• Naar het idee van Astrifero. Helaas is dit nooit gestart, dus wil ik het met een paar kleine aanpassingen opnieuw proberen:

    Kidnapped and for sale




    De al jaren gezochte jongensbende is weer op zoek naar nieuwe slachtoffers. De bende is al jaren bezig met hun duivelse plannetjes. Ze ontvoeren onschuldige meisjes, door heel Amerika. De jongens behandelen hen net als slaven en misbruiken ze, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en tegenspraak wordt hard aangepakt.. Na een week verkopen ze hen aan onbekende klanten. De klanten komen regelmatig op bezoek om te zien welke nieuwe mensen er bij zijn gekomen. Niemand ontsnapt uit hun klauwen. Ze doen het allemaal voor het geld. Maar alles verandert als elk van hen een meisje ontvoerd op een stille zaterdagavond. De jongens hun baas is niet blij met de lage opbrengst van de laatste tijd. De zes jongens hebben het geld dus hard nodig en ontvoeren de zes meiden op zes verschillende plaatsen in Amerika op dezelfde avond. Maar na enkele dagen merken ze iets vreemds. De jongens krijgen elk een band met de meisjes, worden zelfs verliefd op een van de meisjes of wat dan ook. De jongens realiseren zich eindelijk waar ze de meisjes op gekozen hebben in hun haast van die avond; omdat de meiden hen aardig leken.Toch hebben ze het geld hard nodig en moeten de meiden verkocht worden. De jongens proberen de meiden te beschermen, terwijl hun klanten en baas ongeduldig wachten op iets waarvan ze niet weten wat het is. Worden de meiden dan toch verkocht? Vinden de jongens een oplossing om hun ongeduldige baas en klanten te misleiden? Eindigen de jongens in de gevangenis?


    Regels
    - Geen perfecte personnages, alsjeblieft ook niet alleen maar dezelfde personages.
    - Maximum 3 personnages [Jongen en meisje, klant ]
    - Minimum 200 woorden.
    - Reserveringen worden na twee dagen weggehaald. Zelfs half ingevuld valt nog onder reservering. Als dit niet lukt kan de reservatie periode verlengt worden.
    - 16 + is toegestaan, zelf soms nodig, maar wel onder een spoiler voor de mensen die het niet willen lezen.
    - Verboden personnages van andere te besturen !
    - Zet boven je post altijd de naam van je personnage
    - Geef door als je een tijdje afwezig bent
    - Naamsveranderingen doorgeven aub
    - Tenminste 3 keer per week reageren
    - Als je 3 van deze regels overtreed zit je er zonder pardon uit.
    - Hou het realistisch, dus er kunnen bijvoorbeeld geen lieve jongens zijn die hier eigenlijk niet mee akkoord zijn, hè (;.
    -Alleen ik maak nieuwe topics aan. Tenzij ik iemand aangewezen heb, omdat ik weet dat ik lange tijd afwezig zal zijn.
    - Have fun

    Invullijst
    Naam :
    Bijnaam :
    Leeftijd : Meisjes 16-20 , jongens 18-25, klanten 20+
    Innerlijk :
    Uiterlijk :
    Geschiedenis :
    Extra :
    Jongen waardoor je ontvoerd wordt: (Voor de meiden)
    Meisje dat door je ontvoerd wordt: (Voor de jongens.)


    Rollen: Nog een onbeperkt aantal klanten beschikbaar.
    Meiden: (6/6) Vol (voor nu)
    - Camilla Almas Mallalai (17) - Astrifero || 1.2
    - Agathe Novalie Thosaen (17) - Philia || 1.1
    - Soraya Florènce Renner (19) Dumbledore || 1.1
    - Tatum Lorence Stallone(19) - Alate || 1.5
    - Aurelia Vermomt (18) - Wanderings || 1.3
    - Jennifer Rose Keane (19)- MrsMessi || 1.1

    Jongens: (5/6)
    - Grayson Declan Gabriel Merlin.(22) - Philia || 1.2
    - Lyron Lexim Diangelous (24) - Orochi || 1.3
    - Francis Alexander Severn (21) - Serenata || 1.1
    - Colton Miles Asher Merlin (20)- Raccoon || 1.3
    - Patrick Murray (25) - Elpis || 1,4
    - Augustus Oliver O'Donnel (23) || Raccoon|| 1,5



