• Football on the dancefloor

    Cesc Fàbregas de bekende voetballer speelt bij zijn club Arsenal FC. Alles zit hem mee, behalve dat hij het voetballen soms niet meer ziet zitten. Als hij scoort kan hij alleen maar los gaan met zijn aparte hip hop dansjes en kan zijn dag niet meer stuk. Hij kijkt bij de rijke dans school en hoopt om ooit op een dag zelf mee te dansen. Elke dag ziet hij een meisje haar crew leiden en hij begint zich als maar meer tot haar aangetrokken te voelen. Voor wat moet hij gaan? Zijn voetbal leven of toch de nieuwe wereld in stappen van de harde dans wereld? En wat nou als de dans wedstrijd op de zelfde dag en tijd valt als de voetbal wedstrijd?


    Goede vriendin Cesc.
    Fabregas, Unusual
    Goede vriendin van het meisje
    Bro
    Mensen uit de crew.
    3x Bro, Unusual, Amoureux
    Vriendinnetjes voetballers.
    Fernando Torres - iloveBRITT
    Gerard Piqué - Fabregas
    (Toekomstige) Jesús Navas - Unusual
    Xabi Alonso - Fabregas



    Edit! Je kan geen vriendin van een voetballer zijn als je in de crew zit. Of je zegt toekomstige vriendin van [...]

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Naam voor het meisje:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 12 sep 2010 - 10:47 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Beste vriendin van het meisje, die in haar crew danst
    Naam: Robbin
    Achternaam: Chase
    Uiterlijk: Robbin Chase.
    Karakter: Robbin is het jongens-achtige meisje, ze gaat graag naar buiten om daar met haar crew te dansen. Ze is niet erg aantrekkelijk voor jongens, ze ziet ze altijd toch als vrienden. Robbin gedraagt zich niet alleen jongensachtig, ze kleedt zich ook zo. Ze draagt baggy-jeans, grote shirten, petten en bandana's. Robbin is een slim meisje met een flinke dosis verstand in haar kop zitten, ze beschermt zichzelf met haar bijdehandte en brutale opmerkingen. Robbin zit nooit lang met iets wat iemand tegen haar heeft gezegt, het komt bij haar ooit zo hard aan als de dood van haar ouders. Robbin heeft humor, veel mensen kunnen om haar lachen en zelf heeft ze een heerlijke vrolijke en lieve lach. Robbin kan niet alleen ontzettend goed dansen, ze kan ook nog goed basketballen. Dat doet hun crew -de jongens ervan- altijd na het dansen en dan speelt ze als enigste meisje mee, ze rent en holt achter iedereen aan en vindt het geweldig om ze om ver te beuken. Robbin is ondanks dat ze jongensachtig is toch wel geliefd bij de meisjes, ze heeft veel vriendinnen en kan het met bijna iedereen goed vinden. Robbin denkt soms wel wat veel aan zichzelf maar dat komt deels omdat haar tante erg streng is en ze van haar niet meer mag dansen, dus heeft ze het lastig thuis. Robbin is ook nog erg speels aangelegd, ze is druk en kan zich elk moment van de dag vermaken met dansen. Ze doet aan popping en breakdance, ook doet ze hiphop en streetdance maar ze is beter in de andere twee. Ze begon met op z'n kop staan toen ze zes was, ze leefde al bij haar tante en eigenlijk mocht ze het niet. Ze deed het stiekem en kreeg er alleen maar een grotere obsessie voor, ze werd steeds beter en is nou ontzettend goed. Met popping begon ze toen ze twaalf was, ze is nu ontzettend lenig en kan dingen met haar lichaam doen waar veel mensen jaloers op zijn. Moose een vrolijke en lieve jongen uit hun crew heeft een oogje op Robbin, terwijl Robbin hem echt als beste vriend ziet. Ze kennen elkaar als sinds de middelbare school en zijn sindsdien beste vrienden, dat is één van de redenen waarom Robbin niks voor hem voelt
    Naam voor het meisje: Pak vlinder, die vind je toch zo mooi (:
    Extra: Robbin woont wij haar tante Lena samen met haar neefje Alvin, haar ouders zijn overleden bij een auto ongeluk en sinds haar vijfde woont ze er.

