• A Vacation To Never Forget II One Direction


    Het Verhaal:
    One Direction heeft een zwaar jaar achter de rug. Ze willen rust. Na lang discussiëren hebben ze besloten om op vakantie te gaan. Gewoon lol maken met wat vertrouwde vrienden. Ze zijn niet van plan om naar een luxe resort te gaan of iets dergelijks, ze willen kamperen in Spanje. Ze huren vier zespersoons caravans. Genoeg ruimte voor iedereen dus. Ze vragen hun beste vrienden mee, ze reageren enthousiast en hebben er al gelijk zin in. Nu alleen nog inpakken en gaan met die banaan.

    De omgeving:
    Het verhaal speelt zich in het begin af in Londen, daarna speelt het zich verder af op een camping in Spanje met een waterpark. De camping ligt vlakbij zee en een groot bos. Ze gaan zes weken op vakantie, maar daarna kan natuurlijk nog alles veranderen.

    Regels:
    - Minimaal 275 woorden per stuk.
    - Geen relaties van te voren afspreken.
    - Het verhaal mag langzaam worden afgespeeld, bijv. meer dan stukjes tien per dag.
    - Je moet schrijven uit de Ik-persoon, je mag wel over andere schrijven wat ze doen.
    - maximaal 2 personages per persoon.
    - om fouten in het verhaal te ver komen mag je geen plek reserveren. Als je bezig ben met schrijven typ je gewoon eerst je naam van je personages. De rest moet dan netjes wachten tot diegene klaar is. Anders kan het bijv. dat in het vijfde stukje iemand schrijft dat ze weggaan en iemand anders precies hetzelfde doet in het eerste stukje.
    - In dit verhaal is in het begin iedereen single of je hebt geen goed lopende relatie en maakt het uit.
    - Er zijn ook een paar bijrollen die iemand mag invullen, maar iedereen mag over ze schrijven en bepalen wat er met ze gebeurt, maar niet uit de ik-persoon schrijven bij zo'n bijrol. (ik hoop dat dit duidelijk is hihi).
    - Alleen ik maak de topic's aan.

    Rollen:

    Harry Styles: Vulcano
    Zayn Malik: InZaynGirl
    Liam Payne: Shaughnessy
    Niall Horan: Taormina
    Louis Tomlinson: Ziallicious

    Kate Willows: LittleDecent
    Joanne Revlon : Amliande
    Chiara Vannelli: Kraaijkamp
    Aleyna Price: JustMyHazza
    Aubrey Wiltshere: TheSeasons

    Kyle Winchester: KiliOfDurin

    Rollen (komen pas op de camping voor):

    Danaë Elliott (hoort bij de caravan naast die van 1D): Foxes
    Vader Meisje: hoeft alleen een foto.
    Moeder Meisje: hoeft alleen een foto.
    Cynthia Elliott: Cozart

    Bijrollen (pas op camping, mag iedereen invullen, zie voor uitleg bij regels):

    campingbeheerder:
    Bodyguard 1: foto word gezicht door: KiliOfDurin
    Bodyguard 2: hoeft alleen een foto.
    Gladys Fields(Fan die te ver gaat): word gemaakt door: Foxes
    Stalker 2 (Fan die te ver gaat):
    (Stalker 1+2 zijn vriendinnen)

    Invullijstje:

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Familie:
    Uiterlijk (beschrijving+foto):
    Innerlijk (karakter):
    Extra:
    * Alleen voor de vrienden/vriendinnen. Hoe zijn ze bevriend geraakt met de jongens/ of één van de jongens

    Camper indeling:

    Camper 1:
    - Kate Willows: LittleDecent.
    - Liam Payne: Shaughnessy.
    - Zayn Malik: InZaynGirl.

    Camper 2:
    - Joanne Revlon: Amliande.
    - Chiara Vannelli: Kraaijkamp.
    - Niall Horan: Taormina.