    Klanten:
    - Dorian Larbert (33) - Elpis || 1.3


    Het huis van de jongens: (Net buiten San Fransisco)

    Het huis staat geregistreerd als een studenten huis, dat wordt betaald door een oom van een van de jongens.
    Het bovenste gedeelte [begaande grond en twee verdiepingen ] ]is waar de jongens wonen en waar de meiden over het algemeen normaal niet van zien.
    Kamer waar ze de klanten ontvangen. || Keuken en eetkamer || Woonkamer || Buitenterras. || Slaap en badkamers mogen jullie zelfbepalen, net als andere eventuele kamers. Maar let erop! Het huis is niet immens groot.
    De kelder is waar de meiden over het algemeen verblijven. De kelder is geluidsdicht, staat niet op de plattegrond en de deur is verstopt als boekenkast, hoe cliche van de jongens.



    *Nou, ik zit persoonlijk van 9 tot 13 maart in Spanje, heb wel WiFi, dus zal het topic zo goed als ik kan bijhouden^^
    *Als je al eerder mee willen doen en een personage heb gemaakt bij kidnapped by unknown, mag je in overleg met hetzelfde personage aan deze RPG meedoen, aangezien het een Reboot is.
    *In eerste instantie mogen jullie zelf bepalen wie, wie ontvoerd en wie door wie ontvoerd wordt zodra alle jongens en meisjes er zijn. Merk ik dat hierbij mensen worden buitengesloten loot ik alsnog.
    *Klanten kunnen altijd, aangezien het een geval van hoogste bieder is. Bij veel animo (voor zowel meiden als jongens) kunnen er eventueel nog rollen voor meiden en jongens vrijkomen.


    RPG Datum: De RPG 'begint' op Zaterdag ochtend 25 Juli 2015. De ochtend nadat de meiden ontvoerd zijn. De jongens worden wakker in hun eigen bedden en de meiden met ze zessen in de kelder. Ze zitten vast met een enkels aan een ketting aan de muur. Er liggen wel matrassen op de vloer.

    [ bericht aangepast op 7 maart 2015 - 19:32 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mag ik een meisje? c:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Tuurlijk! Ik zet je er bij :3


    We've lived in the shadows for far too long.

    Mag ik ook een meisje?


    She was always looking for more..

    Ameliorate schreef:
    Mag ik ook een meisje?



    Ik zet je erbij!


    We've lived in the shadows for far too long.

    Ameliorate schreef:
    Mag ik ook een meisje?

    Wanderings schreef:
    (...)


    Je staat erbij^^.


    We've lived in the shadows for far too long.

    Naam : Agathe Novalie Thosaen,

    Uitspraak: [Aa-gaa-te] [Noo-vaa-lie] [Too-sien]

    Betekenis: [Good] [New one]



    "She's the giggle at a funeral
    Knows everybody's disapproval"


    "She’s in a long black coat tonight
    Waiting for me in the downpour outside
    She’s singing “Baby come home” in a melody of tears
    While the rhythm of the rain keeps time"


    "If you love me let me go
    ‘Cause these words are knives and often leave scars
    The fear of falling apart
    And truth be told, I never was yours"


