• Games opnemen en even later op Youtube werpen is makkelijker dan het lijkt. Ik ben 12 en ik neem ook op. Check mijn kanaal: https://m.youtube.com/channel/UCaa9sAP1MjrI2G8UUtaYsGA Ik heb jammer genoeg 7/8 abonnees. Maar ik plaats deze topic om mijn geheim met jullie te delen. Niet om reclame te maken.

    Mijn opnameprogramma heet OBS, Open Broadcaster Software voluit. Dit is een simpel programmatje wat je de mogemlijkheid geeft om niet alleen het spel op te nemen, maar ook foto's, tekst en het belangrijkste zelfs een facecam op te nemen! Misschien ga ik dit topic nog wat uitbreiden, want nu is dat moeilijk omdat ik op mijn iPod bezig ben. Wat ik wel kan doen, is deze link geven nar een video van HetGamePortaal, waar je de basisprincipes van OBS leert kennen: https://m.youtube.com/watch?v=MOB7jDJewR4 Om afbeeldingen en tekst toe te voegen, doe je gewoon hetzelfde als je doet met je gamecapture en facecam, maar kies je 'afbeelding' of 'tekst', en volg je de aanwijzingen op de pop-up op het scherm. Hoe je het scherm van je tablad/iPad opneemt, weet ik niet en ik wil het heel graag. Succes!


    PS: zet de videokwaliteit niet te hoog als je een normale laptop hebt zoals ik. Ik heb al veel opnames weg moeten gooien door lag. Ik heb er echt een hekel aan.


    "Don't give up until it's over"