Fanbases
Captain America KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Burnley - Xantha Sempre - Chloë Agent Atlas - Arlyn xGwenxVeerx - Vera Pontmercy - Lisanne Trikova - Shania Gambit - Nina Kiliphilia Square MaIfoys - Amber Hamily Thor KyloRen - Laura Boetgeri - Felicia Trees - Lieke Sempre - Chloë Atlas - Arlyn xGwenxVeerx - Vera Nippon - Lucca Asuka - Cherona Pontmercy - Lisanne Gambit - Nina EvilDaugther Kiliphilia Irusu Amphibian Square Hamily Dodeka Flowerpowers Iron Man KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Asuka - Cherona Pontmercy - Lisanne Gambit - Nina Kiliphilia Irusu Square MaIfoys - Amber Hamily Dodeka The Avengers KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Burnley - Xantha Sempre - Chloë Atlas - Arlyn xGwenxVeerx - Vera Asuka - Cherona Pontmercy - Lisanne Trikova - Shania Gambit - Nina Kiliphilia Amphibian Square MaIfoys - Amber Hamily Dodeka |
Deadpool KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Burnley - Xantha Sempre - Chloë Agent Atlas - Arlyn Nippon - Lucca Asuka - Cherona Pontmercy - Lisanne Trikova - Shania Gambit - Nina Irusu xGwenxVeerx - Vera Square MaIfoys - Amber Hamily Dodeka X-Men KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Burnley - Xantha Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Nippon - Lucca Trikova - Shania Gambit - Nina Kiliphilia Square Blade KyloRen - Laura Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Nippon - Lucca Asuka - Cherona Gambit - Nina Square Daredevil Boetgeri - Felicia Sempre - Chloë Agent Trikova - Shania Gambit - Nina Square Hulk Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Gambit - Nina Square Fantastic Four Asuka - Cherona Gambit - Nina Irusu Square Ghost Rider KyloRen - Laura Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Nippon - Lucca Gambit - Nina Square |
Guardians of the Galaxy KyloRen - Laura Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Burnley - Xantha Sempre - Chloë Agent Atlas - Arlyn Asuka - Cherona Gambit - Nina Kiliphilia Square MaIfoys - Amber Ant-Man Burnley - Xantha Sempre - Chloë Atlas - Arlyn xGwenxVeerx - Vera Nippon - Lucca Asuka - Cherona Trikova - Shania Gambit - Nina Square MaIfoys - Amber Agents of S.H.I.E.L.D. Amphibian xGwenxVeerx - Vera Agent Square The Punisher Trikova - Shania Gambit - Nina Square Spider-Man Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Gambit - Nina Irusu Square Dodeka Wolverine Boettgeri - Felicia Trees - Lieke Burnley - Xantha Sempre - Chloë Atlas - Arlyn Nippon - Lucca Asuka - Cherona Trikova - Shania Gambit - Nina Square Jessica Jones Agent Trikova - Shania Gambit - Nina Square Hamily |
Now showing
Deadpool - 11 februari 2016
Trailer #1
Trailer #2
Upcoming movies
Captain America: Civil War - 28 april 2016
Trailer #1
Trailer #2
X-Men: Apocalypse - 19 mei 2016
Trailer #1
Trailer #2
Doctor Strange - 3 november 2016