    Bijnaam : Aya, omdat veel mensen Agathe uitspreken als Ayathe heeft ze de bijnaam Aya gekregen van haar vriendinnen, ook wordt ze wel snow genoemd, door haar haarkleur, vroeger op de basisschool ook wel is ghost en dan liepen mensen tegen haar aan, of pakte ze haar spullen af, omdat ze toch niet echt bestond, wat haar best veel pijn deed. Iedereen die haar nu een spook durft te noemen kan zich beter bergen. Een andere bijnaam van haar is Giggles, of Dreamy, omdat ze over het algemeen altijd aan het giechelen en dromen is.
    Leeftijd : Aya is 17 jaar jong. Geboren op 22 februari in Zweden, dit geeft haar het sterrenbeeld Vissen.
    Innerlijk :
    Aya is gek op reizen. Ze houdt van avontuur en wil overal heen waar ze nog niet is geweest. Ze is nieuwsgierig naar het onbekende en wil elk raadsel oplossen en geen vraag onbeantwoord laten. Haar enthousiasme is eindeloos en dit vrolijk, altijd positieve meisje kan eigenlijk geen minuut stil zitten. Ze heeft passie voor de dingen die ze doet en laat zich niet tegenhouden, maar dan ook echt door niets of niemand. Aya is gevoelig en sympathiek, al uit ze haar emoties niet snel. Ze is een geboren actrice met haar eeuwige glimlach. Als ze ook echt laat zien dat ze verdrietig is dan heb je er ook wel goed te pakken en lijkt alle levenslust haar verdwenen te zijn. Wel blijft ze ten alle tijden een dromen en een hopeloze romanticus. Disney films en sterrennachten zijn twee dingen waar ze altijd van zou houden. Ze is vrij stil en ondanks haar enthousiasme zal ze nooit echt ratelen. Aya heeft een zachte, fijne stem die bijna nergens bovenuit te horen is en ze spreekt langzaam en beleefd. Als Aya in het gezelschap van een persoon buiten vrienden en familie is, is ze heel hoffelijk en netjes. Ze zal zich meestal toch wel terug trekken, maar geen kwaad woord wordt ooit over een gast gezegd. zo is ze nou eenmaal opgevoed. Dankzij haar opvoeding is ze ondanks haar lust voor avontuur heel preuts en stijfjes. Ze heeft misschien tattoos, maar deze verbergt ze meestal onder kleding. Over seks praten is een taboe voor haar en zo heeft ook nog nooit een jongen gezoend. Haar familie maakt wel eens grapjes erover, dat ze gewoon geen hart heeft dat lief heeft, maar in feite is Aya gewoon een Demisexual en moet ze eerst een innige band hebben met iemand voor ze verliefd kan worden op diegene. Dit is echter nog nooit gebeurt omdat ze mensen niet dichtbij laat. Ze vertrouwd mensen niet genoeg om ze te vertellen over haar dromen en passies, of over haarzelf. Hierdoor voelt ze zich eg eenzaam, maar liever eenzaam dan pijn gedaan door een jongen die niet echt van haar houdt. Aya heeft een goede intuïtie en veel mensen kennis, mede doordat ze met veel mensen, van haar kant oppervlakkig, in aanraking komt. Hierdoor heeft ze mensen hun waren bedoeling en gevoelens leren aflezen. Aya is absoluut niet lui en wil het liefst altijd wat te doen hebben. Ze kan er dan ook heel slecht tegen als ze binnen moet blijven zitten. Vooral 's nachts is ze het liefst buiten, omdat ze houdt van het donker. Aya houdt ook van regen en sneeuw en kijkt er graag naar. Het geeft haar een bepaald gevoel van rust.Aya is niet bang voor de dood, wat er voor zorgt dat ze maar weinig angst in het geheel kent. Ze hoort mensen altijd zeggen 'I would die for you', maar ze is toch voor mening dat voor haar eerder geldt 'I would live for you'. Het leven