    [ bericht aangepast op 8 sep 2010 - 19:23 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendinnetje Fernando Torres -a-
    Naam: Alysse
    Achternaam: Davis
    Uiterlijk: Pic.
    Karakter: Lief en vriendelijk, soms ook wel verlegen tegenover personen die ze niet echt kent. Tot tegenstelling dan de meeste meisjes is ze geen bitch, ook niet als ze ruzie heeft met iemand. Komt altijd voor haar eigen mening uit en ook respecteert ze de mening van andere ook al komt die helemaal niet overeen met die van haar.
    Naam voor het meisje: Tanya -kwijl- Of Mary, of Axelle, Lucy, Hayley, Brooke, Taylor, Loran, ..
    Extra: Houdt helemaal niet van lezen, maar vind het altijd heel gezellig om rustig met vrienden een film te zien. Komt tot rust wanneer ze met haar gitaar in haar handen zit en speelt en kan blijven luisteren naar de muziek van John Mayer. Houdt van rose en en en gaat Fernando ten huwelijk vragen. hahahahah.:9~

    [ bericht aangepast op 8 sep 2010 - 19:45 ]


    Some people make the world special just by being in it

    Rol: Beste vriendin Cesc en vriendinnetje Gerard Piqué
    Naam: Serena Mary
    Achternaam: Ocaña
    Uiterlijk: Serena!
    Karakter: Serena heeft een grote mond en misschien wel een nòg groter hart! Zo wordt Serena vaak beschreven door haar vrienden. Ze houdt ervan om te lachen en doet het ook constant. ze maakt graag mensen gelukkig en vertelt altijd de verschikkelijkste moppen waar iedereen toch steeds mee moet lachen. Gewoon de manier waarop ze het zegt maakt mensen altijd aan het lachen. Serena is iemand waarmee je uren kan kletsen zonder dat het afgezaagt begint te worden. Ze is zeer sociaal en komt altijd voor haar vrienden of vriendinnen op. Ze organiseert vaak pyjamafeestjes thuis om haar vriendinnen nog eens te zien en gaat altijd met Gerard mee naar trainingen en wedstrijden om haar vrienden achteraf nog eens te zien. Serena is niet graag alleen, helemaal niet zelfs. Als Gerard niet thuis is zit ze negenennegentig procent bij Cesc of anders bij haar ouders. Ze heeft altijd iemand nodig om mee te praten anders wordt ze gek. Serena is zeer geliefd bij haar vriendinnen en Cesc's en Gerard's vrienden, ze is een tof en vrolijk meisje en ze houdt ervan om grappen met mensen uit te halen. Serena is er een uit duizende en ondanks haar vrolijkheid is ze een goed luisterend oor. Ze probeert steeds om goede oplossingen te zoeken en zal altijd -wat er ook gebeurt- aan je zijde blijven staan.
    Naam voor het meisje: Alexis
    Extra: Serena en Gerard wonen nog maar een kleine week samen in Serena's huis in Londen. Samen hebben ze twee puppy's van vier maanden oud; een labrador, Gigy en een herdershondje, Santa. Serena heeft een eigen kledingwinkel 'Girls should be Girls' een kledingslijn waar ze probeerd mode te maken voor iéder soort meisje. Van de zeer magere (waar ze stiekem grondig tegen is) tot de vele maatjes meer. Verder is ze ook bezig met een zangcarriere maar die komt pas op de vierde plaats, na Gerard, Cesc en 'Girls should be Girls'.

    [ bericht aangepast op 9 sep 2010 - 13:21 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Goede vriendin Cesc, of iemand uit de crew (Toekomstige vriendin Jesús Navas)
    Naam: Kate
    Achternaam: Lucky
    Uiterlijk:Kate Lucky
    Karakter: Kate is erg onrustig en heeft altijd wel wat. Ze is erg onhandig en chaotisch. Maar heeft het hart op de goede plek zitten. Als ze zich ergens voor geeft, doet ze dat ook voor de volle 100%. Aan half werk heb je niks.
    Verder is Kate ook erg zorgzaam. Ze word voor de grap wel eens mama genoemd. Maar dat vind ze helemaal niet erg.
    Ook is Kate al op vele verschillende plekken op de wereld geweest. Om te vluchten van de liefde. Ze heeft een heleboel al meegemaakt van de dingen in de wereld. HIV gevallen bij kinderen en overstroming en schietpartijen. Maar ze is en blijft nuchter. Graag wil ze de wereld verbeteren. Waar ze ook erg druk mee is.
    Naam voor het meisje: Ik vind Storm opzich wel een mooie naam. Of Silver.
    Extra: Kate is meestal erg op zichzelf. Maar vindt het ook heerlijk om bij mensen te zijn waar ze erg veel om geeft.


