• Ik heb dus een nieuw verhaal - het schoot me ineens te binnen toen ik half lag te slapen. Dus ja, ik weet niet of het wat is maar ik kan het proberen (:

    Het was de ergste dag uit Fernando's leven. Hij kreeg er nog steeds nachtmerries van. Hoe kon hij ooit zo stom zijn geweest? Nu lag een prachtig meisje in coma. Als die dronken jongens niet zo onverwachts hadden geremd, was dit nooit gebeurd. Maar als hij niet zo hard had gereden was het óók nooit gebeurd..

    Ik heb dus rollen nodig. Vul zelf maar in wat en zo je wilt zijn. Voorbeelden;
    - Beste vriendin van het meisje.
    - Vriendin van een voetballer
    - Beste vriendin Fernando

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk (Foto/beschrijving/allebei):
    Karakter:
    Extra:

    Rollen zijn bekend:
    Lionel - Beste vriendin Fernando & verloofde Lionel Messi
    SOUNDTRACK - bestie Fernando, die later iets met Ricardo Kaka krijgt
    Thunder - Vriendin Sergio Ramos
    Travesty - Beste vriendin Fernando & later vriendin van Villa
    Riddikulus - Vrouw Cesc Fabregas
    Attitude - Beste vriendin van het meisje
    Unusual - ook beste vriendin meisje & later vriendin Jesús Navas
    VivaEspana - Allerbeste vriendin van het meisje & vriendin Pedro Rodriquez
    Footballeur - Vriendin Iker Casillas & goede vriendin Fernando
    Joker - Vriendin meisje & vriendin Forlán

    ik heb iedereen toch?

    [ bericht aangepast op 13 juli 2010 - 18:07 ]


    you're my favourite part of the day ~

    Rol: Beste vriendin Fernando & verloofde Lionel Messi
    Naam: Dania
    Achternaam: Maslow
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Dania. Ze ziet er tamelijk jong uit voor haar leeftijd vanwege haar kinderlijke haarstijl, maar is een heel volwassen type. Ze heeft roodbruin, krullerig haar tot net over haar schouders, grijsblauwe ogen en dunne roze lippen. Over het algemeen vrij slank, behalve haar gezicht- dat is rond en een beetje bol.
    Karakter: Dania is een zorgzaam type. Ze staat altijd klaar voor mensen die haar nodig hebben en zal je nooit in de steek laten. Ze zou zichzelf zonder enige twijfel opofferen voor haar vrienden & verloofde, maar doet er alles aan om ze niet in gevaar te brengen. Ze is echter geen panische maniak. Ze laat alles zijn beloop gaan en maakt zich nergens druk om. Over het algemeen een nuchter persoon, dus.
    Extra: Ze kan goed mensen opvrolijken en kan heel lekker koken. (krul)

    [ bericht aangepast op 12 juli 2010 - 23:12 ]


    Hope goes lost but never dies.

    --

    [ bericht aangepast op 12 juli 2010 - 23:09 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    ideeën krijgen terwijl je slaapt rockt :9~
    Rol: bestie Fernando, die later iets met Ricardo Kaka krijgt :Y)
    Naam: Jules
    Achternaam: Cruz
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk: Jules heeft blond gekruld haar, wat ze meestal met lintjes of bandjes half vast heeft zitten. ze heeft blauwe ogen, waar ze meestal donkere maar mooie make-up om heen heeft zitten. ze heeft prachtige witte tanden, met haar aanstekelijke lach. Jules is 1.60m lang met lieve korte benen
    Karakter: Jules is een lief maar buitengewoon slim meisje, ze studeert aan de universiteit en wil kinderdokter worden. Jules streeft hard naar haar dromen en is een doorzetter, voor wat ze wil werkt ze hard en geeft niet gauw op. ze geeft sowieso niet gauw op, als ze ergens voor gaat gaat ze er door totdat ze er is. Jules vergt van zichzelf vaak het uiterste en wil dat alles altijd perfect is, veel mensen vinden dat Jules zich vaak te veel pushed maar dat laat haar koud. Jules is een grappig meisje, die bij iedereen een glimlach op hun gezicht weet te toveren. zelf heeft Jules een aanstekelijke lach. Jules is iemand die met veel jongens flirt en ook vaak met een ander gaat, vaak vallen de jongens voor haar charmes maar worden ze gedumpt omdat Jules ze niet goed genoeg vind. Jules mag dan wel slim zijn, maar volwassen is ze zeker niet. vaak speelt ze nog spelletjes en is een verschrikkelijke deugniet. ze haalt nog steeds graag kattekwaad uit en heeft vooral vaak 'melige' momenten. Jules zal je niet vaak verdrietig zien, behalve als er iets met haar vader zou zijn. haar moeder heeft ze nooit gekend omdat zij toen Jules geboren werd overleed. Jules denkt er nooit bij na hoe het met moeder zou kunnen zijn en ze wil er ook niet over in zitten.
    Extra: Jules heeft vijf jaar bij de dansacademie gedanst, ze kon ontzettend goed dansen maar is weggestuurd omdat ze zich niet aan de regels hield. nou is Jules verder gegaan met studeren en wil kinderdokter worden.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2010 - 23:10 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin David Villa of Sergio Ramos
    Naam: Patricia
    Achternaam: Konrad
    Leeftijd: 24
    Uiterlijk (Foto):Patricia Konrad
    Karakter: Eerlijk,Spontaan,Sociaal,Eigenwijs,Gevoelig.
    Extra: Patricia Konrad is 24 jaar en is de vriendin van David Villa. Ze houd ontzettend veel van shoppen en uitgaan. Ze is eerlijk, spontaan maar ook heel sociaal. Soms is ze wat eigenwijs maar je hoeft maar 1 gemene opmerking te maken of ze is al in tranen want ze is heel erg gevoelig. Patricia heeft een neuspiercing en een sterretje op haar voet met daar onder de D. Van David Villa.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2010 - 10:24 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Vriendin Cesc Fabregas; info komt


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Beste vriendin Fernando. & later ook het vriendinnetje van Villa als het kan? (:
    Naam: Hayley
    Achternaam: Wale.
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk (Foto/beschrijving/allebei): Klik. Ze eet veel/graag, omdat ze er nooit van aan komt. Ze heeft een dun figuur, maar is ook niet heel groot. Ze heeft blond haar, wat ze elke ochtend weer steilt, omdat er slagen in haar haar zitten. Ze heeft ook bruine ogen en een mooi recht gebit -door een beugel die ze vroeger had.
    Karakter: Vrolijk, probeert overal iets positiefs van te maken, eigenwijs, koppig, zegt dingen voor er over na te denken.
    Extra: Wil veel dingen tegelijk, waardoor ze dingen niet altijd af maakt. Ze vind rust in gitaar spelen. Verder kan ze heel veel dingen maar half, omdat ze het toch nooit afmaakt.

    Wil je me in ieder geval waarschuwen als je hem online zet? (:

    [ bericht aangepast op 12 juli 2010 - 23:28 ]

    IK vul zo rol in :Y)


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Rol: Vrouw Cesc Fabregas
    Naam: Bluebell
    Achternaam: Fabregas
    Leeftijd: Tweeëntwintig
    Karakter: Blue lacht veel en heeft een aanstekelijke lach. Ze heeft een droge en soms zelf sarcastische humor waardoor haar vrienden -en zijzelf- vaak in een deuk liggen van het lachen. Blue is zeer sociaal maar houdt het toch liever bij haar echte vriendengroep die bestaat uit Nando Torres, C. Ronaldo, David Villa, Iker Casillas, Sergio Ramos, Pique, Alonso, Xavi, Maarten Stekelenburg, Sylvie van der Vaart, de voetbalvrouwen van haar vrienden en natuurlijk haar Cesc. Blue is zeer nieuwschierig en wil altijd haar gelijk krijgen, hoewel ze ook vaak toegeeft dat ze verkeerd zat. Blue heeft volgens haar vrienden een zeer grote mond; maar nog een groter hart. Ze zegt wat ze denkt en zal er altijd zijn om haar vrienden tegen roddels enzo te verdedigen.
    Uiterlijk: Blue heeft een bleke huid ondanks ze Spaans bloed heeft en dag en nacht in de zon loopt. Ze heeft lange donkerblonde haren met verdwaalde krullen en een bles die net niet voor haar obgen hangt. Ze heeft haar haren meestal los of steekt haar haren op met een speld waardoor er altijd wel een verloren pluk haar in haar nek achterblijft. Blue heeft grote lichtgroene ogen gemengd met donderwolken-grijs en madeliefjesblauw.
    Extra's: Cesc en Blue zijn dit jaar twee jaar getrouwd en Blue is juist drie weken zwanger van hun derde kind. Ze hadden samen al twee dochtertjes; Nandy Elizabeth (3), genoemd naar Fernando Torres wie tevens ook haar peter is en
    June Carter (17 maanden). Blue's tweelingzus Hermione stierf toen ze dertien waren. Onder haar linkerborst heeft ze haar zus' naam laten tatoeren.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2010 - 13:44 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Waarom wilt iedereen villa D:


