• Regels:

    - Er wordt in één tijd geschreven, derde persoon en verleden tijd, zoals de meest gebruikelijke manier is in een boek.
    - Er is geen minimaal woordenlimiet.
    - Stukken tekst hoeven niet letterlijk herhaald te worden als je op een ander reageert. Het is ook niet nodig om een ander te quoten.
    - Respect hebben enzo.
    - Geen ruzie in OOC.
    - Doe chill and have fun c;


    The neighborhood;

    In een grote, drukbevolkte straat in Amerika gebeurt er meer dan je zou denken; er leven verschillende jongeren met elk hun


    eigen karakter en hun eigen dilemma's. De één verkoopt wiet op het basketbalveldje, de ander zit met een gebroken hart onder de dekens en de ander zit rustig aan zijn huiswerk. Alhoewel de een zich liever niet met de ander bemoeit zijn er wel eens situaties waardoor de jongeren zich wel moeten gaan mengen, dit kan zijn door buurtbarbeque's of de verjaardag van de irritante buurvrouw hiernaast die toevallig weer met iedereen bevriend moest zijn. Uit beleefdheid is het dan ook zeerste gedwongen om langs te komen en daar lijden de jongeren onder.
    Van deze uitjes kunnen liefde, nieuwe vriendschappen en drama ontstaan en dat kan dan ook overal, of het nou op het afgehuurde springkussen is of op de kamer waar twee rebelse tieners zich hebben opgesloten voor een heftige make-out, laat je fantasie maar gaan in the neighborhood!



    Personages;
    Gabriela Lindgren - Polovina
    Vincent Middle - Watahmaloehn
    Malik Johnson - Small
    Shiloh Jong - Towers
    Clint Daniels - Garden
    Georgia West - Falahee
    Meisje - Adaptions
    Jongen - Dirtyd
    Jongen - Triskele
    Elias Jonathans - JustJake
    Ivory Huntington - Vices
    Anthony Jackson - PanicChannel



    Rollentopic
    Praattopic


    BEGIN;

    Een buurtbarbeque vindt plaats bij de familie Middle, iedereen zal zich daar verzamelen; er is van alles. IJs, barbecue en zelfs een springkussen. De een vindt het geweldig en de ander haat het, toch is het een ritueel geworden van de buurt en probeert iedereen er maar wat van te maken.


    Everything is illuminated by the light of our past.

    mt


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Gabriela loopt door de buurt door. Straks is er namelijk een buurtbarbeque en daar heeft ze eigenlijk alles behalve zin in. Ze loopt richting de plek waar de barbecue gaat beginnen.


    ‘You must go on’. thrishanakru —> Gashina

    Met zijn handen in zijn zakken liep Elias met zijn pleegouders richting het huis van de familie Middle. Hij keek wat rond en zag een bakje. Meteen liep hij er heen en ging er op zitten, waarna hij zijn mobiel pakte en tegen de wil van zijn pleegouders in, zijn oortjes in deed en naar muziek luisterde.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Mt


    I am not as think as you drunk I am

    Mine.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Hii [Falahee >> MaIec]


    El Diablo.

    ''Nee, ik wil niet uit bed komen!'' Vincent schaamde zich rot dat die klote barbecue net door zijn moeder georganiseerd werd, hij gooide een kussen richting de deur maar al gauw voelde hij de sterke armen van zijn vader die hem uit zijn bed trokken. Hij stootte zijn hoofd tegen de vloer toen hij daarop was beland en zuchtte hard en geërgerd. De deur werd weer dichtgeslagen en nadat hij zichzelf in een shirt had gehesen, besloot hij voorzichtig zijn kamer te verlaten en naar buiten te verkassen. De zon scheen heerlijk op zijn blonde koppie en hij haalde even een vlotte hand door zijn haren heen, hij voelt in zijn zakken en vist er een sigaret uit. Hij deed dit immers niet voor zijn huis maar in de tuin van de buren waar hij op het gras was neergeploft.


    Everything is illuminated by the light of our past.

    Ivory 'Ivy' Huntington

    Ivory was niet iemand die echt van buurtbarbecues hield, of van wat voor buurtactiviteit dan ook. Maar om haar façade van 'keurig' nichtje op te houden ging ze toch telkens met haar tante mee. Ze wilde absoluut niet dat haar tante over haar ging zeuren of achterdochtig werd, en daarom had ze de repetitie af moeten zeggen en zou ze vanavond voordat ze begon met werken alles nog snel moeten oefenen. Gelukkig pikte Ivy alles vrij snel op en zou ze met haar natuurlijke charme en sensuele uitstraling het gebrek aan oefening goed compenseren.
    Sinds ze bij haar tante was dit de derde keer dat ze de hele buurt weer bij elkaar zou treffen, zo lang woonde ze namelijk nog niet bij haar tante. De meeste mensen herkende ze wel van gezicht maar slechts een enkeling kende ze bij naam. De familie Middle kende Ivy wel, ze woonde namelijk direct naast hen. Toen ze de deur uitstapte zag ze dan ook gelijk het blonde haar van haar buurjongen Vincent. Hij had een sigaret opgestoken en was op het grasveld van haar tante neergeploft. "Hey Vince," zei ze met een glimlach die iet wat flirterig was - ze kon het niet weerstaan, hij was een lekkerding al was hij een jaar jonger dan haar. Ze wuifde naar haar tante ten teken dat ze haar later weer zou zien en haalde ook een sigaret uit haar pakje. "Heb je een aansteker voor me?" vroeg ze hem terwijl ze naast hem kwam zitten en de sigaret tussen haar lippen stak.



    I am not as think as you drunk I am

    Vincent keek even kort op toen Ivy besloot hem te vrijgezellen, hij pakte zijn aansteker uit zijn zak en overhandigde hem vriendelijk over. Ze had een charmante glimlach op haar gezicht maar Vince had weinig hoop in haar, tenslotte was ze zelfs een paar jaar ouder dan hem.
    "Hey Ivy," begroette hij haar als nog en inhaleerde even diep, "ik moet je waarschuwen, ik heb ontzettend last van een ochtendhumeur," sprak hij en liet zijn hoofd even kort in zijn handen leunen. "Ik werd zojuist letterlijk en figuurlijk uit mijn bed gesleurd." Hij schudde nu zijn haren door de war en rolde zijn ogen bij het terugdenken aan de gebeurtenis van daarnet.


    Everything is illuminated by the light of our past.

    MT.