    Camper 3:
    - Louis Tomlinson: Ziallicious.
    - Aleyna Price: JustMyHazza.
    - Harry Styles: Vulcano.
    - Aubrey Wiltshere TheSeasons.

    [ bericht aangepast op 28 sep 2013 - 17:22 ]


    Live, Love, Laugh

    Rol:
    Vriendin 1
    Naam:
    Katherine Meredith Willows. Haar ouders hebben haar Katherine genoemd maar haar roepnaam is Kate.
    Leeftijd:
    Kate is 18 jaar. Haar verjaardag is op 4 Maart.
    Familie:
    Kate is samen met haar broertje opgegroeid bij haar oma. Haar ouders zijn verongelukt in een auto ongeluk. Ze draagt altijd een foto bij zich mee, ze word er niet snel emotioneel over omdat het al een hele tijd geleden is. Haar broertje, Mike, is negen jaar oud. Haar oma is inmiddels al negenzeventig jaar oud.
    Uiterlijk:
    Kate heeft een gemiddelde lengte. Ze is 1,71. Zelf vind ze dit een mooie lengte en is ze er erg blij mee. Haar lichaamsbouw is slank en gespierd met de goeie rondingen. Ze heeft een gespierde buik, waar ze erg trots op is. Ze sport vier keer per week bij de sportschool. Ook jogt ze regelmatig in de ochtend.
    Kate heeft zwart krullend haar van nature. Het komt tot ongeveer halverwege haar rug. Haar haren laat ze meestal los langs haar gezicht hangen, maar ook heeft ze vaak een losse knot op d’r hoofd.


    Kate heeft een licht getinte huid en heldere chocolade kleur ogen. Ze worden omringt door natuurlijke lange, donkere, winpers. Ze doet nooit veel make-up op. Af en toe en een beetje mascara en lippenstift.
    Het eerste wat je aan Kate ziet is haar stralende glimlach, die altijd wel op haar gezicht hangt. Ze heeft twee jaar lang een beugel gehad, waar ze echt een hekel aan had, maar het was het allemaal waard. Ze heeft nu mooie rechte tanden. Kate heeft mooie volle lippen.
    De kledingstijl van Kate is vrouwelijk, stoer en een beetje sexy. Ze draagt vaak dingen wat in de mode is, maar dan op haar manier. Ze houd van pastelkleuren, maar felle kleuren kan ook geen kwaad. Waar je Kate niet snel in ziet is een jurkje of een rokje.
    Innerlijk:
    Kate is een erg lief meisje, met een vrij lief karakter. Ze zou nooit zomaar iemand wat aan willen doen, tenzij er ruzie dreigt of als iets ten koste gaat van haar vrienden of familie, dan gaat er een soort knop om en veranderd ze. Kate is een echte doorzetter, als ze iets wilt zal ze daar net zo lang voor blijven vechten totdat het lukt.
    Kate vertrouwt niet snel mensen en houd absoluut niet van plotselinge veranderingen. Waar ze een hekel aan heeft zijn trutjes, meisjes die zich beter voelen dan de rest. Kate is snel onzeker, ze staat daarom niet graag in het middelpunt.
    Kate heeft ook een gewoonte om als ze óf verlegen of onzeker of zo is, aan haar haren te zitten. Dan draait ze bijvoorbeeld een van haar krullen om haar vingers of dan kamt ze met haar vingers door haar haren.
    Extra:
    Kate houd heel erg van het strand. Maakt niet uit of de zon schijnt of als het regent, als ze dicht bij een strand zitten wilt zij er graag heen. Wat je niet bij Kate zou verwachten is dat ze verslaafd is aan gamen. Ze vind het niet erg dat sommige mensen haar nerd noemen, ze vind het gewoon leuk om te doen.
    Een grote hobby van Kate is fotograferen. Als vanaf kleins af aan maakt ze al foto’s. Ook vind Kate het leuk om een potje voetbal te spelen.
    Omdat Kate zoveel sport kan ze veel eten. Je kan wel zeggen dat ze verslaafd is aan eten, vooral aan fastfood. Kate komt bijna nooit aan door de hoeveelheid eten dat ze eet.
    Hoe bevriend geraakt:
    Ze heeft Zayn leren kennen toen ze zes jaar oud was. Kate was het buurmeisje van Zayn. Ze speelde regelmatig met de zusjes van Zayn, maar later veranderde dat. Toen ze negen was ging ze samen met Zayn naar school en spraken ze vaak af. Meestal gingen ze buiten voetballen. Zayn stond altijd versteld hoe dat meisje kon voetballen.
    Kate vond het altijd heel speciaal dat Zayn zo goed kon tekenen, niet alleen maar omdat Kate absoluut niet kan tekenen. Zayn besloot het haar te leren, maar dat gaven ze na een jaar al op. Het beste wat ze toen kon tekenen was een poppetje met vier stokjes, wat als armen en benen diende.
    Toen Kate twaalf was kocht ze haar eerste Playstation. Zayn en Kate speelden er uren op. Hun favoriete spel was een spel waarbij ze moesten zingen. Zayn versloeg haar ronde na ronde. Ze was altijd jaloers op zijn stem, hij had een warme mooie stem vond ze.
    Toen Kate veertien was overleden haar ouders. Ze verhuisde toen samen met haar broertje naar haar oma. Kate vond het heel erg jammer want ze was dikke maatjes met Zayn. Zayn had haar beloofd dat hij haar vaak op kwam zoeken en dat ze altijd mocht langs komen. Ze spraken vaak af en bleven logeren bij elkaar.
    Toen Zayn zestien was had Kate hem overgehaald mee te doen met de X-factor. Zijn moeder stemde hier ook mee in. Zayn is haar heel dankbaar dat ze dat gedaan heeft want anders was het allemaal nooit gebeurd. Doordat Zayn vaak weg was en op wereld tour ging verminderde de relatie wel, maar zodra hij tijd had spraken ze af en kletste ze uren om bij te praten .

    [ bericht aangepast op 22 sep 2013 - 19:53 ]


    Live, Love, Laugh

    Euhm, mag ik een meisje reserveren? (:


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Mag ik Harry? (:


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2013 - 14:35 ]


    Live, Love, Laugh

    Tuurlijk Vulcano, je mag Harry.
    En Ameliande je mag een meisje!! Xx


    Live, Love, Laugh

    Mag ik Louis?


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik Zayn?


    Live, Love, Laugh

    Laoch je mag Louis en InZaynGirl je mag Zayn!! Xx


    Live, Love, Laugh

    Rol: Meisje
    Naam: Joanne Diana Revlon
    Leeftijd: Achttien, geboren op 19-11-1994
    Familie: Ze heeft een oudere zus van twintig, Allison, maar ze woont in Amerika. Haar vader is een diplomaat en reist de hele wereld over voor de Verenigde Naties. Joanne's moeder is overleden toen ze dertien was.
    Uiterlijk :



    Lily Collins
    Joanne heeft een lengte van 1.70 en een normale lichaamsbouw. Ze heeft een eigen stijl en het neigt graag naar de stijl van een skatergirl. Overhemden die eigenlijk voor jongens bedoeld zijn, draagt ze gewoon. Soms heeft ze ook gewoon zin in hakken en draagt die dan. Je ziet haar met een beetje make-up, maar niet met al teveel.
    Innerlijk: Joanne is een meid met veel kanten. De ene keer is ze een arrogant wijf met een grote mond, de andere keer is ze een lief, klein en onschuldig meisje. Over het algemeen heeft Joanne inderdaad een grote mond tegen iedereen die ze niet mag, of gewoon als ze daar in de bui voor is. Ook kan Joanne héél aardig zijn en dan wilt ze het beste voor iedereen. Ze wilt echt het beste voor haar beste vrienden en familie, ze wilt het scenario van haar moeder namelijk niet meer herhalen. Joanne is een meid die vast staat bij haar standpunt en geloof me, je komt er nooit meer onderuit. Ze wilt een goede student zijn en net als haar vader een diplomaat worden.
    Extra: Joanne is onlangs voor haar opleiding naar Cambridge verhuisd, zodat ze daar haar opleiding kan afmaken. Ze heeft een kruis als tattoo op haar pols, Joanne is katholiek, maar niet een strenge.
    Hoe bevriend?: Joanne kent Harry als sinds de bassischool, daarna werden ze een jaar van elkaar gescheiden. Op de middelbare school groeiden ze steeds dichter bij elkaar en werden soort van beste vrienden. Desondanks ze nu wel regelmatig contact met elkaar hebben.

    [ bericht aangepast op 22 sep 2013 - 11:26 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol:
    Zayn Malik
    Naam:
    Zayn Jawaad Malik. Zijn echte naam is Zain.
    Leeftijd:
    Zayn is 20 jaar. Hij is jarig op 12 Januari.
    Familie:
    Zijn moeder en vader zijn niet gescheiden. Hij heeft een oudere zus en twee jongere zusjes. Safaa Malik, Waliyha Malik en Doniya Malik
    Uiterlijk:
    Hij heeft donker zwart haar. Zijn haar heeft hij altijd omhoog, een kuif. Hij heeft een licht getinte huid. Zijn ogen zijn chocolade bruin. Zayn heeft een gespierd lichaam.


    Innerlijk:
    Zayn is vrij rustig, maar niet verlegen. Hij kan druk zijn, maar dat is meestal als hij te veel suiker op heeft. Zayn is best ijdel en staat meestal twintig minuten voor de spiegel in de ochtend. Hij is best snel bezorgd, maar laat dat nooit echt merken. Als hij moe is irriteert hij zich snel aan kleine dingen.
    Extra:
    Zayn is een beetje verslaafd een tattoo's, maar dat durft hij niet toe te geven.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2013 - 15:22 ]


    Live, Love, Laugh

    Mag ik een vriendin? Van Liam, als het kan.

    [ bericht aangepast op 21 sep 2013 - 17:09 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Rol:
    The Tommo
    Naam:
    Louis William Tomlinson
    Leeftijd:
    21 jaar, 24 December 1991
    Familie:
    Louis' ouders zijn gescheiden toen hij nog jong was en de jongen nam de achternaam van zijn stiefvader aan. Hij heeft vier jongere zusjes, Charlotte, Felicity en de tweeling Phoebe en Daisy, en verder nog een halfzus met de naam Georgia.
    Uiterlijk:



    Innerlijk:
    Louis is een jongen van 21 jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar 4. Hij is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en nooit eens ongelukkig ziet. Alleen zijn beste vrienden weten dat hij zich wel eens ongelukkig voelt, maar dat toont hij nooit. Gelukkig heeft hij dan steun van ze. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Je ziet dan een hele andere kant van hem. Dan komt echt naar voren dat hij de oudste van de groep is. Iets waar hij niet al te blij mee is. Louis wordt nogal snel nerveus en is héél druk wat anderen soms wel eens op de zenuwen kan werken. Hij is biseksueel, iets wat over het algemeen wel bekend is. Verder is hij is snel jaloers en afhankelijk als hij je lief heeft. En kan hij zijn mond opentrekken zonder eerst na te denken, waardoor sommige dingen niet altijd even slim zijn om te zeggen. Dit komt vaak voor op momenten dat mensen die niet nadenken of denken dat ze beter zijn dan andere, want dat iets waar hij niet tegen kan.
    Extra:
    x


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Mag ik een meisje? (vriendin van Louis) :)

    [ bericht aangepast op 21 sep 2013 - 16:09 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Ik ga spijt krijgen als ik het niet doe. Mag ik ook een meisje?


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Hmm, ik twijfel, heb het namelijk nogal druk met school maar ik zou het wel graag willen...ach waarom ook niet, mag ik een meisje reserveren?


    The expert in anything, was once a beginner.