    Music is the new sex

    Mag ik nog een invullen? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Juoh.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Oké even wachten hoor =D


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Bro schreef:
    Mag ik nog een invullen? (:

    Ik ook? Want ik verveeeel mij.. :]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Gaat u gang, hahaha


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    rol: meisje uit de crew.
    Naam: River
    Achternaam: Mcara
    Uiterlijk: River
    Karakter: River is een simpel maar leuk meisje, ze is niet erg slim en kan daarom erg grappige en onnozele opmerkingen hebben. Ze moet het hebben van haar dansen, wat ze dan ook goed kan. Ze is erg vrolijk en lief aangelegd. River is vaak het zonnetje in de crew en weet iedereen optevrolijken als het allemaal niet gaat, ze is goed bevriend met Vlinder en Robbin maar eigenlijk kan ze het met iedereen goed vinden. River is bijna de enigste in de crew die tegen haar verlies kan, ze battelen vaak en zij is degene die zich er niks van aantrekt. Ze ziet het meer als een misstap waar ze van kan leren. River ziet altijd alles positief, ze kijkt alles van de mooie en vrolijke kant en daarom kan ze overkomen alsof ze in haar eigen wereldje leeft. River is ook erg geliefd in de crew omdat ze zo vrolijk is en zichzelf altijd honderd procent laat zien, ze kan wel haar dagen hebben waarop ze zich tot het uiterste drijft maar dan weten mensen dat er iets met haar is. Dan danst ze zich rot en wil soms nog weleens iets verrekken, de reden waarom ze dat doet is omdat haar ouders haar uit huis hebben gegooid. Ze leeft bij haar nicht, ze heeft het niet erg ruim en daarom is ze vaak bij de crew om zo min mogelijk thuis te hoeven zijn.
    Naam voor het meisje: Heb je al?
    Extra: River heeft sinds een paar maanden een crush op Chase Collins de hunk van de crew.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Mag ik ook Moose uitwerken? :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Jongen uit de crew, mede mijn hottie :Y)
    Naam: Robert Alexander III, maar iedereen noemt hem moose.
    Achternaam: Ik weet zijn achternaam niet? xd
    Uiterlijk: de leuke lekkere lieve sexy charmante geile geniale geweldige fantastische Moose
    Karakter: Moose is zeker de vrolijkste en drukste van de crew, hij straalt 24/7 en kan overal van genieten. Het liefste wat hij doet is dansen en dat weet iedereen, hij lacht bijna contiunue en heeft de tijd van zijn leven bij de crew. Hij is een slimme jongen die van zijn ouders eigenlijk moest gaan studeren, inplaats daarvan is hij gaan dansen en zijn ouders konden hem wel vermoorden. Moose is zo eigenwijs geweest om níet naar ze te luisteren en gewoon te gaan dansen, hij doet wat hij het liefste wil en is dus nu gelukkig. Moose kan als een van de beste dansen, hij is een geboren dansen, geboren uit een gettoblaster. Hij doet vooral poppin en hoe hij bewegen kan doet niemand hem zomaar na, het zit in zijn bloed?
    Naam voor het meisje: Vlinder (:
    Extra: Moose heeft een crush op Robbin Chase, ze zijn al sinds de middelbare school dus zien ze elkaar meer als beste vrienden.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vrouw Xabi Alonso en oudere nicht Cesc
    Naam: Sienna Malou
    Achternaam: Alonso
    Uiterlijk: Sienna
    Karakter:
    Naam voor het meisje: Vlinder x]
    Extra: Sienna heeft toen ze jonger was jarenlang proficioneel gedanst maar ze was genoodzaakt te stoppen toen ze een spierscheur opliep. Ze leerde Xabi kennen toen ze op het strand zat de dansen en hij haar van ver bekeek. Sienna wist niets van zijn aanwezigheid en ze brak haar been toen ze die avond een spierscheur kreeg. Xabi bracht haar naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis en was dag en nacht bij haar, ook bij haar operaties waar niemand bij mocht zijn. Sienna's operatie was niet volledig gelukt en had daarom de eerste zeven maanden na haar operatie veel moeite om te kunnen lopen. Xabi bracht haar overal naartoe en bleef haar bijstaan iedere keer ze weer probeerde te dansen maar het lukte gewoon niet. Haar been en spieren waren niet meer stevig en Sienna zou nooit meer kunnen dansen. Zes en een half jaar na het ongeluk trouwde Sienna met Xabi en een jaar later kregen ze hun eerste zoontje, Oliver, die nu drie is. Ze hebben ook sinds kort een dochtertje, Charly (zes maanden)


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    uhm.. nog crew mensen nodig?


    Love is overrated

    Ja (:


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus