• 'Why do you dance?'
    'Because it's like breathing'


    'Some people learn to dance'
    'Others are born to'


    NEEM EEN ABBO

    Born from a boombox.


    Bowien is een jonge danseres, ze danst op MSA. Ze is een talentvolle ballerina die haar toekomst plannen al helemaal voor zich heeft, ze heeft niet helemaal zelf gekozen voor dat wat ze gaat doen. Haar ouders zijn er vooral een deel van, ze wilde niets liever dan Bowien als proffesionele danseres zien. Ze doet dus haar uiterste best maar alles wordt door elkaar gegooid als 'rol' op school verschijnt. Ze is een straatdanseres en uit de andere kant van de stad, ze leeft in een arme buurt en daar danst ze met haar crew. Ze trekt meteen alle aandacht en iedereen begint te dansen, hiphop, streetdance en breakdance. Ze steelt ook Bowien's crush, Chase Collins.


    rollen
    Meisje die nieuw is, die van de straat komt.
    Beste vriendin Bowien
    Een jongen die eerder een crush had op Bowien en op 'rol' valt.
    zelf verzonnen rol.


    invullen
    rol:
    naam:
    leeftijd:
    uiterlijk:
    karakter:
    afdeling: *dans, kunst, zang of toneel*
    Extra:
    Crush:


    die uitleg is dom.

    [ bericht aangepast op 26 sep 2010 - 13:52 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik moet geen rol hebben, maar wil je me wel laten weten als je het eerste deel activeerd?


    Live life limitless.

    Boulevard schreef:
    Ik moet geen rol hebben, maar wil je me wel laten weten als je het eerste deel activeerd?


    is goed. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dat duurde lang. D:

    Rol: Kies maar, haha.
    Naam: Murai 'Moon' Kazumasa, dus iedereen noemt haar Moon.
    Leeftijd: 16 jaar.
    Uiterlijk: Klik. Moon heeft lang, oranjebruin haar die vanonder donkerbruine ofwel blonde haarlokken heeft en ze heeft een froe. Ze is experimenteert veel met haar haar op deze manier. Ze heeft donkere grote, ogen maar lange wimpers en haar huid is bleek en gaaf. Ze is niet heel groot, zo'n 1m67, en heeft magere armen. Alhoewel ze een strakke buik heeft. Ze is voor de rest gewoon heel schattig. Moon heeft ook de meest lieve lach.
    Karakter: Moon is vreselijk verlegen en durft niets te zeggen omdat ze bang is om iets slechts te zeggen. Zelfs tegen haar beste vrienden, die ze eigenlijk niet heeft, is ze altijd kortaf. Ze stottert ook veel. Als ze verlegen of zenuwachtig is dan word ze meestal roze in haar gezicht en plukt ze aan haar linker-mouw met haar rechterhand. Eigenlijk is ze ondanks haar verlegenheid erg lief en luistert ze altijd. Maar je kunt haar gemakkelijk kwetsen en als dat gebeurd trekt ze zich terug in haar kamer en luistert ze naar exist†trace (haar lievelingsband). Ze is dus snel op haar tenen getrapt. Kortom; Ze lacht wel veel, maar praat niet veel.
    Afdeling: Dans of Kunst, kies jij maar.
    Extra: Ze haalt goede punten op toetsen maar in de klas is ze snel afgeleid. Ze let niet echt op. Ook zit ze liever alleen een boek te lezen dan dat ze in een groepje staat en loopt te dollen met haar vrienden. Ze heeft eigenlijk geen vrienden. Misschien omdat ze opzich niet kan "communiceren" met andere mensen want ze is -jaja- erg verlegen maar ook heeft ze een zwaar, Japans accent en spreekt ze erg gebroken wat moeilijk is te verstaan.
    Crush: Lee Matthews. Alleen kent Moon hem alleen van school en heeft nooit met hem gesproken. Ze is veel te verlegen om hem aan te spreken. Ze staart wel vaak naar hem en hij betrapt haar elke keer weer.

    [ bericht aangepast op 25 sep 2010 - 23:21 ]


    All this dampness is damp.

    rol: Jongen die eerst verliefd was op Bowien, maar daarna voor nieuwe meisje ging.
    naam: Noah Baldacci
    leeftijd: 18
    uiterlijk: Foto Noah heeft donkerbruin, bijna zwart, haar en een donkere huid. Hij heeft het Italiaanse uiterlijk van zijn moeder overgenomen. Hij draagt graag donkere T-shirts die een beetje strak zitten, waardoor zijn arm- en buikspieren beter uitkomen.
    karakter: Noah is zelfzeker, brutaal en spontaan, hij heeft een geweldig gevoel voor humor en is een geboren entertainer. Vaak wordt hij daardoor als arrogant bekeken, terwijl hij erg zijn best doet om het niet te zijn.
    afdeling: Toneel
    Extra: Sinds hij klein was, vind hij het leuk om zich te verkleden en zo de hele familie aan het lachen te brengen door toneeltjes op te voeren. Hij lijkt heel vrolijk, maar diep in zich is hij kwetsbaar; hij heeft zijn vader verloren in een auto-ongeluk toen hij 10 was.
    Crush: Eerst Bowien, maar later het hoofdpersonage

    [ bericht aangepast op 25 sep 2010 - 22:39 ]


