• Abigail Laurant, 22 jaar, is een van de beste moderne danseressen in London. Wanneer ze in een klein plaatsje in Cuba komt om kleine kinderen de kleine kneepjes van de moderne dans te leren ontmoet ze Diego Santiago niet echt een charmeur zou je zeggen, maar door hem komt ze in aanraking met een totaal andere dansstijl. Haar moeder noemt het ‘’dirty dancing.’ Maar Diego noemt het dansen door middel van het luisteren naar je hart. Ook al verbied haar moeder het om met Diego mee te gaan naar de mooiste salsaclubs, toch doet ze het en word ze niet alleen verliefd op het Cubaanse dansen. Ze komt achter de geheimen van vriendschap, liefde en ook leert ze haar moeder beter kennen.


    ROLLEN
    3 Nieuwe vriendinnen Abigail.
    2 Oude beste vriendinnen Abigail.
    2 Vrienden van Diego.

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Karakter:
    Uiterlijk Beschrijving + Foto:
    Extra:

    It's just dirty dancing


    Everything is worse without music.

    Rol: Nieuwe vriendin van Abigail.
    Naam: Santana
    Achternaam: Rox
    Karakter: komt
    Uiterlijk: komt
    Extra: Santana is een goede danseres. Ze danst al sinds dat ze erg klein is en ze heeft vijf jaar gedanst bij de dansacademie. Ze heeft daar de echte techniek geleerd, en ze kan verschillende soorten dansstijlen. Ze houdt vooral van de moderene dansen als: Hiphop, popping en streetdance. Ze is erg lening dus de dansstijlen passen daar goed op aan.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Nieuwe vriendin
    Naam: Daisy
    Achternaam: Life
    Karakter: Daisy is lief en behulpzaam. Maar ze is ook altijd ontzettend Hyper, actief & Vrolijk. Ze heeft heel veel vrienden en iedereen vind haar aardig. Ze is veder nooit bitchy of gemmen
    Uiterlijk: Daisy Daisy heeft Halflang golvend blond haar ze heeft het meestal opgestoken. Ze heeft blauwe ogen en een blanke huid. Ze is 1.76 lang.
    Extra: Daisy is een geboren sporter ze houdt van harlopen en Dansen maar ook van andere sporten zoals voetbal, volleybal en zwemmen. Ze komt oorspronkelijk uit Zweden maar woont al heel lang op cuba.


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Nieuwe vriendin Abigail
    Naam: Kate
    Achternaam: Del Solo
    Karakter: Kate is erg onrustig en heeft altijd wel wat. Ze is erg onhandig en chaotisch. Maar heeft het hart op de goede plek zitten. Als ze zich ergens voor geeft, doet ze dat ook voor de volle 100%. Aan half werk heb je niks.
    Verder is Kate ook erg zorgzaam. Ze word voor de grap wel eens mama genoemd. Maar dat vind ze helemaal niet erg.
    Ook is Kate, voor haar jonge leeftijd, al op vele verschillende plekken op de wereld geweest. Om te vluchten van de liefde. Ze is bijvoorbeeld in Afrika geweest met een vriendin, in Azië en in Mexico. Alleen maar om de jongen waar ze van houdt te ontlopen.
    Kate is bang voor de liefde. Zich 100% geven voor liefde kan ze niet. Ze is bang om het verdriet te voorkomen en vlucht altijd. Waardoor ze weer in de meest rare situaties terecht komt.
    Uiterlijk Beschrijving + Foto: Kate Del Solo heeft lang golvend donker haar. Ze heeft bruin groene ogen en is lichtelijk getint. Kate is niet erg groot maar ook niet heel erg klein.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 16:46 ]


    Music is the new sex

    Rol: OUde vriendin
    Naam: Ilva
    Achternaam: York
    Karakter: Raar, anders dan anderen. aardig als je aardig tegen haar bent.
    Uiterlijk Beschrijving + Foto: 1.70. Verft haar haar regelmatig in een felle kleur. septum. http://popawesome.com/wp-content/uploads/2009/04/paramore-hayley-williams.jpg
    Extra: Speelt piano en gitaar, zingt, wil in een band.

    [ bericht aangepast op 14 nov 2010 - 17:09 ]


    Food.

    Rol: Vriend Diego
    Naam: Ernesto
    Achternaam:Guerrero
    Karakter: Ernesto is een actief geval dat het liefst van alles mensen plaagt en onnozel doet. Hij heeft veel aandacht en bevestiging nodig en is daar dus constant naar op zoek. Wel is Ernesto een persoon die met iedereen overeen komt, zelfs met de meest asociale types. Hij is spontaan en een tikje irritant. Hoewel Ernesto in wezen een lieve jongen is, is hij vrij ontbetrouwbaar in relaties. Hij wordt een vriendin snel beu en gaat dan op zoek naar iets anders. Hij is een charmeur - op het playerachtige af- en makkelijk te overhalen, waardoor hij in allerlei hachelijke situaties terecht komt.
    Uiterlijk Beschrijving + Foto: Ernesto is een rasechte Cubaan, met donkere, diepe ogen en wild, donker haar. Zijn huid is gebronsd door de zon en zijn spieren gebold door de sporten die hij beoefend. Klik
    Extra: Ook qua sport in Ernesto heel actief. Hij doet aan surfen, motorcrossen en BMX'en


    Frankly my dear, I don't give a damn.