• Enkele jaren is de derde cirkel verhuist naar een nieuw continent: Europa. Daar hebben ze in een van de landen plaats genomen in een groot bos, dat zeer geliefd is bij wandelaars, sporters en vele buitenmensen. Het is dichtbegroeid en absoluut geen park. Maar de derde cirkel is niet zomaar verhuist. Ze werden in Amerika geteisterd door een groep jagers, die het op hen gemunt hadden. En door de meningsverschillen tussen de Clans hadden ze gezamenlijk besloten te vertrekken. Blijven vluchten zullen ze helaas niet langer kunnen, want de jagers hebben het op hen gemunt. Achter de locaties van de eerste, de tweede en de vierde cirkel zijn ze nog niet achter gekomen en ze zullen niet rusten tot de derde cirkel is uitgeroeid. Vluchten is uitgesloten, dus rest hen alleen nog maar terugvechten. Maar dan zullen ze wel moeten samenwerken en hoogstwaarschijnlijk nieuwe vampiers creëeren. Zelfs mensen zullen betrokken worden bij hun strijd. En zal de vijfde Clan zich met hun problemen helpen of zullen ze zich afsluiten van de jagers om de Clans te leren samenwerken?

    Enkele belangrijke feiten over de vampiers
    ~Enkel de leiders van iedere Clan en elk lid van de vijfde Clan heeft een gave. Deze kunnen ze doorgeven aan hun opvolgers.
    ~Elke Clan heeft een eigen villa in het bos staan. Deze is aan het oog van de mensen onttrokken door middel van spreuken.
    ~Het huis van de vijfde Clan is niet zichtbaar voor de andere Clans.
    ~Ze kunnen overdag naar buiten, maar zijn wel bleker dan gewone mensen. Ook kan de zon hen irriteren.
    ~Elke Clan heeft zijn eigen oogkleur. Na de transformatie verandert de oogkleur naar de kleur van die Clan
    -Duistere Clan = Rood, ze dragen buiten bruine contactlenzen
    -Liefdevolle Clan = Blauw
    -Dappere Clan = Groen
    -Slimme Clan = Grijs
    ~Een vampier kan ook magische amuletten, voorwerpen, spreuken,... kennen. Dit is meestal gegeven door de leider of kan geërfd zijn. (het zou handig zijn als dit gemeld wordt in de biografie)
    ~Ze hebben bloed in hun aderen stromen.
    ~Ze kunnen aan een andere vampier hun bloed laten drinken zodat die ander weer bloed heeft.
    ~Ze kunnen ook van messen sterven. Staken zijn niet per se noodzakelijk.
    ~De snelheid van het genezingsproces hangt af van hoeveel mensen- of dierenbloed in hun aderen stroomt.
    ~Iedere vampier drinkt normaal gezien mensenbloed. Dierenbloed is echt een laatste optie.

    Invullijstje

    Naam:
    Leeftijd:
    Vampier/Mens/Jager:
    Clan: (enkel als het vorige "vampier" is)
    Voorkeur Clan: (enkel als het vorige "mens" is)
    Wapens: (enkel als het vorige "jager" is)
    Innerlijk:
    Uiterlijk: (liefst met foto)
    Extra


    Iedere Clan heeft zo zijn of haar eigenschappen, die duidelijk vermeld zijn in de naam ervan. De karakters van hun leden zullen dan richting de Clannaam gaan aangezien ze enkel mensen kiezen die hun waarden en normen zullen kunnen opvolgen.

    Rollen
    Duistere Clan
    ~Leider -Sybren Grace -Kan zien waar personen zijn en in welke situatie ze zich bevinden, door Kerspatchico
    ~Izzy Fhearson door Terrific
    ~Catherina Johnson door Aquari
    ~Kendall Jackson door Kendizzzzle

    Slimme Clan
    ~Leider gereserveerd door Candira -Telekinese
    ~
    ~
    ~

    Liefdevolle Clan
    ~Leider -Aura's zien/lezen
    ~Annabel Brown door Celebration
    ~
    ~

    Dappere Clan
    ~Leider -William Oakley -Teleportatie, door Raccoon
    ~Felicae Oakley door Evolution
    ~
    ~

    Elementaire Clan
    ~ Cherish Wellington -Water, door Evolution
    ~ -Aarde
    ~ Bailee Greyman -Vuur, door Lunalovesit
    ~Elane -Lucht, door Stage

    Mensen
    ~
    ~
    ~
    ~

    Vampierjagers
    ~Achille Sheppard door Kerspatchico
    ~Alexandra Skyes door Raccoon
    ~
    ~


    Regels
    ~Minstens vier volzinnen schrijven aub.
    ~Maximum drie rollen per persoon, waarvan maximum één ervan een leider of een lid van de vijfde Clan. (Elementaire Clan)
    ~Reserveringen blijven 48 uur staan.
    ~Geen personages van anderen vermoorden zonder uitdrukkelijke toestemming van de persoon in kwestie
    ~Nieuwe topics (rollentopic, praattopic, speeltopic) worden enkel geopend door mij, Kerspatchico
    ~Gelieve naamsveranderingen door te geven.
    ~Offtopic altijd tussen haakjes.
    ~Geen eendagsvliegen. Probeer regelmatig te reageren.


    Praattopic
    Speeltopic 1

    [ bericht aangepast op 27 dec 2013 - 11:28 ]


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Naam: Sybren Grace
    Leeftijd: 17, nu 376
    Vampier/Mens/Jager: Vampier
    Clan: Duistere Clan, leider
    Innerlijk: Sybren is over het algemeen een jongen die wel tegen een stootje kan. Hij is dan ook niets vies van een potje knokken om zichzelf te verdedigen, al doet Sybren dat niet vaak. Op jonge leeftijd, ongeveer 9 jaar, had hij een fikse ruzie met een klasgenootje, waarna die ruzie op een gevecht uitliep. Sybren is dan ook aan tijdje geschorst geweest, evenals de andere jongen.

    Sybren houdt ontzettend veel van weddenschappen. Hij wed dus vaak om geld met zijn vrienden. Hun weddenschappen bestaan vooral uit of je iets durft of niet durft. Hierdoor is Sybren een kei in verleiden van meisjes geworden, met al dan niet soms slechte bedoelingen zoals een weddenschap. Meisjes doorzien zijn niet oprechte woorden heel erg vaak niet. Een enkeling die misschien al eens te make heeft gehad met deze soort van jongens zal hem waarschijnlijk wel doorhebben.

    Achter die façade van stoerheid zit toch een zwaar verleden. Sybren werd namelijk altijd door zijn broer gepest en moest zich verweren tegen zijn slaan en schoppen. Ook zijn vader, die op zijn veertiende verjaardag zijn moeder verliet, sloeg hem al wel eens als Sybren naar zijn mening te traag was of niet luisterde. Zo heeft Sybren een paar littekens op zijn rug van toen hij in de scherven van borden werd geduwd door zijn broer. Nu er ongeveer drie jaar zijn verstreken zonder slaan en schoppen heeft hij het er toch nog moeilijk mee, al zal hij dit nooit toegeven. Zijn vader is weg en nu beschermd hij zijn moeder tegen negatieve invloeden van buitenaf. Verder zal je ook littekens op zijn armen zien, al zijn die niet afkomstig van zijn broer en vader, maar van hemzelf.
    Uiterlijk:


    Sybren heeft zwart haar dat in een bles voor zijn ogen zou kunnen vallen, al zorgt hij er meestal voor dat het niet voor zijn roodkleurige ogen valt. Hij is erg lang, zo'n 1m 94 en moet dan ook vaak naar beneden kijken in gesprekken met mensen. Hij is bleek en mager, maar niet het absurde mager. Van uiterlijk zou je denken dat hij een fragiele grasspriet is, maar dit is niet waar. Hij is best sterk, dit komt omdat hij zich vroeger vaak moest verweren tegen zijn oudere broer, en is er niet vies van zijn vuisten te gebruiken als het zou moeten. Verder draagt hij vaak donkere kledij. Hij heeft zwarte snakebites.
    Extra: /



    Naam: Achille Sheppard
    Leeftijd: 17
    Vampier/Mens/Jager: Jager
    Wapens: Pijl en boog, één dolk.
    Innerlijk: Achille is wat men noemt een positieve jongen. Negatief zijn zal hij niet snel doen omdat dat nu eenmaal niet in zijn aard ligt. Het glas is bij hem dan ook eerder halfvol dan halfleeg en bij elke situatie zal hij proberen het lichtpuntje ervan te zien, ook al is er niet veel kans op slagen. Hij beurt dan ook graag zijn vrienden op en mensen hebben hem graag bij zich doordat hij optimisme uitstraalt. Daardoor heeft Achille best wel wat vrienden, al durft hij wel eens kieskeurig te zijn qua mensen die hij tot zijn vriendengroep zal rekenen. Zo test hij mensen wel eens uit op trouw en maakt hij zo onderscheid. Ook is hij recht door zee en zal hij niet veel rond te pot draaien. En zeker niet als het over serieuze zaken gaat. Mensen, en vooral meisjes, vinden hem hierdoor grof, maar dat is hij allesbehalve. Hij houdt zelfs veel rekening met andermans gevoelens.
    Achille volgt zijn familie op als jager en begon op zijn dertiende met de training. Zijn ouders hadden hem helaas niet kunnen trainen doordat ze in de groep zaten die op zoek was naar de vierde cirkel. Deze groep is een maand weggeweest, daarna twee maanden en toen drie. Ze werden als vermist opgegeven, maar Achille is er vrij zeker van dat ze vermoord zijn. Sindsdien is hij een zeer toegewijde jager.
    Uiterlijk:


    Achille heeft donkerblond haar en blauwgrijze ogen. Hij is van gemiddelde lengte, zo'n 1m 78, en heeft best lange vingers. Dit is handig voor het piano spelen, wat hij ook doet. Meestal draagt hij jeans of dergelijke en sweaters en shirts met leuke teksten op. De gewone kleding dus. Zijn favoriete schoeisel zijn sneakers. Hij heeft er drie paar die allemaal afgetrapt zijn. Bij de blauwe zit er zelfs een gat in de stof, de zolen van de grijze zitten los. Maar dit alles deert hem niet omdat hij dat juist leuk vindt. Hij hoeft geen nieuwe schoenen, want oude vertellen een verhaal. Volgens hem dan toch. Verder heeft hij geen tattoos of piercings, al zou hij een neuspiercing niet weigeren. Helaas voor hem is zijn moeder hiertegen en kan hij geen neuspiercing nemen tot zijn achttiende.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 31 okt 2013 - 19:46 ]


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Een vrouwelijke vampier, duistere clan voor mij. :Y)


    • Life is hypocrite and you are just selfish.

    Oké, ik plaats je reservering (:


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Nog mensen?


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Zou ik een mens mogen reserveren??


    You will always remember this day as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow! ~ Captain Jack Sparrow

    Natuurlijk (:


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Terrific schreef:
    Een vrouwelijke vampier, duistere clan voor mij. :Y)


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Awkey (:


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Naam: Izabella ‘‘Izzy’’ Fhearson,
    Leeftijd: 16, (109).
    Vampier/Mens/Jager: Vampier.
    Clan: Duistere Clan.
    Innerlijk: Izabella heeft een absolute persoonlijkheidsverandering doorgemaakt. De menselijke Izabella Fhearson was namelijk allesbehalve duister. Goede manieren, etiquette en spraakgebruik zijn nu ver te zoeken. Er is weinig over van het ambitieuze, welvarende meisje dat Izzy ooit was.
    Ze is niet langer oprecht of gelovig, maar recht door zee en afdwingend. Izzy heeft een.. manier om respect af te dwingen, door enkel en alleen al naar anderen om te kijken. Ze is niet bang of te intimideren en laat al helemaal geen beledigingen over zich heen lopen. Izabella is vrij kalm. Ze maakt zich eigenlijk nooit echt druk en is er aan gewend om alles zelf op te moeten knappen. Ze is enkel dol op uitdaging, spelletjes en bovenal: bluf. Izzy is meesteres in het voorliegen en verzinnen van de meest uiteenlopende situatie. Je zou kunnen zeggen dat ze gevaar aantrekt en er alles aan doet om er voor te zorgen dat het in haar voordeel blijft werken. Toch is Izabella niet geheel harteloos, hoor. Je moet enkel haar zwakke plekken zien te vinden. Simpel als dat.
    Uiterlijk: Izabella, of Izzy zoals zij zich tegenwoordig voorstelt, heeft op het eerste oog lange, sneeuwwitte lokken. Niet geheel natuurlijk, maar ach. Ze zijn van nature iets krullend, maar Izzy stijlt ze ook nog wel eens. Vooral met haar bleke huid maakt dit haar zowel engelachtig als een tikje beangstigend.
    Met een lengte van 170 centimeter is ze groot voor de tijd waaruit zij afstamt, toch is dit nog altijd kleiner dan ze zou willen zijn. Haar fraille vormen en ranke ledematen maken echter een hoop goed. Izzy draagt vrijwel altijd make-up. Een omtrek van zwart rond haar bloedrode, maar meestal roestbruine, ogen. Met zalmroze lippen, een slanke nek en over het algemeen uitdagend, vrouwelijke kledingstijl weet zij vaak het middelpunt van de belangstelling te worden.
    Izzy lacht als de beste, maar als je haar boos maakt kan ze nog wel eens een angstaanjagend gelaat krijgen.




    Extra: Izzy is als mens ooit een foutje begaan. Verloofd aan één of andere hoge pief verloor ze haar hart aan een ander. Een vampier, om precies te zijn. Ironisch dat die jongen nu haar leider is, Sybren wel te verstaan. Izzy houdt nog altijd stug vol dat het niets voorstelde, maar het blijft een gevoelig onderwerp en Sybren zal altijd een zwakke plek zijn.

    [ bericht aangepast op 31 okt 2013 - 19:22 ]


    • Life is hypocrite and you are just selfish.

    Mag ik een vrouwelijke vampier uit de liefdevolle clan?


    Aerials, in the sky. When you lose small mind you free your life .

    @Terrific; ik zal Izzy erbij zetten (:

    @Celebration; ja, dat mag (:


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Aanpassing, ik heb een nieuw personage bij mijn post gezet.


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Naam:
    Catherina Alexis Johnson.
    Leeftijd:
    Ze ziet eruit als een 17 jarige, maar ze is in werkelijkheid 105.
    Vampier/Mens/Jager:
    Vampier.
    Clan:
    Duistere Clan.
    Innerlijk:
    -Komt.
    Uiterlijk:



    Catherina heeft een egaal gezichtje en ze heeft een vrij bleke huidskleur. Ze heeft golvende donkerbruine lokken die tot haar taille rijken. Haar ogen hebben een bloed rode kleur die gesierd zijn met lange, roetzwarte wimpers. Catherina's lippen zijn vol en hebben een mooi zacht roze tintje. Qua make-up draagt ze niet veel, enkel mascara, eyeliner en lipgloss/lipstick. Catherina heeft maar liefst twee tatoeages; een wereldkaart op haar pols en een vrij angstaanjagende schedel op haar bovenarm. Ook heeft ze een piercing achter in haar nek, een groen kleurige diamant. Ze is één meter achtenzestig lang en haar kledingstijl is een beetje old school achtig.
    Extra
    x


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Ik zet haar er al bij (:


    The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure - Severus Snape

    Mag ik de leider van de dappere clan reserveren ? :3


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH