• Cesc Fabregas is succesvol, arrogant, en de bitch van het voetbalteam. Als er een nieuw meisje stage komt lopen, wat ook van de coach moet, om Cesc Fabregas weer op het normale pad te krijgen, raken ze alleen maar closer naar mekaar toe. Cesc Fabregas komt erachter dat Julin ziek is, leukemie, en vraagt naar haar allerlaatste wens, wat ze graag wilt. 'Trouwen in het kerkje waar haar moeder ook trouwde'
    Na het idee van 'A walk to remember'


    A walk to remember


    Beste vriendin Julin
    Beste vriendin Cesc
    Vriendinnetjes voetballers. (Dit is geen grote rol!)
    Zelfverzonnen rol.


    Ronaldo is bezet door CRonaldo.
    Beste vriendin Julin bezet door Footballeur.
    Beste vriendin Cesc & vriendin David Villa bezet door Riddukulus.
    Vriendin Torres bezet door Appelvlaai.
    Gewone vriendin Julin & vriendin Pedro VivaEspana.
    Zusje Julin & vriendin Ricardo Kaka door S0UNDTRACK.
    Vriendin Sergio Ramos door Santo.


    ~ Naam:
    ~ Achternaam:
    ~ Leeftijd:
    ~ Foto/Beschrijving:
    ~ Crush voetballer:
    ~ Karakter:
    ~ Titel?
    ~ Extra:
    ~ Nog ideeën voor dit verhaal?


    Alles invullen, anders geen rol!
    Plus.
    De beste, niet de eerste. (krul)

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 10:42 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    CESC, CESC Ö. Nee, geen cesc OMG IK WOU SEKS SCHRIJVEN.


    SLOAN.

    Cesc heb ik nog maar 1 verhaal van junge. :')


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Hou ronaldo bezet ik vul zo in, eerst even wat doen :Y)


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Aj aj. Rose.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Hou beste vriendin Julin bezet, die vul ik in. Nee geen kikker vandaag ;x


    SLOAN.

    Done. :]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ~ Naam: Maura
    ~ Achternaam: Flynn
    ~ Leeftijd: 23
    ~ Foto/Beschrijving: Maura:Y)
    ~ Crush voetballer: Torres? Anders als je die aan iemand anders wilt geven Ramos (:
    ~ Karakter: Maura is vrolijk, altijd in voor iets nieuws, en staat helemaal open voor nieuwe personen. Dat betekent niet dat ze geen slechte kanten heeft. Ze kan eigenlijk niet zo goed tegen kritiek, en soms komt ze best wel bot uit de hoek. Maar mensen leren daarmee leven .. (krul)
    ~ Titel? uhm, daar ben ik slecht in, maar als ik deze niet invul heb ik geen kans op de rol, hmm, ik ga voor.. Things you don't know about me.
    ~ Extra: Maura heeft een realtie gehad met de neef van Vincente del Bosque ;p
    ~ Nog ideeën voor dit verhaal? Ze gaat Torres/Ramos zomaar ineens op de bek pakken :'D GRAPJE

    Aste pudding <3


    You can agree with me or you can be wrong

    Beste vriendin Cesc
    Naam: June Zoé
    Achternaam: McAllister
    Leeftijd: 23
    Foto/Beschrijving: June!
    June heeft lang rood haar tot over haar borsten. Ze heeft een redelijk bleke huid hoewel haar moeder een pure Spaanse is en haar vader ook niet echt bleek is. Ze heeft grote limoengroene ogen gemengd met madeliefjesblauw en donkerwolkengrijs. Ze heeft zachtroze lippen en een paar lichte sproetjes op haar neus en onder haar ogen. June heeft lange benen en is bijna zo groot als Cesc. Ze heeft een platte buik en een zandloperfiguur. Vele meisjes zijn jaloers op haar maar June trekt zich daar niets van aan. Ze vindt zich goed zoals ze is en ze vindt dat iedereen zijn eigen stijl moet vinden, dat is de enigste manier hoe je jezelf mooi kan maken.
    Crush voetballer: David Villa
    Karakter: June heeft een aanstekelijke lach. Ze houdt van humor en heeft altijd wel een grap of sarcastische opmerking klaar om haar vriend(inn)en aan het lachen te brengen. June heeft iets waardoor jongens haar vanaf de eerste moment leuk vinden. Ze kan het meestal met iedereen goed vinden en heeft bijna nooit ruzie; alleen soms met haar jongere tweelingbroerjes. June is een sociaal en vrolijk meisje. Ze kan het zowel met jongens als met meisjes als met kinderen of oma's vinden. Ze heeft een grote mond en deinst voor niets terug. Ze is eerlijk en oprecht en geeft altijd haar mening. Ze zal haar mening ook altijd verdedigen. June is zeer nieuwschierig en niets blijft geheim voor haar, hoewel ze het dan ook nooit zal doorvertellen.
    June heeft een hart van goud. Ze staat dag en nacht klaar voor haar vrienden en familie en is waarschijnlijk één van de enigste die wel degelijk vijf minuten later voor de deur staat als je problemen hebt.
    Titel? Just one big dream
    Extra:June heeft onder haar linkerborst de naam van haar twee jaar oudere zus getattoeerd staan. Zij en April zijn een onafscheidelijk duo. Cesc en June zijn al sinds June drie was vrienden. Hun families waren er altijd van overtuigd dat ze later zouden gaan trouwen maar dat zagen de twee hartsvrienden niet zitten. Ze hebben een broer-zus relatie die niets of niemand stuk kan krijgen.

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 8:51 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Dankjewel voor de roooooooooooool (H)


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    ~ Naam: Kelsey
    ~ Achternaam: Miller.
    ~ Leeftijd: 24.
    ~ Foto/Beschrijving: ravenzwart haar, knalgroene ogen, bleek gezichtje, lichtgetint. sproetjes op haar neus. Lieve ogen, met 'twinkels' erin.
    ~ Crush voetballer: Iker Casillas, een oude vriend van haar, voor wie ze al iets voelt, sinds de nacht dat ze dronken seks hebben gehad, en toen erachter kwamen dat ze elkaar wel heel leuk vonden.
    ~ Karakter: Kelsey heeft een zachtaardig karakter, en staat voor iedereen klaar. Alleen kan ze niet goed tegen liegende mensen, of mensen die dingen achterhouden, omdat ze veel te nieuwsgierig is aangegelgd. Ze is daardoor wel eens in de problemen gekomen. Kelsey is gek op spelen op haar gitaar, en zingen op het strand, al haat ze als het zand tussen haar tenen komt. Ze maakt ook graag zelf haar T-shirts, en soms verkoopt ze ze wel eens. Ze kan ook heel koppig zijn, en zal in een ruzie het niet snel goed maken met iemand. Ze is daarom altijd overtuigd dat het aan een ander ligt, maar als ze zeker weet dat ze het zelf is, maakt ze het wel goed.
    ~ Titel? Always looking to the bride side of life side.
    ~ Extra: Julin en Kelsey zijn al vriendinnen sinds de kleuterschool, en ze kent Iker ook net als Kelsey al heel lang. Al mag ze Iker eerst niet zo, want hij pakte haar koekje met melk af, en toen hadden ze ruzie. Julin gaf Kelsey toen een stuk vna haar koekje, en sindsdien waren ze vriendinnen, en gingen ze haat acties naar Iker doen. Maar de laatste jaren groeiden Iker en Kelsey meer naar elkaar toe, en ze hebben het gevoel dat ze meer zijn dan vrienden, sinds die ene dronken nacht.
    ~ Nog ideeën voor dit verhaal? Laat Julin en Cesc dansen, en dat Cesc julin dan in zijn armen neemt, en dan rondjes met haar draait *sigh*


    SLOAN.

    ~ Naam:Lindsey
    ~ Achternaam:Gillard/Ramos
    ~ Leeftijd:23
    ~ Foto/Beschrijving:Foto
    ~ Crush voetballer: Sergio Ramos
    ~ Karakter:Bezorgt, vriendelijk, fantasierijk
    ~ Titel? A walk to remeber, you're never alone
    ~ Extra: Sergio en Lindsey zijn net getrouwd :')

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 8:33 ]


    The soul needs autumn.

    ~Mag ik zusje met een crush op Kaka zijn? :9~
    ~ Naam: Jules
    ~ Achternaam: zelfde als Julin
    ~ Leeftijd: 22
    ~ Foto/Beschrijving: Jules
    Jules heeft blond gekruld haar, tot ongeveerd de helft van haar rug. ze draagt er graag bandjes of lintjes in en heeft het dan half vast zitten. Jules heeft lichtblauwe ogen, met er meestal veel en opvallende make-up omheen. ze is 1.60m lang en heeft mooie korte benen, Jules draagt graag dieren printen.
    ~ Crush voetballer: Ricardo Kaka
    ~ Karakter: Jules is een buitgewoon slim meisje, ze is een doorzetter en geeft vooral niet gauw op. Jules is een fysiek sterk meisje die je niet gauw neer krijgt, Jules heeft altijd een woordje klaar en is zeker niet op haar mondje gevallen. Jules heeft gevoel voor humor en een hele aanstekelijke lach. Jules is een party animal, ze feest het liefste de hele week door en is dan ook elke avond dronken. ze kan voor geen meter met haar kater omgaan en ligt dan de volgende dag de hele dag op bed, alleen maar de brommen en te slapen. Jules is ondanks dat ze vaak een kater heeft een vrolijk en opgewekt meisje, ze houdt er van om mensen op te vrolijken maar ze kan niet met mensen omgaan die moeten huilen. ze weet dat niet wat ze moet doen, precies hetzelfde als bij kinderen. Jules durft geen kindjes op te tillen en stuurt ze het liefste naar iemand anders toe. Jules is ook geen dierenvriend, ze is bang voor alle insecten en is ook bang voor kippen. Jules is alleen gefasineert van leeuwen.
    ~ Titel? A walk to remember
    ~ Extra: Jules kende Ricardo nog niet, maar op een van vakantie waar ze uitging kwam ze hem tegen en maakte een praatje met hem. Ricardo wilde algauw meer dan alleen een praatje maken, maar Jules speelde natuurlijk hard-to-get. Ricardo probeerde haar een one-night-stand te maken, uiteindelijk belandde Jules ook bij hem in bed maar daarna bleven ze in de vakantie ook samen. nou heeft ze hem al een half jaar niet gezien, maar daar komt verandering in door haar lieftallige zusje Julin. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Gewone vriendin Julin + Vriendinnetje Pedro Rodriquez
    Naam: Kim
    Achternaam: Madeira
    Leeftijd: 20 jaar
    Foto/Beschrijving: Kim heeft lichtblond krullend haar en glimmende grijzen ogen die mooi passen bij haar vuurrode volle lippen. Kim heeft klein lichaam en een slank tot mager postuur. Hoewel Kim er niet uitziet als een rasechte Spaanse, is ze dat toch degelijk wel.
    Crush voetballer: Pedro Rodriquez
    Karakter: Vurig, moedig, sportief, soms een tikkeltje brutaal, chaotisch, charmant, vriendelijk, behulpzaam, creatief, diervriendelijk, soms wat overbezorgd als het gaat om haar vrienden of familie.
    Titel?
    - You never walk alone
    - A walk to remember
    - Sick proud
    Extra: Kim heeft een Spaanse afkomst en houd ontzettend veel van dansen, koken en voetballen.
    Nog ideeën voor dit verhaal? Niet echt. Gewoon dat Cesc heel veel respect voor haar krijgt en zo :3


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.