• Hey, Hoi! Ik zoek nog enkele rollen voor mijn nieuw Harry Potter verhaal! Gelieve zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. En houdt de personages realistisch (dus geen té perfecte mensen zonder minder goede kanten). De beste ingevulde rollen gebruik ik voor mijn verhaal, het is de bedoeling dat jullie zelf een karakter verzinnen.

    Voornaam:
    Achternaam:
    Geboortedatum:
    Familie + bloedstatus:
    Afdeling (+waarom):
    Jaar:
    Uiterlijk (+foto)²:
    Karakter:
    Talent:
    Houdt van:
    Hekel aan:
    Liefdesstatus (+grondige uitleg):
    Huisdier(en)*:
    Patronus:
    Toverstok:
    Hobby's:
    Favoriete vak (+waarom):
    Favoriete leerkracht (+waarom):
    Minst leuke vak (+waarom):
    Minst leuke leerkracht (+waarom):
    Extra*:

    * = Niet verplicht in te vullen.
    ² = Foto van de persoon, ik ga bij ieder hoofdstuk een karakter plaatsen.

    :D

    Ik zal vanavond wel eentje invullen (hoera)


    "I would have followed you, my brother... my captain... my king."

    Dankjee

    Ik zal ook proberen (:.


    “We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

    :D

    :)


    Voornaam:
    Alexandria
    Bijnaam
    Alex.
    Achternaam:
    Romano.
    Geboortedatum:
    Alex is 16 jaar oud en geboren op 21 augustus 1998.
    Familie + bloedstatus:
    Alexandria's hele familie bestaat uit wizards. Dit maakt haar dus een pureblood. Alexandria komt uit een invloedrijke en rijke familie die vrij bekend is, maar niet om de goede redenen. De Romano familie staat bekend om zijn sluwe leden die er alles aan doen om hun doel te behalen. Ook zijn ze vrij gevaarlijk, wat Alexandria toch wel gelijk een beruchte naam gaf. Alexandria is enigs kind en kon dus genieten van alle voordelen.
    Afdeling (+waarom):
    De meeste mensen in de Romano familie kwamen in Slytherin terecht en ook een paar in Gryffindor. Sluwheid en leiderschap zijn kenmerken die zowat elk familielid heeft. Bij sommigen overschaduwden dapperheid en wilskracht die kenmerken, waardoor ze in Gryffindor terrecht kwamen. Alexandria kwam echter in Slytherin terecht. Ze is sluw, ambitieus, slim en een echte leider.
    Jaar:
    Alexandria zit in haar vijfde jaar.
    Uiterlijk (+foto)²:
    Alexandria is een mooie dame en haar uiterlijk valt vrij snel op. Ze heeft een bleke huid en ook haar ogen passen goed daarbij. Haar ogen zijn prachtig felblauw omringt met volle, zwarte wimpers. Deze laat ze vaak nog wat extra opvallen met wat make up. Alexandria heeft echter niet de lichte lokken die je zou verwachten. Nee, die van Alexandria zijn lang en ravenzwart. Ze hangen vaak met golven over haar rug, maar ze wil het wel is voor het gemak opsteken. Alexandria heeft volle lippen die van nature een mooie, roodroze kleur hebben.
    Ze is vrij slank. Zo heeft ze een platte buik met slanke, lange benen. Ze heeft een mooi zandloperfiguur. Alexandria heeft wat bredere schouders, een flinke boezem, goedgevormde heupen en een vol achterwerk. Omdat Alexandria moeilijk aankomt behoud ze dit figuur makkelijk. Alexandria is niet heel lang, zo'n 1.65. Dit stoort haar wel. Ze heeft een paar vrij grote littekens op haar lichaam. Tot slot heeft ze in beide oren meerdere gaatjes, een navelpiercing en nog eens drie piercings in elke heup. Ook heeft ze een tattoo van een paar rode rozen over haar been lopen.
    Karakter:
    Alexandria is gewoon zo'n meisje dat iedereen aantrekt als een magneet. Ze is altijd wel in voor een praatje hier en daar en is ook altijd op de beste feesten te vinden. Alexandria heeft een grote vriendengroep en heeft geen moeite die te onderhouden.
    Hoewel velen het niet denken door haar looks en gedrag, is Alexandria best intelligent. Ze kan over de meeste onderwerpen makkelijk mee praten. Als ze iets uitlegt merk je ook gelijk dat ze weet waarover ze het heeft. Dit maakt haar dan ook vrij zeker. Haar plannen zijn meestal waterdicht. En mocht het mis gaan, dan heeft ze al snel weer een oplossing.
    Als je Alexandria met één woord moest beschrijven, dan zouden veel mensen zeggen 'uitdagend'. Het is gewoon iets wat ze altijd al gehad heeft. Bij alles wat ze zegt hoopt ze er een reactie uit te krijgen bij de ander, dat vind ze altijd leuk. Alexandria weet dat ze allerlei reacties los kan maken bij mensen. Het leukste vind ze nog wel als ze uitdagend gedrag terug krijgt, want dan weet je eigenlijk nooit wat eruit gaat komen. Alexandria houdt niet van voorspelbare dingen, dus dat vind ze altijd leuk.
    Alexandria houdt van sarcasme en gebruikt het zelf dus ook vaak. De sarcasme druipt er meestal vanaf in haar opmerkingen, natuurlijk helemaal als er domme vragen worden gesteld. Haar sarcasme is door de jaren heen wel gegroeid. Alexandria zal het zelfs in de meest benauwde situaties gebruiken.
    Alexandria is dat meisje dat zich overal uit kan helpen door haar charmes. Ze weet perfect wat ze moet zeggen in welke situatie en wanneer. Dit zorgt ervoor dat velen haar mogen en al veel jongens als een blok voor haar zijn gevallen. Alexandria weet dat haar charmes helpen met flirten, dus ze gebruikt dat maar al te graag in haar voordeel. Alexandria is niet sletterig en gaat ook zeker niet van jongen tot jongen. Het liefst is ze ook single, of ze moet een heel speciaal iemand tegenkomen.
    Alexandria is vrij agressief. Vooral verbaal, maar ook fysiek kan ze soms aardig haar controle verliezen. Ze is gewoon zo'n type met veel woede in zich, dit zal ook vrij vaak eindigen in woede uitbarstingen waar deze agressie naar boven komt.
    Tot slot is Alexandria vrij sluw, wat zeker naar boven komt als ze een doel moet behalen of als ze je niet mag. Deze sluwheid zal ze veel tonen. Als ze iets wil halen weet ze dat ze het soms gemeen moet spelen, waardoor deze karaktereigenschap goed van pas komt. Ook is ze erg doelgericht, als ze iets wil zal ze het krijgen ook.
    Talent:
    Alexandria houdt van zwerkbal en heeft in haar derde jaar een plek als drijver weten te krijgen.
    Buiten school houd ze van koken en dit doet ze ook al vrij lang. Waardoor ze goed is geworden.
    Houdt van:
    Zwerkbal, koken, slangen, Italiaans eten, muziek, geld, sweaters, durfallen, horrorfilms, gevaar, adrenaline.
    Hekel aan:
    Aanstellers, tutjes, Hufflepuf, ratten, verveling, mensen die niks durven, klassieke muziek, lessen.
    Liefdesstatus (+grondige uitleg):
    Ze heeft sinds vorig jaar iets met de 18-jarige Giorgio, die ook in Slytherin zit. Hij zit echter twee klassen hoger dan Alexandria. De twee waren al vrienden sinds Alexandria's tweede jaar en na veel geflirt heen en weer ontstond een officiële relatie. Het gaat goed tussen de twee en je zal ze ook meestal samen zien.
    Huisdier(en)*:
    Ze heeft een 5-jarige kat genaamd Bucky.
    Patronus:
    Haar patronus is een python.
    Toverstok:
    Meidoorn, Haar van een Terzieler, 34,7 cm.
    Hobby's:
    Ze houdt van zwerkbal, series kijken en koken.
    Favoriete vak (+waarom):
    Ze houdt van Potions en verzorging van fabeldieren.
    De eerste omdat ze er gewoon heel goed in is, de tweede omdat ze het geweldig vind om met die beesten te werken.
    Favoriete leerkracht (+waarom):
    Severus Snape. Het is niet echt een kwestie van mogen. Alexandria vind wel dat hij goed les geeft, bij hem snapt ze het bijna meteen en dat vind ze wel handig.
    Minst leuke vak (+waarom):
    Herbology. Ze heeft zelf helemaal niks met planten en vind het ook vies werk.
    Nee, Alexandria is echt blij als die les ook weer is afgelopen.
    Minst leuke leerkracht (+waarom):
    Sybill Trelawney. Ze vind haar maar een raar mens. Ook is Alexandria niet blij geweest met een paar van haar voorspellingen.
    Extra*:
    Ze is een parseltongue, wat waarschijnlijk voor haar grote liefde voor slangen heeft gezorgd.


    El Diablo.

    Voornaam: Reece
    Achternaam: Turner
    Geboortedatum: 1 Februari 1998
    Familie + bloedstatus: Het was een grote verrassing voor Reece en zijn familie toen hij een toelatingsbrief kreeg voor Zweinstein. Reece wist niet eens dat er echt tovenaars en heksen bestonden en dacht dat het grap was van zijn vrienden toen hij de brief las. In tegenstelling van Reece wisten zijn ouders wel van de tovenaarwereld. Zijn moeder is gewoon een dreuzel, maar zijn vader is een snul. Zijn ouders hebben hem nooit over de tovenaarswereld verteld omdat ze dachten dat hij ook gewoon een dreuzel was. Hij is een halfbloed, dankzij de ouders van zijn vader die beide wel over magie beschikken. Hij heeft hun nooit gekend, omdat ze beide zijn overleden voor zijn geboorte
    Afdeling (+waarom): Hij beschikt over een flinke dosis gezond verstand en is er leergierig, maar hij is ook erg loyaal naar zijn vrienden en is er niet vies van om hard te werken. Hierdoor stond de sorteerhoed voor een moeilijke keuze en hij heeft dan ook lang getwijfeld tussen Ravenklauw en Huffelpuf als afdeling voor Reece. Maar Reece is uiteindelijk in Ravenklauw geplaatst.
    Jaar: 6
    Uiterlijk (+foto)²:


    Reece ziet er zeker niet verkeerd uit en heeft dan ook genoeg aandacht van meisjes en jongens. Hij heeft kort bruin haar en heeft dit altijd tijdens schooluren in een kuif omhoog staan in zijn vrije tijd kan het nog wel eens voorkomen dat hij geen zin heeft om zijn haar in model te brengen en dan een snapback opzet. Hij heeft bruine ogen die erg lijk op die van een puppy. Verder heeft hij een scherpe kaaklijn en best wel volle lippen voor een jongen. Hij houd erg van sporten en dat is ook wel aan zijn gespierde lichaam ( met sixpack) te zien. Hij 1,78 en hij vind zijn lengte prima.
    Karakter: Reece is heeft alle eigenschappen van een typische nice guy. Hij is een aardige/vriendelijke jongen. Hij is erg loyaal en als hij jou echt mag zal hij altijd voor je klaar staan. Het is een goede prater en daardoor komen veel van zijn vrienden en mensen die hij minder kent met hem praten over hun problemen en hij zal hun dan altijd helpen om deze problemen op te lossen. Hij zal nooit over iemand oordelen zonder iemand echt goed te kennen en hij gelooft dan ook niet in een eerste indruk. Hij is te goed van vertrouwen en ziet al snel het goede in iemand. Hierdoor is het weleens voorgekomen dat hij de verkeerde mensen vertrouwde.
    Reece is echt z`n jongen waarbij je graag in de buurt bent en hij heeft dan ook genoeg vrienden in zowel de tovernaarswereld als in de dreuzelwereld. Hij vind het erg jammer dat hij zijn dreuzel vrienden niet zo vaak meer ziet.
    Hij zit niet voor niets in Ravenklauw en is dan ook erg slim en hoeft er dan ook niet veel voor te doen om hoge cijfers te halen.
    Hij gaat graag ruzies uit de weg, maar als je hem eenmaal kwaad hebt. Heb je een verkeerde aan Reece en hij is dan ook niet bang om zijn spieren in de strijd te gooien. Hierdoor heeft hij al meerder keren straf gehad omdat hij in school vocht met een van zijn medeleerlingen.
    Hij is ook eigenwijs als hij denkt dat hij gelijkt heeft en de rest zegt van niet dan zal hij niet toegeven tot het tegendeel is bewezen.
    Tenslotte kan hij ook nog erg lomp zijn en het zal niet de eerste keer zijn dat hij drinken over zijn huiswerk gooit.
    Talent: Hij is erg goed in het maken van toverdranken. Hij is erg goed in de precieze verhoudingen te mengen zonder ze af te wegen of te meten. Dit komt waarschijnlijk doordat hij vroeger kok wou worden en veel kookte thuis.
    Houdt van: Koken, Voetbal, Sporten, Vrienden, Muziek, Dreuzelwereld, Er goed uitzien.
    Hekel aan: Onrecht, Hoogtes, Mensen die arrogant zijn, Slangen, Haaien, Brutale mensen.
    Liefdesstatus (+grondige uitleg): Zijn relatie met Bella is net over, omdat de relatie gewoon op was. Hij vind het erg jammer dat zijn relatie voorbij is, want hij is niet graag single en vind het fijn om een relatie te hebben. Degene met wie hij een relatie heeft verwend hij tot op het bot en hij zal dan ook nooit vreemdgaan. Reece is Biseksueel en heeft ook al een relatie met een jongen gehad.
    Huisdier(en)*: Geen
    Patronus: Kangoeroe. Past goed bij zijn karakter, want een Kangoeroe is lief maar kan ook rake klappen uitdelen.
    Toverstok: Es, Haar ui de staart van een Eenhoorn, 31 cm
    Hobby's: Voetballen, Sporten, Chillen met zijn vrienden, Koken
    Favoriete vak (+waarom): Gedaanteverwisselingen. Hij vind het fantastisch om zich te veranderen in wat hij maar wilt.
    Favoriete leerkracht (+waarom): Professor Anderling. Hij vind dat zij goed les geeft en ze geeft zijn favo vak
    Minst leuke vak (+waarom): Kruidenkunde. Hij heeft absoluut geen groene vingers en alle planten die hij heeft gepoot gaan dood.
    Waarzeggerij. Hij gelloft hier niet in.
    Minst leuke leerkracht (+waarom): Prof. Zwamdrift. Reece is erg down to earth en gelooft niet in al dat zweverige gedoe waar professor Zwamdrift wel in gelooft.
    Extra*:-

    Als je nog iets wilt weten moet je het maar laten weten!

    Ik wil wel een zwadderaar aanmaken vandaag of morgen.


    Spoiler alert: you will save yourself

    Voornaam:


    Loréena.
    Bijnaam:
    Loren.
    Achternaam:
    Thompson.
    Geboortedatum:
    23 januari 1998, wat haar zestien jaar oud maakt.
    Familie + bloedstatus:
    Toen Loren een brief van Hogwarts kreeg, om daar haar jaren te vervolgen - was het niet echt een verrassing. Doordat haar ouders, William en Delaine, beide op Hogwarts gezeten hebben was het niet echt een verrassing voor hun, maar natuurlijk wel een speciaal moment.
    Loréena is halfbloed wat haar ouders een dreuzel en een volbloed maakt. Vanaf kleins af aan wist ze al dat draken, tovenaars en heksen echt bestonden - natuurlijk niet zoals in de kinderboeken van haar, maar Loren wist het wel. Ze is opgegroeid met nog een oudere tweeling, Alexander en Xavier. Hun ouders zorgden zowel voor Loren als Alex en Xav erg veel.
    Ze wonen in Dublin, Ierland. Het zijn één van de weinigen tovenaars die zo ver weg wonen van Hogwarts, maar toch hebben ze hun vrienden en houden via brieven en kaarten erg veel contact met de anderen die wat verder weg wonen.
    Afdeling (+waarom):
    Toen Loren met 11 jaren op Hogwarts kwam, werd ze natuurlijk allereerst in een afdeling geplaatst. Bij haar was het een moeilijke keus, omdat ze de dapperheid had van Griffoendor, maar de trouwheid en de geduld van Huffelpuf.
    Uiteindelijk werd ze dan geplaatst in Huffelpuf, waar ze van harte verwelkomd werd. Tenslotte merkte ze ook dat het echt de afdeling voor haar was - ze werkte altijd erg hard, ze liet trouw zien en Loréena zou eeuwige geduld kunnen hebben. Ook kon Loren erg goed met de andere Huffelpuffers opschieten, waar ze zich dus echt thuis voelde.
    Jaar:
    Loréena zit in het 6e jaar.
    Uiterlijk:
    Wat bij Loren gelijk een opvallertje is, zijn haar rode lokken. Van nature zijn ze rood/oranje achtig, precies dezelfde kleur als haar moeder. Haar lokken zijn stijl en hebben er een kleine slag in, wat je meestal ziet - wanneer ze haar haren los heeft. Meestal zal je Loréena ook met losse haren zien, behalve in de lessen zoals Toverdranken - zul je haar zien met een lange vlecht of een hoge knot.
    Haar haarkleur wordt versterkt door haar heldere ogen. Ze hebben een grijs/blauwe kleur, waar Loren toch wel trots op is. Meestal lachen deze ogen je vrolijk tegemoet, maar soms - wanneer ze boos is kunnen ze behoorlijk kil kijken. De kans dat je haar boos ziet is gelukkig erg klein, door haar geduld. Haar ogen worden gesierd door een donker stel wimpers, die de kleur alleen nog meer laten uitkomen. Soms heeft Loréena een lijntje eyeliner op, maar meestal zal ze zonder make-up te zien zijn - want ook zonder make-up is het een best mooi meisje.
    Ook haar bleke huid laat haar uiterlijk toch wat meer speciaal maken. Van nature is ze erg bleek, net zoals haar vader. Alleen heeft ze er niet zo een probleem mee, gezien haar vader donkere haren heeft - wat zijn bleke kleur alleen maar versterkt. Loren is er ook van overtuigd geen foundation of poeder op te doen, omdat ze haar huidskleur niet als een `normaal` bleek ziet. Haar zachte, roze lippen en haar donkere wenkbrauwen geven het nog iets aparts aan haar hele uiterlijk.
    Van lengte is Loréena 1m68, wat dus niet lang is - maar ze is ook niet de kleinste. Doordat ze erg smal is, laat het haar langer lijken dan dat ze is. Ze heeft de vrouwelijke curves waar ze te horen zitten en een platte buik. Omdat Loren lange benen heeft, valt haar lengte ook wat in de schaduw en laat het haar langer lijken dat ze is.
    Karakter:
    Je zou Loren makkelijk kunnen beschrijven als geduldig, beleefd en open. Meestal zal je haar ook zo zien, door die eigenschappen heeft ze erg veel vrienden - wat toch weer een voordeel is. Ook bij de leraren valt ze niet in de verkeerde smaak, doordat ze een lerende, hardwerkende leerlinge is. Loréena doet altijd haar best op school en probeert voor alles zo hoog mogelijke cijfers te halen, toch zou ze nooit haar vrienden op de 2e plaats laten staan en zijn die meestal belangrijker dan haar huiswerk of toetsen.
    Maar doordat Loren een erg intelligent meisje is, weet ze op de één of andere manier toch wel hoge cijfers te halen. Ze weet ook precies een situatie in te schatten en wanneer iets te gevaarlijk wordt. Ze is hierdoor erg voorzichtig en denkt altijd eerst na, voordat ze ook maar überhaupt iets onderneemt.
    Voor vrienden en familie is Loréena een hartelijke meid. Ze zou hun nooit in de steek laten en alles doen voor de mensen waarvan ze houdt. Voor haar vrienden maakt ze ook erg veel tijd en doordat ze veel vrienden heeft, gaat het soms nog een beetje heen en weer. De meeste vrienden van haar zitten in Huffelpuf of Griffoendor. Als je Loren als vriendin hebt, heb je het erg goed. Ze zal altijd voor je klaar staan en naar verhalen luisteren, zelfs als ze saai zijn luisterd ze erna en geeft ze je de aandacht.
    Natuurlijk heeft Loren ook haar minpunten en dat zijn meer haar warrigheid en de pesthekel aan arrogante mensen. Ze vergeet heel snel iets en komt ook door elkaar met heel veel dingen, soms heeft Loren teveel dingen aan haar hoofd - waardoor ze echt veel te druk is en stressig wordt. Voor vrienden is het een kant om te wennen, maar voor anderen kan het erg irritant zijn. Net zo haat ze arrogante, egoïstische mensen. Meestal krijgt ze met van die leerlingen een discussie en als ze boos is, is Loréena niet in te houden. Meestal houdt ze haar geduld, maar wanneer ze die verliest - heeft ze een erg grote mond en heel veel woede in zich.
    Talent:
    Loréena haar talent is muziek. Ze is erg muziek begaafd en ze weet niet precies van wie ze dat heeft. Haar ouders spelen beide geen instrumenten net zo min Alexander of Xavier. Loren kan viool, harp en piano spelen. Het zijn de klassiekere instrumenten en wanneer ze tijd heeft, speelt ze erg graag één van die instrumenten. Het maakt haar ook kalm en laat een wereld openen naar alleen de muziek, want wanneer ze muziek speelt is het muziek en verder niets en ook echt niets.
    Houdt van:
    Lezen, muziek, familie en vrienden, koken, Chinees eten op on uitlegbare manier, school, klassieke muziek en humoristische films.
    Hekel aan:
    Pesters, Slytherin, slangen en spinnen, opscheppers en Zwerkbal.
    Liefdesstatus (+grondige uitleg):
    Sinds kort heeft Loren een relatie met Trace. Hij bezoekt net zoals zij het zesde jaar, maar hij zit in de afdeling Griffoendor. In die afdeling is hij ook wel bekend als de stoere Trace, maar wanneer hij in de buurt van Loréena is - is hij erg lief en open. Veel vrienden maken daar ook grapjes van, waardoor hij weer boos wordt. Loren vindt dat eigenlijk erg grappig, maar ze houdt heel erg van hem net zoals hij van haar en meestal zijn hun ook bij elkaar in de buurt te zien. Behalve in de lessen dan zijn die twee met hun vrienden en natuurlijk in hun afdelingen, zijn ze ook van elkaar gescheiden.
    Huisdier:
    Loréena heeft een lichtgrijze rat, genaamd Byzzle. Ze kwam zomaar op de naam, waardoor die rat de naam heeft. Meestal draagt ze de rat met zich mee in de zak van haar gewaad, want ook de rat wil overal mee en lijkt daardoor meer een hondje. Meestal zit ze dan ook in de les met Byzzle in de zak van haar gewaad, zonder dat iemand het merkt.
    Patronus:
    Een konijntje, omdat ze erg nieuwsgierig en lief is - maar ze kan net zo als het erop aankomt, vluchten en zich terugtrekken.
    Toverstok:
    Een walnoot met de lengte van 27,5 centimeter. De toverstaf bezit een veer van de staart van een Feniks.
    Hobby's:
    Loréena houdt heel erg van lezen en leest binnen een paar dagen de dikste boeken uit, net zo houdt ze van muziek en met vrienden omgaan.
    Favoriete vak (+waarom):
    Herbology en geschiedenis van de Toverkunst.
    Loréena houdt heel erg van planten en natuur en is ook daar vaak te vinden, meestal met een boek of zelf bezig. Thuis heeft de familie Thompson ook een erg grote tuin waar Loren veel tijd in verbrengt, ook heeft ze thuis erg veel planten in haar eigen kamer. Net zo houdt ze heel erg van de geschiedenis van Toverkunst, omdat het haar simpelweg interesseert. Eigenlijk vindt ze alle vakken leuk, maar dit zijn toch haar lievelings.
    Favoriete leerkracht (+waarom):
    Pomona Stronk, niet alleen omdat ze haar afdelingshoofd is - maar ook omdat Herbology haar lievelingsvak is. Ook is Stronk heel erg aardig voor Loréena wat Loren ook erg schat en net zo aardig terug doet, wat soms als `Slijmer` van anderen gezien wordt - terwijl Loréena dat niet zo ziet.
    Minst leuke vak (+waarom):
    Toverdranken, omdat ze altijd haar hele toverdrank weet te vernietigen door ontploffing, gestank of zoiets. Loréena heeft hier ook de pesthekel aan en begrijpt soms niet hoe het niet lukt, terwijl ze eigenlijk heel erg haar best doet.
    Minst leuke leerkracht (+waarom):
    Severus Snape. Hij is altijd erg streng en geeft bijna alleen aandacht aan de genadeloze leerlingen van Zwadderich. Hoezeer ook Loren haar best doet in de vakken, krijgt ze ook meestal van hem een commentaar omdat ze `met haar vriendin brabbelt`, maar Loréena is in de les eigenlijk doodserieus en begrijpt niet wat hij tegen haar heeft.
    Extra:
    Sinds kort is Loren bezig met extra lessen nemen voor Toverdranken, wat ze dus compleet stom vindt.


    "Satan's friendship reaches to the prison door."

    Voornaam: Rosalie "Rose"
    Achternaam: Greyheart
    Geboortedatum: 26 November
    Familie + bloedstatus: Rose is een halfbloed. Haar vader is een tovenaar, maar heeft dreuzelouders, terwijl haar moeder uit een oude tovenaars familie komt. Maar omdat Rosalie's moeder trouwde met hem, accepteerde ze om de dreuzelnaam van haar man aan te nemen, hierdoor schaadde ze de trots van haar familie die alleen maar in "zuiver bloed" geloofde. Hierdoor werden zij, haar man en dochter verstoten uit de familie. Als Rose er als kind naar had gevraagd, had haar moeder alleen gezegd dat ze trots moest zijn op haar naam, of het nou een dreuzelnaam was of en tovenaarsnaam.
    Haar vader heet Brandon, hij zat in Huffelpuf, en hij werkt als heler bij St. Holisto's Hospitaal voor Magische Ziektes en Zwaktes. Haar moeder, Abigail is een heks die alles voor haar kinderen over heeft. Ze is een dappere heks die in Griffoendor heeft gezeten. Ze is een tijdje een schouwer geweest, maar toen ze kinderen kreeg, deed ze met groot verdriet afstand van haar baan. Maar als je ernaar vraagt, zal ze zeggen dat ze geen moment spijt had gehad om haar werk voor haar kinderen aan de kant te zetten.
    Verder heeft Rose nog een broertje, Devon. Hij zit nu in zijn eerste jaar, Rose voelt zich erg verantwoordelijk voor hem. Devon zit in Griffoendor.
    Afdeling (+waarom): Toen Rose gesorteerd werd, was het een moeilijke keuze voor de hoed tussen Griffoendor of Huffelpuf. Ze bezat aardig wat lef, maar ze was meer loyaal dan Ridderlijk. Ze hield van fabeldieren, en verdiepte zich er erg in, en ze had structuur nodig, dus Huffelpuf was eigenlijk perfect voor haar.
    Jaar: 3
    Uiterlijk (+foto)²:


    Rosalie is een meisje die niet heel erg opvalt als je haar niet kent. Ze heeft donkerbruin haar dat nonchalant over haar schouders valt, er zit een lichte slag in en ze draagt het vrijwel altijd los. Alleen als het in de weg zit doet ze het in een strakke paardenstaart. Ze heeft een lichte, blanke huid die mooi afsteekt bij haar haar en ogen. Haar ogen zijn dezelfde kleur als haar haar: donkerbruin, en dromerig. Rose is ergens in de 1,60/1,70. Het is een lange tijd geleden dat ze zichzelf had opgemeten, maar haar lengte is gemiddeld voor haar leeftijd. Rose heeft een slank figuur, ze heeft nog niet heel veel rondingen, maar dat komt nog wel. In haar vrije tijd draagt ze of joggingsbroeken en sweaters, of spijkerbroeken met bloesjes.
    Karakter:
    Rosalie is een meisje die voor zichzelf opkomt, en best wel wat lef bezit. Als het om haar dierbaren gaat kan ze door het vuur voor ze gaan, ookal zouden Ij dit niet voor haar doen. Ze is een dromerig meisje die opgaat in haar gedachtes, en dromen. Ze kan goed geconcentreerd werken als het moet, maar ze is ook een gezellig gezelschap. Soms kan ze wel een dag lang de slappe lach hebben, zonder er wat aan te kunnen doen. Rose voelt zich erg aangetrokken door fabeldieren, ze voelt vaak een bepaalde connectie met dieren die anderen mensen niet voelen.
    Ze is het soort meisje dat nadenkt over vragen waar niemand echt antwoord op heeft, dat maakt haar ook wel een beetje leergierig.
    Ze kan vaak verkeerde opmerkingen maken op het verkeerde moment. Rose kan vaak ietsje jongensachtig overkomen, omdat haar beste vriend een jongen is. Veel meisjes begrijpen dit niet, en zeggen dat ze verliefd op elkaar zijn. Maar omdat haar beste vriend een jongen is, doet ze vaak dingen anders dan andere meisjes.
    Talent: Rosalie heeft een talent om altijd op het verkeerde tijdstip, op de verkeerde plek te zijn.
    Houdt van: Huffelpuf, Griffoendors, haar familie, dieren, sterren
    Hekel aan: Zwadderaars, betweters, koffie, mensen die het woord "Modderbloedje" gebruiken
    Liefdesstatus (+grondige uitleg): Rosalie heeft al een tijdje een chrush op haar goede vriend, Gregg. Hij is een jongen uit Griffoendor die een jaar ouder is dan haar, helaas heeft hij al een knipperlicht relatie met een ander meisje. Haar beste vriend Nathan begrijpt niet wat ze in hem ziet. Wat Rose namelijk niet weet is dat Nathan verliefd op haar is.
    Huisdier(en)*: Een kerkuil, Barry.
    Patronus: Op dit moment kan Rosalie nog geen patronus bezwering. Later zal haar patronus een duif zijn.
    Toverstok: Haar toverstok is gemaakt van Eikenhout, de kern is Eenhoornhaar, en hij is 25 cm lang.
    Hobby's: Met haar vrienden chillen, Zwerkbal, Choco kikker plaatjes verzamelen
    Favoriete vak (+waarom): Fabeldieren, het is echt haar ding.
    Favoriete leerkracht (+waarom): Professor Stronk, het is niet alleen omdat het haar afdelingshoofd is, Rose bewondert haar opgewektheid,
    Minst leuke vak (+waarom): Geschiedenis van de Toverkunst, omdat ze het heel saai vind en ze bijna altijd in slaap valt.
    Minst leuke leerkracht (+waarom): Professor Sneep, ze word erg zenuwachtig en nerveus van hem.
    Extra*: Rose is een Jager in het Zwerkbalteam van Huffelpuf.


    "I would have followed you, my brother... my captain... my king."

    Lily Amanda Hale.
    "I trying my best. I really am."






    Voornaam:
    Lily.

    Achternaam:
    Hale.

    Geboortedatum:
    Lily is geboren op 31 augustus in 1998 wat haar 16 jaar oud maakt.

    Familie + bloedstatus:
    Lily's bloedstatus is Pure Blood en haar hele stamboom bestaat uit alleen maar Pure Blood's. Haar hele familie heeft een hekel aan mudbloods. Lily is enig kind en ze heeft altijd al naar een broer of zus verlangt, of in ieder geval iemand die hetzelfde was als haar. Alle mensen uit Lily's familie zijn voorstander van de ideeën van Voldemort. Lily is een schande voor de familie omdat ze niet bij Slytherin zit en het haar niet uitmaakt welke bloedstatus iemand heeft. Toch probeert ze haar familie nog altijd trots te maken waardoor ze zichzelf eigenlijk niet kan zijn.

    Afdeling:
    Gryffindor. Toen Lily gesorteerd werd kon ze eigenlijk bij drie afdelingen ingedeeld worden. Ze zou bij Ravenclaw passen omdat ze erg slim is, bij Slytherin omdat ze erg ambitieus en sluw is en bij Gryffindor omdat ze erg veel moed heeft. Ze wilde bij Slytherin omdat ze dan haar familie niet zou teleurstellen maar uiteindelijk was ze diep in haar hart een Gryffindor en is ze daar naar toe gegaan.

    Jaar:
    Lily zit in jaar 6.

    Uiterlijk:
    [FC: Barbara Palvin] Lily heeft lang haar dat tot ongeveer haar borst komt. Elke dag zit haar haar anders, de ene dag is het heel stijl en de volgende dag lijken het bijna krullen te zijn. Haar haarkleur is blond met verschillende kleuren natuurlijk highlights door het veel in de zon zitten. Haar gezicht heeft soepele gelaatstrekken en haar jukbeenderen liggen hoog. Lily heeft grote ogen die omlijst zijn door lange zwarte wimpers, ze zitten precies tussen blauw en groen in waardoor niemand kan bepalen wat haar oogkleur is. Boven haar ogen heeft Lily dunne, donkergekleurde wenkbrauwen die mooi afsteken bij haar haarkleur. Lily haar neus is lang en smal, over haar neus is Lily niet tevreden. Ze vindt hem niet goed bij de rest van haar gezicht passen terwijl dat niet zo is. Lily heeft volle lippen die lichtroze gekleurd zijn. Lily is met haar 1.69 niet heel erg lang. Ze is erg slank gebouwd en heeft bijna geen rondingen. Lily's kledingstijl is over het algemeen niet heel erg opvallend, ze van simpele kleding. Ook met haar haar is ze niet erg creatief, meestal heeft ze het gewoon in een staart of knot zitten.

    Karakter:
    Lily is erg nieuwsgierig en oplettend. Ze wilt graag de oorzaak van dingen weten en vindt het leuk om nieuwe dingen te weten te komen. Ze houdt ervan om met mensen te helpen maar die moeten ook wat voor haar terug doen. Lily heeft soms de neiging om haar emoties een beetje te verbergen achter een heel vrolijk meisje omdat ze andere niet wilt opzadelen met haar zorgen en problemen. Bij Lily is een geheim altijd veilig, ze zal het nooit doorvertellen. Lily wilt altijd haar zin hebben waardoor ze soms een beetje te ver gaat en de grenzen niet ziet. Aan Lily heb je een hele goede vriendin omdat ze je altijd zal beschermen en altijd voor je zal opkomen.

    Talent:
    Lily is erg slim en daardoor heel goed in heel veel vakken op school. Ze kan ook prachtig zingen en gitaar spelen hoewel ze dat nooit in het openbaar zal doen. Ook kan Lily erg goed vliegen en is ze daarmee ook erg goed in Quidditch.

    Houdt van:
    Quidditch - Zomer - Winter - Sneeuw - Zon

    Hekel aan:
    Regen - Traplopen - Aanstellers - Auto's (ze voelt zich er beklemd in)

    Liefdesstatus:
    Lily heeft een relatie met Thijs Adams. Die relatie is erg ingewikkeld omdat hij een muggle born is en daardoor keurt Lily's familie hem af en mogen ze geen relatie hebben. Lily houdt echter zoveel van Thijs dat ze tegen de wil van haar familie ingaat om een relatie met hem te hebben.

    Huisdier:
    Lily heeft een kleine witte sneeuwuil genaamd Faith.

    Patronus:
    Lily's patronus is een wolf.

    Toverstok:
    32.3 centimeter, eikenhout met een kern van eenhoornhaar.

    Hobby's:
    Quidditch spelen - Zingen - Acteren - Dansen - Lachen - Kletsen - Shoppen - Gitaarspelen - Lezen - Vliegen

    Favoriete vak:
    Defence Against the Dark Arts. Ze geeft het niet toe maar stiekem wordt ze gefascineerd door de Dark Arts.

    Favoriete leerkracht:
    Minevra Mcgonagall. Lily vindt dat ze goed les geeft en vindt haar aardig.

    Minst leuke vak:
    History of Magic. Lily vindt het erg saai en oninteressant.

    Minst leuke leerkracht:
    Severus Snape. Hij trekt altijd leerlingen voor en ze mag hem niet.

    Extra:
    Lily is Chaser bij het team van Gryffindor.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2014 - 14:49 ]


    -

    Voornaam: Karen
    Achternaam: Fury
    Geboortedatum: 21 mei 1996
    Familie + bloedstatus: puurbloed
    Karen komt uit een grote familie met veel ooms en tantes en neven en nichten. Ze heeft zelf een jonger broertjes (Thomas, 11 & Erik, 15) en een ouder zus (Leona, 19). Haar hele familie komt uit griffoendor (op een neef na) en haar ouders namen het haar best wel kwalijk dat zij niet in Griffoendor geplaatst werd. Een wat oudere neef van haar ging naar Huffelpuf en hij is de enige in de familie die een beetje normaal tegen haar doet. Ze vind hem een sul, maar aangezien ze allebei een beetje buitenbeentjes zijn in de familie trekken ze in de zomervakantie (de rest van de vakanties blijft ze op Zweinstein) en bij familie gelegenheden samen op.
    Afdeling (+waarom): Zwaderich. Karen is ambitieus en trots. Ze is niet perse tegen andere mensen, maar ze is voornamelijk voor zichzelf. Ze komt voor zichzelf op en bijna alles moet op haar manier gaan.
    Jaar: 6
    Uiterlijk (+foto)²:


    Karen is best klein en je kijkt gemakkelijk over haar heen. Ze is best knap met haar bleke huid, bruine haren en bruine ogen, maar ze glimlacht niet vaak en ze geeft je meestal de kom-vooral-niet-bij-me-in-de-buurt-blik. Als ze vrijetijdskleding aan mag draagt ze vaak hakken en de kleuren zwart, zilver, donkerblauw en groen aangezien ze vind die haar het beste staan.
    Karakter: Karen is ambitieus en trots. Ze is niet perse tegen andere mensen, maar ze is voornamelijk voor zichzelf. Ze komt voor zichzelf op en bijna alles moet op haar manier gaan. Als je haar wijst op haar fouten, vind ze dat lastig en reageert ze verdedigend. Als ze echt woedend is zal ze je geheel onderuit halen. Ze heeft er geen problemen mee om mensen die haar beledigen of kleineren via gemene trucks in de problemen te brengen of straf te laten krijgen voor dingen die zij niet gedaan hebben. Karen is iemand die niet over haar heen laat lopen. Ze vergeeft niet snel en vergeet al helemaal niet. Haar familie geeft haar altijd het idee dat ze niet goed genoeg is en hoewel ze tegen iedereen op durft te komen om haar trots te beschermen, doet ze dat bij haar eigen familie niet aangezien ze het idee heeft dat het toch geen verschil zal maken. Ze is best perfectionistisch en probeert goede cijfers te halen om thuis niet in de problemen te komen. Thuis zorgt ze er voor dat ze onzichtbaar is, vaak zit ze op haar kamer, maar op school trekt ze gewoon haar mond open.
    Talent: Ze kan ongelofelijk goed liegen.
    Houdt van: aardbeien
    Hekel aan: niet goed genoeg zijn
    Liefdesstatus (+grondige uitleg): singel, ze laat mensen niet dicht bij haar in de buurt komen.
    Huisdier(en)*: geen (ze mag er geen van haar ouders, haar broertje en zus hebben wel allebei een eigen uil)
    Patronus: vos
    Toverstok: Ebben hout met drakenbloed
    Hobby's: winkelen, lezen, tekenen
    Favoriete vak (+waarom): Toverdranken, aangezien ze het idee heeft dat ze daar echt iets mee kan doen (niet dat ze ooit een drankje op een leerling zou gebruiken, nee dat zou verkeert zijn *kuch* heel verkeerd *kuch*). Ze is er ook heel goed in, wat natuurlijk ook helpt.
    Favoriete leerkracht (+waarom): Madame Hooch, ze is heel duidelijk en laat je precies weten wat ze van je wil. Karen vind die directheid wel fijn.
    Minst leuke vak (+waarom): kruidenkunde. Karen houd er niet van om met haar handen in de aarde te wroeten. Ze doet het wel, maar vind het niet leuk.
    Minst leuke leerkracht (+waarom): professor Kist, het is een beetje een dooie boel in zijn les.
    Extra*: Ze heeft ooit een Ravenklauwer gechanteerd in het maken van een opstel voor haar, aangezien ze daar niet genoeg tijd voor had.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2014 - 16:19 ]


    There is something alluring about an angel drawn to the dark side.