• Ik wil mijn haar kleuren in het witblond (of hoe je het ook kan noemen). Alleen heb ik een probleem, mijn moeder doet moeilijk.
    Ik had al eens mijn haar gekleurd maar dan donkerder.. want witblond mocht niet. Maar donkerder mag ik dus niet gaan, want daar vind ik mezelf totaal niet mee staan.
    Als ik anderen vertel dat ik het witblond wil reageren ze allen enthousiast.. allemaal vinden ze dat dit wel goed bij me zou passen.
    Van mijn moeder mag ik wel stresjes in het witblond.. maar dat vind ik niet mooi.. ik wil het volledig. Dan zegt ze dat het wel zo wordt na een tijdje. Nee, Niki gelooft daar niets van x). Ik wil het en zal het witblond hebben.
    Iemand nog tips om de mama verder te overtuigen aub?

    vervolg:

    Nou heb ik voor de zoveelste keer mijn moeder erover aangesproken.. dan begint ze weer te zeuren dat ik blonde stressen moet doen, dat het ook lichter wordt en hetzelfde is. Toen zei ik.. het is hetzelfde van prijs hoor. En dan zegt ze dat het er niet toe doet hoeveel het kost.
    Maar toen ik erover dieper nadacht.. de prijs doet er niet toe. Maar waarom mag ik het dan niet gewoon volledig laten kleuren als stressen dan toch hetzelfde effect heeft. Volgens haar is het allebei hetzelfde effect, maar stressen mag ik doen en niet volledig. Dat is dan toch onzin!! En jaa, hoor toen ik het zei wist ze niet meer wat zeggen en zei ze uiteindelijk, ik mag toch ook eens van nee zeggen. En jaa hoor daar ga ik dan weer op in.. en we hebben ruzie. Ik raak het zo stilaan beu want dan praat ze met mijn zus en die gaat natuurlijk weer gaan stoken, zoals ze bij alles wel doet!
    Ik weet echt niet meer wat te doen.. en achter hun rug om kleuren wil ik niet.. en daar heb ik eerlijk gezegd ook het geld niet voor.
    Wat kan ik nog proberen zodat ik toch mag kleuren?

    [ bericht aangepast op 31 juli 2009 - 20:51 ]

    Wees blij, ik mag helemaal niks ö


    It's Shiny. It's Bling-Bling. It's... Cat Casino!

    Gewoon doen? Want als je toch stukjes ga laten zetten. En daarna toch helemaal kleurt, ga je verschillende tinten krijgen ^^; man,doet het gewoon. Als het gedaan is kun je niet meer terug! Of gewoon blijven zagen,geeft ze wel toe. [had ik ook in de tijd dat ik into zwart haar was x)]

    Ik zou het gewoon doen.


    We'll still love each other, forever and always. <3

    Zeg dat je je haar in de fik gaat steken als je je haar niet witblond mag verven.
    Of.. verf het stiekem? Dat doe ik altijd. Ja, ze zijn woedend, maar je kunt de tijd niet terug draaien. En ik heb nog steeds geen spijt van mijn stiekem verven. (:


    You'll never dream alone. <3

    tja.

    je puberjaren uitzitten, tot je 18de en dan doen wat je wil doen.
    eventueel het huis uit als ze nog steeds moeilijk doet.

    (cat)

    btw.

    gewoon doen heeft bij iedereen apart thuis andere gevolgen ^^

    dus als je er geen moeite mee hebt,
    en niet snel een schuldgevoel hebt,
    of weet dat je niet snel ruzie zult krijgen xD

    ..