• Ik denk niet dat er al een Sergio Canales verhaal is dus dacht ik, laat ik er lekker ééntje maken :'D Als jullie Sergio niet kennen typ zijn naam dan gewoon in of ga kijken op de Real Madrid site^^

    Verhaal:
    Lolita is een studente aan de Spanish Sport School of de SSS. Ze speelt voetbal en krijgt net als de andere mensen uit haar klas de kans om met Real Madrid te spelen. Wanneer ze dan de gloednieuwe speler van Real Madrid, Sergio Canales, ontmoet wordt ze meteen verliefd op hem. Normaal is Lolita eerder een nuchter meisje, dat nooit dingen doet die buiten de regels zijn, maar om haar liefde voor Sergio te bewijzen wil ze heel wat regels doorbreken. Voor meer teambuilding wordt het Spaanse nationale team en het Spaanse nationale team U21 samen naar Frankrijk gestuurt, waar de 'de grote' jongens, de jongeren helpen met het voorbereiden om een belangrijke match. Lolita zal er alles aan doen om die match bij te wonen, alles.

    Rollen:
    vriendin voetballer:
    vriendin Lolita:
    (mag gecombineert worden)
    nodig:
    naam:
    korte uiterlijk beschrijving (geen foto):
    leeftijd:
    rol:


    x


    The soul needs autumn.

    naam: Sjors Gonzalez
    korte uiterlijk beschrijving: Sjors heeft lang blond haar, en een zwarte pluk. Ze heeft blauwe ogen, en een slank postuur. Ze draagt meestal donkerbruine lippenstift of donker rode lippenstift.
    leeftijd: 20.
    rol: Vriendin Ricardo Kaká - Speelt ook bij Real Madrid - Haha.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Beste vriendin Lolita en toekomstige vriendin Cesc Fàbregas
    naam: Noa Fernàndez
    korte uiterlijk beschrijving (geen foto): Lang lichtrood haar dat vol pijpenkrullen zit. Ze heeft grote groene ogen, dunne wenkbrauwen en haar wimpelers zijn van natura donker en vol. Ze heeft twee mooie rijen witte, rechte tanden. Ze heeft lange benen.
    leeftijd: 20


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Vriendin Lolita of Vriendin Fernando Torres of allebei (:

    naam: Adana (Dana) July Martinez
    korte uiterlijk beschrijving (geen foto): Ze heeft stijl donkerbruin haar op schouderlengte. Adana redelijk klein vergeleken met haar vriendinnen en draagt dus bijna altijd hakken. Ze heeft mooie groene ogen en lange donkere wimpers. Verder draagt ze altijd lippenstift net iets donkerder dan haar eigen lippen. Ze is slank, maar niet té dun en heeft en navelpiercing.
    leeftijd: 23


    No guts no glory.