• Summer Grey – Eternal Love of a Conscious Mind

    Wanneer Summer Grey net is afgestudeerd van haar middelbare school, lijkt ze de juiste richting van het leven uit te gaan. Ze ontmoette enkele dagen nadat ze haar diploma in ontvangst mocht nemen de knappe James Buston die meteen stapelverliefd op haar werd. Daarna werd haar eerste boek 'Eternal Love of a Conscious Mind' meteen aangenomen bij de beste uitgever van de Verenigde Staten. En van het voorschot van haar bestseller-in-wording kon Summer haar droomappartement betalen.
    Alles ging tot nu toe perfect en Summer had zich nooit een betere start kunnen voorstellen.
    Tot op een dag...

    ... wanneer Summer over straat loopt, net nadat ze inkopen heeft gedaan, wordt ze onverwacht nagerend door paparazzi – die haar herkennen als een wereldberoemde actrice die al jaren een relatie heeft met de, hier totaal onbekende, Taylor Lautner.

    Natuurlijk denkt Summer eerst dat dit een grap is, - zoiets belachelijks heeft ze nog nooit gehoord - maar wanneer een groot deel van haar vriendenkring haar plotseling niet meer herkent, en ze blijkbaar andere, beroemde vrienden heeft, begint ze in paniek te raken.

    Tot als ze Taylor Lautner ontmoet die hetzelfde probleem heeft als Summer. Hij beweert dat zijn leven, net als het hare, plotseling volledig is veranderd.


    Samen gaan ze op zoek naar een oplossing om deze gebeurtenis ongedaan te maken... Maar willen ze dat uiteindelijk nog wel?

    Vet :)


    So here's a heart to heart on the back of postcards sent from California