten dit.
    Haar patronus is een zeepaardje
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener/lid van de orde van de Feniks) : Ze is het nichtje van Remus Lupin, wat betekend dat ze de dochter is van zijn zus. Liv weet van zijn geheim en hij is ook de eerste waar ze naartoe gaat als ze iets kwijt moet. Ze heeft nog maar kort een relatie met Simon Filister

    [ bericht aangepast op 11 dec 2010 - 12:28 ]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Daughter of Darkness

    Volledige Naam: Violeta Nikolina Ivana Ivanka Rayna Dolochov

    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Mimmi omdat ze klein is

    Leeftijd: 15

    Bloedstatus: Puurbloed

    Uiterlijk: http://weheartit.com/entry/5443946 ze heeft lang bruin golvend haar en groene ogen. ze is neit heel erg lang daarom draagt ze vaak hakken of schoenen met dikke zolen. ze heeft haar eigen stijl stoer maar toch ook wel iets netjes.ze heeft een slanke bouw en is 1.65 groot.

    Karakter: heel erg verwend super ijdel en kan niet goed alleen zijn daarom wil ze graag aandacht.

    Achtergrond/Verleden: opgegroeid in klammfels omdat me vader altijd weg was en me moeder dood is.
    Ben in dus grootgebracht door Igor Karkarov, de beste tijden waren toen mijn vader wel bij me was de meeste tijd was ik alleen en gaf ik veel van mijn vaders geld uit voor dingen die ik niet echt nodig had.
    Omdat ik weinig aandacht kreeg van mijn ouders, zocht ik aandacht van andere en maakte een beste vriend Victor Kruml.
    Ze heeft de eerste 11 jaar van haar leven op klammfels gewoond en nu wou ze iets anders dus besloot naar hogwarts te gaan.
    En nu zit ze daar al 4 jaar en ze vind het een prachtige school.

    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener/lid van de orde van de Feniks) : me vader Antonin Dolochov, mijn moeder stierf bij mijn geboorte (Rayna Dolochov)

    [ bericht aangepast op 11 dec 2010 - 11:38 ]

    Lid Orde van de Feniks
    Volledige Naam: Serena Demi Delacour
    Groepsnaam: Belleza. Belleza betekend Schoonheid in het Spaans. Belleza was haar eerste groepsnaam. Nadat Fred Weasley en "Bella" van maakte is Serena's groepsnaam nu Bella
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: Halfbloedje
    Uiterlijk: Serena, Serena lijkt in niets op haar twee zussen. Wel heeft ze net zoals Fleur en Gabrielle Glamorganabloed door haar aderen stromen. Ze heeft in tegenstelling tot de andere van de familie lang bruin haar en donkerbruine ogen. Als Serena geen uniform draagt draagt ze altijd kleedjes. Ze houdt ook veel van beenverwarmers, handschoenen zonder vingertoppen en dunne diadeems. Ze gebruikt alleen maar make-up om haar ogen nog donkerder te maken en ze heeft zeer mooie, zeeer lichtroze lippen.
    Karakter: Serena is een zeer grappig persoon en ze maakt graag sarcastische opmerkingen. Ze is een zeer getallenteerde heks. Dit komt doordat ze altijd al de beste was van heel Zweinstein in Verweer tegen de Zwarte Kunsten en de Sorteerhoed vond zelfs dat zij de nieuwste Perkamentus was van die eeuw. Het kan haar nooit iets schelen wat anderen van haar denken en ze is een echte losbol. Ze zal àltijd de eerste zijn die een spreuk afvuurt op haar tegenstander en ze is moeilijk klein te krijgen in een gevecht. Je kan haar alleen gemakkelijk klein krijgen als je haar vrienden/familie marteld of vermoord. Dan wordt ze gek, dan komt haar ware aard boven (zie Achtergrond/Verleden). Dan moet je echt maken dat je weg komt want dan kijk je zowaar de dood in de ogen.
    Serena is een zeer behulpzaam persoon. Ze helpt Marcel Lubbermans altijd met zijn Toverdranken en oefent vaak met Simon Filister op zijn Bezweringen. Serena is een stiekemerd. Zo heeft ze uit Hagrid's tuintje een eenhoorn "geleend" waarom ze iedere avond door het Verboden Bos loopt en heeft ze op haar eerste schooldag een sneeuwluipaardje dat nooit meer groter kan worden door een ziekte, meegesmokkeld op school.
    Haar patronus is een Gevleugeld Paard. Fred Weasley vindt dat dit perfect bij haar past omdat een Pegasus een zeer sterk maar vrij dier is. Hij vergelijkt zijn Serena altijd met het prachtige dier.
    Achtergrond/Verleden: Serena is niet alleen een zeer krachtige heks, ze is ook nog eens een zeer sterke fee. Niemand weet vanwaar Serena haar feeënkrachten vandaan heeft en ze kwamen er ook pas achter toen Serena 13 was en ze Harry, Hermelien en Sirius Zwarts van de Dementors probeerde te redden zonder haar toverstok. Er schoten felle oranje vuurvonken op uit haar hand en zo verjaagde ze de Dementors. Sinds Perkamentus achter haar feeënkrachten kwam werd Serena verplicht één keuzevak te laten vallen en in plaats daarvan helemaal alleen Feeënmythelogie te leren waar ze meer leerde over feeën en leert hoe ze ermee moet omgaan. Later kwamen ze erachter dat Serena helemaal geen familie is van de Delacours maar een geadopteerde fee. Dat was te denken aan de uiterlijkverschillen tussen Serena en de rest van de Delacours. Perkamentus en professor Wing (Serena's persoonlijke leerkracht Marissa Wing) kwamen er achter dat Serena twee lichtblauwe vleugeltjes op haar rechterschouder heeft staan als moedervlek. Dit kon maar één ding betekenen. Serena was de laatste dochter in rij van de Feeën van Magie. De sterkste generatie feeën die er ooit bestaan hebben. In het begin vond Serena het moeilijk om te aanvaarden dat Fleur niet haar echte zus was want dat vond ze zeer jammer. Fleur, Ginny, Hermelien en Loena Leeflang zijn altijd al Serena's beste vriendinnen geweest. Nadat Serena het wist van haar feeën achtergrond heeft ze de kerst- en zomervakantie niet thuis meegemaakt. Helemaal alleen ging ze opzoek naar meer achtergrond over haar echte (reuzengrote maar uitgestorven) familie en ze kwam er achter dat ze, in de tijd dat Voldemort op zijn sterkste punt zat, werden opgesloten door Voldemort. De feeën kunnen alleen bevreidt worden als Voldemort volledig dood is..
    Familie van: Fleur en Gabrielle Delacour. Ze is de tweede oudste zus in de familie Delacour en in tegenstelling tot haar twee andere zussen ging Serena niet naar Beauxbatons maar ging Serena al vanaf haar elfste naar Zweinstein. Daar heeft ze sinds vorig jaar een relatie met Fred Weasley.