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Rol:Beste vriendin van het meisje
    Naam: Celin Jolie
    Achternaam:Chanchez
    Leeftijd:is 18 goeduiterlijkCelin Heeft lang zwart haar en bruine ogen, een redelijk witte huid en een exotisch uiterlijk.
    Karakter: Celin is vrolijk niet erg arogant en ze durft te zeggen wat ze ervan vind. Ze houd van vrolijke en felle kleuren.

    wil je het zeggen als ik de rol heb

    b]Rol[/b]: Beste vriendin meisje + later vriendin Jesús Navas
    Naam: Kate
    Achternaam: Wish
    Leeftijd: 22
    Karakter:kate is een vrij rustig persoon die veel om anderen denkt. Ze helpt degene die hulp nodig hebben. of als kate denkt dat ze hulp nodig hebben. Ze is niet snel boos te krijgen, maar als ze boos is moet je ook uit haar buurt blijven.
    Kate is erg onhandig en chaotisch. Er gaat geen dag voorbij dat ze valt of struikelt. De deurpost is haar grootste vijand. Daar knalt ze het vaakst tegenop.
    Aan Kate heb je een goede vriendin. Ze zou niet snel iets doorvertellen wat je niet wilt. Behalve als die persoon in levensgevaar is.
    Foto + Beschrijving: Kate heeft donkere ogen, lang bruin haar met blonde highlights, Een brede glimlach die veel mannenharten doet smelten, Een normaal postuur en een mooi kontje.
    Extra: Kate heeft al de hele wereld over gereisd en alles al gezien en meegemaakt. Ze is erg onrustig en kan nergens op dezelfde plek blijven. Ze hoopt dat de liefde haar kan temmen en haar kan laten blijven.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2010 - 13:44 ]


    Music is the new sex

    Rol: Allerbeste vriendin van het meisje + Vriendinnetje van Pedro Rodriquez
    Naam: Kim
    Achternaam: Madeira
    Leeftijd: 20 jaar.
    Uiterlijk: Kim heeft lichtblond krullend haar en glimmende grijzen ogen die mooi passen bij haar vuurrode volle lippen. Kim heeft klein lichaam en een slank tot mager postuur. Hoewel Kim er niet uitziet als een rasechte Spaanse, is ze dat toch degelijk wel.
    Karakter: Vurig, moedig, sportief, soms een tikkeltje brutaal, chaotisch, charmant, vriendelijk, behulpzaam, creatief, diervriendelijk, soms wat overbezorgd als het gaat om haar vrienden of familie.
    Extra: Kim is de beste tangodanseres van de hele wereld. Kim haat dansen, behalve de tango. De tango is haar lust en haar leven en mensen zouden wel uren naar haar kunnen kijken. Kim heeft een Spaanse voorouders en dus ook een Spaanse afkomst. Kim kan super goed koken, bijna net zo goed als ze kan dansen.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Rol: Vriendinnetje Iker Casillas. en goede vriendin Diego Florán.
    Naam: Maya
    Achternaam: Shavastha.
    Leeftijd: 23.
    Uiterlijk (Foto/beschrijving/allebei): Maya heeft zwarte ogen, en donkerbruin haar, ze is heel bleek, en heeft volle rode lippen, haar haren krullen lichtjes op haar schouders, en het is tot haar middel geknipt. Maya heeft lange slanke benen, en sproetjes overal op haar lichaam.
    Karakter: Maya heeft een temperamentvol karakter, en gaat door het vuur voor vrienden, ze is behulpzaam, en creatief. Ze is vriendelijk, en zet altijd haar beste beentje voor, en blijft altijd optimittisch. Ze is super muzikaal.
    Extra: Haar gitaar is haar belangrijkste bezit, en ze kan elk liedje spelen erop, wat er ook maar wordt gevraagd. Ook kan ze heel goed zingen, iets wat ze zelf totaal niet vind.


    SLOAN.

    Oh flikker verkeerde verhaal haha, ik bedoelde goede vriendin Fernando haha ;x


    SLOAN.


    Rol: Vriendin meisje + vriendinnetje Forlán.
    Naam: Sam
    Achternaam: Gontier
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk (Foto/beschrijving/allebei): Whieeeee.
    Karakter: Lief, speels, ongeduldig, sportief, is heel goed te vertrouwen, vrolijk.
    Extra: Sam is al van kleins af aan vriendinnen met -meisje in coma-. Ze was helemaal in shock wanneer ze hoorde dat ze in coma lag van een auto ongeluk. Ze is verdrietig en kwaad op Fernando, ookal was het een ongeluk. Ze kan haar woede nergens kwijt en reageert het dus vooral op Fernando af.

    [ bericht aangepast op 13 juli 2010 - 15:33 ]


    I live for the applause, you will die for it.