• Dat sommige die-hard fans er niet tegen kunnen als de gene waarvan ze fan zijn een vriendin heeft. Dan is het gelijk: Ik haat haar, ze moet dood blabla. Het kan aan mij liggen, maar als je fan van iemand bent gun je diegene toch dat ie gelukkig is?


    Je bent zowel de weg als degene die hem bewandelt.

    Ja, gelijk heb je..
    Waarom zou je iemand dood willen omdat die heeft met jou idiool? ookal gaat ze dood, dan krijg jij nog altijd niet verkering met je idiool..

    Gelijk heb je, en dat valt mij ook op =='

    Whaha idd, neem Georg als voorbeeld. Hij heeft een vriendin nu, maar ik ben juist blij voor hem^^


    -

    Wat heb je gehoord?
    Nee, de fans doen dat omdat ze doordat hij/zij een lief heeft, op het feit gewezen worden dat ze nooit met hun idool samen kunnen zijn. Als die idool geen lief heeft denken ze dat ze nog een kans maken.


    Ryan Dunn (ll)

    Helemaal mee eens. Net alsof diegene ook maar een greintje kans maakt x_x


    Everything means nothing, if I ain't got you.

    Ja, inderdaad. Bedoel, mijn favoriete zanger -Jimmy Urine- is ook getrouwt, maar mij hoor je ook niet roepen; ZE MOET DOOD. Ik ben blij voor hem. [a] (Maar niet voor Freddie H. die iets met Dakota heeft want zij is dom en verwend. =.=)


    You move me ......... Kurt

    Ik ben het helemaal met je eens. Echt alsof ze hem of haar niks gunnen -.-' Als je écht fan van die persoon bent moet je juist blíj zijn dat die persoon iemand heeft waar die gelukkig mee is. En niet wensen dat zijn of haar lief dood gaat -.-'


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    ow ja, ben het helemaal met je eens. Ik snap wel dat je zo een beetje, tja 'down' bent, als die acteur/zanger/.. waar je een crush op hebt, een lief heeft. Maar om dat lief dan dood te gaan wensen? Ah kom, je zal er zelf nooit mee samen zijn, dus waarom dan gwn niet gelukkig zijn voor je idool? :p

    Weet je wat mij opvalt? x'D Dat er meer mensen zijn die hun idiool al het geluk toewensen dan hun lief doodwensen.


    Your make-up is terrible

    Idd Gosh beroemde mensen mogen toch ook gelukkig zijn


    I Got My Party Tonight<33

    Idd, sommige mensen leven te ver van de bewoonde wereld.


    Some angels have no wings.

    Ik ben het helemaal met je eens! Ik kan er bv niet tegen als iemand dat over Kristen Steward zegt!


    Let's do this poo

    Ja, daar heb je gelijk in, maar die fans geloven er zo hard in dat ze ooit iets met hen krijgen en ze zijn honderd procent zeker dat ze verliefd zijn en al die shit.


    "You move me, Kurt." ~ Blaine Anderson

    Ik haat Olalla niet (ja, dat is de vrouw van Fernando, en hij is de moooooiste jongen ooit, ghaha), ik moet Olalla kei hard. Ook al weet ik dat Fernando gelukkiger zou zijn met mij. Nee, dat is niet waar. Ghaha. Maar ze hebben zo pas een kindje, dus dat bewijst wel dat ze samen gelukkig zijn, vind ik. Of het kan een ongevalletje geweest zijn?
    (nerd)


    Some people make the world special just by being in it

    Ja dat is nogal stom. Ik heb het zelf ook gedaan, maar dat was omdat ik die dan sowieso al niet uit kon staan om één of andere reden (A)


    You're a star in heaven.