is voor haar dan ook niet veel waard en houdt van plezier maken, al dan niet in de form van seks, drugs en alcohol. Het is niet dat ze mensen die daar wel aan doen niet accepteert, iedereen mag van haar doen wat ze willen, zolang ze andere geen pijn doen. Drugs en alcohol zijn gewoon dingen waarvan ze weet van zichzelf dat ze verslaafd gaat raken. Seks is voor haar iets waarbij ze een speciaal stukje van zichzelf aan iemand anders geeft en daar is ze gewoon nog niet klaar voor. Qua dat is ze nog wel heel kinderlijk. Al kan ze soms het advies geven dat je ook van een 80-jarige vrouw had gekregen, kan ze soms bijzonder naïef zijn. Misschien niet in vertrouwen, maar wel in geloof en optimisme.
    Uiterlijk :
    Aya heeft sneeuw witte haren van zichzelf. Dit komt door een bepaalde ziekte volgens de dokter waardoor al het pigment uit haar haar trekt. Haar huid Is ook sneeuw wit, ondanks haar Griekse, Italiaanse en Mexicaanse roots. Volgens de dokter komt dit door dezelfde ziekte. Aya heeft fel groene ogen, die bijna magisch lijken tegenover haar sneeuwwitte huid en gitzwarte wenkbrauwen, aangezien haar wenkbrauwen als enige onaangetast lijken. Ze Is ongeveer 1,68 en heeft toch wel de benodigde vrouwelujke formen. Aya heeft een stofwisseling ziekte, die ervoor zorgt dat ze snel ondergewicht krijg, waardoor Als ze niet te eten krijgt ze toch snel misvormd en lelijk wordt, zonder ook maar enige vrouwelijke vormen. Aya heeft het feit dat ze bergen en bergen kan eten nooit als een voordeel over andere meiden gezien, aangezien ze bijna niks lust. Aya heeft op haar rug over haar gehele rug een tattoo van Engelen vleugels, die ze heeft laten zetten toen ze door Duitsland reisde. Dan heeft ze nog een tattoo op haar linker en haar rechter voet. Ze heeft deze op haar heup. Haar benen zien er zo uit. De rest van haar bovenlichaam ziet er zo uit kwa tattoos. Aya is absoluut geen lelijke verschijning en draagt vooral kleren die haar vrouwelijke vormen benadrukken. Wel heeft ze altijd een te groot vest aan.
    Geschiedenis :
    Aya woonde samen met haar vader en moeder in Zweden. Haar moeder kwam origineel uit Mexico, maar haar vader had haar moeder naar Zweden gehaald, omdat haar moeder ook maar illegaal in Mexico verbleef. Aya had eerst twee zusjes, maar deze zijn omgekomen in een auto-ongeluk, waarbij Aya en haar vader ook bijna verdronken zijn. Aya heeft het nooit al te goed op school gedaan en Is meerdere keren geschorst geweest. Aya is heel erg gepest op school, zowel met haar rare eetgewoontes en haar dromerige karakter. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een tijdje bij een psychiater heeft gelopen nadat ze was begonnen met zelfverwonding en depressieve tekeningen maken. Dit was toen zijn veertien was. Op haar vijftiende begon ze met reizen, als een soort van therapie, vooral door Europa.
    Extra :
    Aya spreekt bijna geen Engels, ze komt in ieder geval niet verder dan een paar worden. Ze spreekt vloeiend Zweeds, Grieks, Spaans, Italiaans en Fins, maar Engels heeft ze nooit geleerd. Ze was in Amerika nadat zij en haar familie, na een vakantie in Mexico, naar Amerika gevlucht waren, mede omdat haar familie grotendeels illegaal in Mexico verbleef, waaronder de hele familie van haar moeder.
    Haar vader is half Grieks en half Zweeds, haar moeder is half Mexicaans en half Spaans.
    Jongen waardoor je ontvoerd wordt: Wie wil?


    We've lived in the shadows for far too long.

    Is er nog een meisje?


    Faith is everything.

    MrsMessi schreef:
    Is er nog een meisje?


    Ja, dat is dan de laatste! Ik zet je er bij.


    We've lived in the shadows for far too long.

    Philia schreef:
    (...)

    Ja, dat is dan de laatste! Ik zet je er bij.


    Thanks! Ik vul de rol dan morgenochtend in. Ik kom jou trouwens wel geregeld tegen bij RPGs c:


    Faith is everything.



    Naam :
    Francis Alexander Severn
    Bijnaam :
    /
    Leeftijd :
    21, Jarig op 3 januari
    Innerlijk :
    Francis is geen verlegen jongen man. Hij is iemand die veel van meiden houd. Soms ook niet alleen meiden. Zo is hij niet bang om met mensen te flirten, maar hij is niet iemand van de romantiek. Tegen de meiden kan hij verschillend zijn. Soms geeft hij om ze en de andere keer ziet hij ze als slaven. Hij heeft respect voor vrouwen, maar niet altijd. Zijn gedrag naar hun kan onvoorspelbaar zijn.
    Francis kan aardig, behulpzaam en beschermend zijn tegenover de mensen die hij dierbaar is. Maar hij heeft niet veel dierbaren, dus het is niet echt een eigenschap dat hij veel toont. Hij toont het soms naar een meisje. Daarnaast is hij veel eisend en manipulerend. Hij wilt alles hebben op zijn manier en zal ook niet blij zijn wanneer het de andere kant op gaat. Als hij een doel heeft, dan gaat hij er ook voor. Het maakt vaak voor hem niet uit hoe hij aan het reslutaat komt, als hij er maar komt. Francis houd ervan om rond mensen te zijn. Hij houd van de aandacht. Hij is niet bang om met mensen te praten. Francis is ook een intelligent. Daarom kan hij zo goed manipuleren, want niemand het door heeft. Hij weet in moeilijke situaties kalm te blijven. Hij zou dus niet iemand snel een klap verkopen, maar juist sarcastische en ironisch opmerkingen maken. Hij maakt ook sarcastische en ironische opmerkingen wanneer hij niet boos is. Hij is zowel gesloten als open. Het ligt eraan wie hij voor zich heeft. Voor de rest is hij niet snel bang. Angst is iets wat niet snel in zijn woordenboek voorkomt.
    Uiterlijk :
    Francis is een knappe jonge man. Hij heeft een gespierde lichaam, maar het is niet overdreven. Hij gaat regelmatig naar de sport school om gespierd te blijven. Hij is rond de 1,80m.
    Francis heeft kort zwart haar. Het is altijd netjes gekapt en met een beetje gel in plaats gehouden. Hij heeft ook een stoppelbaardje. Hij heeft een blanke huid. Door zijn zwarte haren ziet het er soms een beetje bleekjes uit. Hij heeft bruine ogen. De buitenste rand van zijn iris zijn donker bruin. Hoe dichterbij de pupil, hoe lichter zijn ogen zijn.
    Francis is graag netjes gekleed. Het liefst een pak, maar hij heeft ook wel eens zijn luie dagen. Op zijn luie dagen draagt hij ook wel normale kleding.
    Als Francis lacht, trekt vaak zijn linkermond hoek omhoog. Francis heeft voor de rest een Brits accent
    Geschiedenis :
    Francis heeft een vader en moeder die allebei geboren zijn in Groot-Brittannië. Hierdoor heeft hij ook een licht Brits accent. Zijn moeder stierf toen hij 15 jaar oud was in een ongeluk. Francis' vader werkte al een tijdje in de onderwereld. Zijn vader trok hem daarbij mee. Zo is Francis uiteindelijk in de bende gekomen, door zijn vader. Hij doet het eigenlijk voor het geld. Francis heeft geen broertjes of zusjes en is dus enig kinds. Hij heeft niet veel contact met zijn familie, omdat merendeels in Engeland wonen. Francis heeft op verschillende scholen gezeten en ze allemaal afgerond met een diploma, want zijn vader heeft hem van jongs af aan al naar school gestuurd. Hierdoor heeft hij veel dingen geleerd.
    Extra :
    Hij haat roken, maar heeft geen probleem met alcohol. Hij vind roken stikken, maar alcohol vind het zelfs lekker. Als het kan pakt hij gerust een glaasje whisky. Hij heeft een hekel aan wijn. Hij is niet snel dronken en kan ook best wel wat hebben. Voor de rest kan hij goed overweg met een computer en andere elektronica.
    Meisje dat door je ontvoerd wordt: -

    [ bericht aangepast op 8 maart 2015 - 19:28 ]


    Seasons will change, but I shall remain

    Kan je me waarschuwen als er weer een meisje komt? (;


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    @Sabaism: Tuurlijk^^.

    @MrsMessi: Ja, haha, alleen maar gezellig toch?

    @Serenata: Goedgekeurd natuurlijk! We doen alleen niet meer met loten voor wie er op wie verliefd wordt. Dus als je dat even wil aanpassen naar 'Meisje dat door je ontvoerd wordt' dan is hij helemaal goed^^.


    We've lived in the shadows for far too long.


    "Die in love, and live forever."


    "Be the change you want to see in the world."




    Naam : Jennifer Rose Keane
    Bijnaam : Ze word Jen genoemd door haar vrienden en vriendinnen, ze word voornamelijk door haar neefje en nichtje Jenni genoemd.
    Leeftijd : Jennifer is op dit moment 19, bijna 20 jaar oud. Ze is geboren op 24 december, kerstavond.
    Innerlijk : Als klein meisje is Jennifer op school veel gepest, vooral door haar natuurlijke licht gekleurde huid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze in haar schooltijd nooit echt voor zichzelf op durfde te komen. Dit is echter veranderd sinds ze van de middelbare school af is. Ze bijt meer van zich af, en gaat overal sneller tegen in. Een klein deel van haar is nog steeds erg onzeker, maar dit zal ze nooit meer zo zeer laten merken.
    Ze is erg close met haar familie, en vooral met haar oudste zus, Kaila. Ze is dan ook dol op haar neefje Leonardo, en haar nichtje Robyn. Je kan wel met enige zekerheid zeggen, dat Jennifer een echt familiemens is.
    Ze is van nature erg sociaal, wat er dus automatisch voor zorgt dat ze snel vrienden maakt. Ze zal niet zo snel op iemand afstappen om een gesprekje aan te knopen, maar ze staat wél altijd voor een gesprek open. Een confrontatie zal ze ook nooit uit de weg gaan. Als ze een probleem met je heeft, dan kan je er zeker op rekenen dat ze je dat wel duidelijk zal gaan maken. Op de één of andere manier.
    Jennifer kan goed tegen stress situaties. Ze blijft dan rustig, en reageert dan ook kalm. Maar het kan ook zo zijn, dat het lijkt alsof ze heel kalm blijft, maar dat ze diep van binnen helemaal gek word. Het is in ieder geval iets, wat ze nooit zal laten merken.
    Uiterlijk : Met haar 1.65 is ze klein van stuk, maar dat vind ze zelf geen enkel probleem. Haar ogen zijn donkerbruin, maar ook weer niet zo donker, dus je kan haar iris nog scheiden van haar pupil. Ze is ontzettend trots op haar lange bruine lokken, die eindelijk weer op een mooie lengte zijn nadat ze het in de brugklas een heel stuk af had laten knippen. Op haar linkerpols heeft Jennifer een kleine tattoo van een zwaluw. Deze symboliseert voor haar vrijheid. De vrijheid van het reizen. Ze heeft deze laten zetten toen ze voor het eerst, zonder ouders, op vakantie ging naar Spanje.
    Geschiedenis : Jennifer's ouders zijn gescheiden, haar moeder is teruggegaan naar Brazilië, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Haar vader woont nog steeds in Amerika, om zijn dochters toch een beetje in de gaten te kunnen houden. Veel contact met haar moeder heeft Jennifer niet meer, tot haar grote spijt. Ze komt uit een grote familie, maar toch heeft ze maar één zus. Haar zus heeft een zoon en een dochter, en daar zou Jennifer alles voor over hebben. Ze zou alles voor haar neefje en nichtje willen doen. Verder heeft ze nog een aantal tantes en ooms, die ook weer een aantal kinderen hebben waardoor Jennifer nog een aantal neefjes en nichtjes heeft. Maar het meest geeft ze om Leonardo en Robyn, gewoonweg omdat ze die bijna dagelijks ziet. Ze heeft ook veel familie in Brazilië, van de kant van haar moeder, maar die kant van de familie heeft ze nooit echt goed gekend. Haar ouders zijn namelijk, toen Jennifer pas 1,5 was, vertrokken naar Amerika. Ze voelt haar Braziliaanse roots, en ze staat dan ook te popelen om haar moeder dáár eens te gaan bezoeken, in plaats van dat haar moeder steeds naar Amerika terug komt.
    Extra : Ondanks dat je dit niet direct bij haar zou verwachten, is Jennifer dol op fotografie. Ze heeft dan ook lang gespaard voor haar dure camera, waar ze onwijs zuinig op is. Ook is ze erg trots, dat zowel Kaila als haar vader, één van haar foto's, als behang in hun woonkamer hebben.
    Jongen waardoor je ontvoerd wordt: Wie wil?

    [ bericht aangepast op 6 maart 2015 - 8:57 ]


    Faith is everything.


    Soraya Florènce Renner
    "I'm probably the most introverted extrovert you'll ever meet"






    "Being stubborn can be a good thing.
    Being stubborn can be a bad thing.
    It just depends on how you use it"


