• Ik heb dus rollen nodig voor een verhaal. Het gaat over Jess, een meisje die in een moordgang zit samen met haar beste vriendin Aylinn. Jess moord alles wat ze kan, maar als ze dan op een dag Tom Kaulitz moeten afmaken, verandert er iets. Ze kan hem niet afmaken, dat kan ze niet. Ze is verliefd op hem geworden.



    *Waarom Tom vermoord moet worden, is in opdracht van een one-night-stand meisje, ze dacht dat Tom en zij iets hadden, maar dat vind Tom dus niet. Nu is ze gekwetst en wilt hem dood.



    ROLLEN:





    Vriendin van Georg; xWahreLiebe

    Vriendin van Gustav; cbXthXkpXjbX

    Meisje die de opdracht geeft; MeandJohnny

    Zelfverzonnen rol; Separate

    Nu heb ik ook nog een aantal vriendinnen van haar nodig, je mag ook een dubbele rol nemen. ^^





    Naam;

    Leeftijd;

    Karakter;

    Foto;

    Extra;




    Ik stuur in een privébericht of je het bent geworden, :3



    loveyouguys.

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 19:11 ]


    -

    Rol; Vriendin Georg.

    Naam; Patricia Konrad.

    Leeftijd; 20.

    Karakter; Patricia is een behulpzaam meisje die altijd voor iedereen klaar staat tenzij je daar misbruik van maakt dan kan ze een echte bitch zijn. Verder is ze ook heel gevoelig en maken veel mensen daar gebruik van. Ze is ook een heel eigenwijs typje als iemand zegt dat ze iets niet moet doen krijgt ze juist de drang er naar om het toch te doen. Ze is ook heel sociaal en kan met bijna iedereen wel op schieten. Ze is ook heel erg nieuwschierig en steekt overal haar neus in. Ook is ze heel erg betrouwbaar als haar vriendinnen met iets zitten is ze de eerste waar ze naar toe komen.

    Foto; Click.

    Extra; -

    x

    [ bericht aangepast op 4 sep 2010 - 23:59 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Vriendin Gustav
    Naam: Shanel Sanders
    Leeftijd: 20
    Karakter: ze is een beetje gek, is zot op shoppen, feest graag. Kan goed luisteren als iemand problemen heeft. HAAT stomme bitchen, is snel jaloers(zeker als er een meisje bij haar vriendje zit) euhm, als ze iemand niet graag heeft kan ze een echte bitch zijn, en is zeer onhandig als ze verliefd is
    Foto: Shanel

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 15:10 ]

    vriendin gustav (A)
    Naam; Merel Meijer.
    Leeftijd; 20
    Karakter; Lief, zorgzaam, laat niet over zich heen lopen. Staat sterk in haar schoenen. Is snel verliefd.
    Foto;http://www.vrouwendeherfst.nl/uploads/images/image/blond%20meisje%20met%20ketting.jpg
    Extra; Ze houd veel van mensen en is heel sociaal. Ze houd ook van een avondje alleen zijn en dan gaat ze meestal ijs eten.
    xxx

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 15:21 ]


    I'm the Lizard King, I can do anything!

    ik ga invullen, momentje :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Vriendin Gustav
    Naam; Tara Chase
    Leeftijd; negentien
    Karakter; Tara is een lief en buitengewoon slim meisje, ze heeft een flinke dosis gezond verstand en dat gebruikt ze ook altijd. Ze is erg lief en sociaal aangelegd en maakt graag en snel nieuwe vrienden. Tara is sociaal aangelegd en is daarom ook het perfecte meisje voor gustav, ze is grappig en heeft een aanstekelijke lach.
    Foto; Tara Chase.
    Extra; Tara heeft van haar dertiende tot haar zestiende gedanst bij de dansacademie, ze was erg goed maar ze maakte meer vijanden dan vrienden. Daarom is ze na het derde jaar weggegaan omdat ze het niet meer zag zitten.

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 15:23 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    zelf verzonnen rol: Het meisje dat Tom nu moet vermoorden.

    Naam: Daphné Vire
    Leeftijd:18
    Karakter: Aardig en sluw komt goed voor andere mensen op, en heeft duidelijk een eigen mening. Ze kan heel goed lachen. Op het eerste gezicht lijkt ze een verwend nest, maar als je haar beters leert kennen is ze echt heel aardig.
    Foto: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://plasticpollutioncoalition.org/wp-content/gallery/notablesupporters/daphne0.jpg&imgrefurl=http://plasticpollutioncoalition.org/about/notable-supporters/&usg=__rYsGNpUiNyVIYMJyGaTO9O7gQKE=&h=456&w=350&sz=32&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=gZeteFmcSPo8iM:&tbnh=142&tbnw=109&prev=/images%3Fq%3DDaphn%25C3%25A9%26um%3D1%26hl%3Dnl%26rls%3Dcom.microsoft:nl-nl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADRA_nl%26biw%3D1579%26bih%3D755%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=296&ei=J5yDTLKoOoKMOP_olJYO&oei=J5yDTLKoOoKMOP_olJYO&esq=1&page=1&ndsp=37&ved=1t:429,r:11,s:0&tx=57&ty=71
    Extra: Als ze iemand moet vermoorden verlijd ze ze eerst. Ze doet zich sterk voor maar eigenlijk is ze heel erg gebroken.


    'Burning up a sun, just to say goodbye.'

    Omg, geniaal! xd

    Naam; Hayley Greene. Beste vriendin van Tom en Bill, die samen met haar tweelingbroer seriemoordenaar is. Ze heeft connecties met de moordgang in jouw verhaal. Tom en Bill weten dat ze 'een probleem heeft', enkel niet hoeveel, hoe en hoevaak ze het doet.
    Leeftijd; 21
    Karakter; Onvriendelijk, behalve tegen tweelingbroer Alex, Tom en Bill. Houdt zich aan élke belofte die ze doet, behalve over het moorden liegt ze. Ze is niet vrolijk, ze moordt koelbloedig. Ze heeft nooit medelijden, ze kent geen liefde. Ook niet voor deze drie personen, ze vertrouwt hen enkel. Ze houdt ervan zo gruwelijk en traag mogelijk te moorden.
    Foto; Rood, stijl haar tot net onder schouders. Helder blauwe ogen, lange benen.
    Extra;Ze heeft een enorme invloed op mensen. Ze manipuleert hen in een vingerknip, ze is gevreesd. Ze toont nooit emoties, behalve woede en plezier als ze moordt. Mensen springen voor haar, doen alles wat ze wil. Ze gelooft in vampiers, niemand weet waarom behalve Alex. Ze aanbidt de duivel, ze doet aan wicca.

    [ bericht aangepast op 5 sep 2010 - 15:49 ]


    Has no one told you she's not breathing?

    Heb je geen rol voor de vriendin van Bill Nodig?


    “There is no heaven, there is no hell, except here on Earth.” - Anton LaVey.