    So here's a heart to heart on the back of postcards sent from California

    rol: BFF Bowien
    naam: Denise Carlotta
    leeftijd: 19
    uiterlijk: Denise
    karakter: Denise zegt wat ze denkt. Ze is koppig, bitchy en sportief.
    afdeling: Dans en Zang, haar ouders verwachten veel van haar.
    Extra: Denise heeft anorexia gehad, vooral toen ze in haar modellen carriere zat. Ze is aan het aansterken, maar soms heeft ze de neiging om weer haar vinger in haar keel te steken.
    Crush: Haar nieuwe buurjongen, Ricardo


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol:Meisje die nieuw is, die van de straat komt.
    Naam:Alison Jade 'AJ' Parker
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: Inspiration from Maryss from Paris of the Beatfreaks
    Alison heeft lang blond haar, wat meestal vastgebonden is in een staart en draagt meestal een pet achterstevoren op. Haar ogen zijn lichtbruin van kleur en hebben groen/goude spikkeltjes. Ze is rond de 1.70 en heeft van zichzelf al een slank figuur en door het dansen is het afgetraind. Ze kleed zich graag in baggy jeans of gewone jongensbroeken. Ze houdt van hoodies en t-shirtjes. Alison let wel hoe ze eruit ziet. Ze kan best ijdel zijn. Ze houdt van kleur en heeft vaak de meest vrolijkste dingen aan, haar lievelingskleuren zijn blauw en paars.
    Karakter: AJ heeft een afweermechanisme voor mensen, dit is haar bijdehante karakter. Ze is edgy, gewaagd en vind het geweldig om mensen uit te dagen met haar gedrag. Alison wil altijd weten hoever mensen gaan voor iets, zodat ze weet welke mensen haar niet laten vallen als ze haar vriendschap weggeeft. Ze is een persoon die vaak een groep bij elkaar houdt, AJ is ookal zou je dat niet denken heel zorgzaam voor mensen. Ze kan er niet tegen als mensen zich ongemakkelijk of niet goed voelen, ze is dan ook degene die het altijd merkt als mensen ergens mee zitten. Alison geeft zeer veel om de mensen om haar heen, en die mensen staan eigenlijk altijd voorop, achter haar eigen geluk. Ze is ook erg veel betrokken bij haar buurt, ze let op de jonge kinderen en geeft dansles in de lokale community center. Alison houd niet echt van aandacht, ze danst omdat dat haar leven is niet omdat ze in de spotlight wil staan. Ze danst voor de crew, die haar familie is. Ze is een dromer, en ook een denker en komt altijd met de vetste danspasjes. Op MSA voelt ze zich nog meer een buitenbeentje dan ze als is, ze snapt niks van de lessen en heeft het gevoel het altijd fout te doen. Eigenlijk boeien die lessen haar ook geen flikker, als ze maar kan blijven dansen. AJ kan soms erg boos doen, dan heeft ze gewoon haar dag niet en moet de hele wereld het bezuren. Het duurt niet lang of ze doet weer normaal, maar op die dagen kun je niks met haar. Ze houdt van gek doen en van grappen uithalen en je kunt goed met haar lachen. De straat heeft haar hard gemaakt en ze zegt waarop het staat ookal komt dat er lullig uit en kan het mensen kwetsen. Gevoelens vindt ze een teken van zwakte en daarom gedraagt ze zich altijd groter dan ze is, stoer.
    Afdeling: Dans
    Extra: Alison leerde dansen door naar videoclips te kijken op tv, in de plaatselijke elektronicazaak want haar ouders hadden te weinig geld voor een echte tv. Ze werd opgevoed met de waarden dat je altijd je droom kan bereiken waar je ook vandaan komt. Ze groeide op in een gelukkige familie maar op haar 12de kwam daar een einde aan, Alison sliep die nacht bij een vriendinnetje. De oven was kapot en lekte koolmono-oxide en werden verrast in hun slaap. Beide overleefde ze het niet, ze werd geplaatst bij de zus van haar moeder die al 3 kinderen had. Alison kreeg foute vriendin en werd onhandelbaar, haar tante stond haar af en ze ging van pleeggezin naar pleeggezin. Degene die haar aanzette tot dansen was Mike Mason, een jonge begeleider van het community center waar ze haar taakstraf moest vervullen voor het stelen van een auto. Daar leerde ze ook de rest van haar crew kennen.
    Het talent wat Alison echt heeft is dat ze elk dansje kan nadoen, maakt niet uit van welke stijl het komt. Ze kan eigenlijk alles wel, popping en locking, breakdance, freestyle bij haar lijkt alles zo natuurlijk, alsof het vanzelf gaat.
    Crush: Ze had altijd een geheime crush op Mike, maar die heeft ze sinds hij een vriendin heeft niet meer. Ze vindt Chase wel oke, maar voelt nog niet echt iets voor hem

    Laat je me weten wanneer het verhaal begint? Zou hem echt willen lezen!

    [ bericht aangepast op 25 sep 2010 - 23:55 ]


    Love is overrated

    Born from a boombox


    Big girls cry when their hearts are breaking

    rol: You can chose
    naam: Mallory Lova Morreel
    leeftijd: Negentien
    uiterlijk: komt
    karakter: komt
    afdeling: Zang, toneel en streetdance
    Extra: komt
    Crush: Haar beste vriend, Cesc :p

    [ bericht aangepast op 26 sep 2010 - 17:36 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Bro schreef:
    Born from a boombox


    Hij is niet geactiveerd, ik kan nog geen abo nemen dus. Maar je laat me wel weten als je hem wel activeert hè?


    Live life limitless.