    [ bericht aangepast op 11 dec 2010 - 12:20 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    XAVI schreef:
    Lid Orde van de Feniks
    Volledige Naam: Serena Demi Delacour
    Groepsnaam: Moet dat ook bij OvdF?
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: Halfbloedje
    Uiterlijk: Serena, Serena lijkt in niets op haar twee zussen. Wel heeft ze net zoals Fleur en Gabrielle Glamorganabloed door haar aderen stromen. Ze heeft in tegenstelling tot de andere van de familie lang bruin haar en donkerbruine ogen. Als Serena geen uniform draagt draagt ze altijd kleedjes. Ze houdt ook veel van beenverwarmers, handschoenen zonder vingertoppen en dunne diadeems. Ze gebruikt alleen maar make-up om haar ogen nog donkerder te maken en ze heeft zeer mooie, zeeer lichtroze lippen.
    Karakter: Serena is een zeer grappig persoon en ze maakt graag sarcastische opmerkingen. Ze is een zeer getallenteerde heks. Dit komt doordat ze altijd al de beste was van heel Zweinstein in Verweer tegen de Zwarte Kunsten en de Sorteerhoed vond zelfs dat zij de nieuwste Perkamentus was van die eeuw. Het kan haar nooit iets schelen wat anderen van haar denken en ze is een echte losbol. Ze zal àltijd de eerste zijn die een spreuk afvuurt op haar tegenstander en ze is moeilijk klein te krijgen in een gevecht. Je kan haar alleen gemakkelijk klein krijgen als je haar vrienden/familie marteld of vermoord. Dan wordt ze gek, dan komt haar ware aard boven (zie Achtergrond/Verleden). Dan moet je echt maken dat je weg komt want dan kijk je zowaar de dood in de ogen.
    Serena is een zeer behulpzaam persoon. Ze helpt Marcel Lubbermans altijd met zijn Toverdranken en oefent vaak met Simon Filister op zijn Bezweringen. Serena is een stiekemerd. Zo heeft ze uit Hagrid's tuintje een eenhoorn "geleend" waarom ze iedere avond door het Verboden Bos loopt en heeft ze op haar eerste schooldag een sneeuwluipaardje dat nooit meer groter kan worden door een ziekte, meegesmokkeld op school.
    Haar patronus is een Gevleugeld Paard. Fred Weasley vindt dat dit perfect bij haar past omdat een Pegasus een zeer sterk maar vrij dier is. Hij vergelijkt zijn Serena altijd met het prachtige dier.
    Achtergrond/Verleden: Komt
    Familie van: Fleur en Gabrielle Delacour. Ze is de tweede oudste zus in de familie Delacour en in tegenstelling tot haar twee andere zussen ging Serena niet naar Beauxbatons maar ging Serena al vanaf haar elfste naar Zweinstein. Daar heeft ze sinds vorig jaar een relatie met Fred Weasley.


    De groepsnaam in niet verplicht. Deze wordt enkel gebruikt als schuilnaam voor de leden.

    Rol : Lid van de orde
    Volledige Naam: Abbigail "Abbey" Enora Remulus Zwarts
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde) : Poema (wegens haar faunaat dier een poema is )
    Leeftijd: 16
    Bloedstatus: Pure Blood
    Uiterlijk: Abbey heeft lange golvende blonde haren met aan haar linker kant 1 zwarte lok . Ze heeft chocolade bruine ogen . Ze is ongeveer 1.65 meter en slank .
    Karakter: Abbey ziet er uit als een engeltje , ze behaalt altijd goede punten voor haar examens enzo . Maar eigenlijk is ze meer een bengeltje ze moet vaak nablijven , heeft vaak strafstudie . Ze haalt graag kattestreken uit en zo . Van karakter trekt ze het meest op haar vader , heel eigenwijs en koppig . Maakt makkelijk nieuwe vrienden . Maar diep vanbinnen knaagt er iets bij Abbey en dat kan elk moment barsten . Ze probeert haar verdriet te verbergen maar dat kan ze niet eeuwig vol houden .
    Achtergrond/Verleden: Abbey is de dochter van Sirius Zwarts en Enora lupin. Haar moeder stierf toen ze 3 jaar oud was , en haar vader belande in askaban toen ze 7 was . Dus toen zorgde Remus lupin voor haar . Ze is vanaf haar 11 jaar naar zweinstijn gegaan . Twee jaar geleden toen ze 14 was verloor ze haar vader Sirius toen Bellatrix Von Detta de vloek des doods op hem afvuurde waardoor ij achterover viel in het gordijn van de kamer des doods. Abbey is net zoals haar vader een faunaat , als faunaat is ze een poema en haar patronus is een wolf .
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener/lid van de orde van de Feniks) : Dochter van Sirius Zwarts en Enora Lupin(de broer van remus) . Haar Nonkels zijn Remus Lupin en Remulus Zwarts (naar wie ze ook vernoemd is ) , haar nonkel Remulus is ondertussen ook al dood vermoord door voldemort toen hij zich bedacht en geen dooddoener te worden .Wegens Remus haar enige (goede) familie lid nog levend is woont ze bij hem .


    You make my life perfect ! <3

    Peas schreef:
    Volledige Naam: Kate Collins Vilijn
    Groepsnaam (Je naam binnen de orde): Gipsy. Gipsy staat voor Zigeuner. Maar heel soms betekent het ook heks. Vandaar de groepsnaam Gipsy.
    Leeftijd: 16
    Bloedstatus: Volbloed
    Uiterlijk: Klik! Kate Heeft donkerblond lang golvend haar. Ze heeft het altijd vast in 2 vlechtjes. Dat heeft ze al vanaf haar 10e. Het beviel haar beter en sinds dien is het nooit meer verandert. Ze heeft mooie grijze ogen die ze donker opmaakt. Ze is lang en slank en houdt van de kleur zwart.
    Karakter: Ze is heel afstandelijk en gesloten. Ze praat niet veel maar als ze praat is het nooit onzin. Haar blikken in haar ogen zeggen genoeg. Omdat ze 16 is en dus de jongste onderschatten haar tegenstanders haar maar al te vaak. Dat heeft veel mensen de kop gekost. Kate is een ongelovige goeie heks. Kate kan slecht omgaan met mensen die lief doen. Ze heeft geen liefde gekend en is nogal gemeen. Ze kan heel hard zijn tegen iedereen. Ze maakt geen uitzonderingen en weet wat ze wil. Als ze je niet mag dan heb je een gigantisch probleem. Ze zal niet stoppen, voor niks en niemand, om joun leven te verpesten.
    Achtergrond/Verleden: Kate is de dochter van voldemort. Ze is overal bekend. Ze doen er alles aan om haar in Askaban te krijgen maar ze is vastbesloten om daar nooit te belanden. Kate is de gevaarlijkste minderjarige die er tot nu toe is geweest. Verder had ze best wel een band met haar vader. Ze huilt niet om haar vader maar is vast besloten om The Order of the Phoenix een voor een uit te roeien.
    Familie van...(Alle Leden zijn familie van een Dooddoener) : Dochter van voldemort.

    (laat je me weten wanneer het begint en of ik de rol heb?)


    Je hebt de rol. Bedankt voor het meedoen.

    TheDarkness schreef:
    (...)

    Je hebt de rol. Bedankt voor het meedoen.


    Jeeeh! Dankje! Heb je het verhaal al online?


    Tell me why?

    Peas schreef:
    (...)

    Jeeeh! Dankje! Heb je het verhaal al online?


    Deel 1 is in de maak.