    Bijnaam: Ze wordt eigenlijk altijd aangesproken met Raya. Dit is een afkorting van haar voornaam. Ze is vernoemd naar haar oudtante: Soraya Leonce. Dit was de tante van haar moeder. Haar moeder had altijd een extreem goede relatie met haar tante, omdat ze is opgegroeid bij deze vrouw. De naam Florènce is afkomstig van de moeder van Raya's vader.
    Leeftijd: Raya is negentien jaar oud. Ze is geboren op 14 augustus 1995.
    Innerlijk : Raya is een opvallende verschijning. Met haar grote mond wordt ze door iedereen gekend. Vaak is er een mening over haar gevormd nog voordat men haar leert kennen. Raya is een typische pittige tante. Ze is opgevoed door twee losbandige ouders van wie ze alles mocht wat ze maar wil, zolang ze zelf maar de consequenties zou ervaren. Raya is het dus gewend om zelf op pad te gaan en dingen uit te vinden. Ze heeft een grote mond en verkondigt altijd haar mening, die meestal net iets afwijkt dan die van anderen. Omdat Raya nogal opvalt, wordt ze niet altijd gewaardeerd. Het is een hele klus om door deze luidruchtige jongedame heen te komen. Het kost veel moeite om tot haar rustige en begripvolle kant te komen. Raya praat graag en is het liefste de hele dag aan het woord. Ze vindt dat ze altijd gelijk heeft en gaat altijd de strijd aan om haar gelijk te krijgen.
          Raya is intelligent, maar leeft wel ongelofelijk met tunnelvisie. Ze ziet dingen die niet wil zien niet en focust zich altijd op alle leuke dingen in het leven. Bij Raya is het namelijk zo dat ze juist erg negatief kan zijn. Als ze eenmaal in een pessimistische spiraal terecht komt, krijg je haar daar niet makkelijk uit. Verder is Raya met veel sarcasme. Ze keurt veel af en laat dit ook duidelijk horen.
          Toch heeft Raya altijd genoeg vrienden gehad. Dit komt omdat ze een echte vriendin is. Ze is behulpzaam en steunt je in alle moeilijke tijden. Als ze je echt mag, luistert ze naar al je verhalen en oordeelt ze niet. Dit is iets heel bijzonders, omdat Raya nooit iemand vertrouwt. Ze laat haar gevoelens nooit blijken en komt altijd over alsof ze de gelukkigste persoon op aarde is. Ze heeft een rauw randje aan haar persoonlijkheid zitten, maar ze bedoelt eigenlijk nooit iets verkeerds. Het is niet makkelijk om door haar vloekende, pittige karakter heen te komen maar als je weet dat ze alles niet zo letterlijk bedoelt, weet je dat ze eigenlijk best oké is. Raya is wel iemand die veel haat kan koesteren. Ze is erg gesteld op wraak en kan in haar hoofd de grootste plannen ooit maken.
    Uiterlijk: Raya is de perfecte definitie van curvy. Ze is alles behalve dun te noemen en kampt al jaren met een aantal pondjes te veel. Dit wil niet zeggen dat ze overgewicht heeft, maar volgens de norm van tegenwoordig wordt Raya niet als slank gezien. Ze heeft flinke, ronde billen die altijd mooi uitkomen in een strakke broek. Ze pronkt dan ook flink met haar kont omdat het haar wapen is als het aan komt op haar lichaam. Hierbij komt wel kijken dat ze ook flinke heupen en bovenbenen heeft. Daarom draagt Raya het liefste geen jurkjes, omdat ze haar benen daar verschrikkelijk in uit vindt komen. Raya is ongeveer 1,75M lang en heeft daarmee een vrij normale lengte voor een jongedame. Ze is niet groot noch klein te noemen.
          Ze heeft lange, donkerblonde haren. Ze heeft haar haren nog nooit geverfd, gewoonweg omdat ze dat nooit durfde. Van nature vallen haar haren golvend over haar schouders heen. Raya is altijd te lui geweest om haar haren in mooie creaties te steken. Meestal vallen haar haren los of bindt ze ze in een staart. Raya heeft een vrij rond gezicht met erg knijpbare appelwangetjes. Ze heeft een perzikkleurige huid die gauw bruin kleurt in de zomer. Vroeger heeft ze een beugel gehad, waardoor ze nu twee mooie rijen met kaarsrechte tanden in haar mond heeft staan. Raya draagt niet veel make-up, hoogstens een likje mascara op haar wimpers en een doorzichtige lipgloss op haar lippen. Haar kledingstijl is te omschrijven als stoer. Ze draagt graag laarzen, skinny-jeans en leren jasjes. Ze is totaal niet gesteld op vrouwelijke kledingstukken.
    Geschiedenis: Raya groeide op als enigskind van twee losbandige ouders. Haar ouders leefden onder rijkelijk invloed van alcohol en drugs, maar waren zeker geen slechte ouders te noemen. Ze hielden met heel hun hart van Raya en hebben haar erg vrij opgevoed. Ze mocht gaan en staan waar ze wilde, om haar eigen fouten te maken. Ze hebben Raya altijd geholpen om deze fouten op te lossen. Raya is altijd erg blij geweest met deze opvoeding. Ze is altijd erg open geweest tegen haar ouders en heeft nooit iets voor hen verzwegen, omdat ze altijd erg begripvol waren.
    Extra :
    Jongen door wie je ontvoerd wordt:

    [ bericht aangepast op 4 maart 2015 - 18:55 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking