• Briarcliff Asylum


    Een groep vrienden is van plan een weekend te kamperen, alleen voordat ze nog maar de kans hebben gekregen om hun tenten op te zetten, breekt er een onweersbui los en begint het te stort regenen. De vrienden gaan halsoverkop weg om een schuilplaats te vinden en uiteindelijk vinden ze een oud, verlaten huis. Als ze daar een tijdje in zitten merken ze dat ze dat misschien beter buiten hadden kunnen blijven...

    Het huis
    Wat de vrienden echter niet weten is dat het huis vroeger een alysum, een gekkenhuis, was. De praktijken in het asylum waren niet zo fris. Zo werd er zelden een patiënt beter en dikwijls vergrepen de medewerkers zich aan de patiënten, om zo hun eigen behoeften te vervullen. Vele patiënten zijn in het Briarcliff Asylum gestorven, sommige gewoon door een natuurlijke doodsoorzaak, maar het merendeel is door de medewerkers of door andere patiënten om het leven gebracht. De geesten van enkele van die patiënten dwalen nog steeds door het huis, vaak op zoek naar wraak.
    De geesten zien er gewoon uit als mensen en kunnen ook gewoon aangeraakt worden.


    Rollen

    Ik wil er graag eerst nog minimaal twee mannen bij voordat er weer vrouwen kunnen.
    Vriendengroepje (max 6)
    - Aurore "Rory" Hazel LangleyAlyssum
    – Elisabeth Rosie Fletcher - Gipsy
    -weg van 31.03 tot 14.04-
    – Levi Andrew Emerson - Michonne
    – Caleb Alexander Morgenstern. Farmiga
    – Wade Tyler Callaghan - Colfer


    Geesten (oneindig, maar M/V móét in verhouding zijn)
    – Angie Eleanor Hart - Tarsus
    – Mary Elizabeth Howard Farmiga

    – Jeremiah Aaron Winchester Raziel
    - Innencio Augusta Fransiscus Eduard Agnelli - BloodyFace


    Invullijstje
    Rol: (mens of geest)
    Geslacht:
    Volledige naam:
    Leeftijd: (minimaal 18 jaar)
    Innerlijk:
    Uiterlijk: (foto+beschrijving)
    Doodsoorzaak: (alleen voor geesten)
    Waarom zat je personage in Briarcliff Alysum: (alleen voor geesten)
    Extra:

    Regels
    – Minimaal 300 woorden. Een paar woorden minder is natuurlijk niet erg, maar ik ga er streng op letten of je genoeg schrijft, doe je dat niet: dan lig er gewoon uit.
    – Ga niet in sneltreinvaart rpg'en, veel mensen hebben naast Q ook nog een leven. Je gaat niet met twee mensen in een dag één of meerdere pagina's vol spammen.
    – 16+ is toegestaan.
    – Eerst één vrouwelijk personage per user.
    – Niet de personages van anderen besturen
    – Wanneer iemand om een samenvatting vraagt, of vraagt waar hij/zij in kan springen dan wordt daar antwoord opgegeven.
    – Als ik, Alyssum, online ben, dan open ik het nieuwe topic. Wanneer ik niet online ben mag iemand anders dat doen. Het nieuwe topic dat geopend wordt, wordt óf in de laatste reactie gezet, óf in het rollentopic.
    – Wees realistisch! Als je personage een geest is, en je weet niet zeker of hij/zij iets wel of niet kan, dan vraag je dat eerst aan mij en dan verzin je dat niet zelf.
    – Spam het speeltopic niet vol met zinloze berichten, dat kan ook gewoon in iemands GB/PB. Als er behoefte aan is, dan zal er een praattopic geopend worden.
    – Géén perfecte personages. Reserveren mag, maar ik plaats je personage pas in de lijst wanneer die helemaal klaar en goedgekeurd is.


    Deels gebaseerd op American Horror Story


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 13 april 2013 - 20:44 ]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ik wil een vrouwelijke geest reserveren.


    "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

    Ik wil graag een jongen uit het vriendengroepje.


    Your make-up is terrible

    Ugh.

    I want a ghost. Guess who it will be. -.-

    :')

    I'mma watch AHS again.


    help

    Ze staan erbij ^^


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    A female ghost, please. :].


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Je staat erbij :3


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Rol: Geest
    Geslacht: Vouw
    Volledige naam: Angie Eleanor Hart
    Leeftijd: 21 toen ze stierf
    Innerlijk: Angie is gek. Gek in haar hoofd, gek in haar manier van doen. En ze weet het zelf ook, ze geniet er zelfs van, al kan ze er eigenlijk niets aan doen. Het is haar jaren blijven achtervolgen en haar jaren verteld. Uiteindelijk is ze het zelf gaan geloven en heeft ze het geaccepteerd. Op het eerste gezicht lijkt Angie een heel erg lief meisje en dat kan ze ook zijn. Maar er zijn zelfs geen woorden voor nodig om haar karakter te laten omslaan. Een verkeerde beweging en ze krijgt een woede uitbarsting. Ook kan ze heel erg agressief uit de hoek komen, maar ze is vooral eenzaam. Dat is iets wat ze zelf niet toe wil geven, maar het is wel zo. Elke keer als iemand het asylum binnentreed, probeert ze ze wanhopig bij zich te houden, maar de meeste mensen zijn doodsbang van haar, willen weg van haar en dan komt agressiviteit weer naar boven. Ook vindt ze het leuk mensen te martelen – wat ze zelf meer als plagen ziet.
    Uiterlijk:



    Angie moest ooit een prachtig meisje geweest zijn. Haar blonde haren, groene ogen en slanke lichaam maken dat duidelijk. Alleen zijn er de littekens van vroeger, die volgens haar vereeuwigde geestenlichaam helemaal verpesten. Ze was begonnen met zichzelf te snijden toen ze heel erg jong was, waardoor er nu zo’n honderden kleine sneetjes over haar hele lichaam te zien zijn. Ze heeft nogal grote ogen, die recht door je ziel lijken te kijken en lange, blonde haren. Beide haar haren en haar ogen zijn dof geworden.
    Doodsoorzaak: Toen Angie voor de zoveelste keer meegenomen werd naar het kantoor van de directeur om misbruikt te worden, was de man zo stom om het raam open te laten staan en zag ze haar kans. Nog voor de man haar aan kon raken was ze eruit gesprongen. Een vrije val van zo’n twintig meter. De plaats waar ze neergekomen was, was recht voor de ingang. Daar dwaalt ze nu ook nog vaak rond.
    Waarom zat je personage in Briarcliff Alysum: Angie hoort stemmetjes in haar hoofd. Ze dacht heel haar leven dat de stemmetjes van demonen kwamen of overleden mensen. Maar nu ze zelf een geest is, twijfelt ze er weer aan omdat ze de stemmetjes nog steeds hoort. De stemmen in haar hoofd spreken elkaar altijd tegen, hebben haar tot waanzin gebracht waardoor ze haar beide ouders heeft doodgemarteld. Ze gaf de mensen geen eten en sneed elke dag een stukje van hun vel af om er daarna zout op te strooien, zodat de wonden steeds groter werden en er steeds pijnlijker uit gingen zien. Ze heeft er nooit spijt van gehad.
    Extra: Angie heeft soms de neiging om hysterisch te lachen, vooral na een van haar woede uitbarstingen.

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 15:52 ]


    "Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” - Vladimir Nabokov

    Rol: Geest.
    Geslacht: Mannelijk.
    Volledige naam: Jeremiah Aaron Winchester. Hij wordt Aaron genoemd.
    Leeftijd: Negentien toen hij stierf. Hij werd geboren op zesentwintig januari.
    Innerlijk: Aaron is... lief. Op een vreemde, verontrustende manier. Hij is niet zo heel erg goed bij zijn hoofd, dat wel, maar echt woedeaanvallen lijkt hij zelden nog te hebben. Niet dat het niet meer gebeurt...
    Aaron is iemand waarvan je de meest bizarre antwoorden kan verwachten. Hij is nogal onvoorspelbaar en soms ook wat impulsief, maar hij is niet dom.
    Aaron laat niet echt snel blijken wanneer hij iemand mag, en hij kan op zo'n manier kijken dat je niet zeker bent of hij je wilt vermoorden of een knuffel wilt geven. Hij is beschermend tegenover mensen die hem nauw aan het hart staan, maar hieronder wordt een lugubere, enge manier van beschermen verstaan. Als iemand die hij lief heeft iemand haat, dan landt die persoon hoogstwaarschijnlijk in een psychiatrische instelling, getraumatiseerd voor het leven.
    Aaron is een vreemd iemand... Op sommige momenten lijkt hij doodnormaal, op andere barst hij plotseling in woede uit en jaagt hij je de stuipen op het lijf. Dan zijn er nog de momenten waarop hij zo breekbaar lijkt dat hij bij het minste in huilen uitbarst. Nee, mensen weten vaak niet echt wat ze van Aaron moeten denken. Ze weten nooit wat zijn volgende stap zal zijn en zijn ofwel doodsbang van hem, ofwel willen ze hem niet kwijt, ofwel zijn ze er nog niet uit. 'Je leert hem wel kennen' is de verkeerde uitdrukking. Aaron kent zichzelf niet eens.
    Uiterlijk:



    Aaron heeft blond haar dat altijd in warrige krullen zit. De irissen van zijn ogen zijn zo donker dat ze haast niet te onderscheiden zijn van zijn pupillen, waardoor ze ongelofelijk zwart en diep lijken. Zijn tanden zijn wit en staan zonder medische inbreng kaarsrecht overeind.
    Aaron is niet zo bijster sterk gespierd en zijn lichaamsbouw is veeleer atletisch en sierlijker, maar desalniettemin nog steeds mannelijk. Hij is redelijk lang, maar niet wat je noemt slungelachtig.
    De jongeman is vrijwel altijd in het zwart gekleed of in andere donkere kleuren. Het is niet echt een bewust iets, het gebeurt gewoon.
    Doodsoorzaak: De begeleiders van Briarcliff verstopten hun wapens niet bepaald... goed. Het was niet echt moeilijk geweest voor Aaron om één van de bureaus binnen te breken en een revolver uit de lade te nemen. Hij leek in een soort roes te verkeren toen hij emotieloos door de gangen van Briarcliff liep en in de 'woonkamer' waar de meeste patiënten het grootste deel van de dag doorbrachten, drie mensen doodschoot. Hij had zich verzet terwijl de begeleiders hem vastgrepen, maar ze waren met teveel geweest. Een spuitje om hem buiten westen te brengen en een dwangbuis waardoor hij niets kon uithalen. Hij werd in een cel gegooid en vergeten, ook al schreeuwde hij nog zo vaak. Hij stierf aan uitdroging en zijn lijk ligt er waarschijnlijk nog steeds.
    Waarom zat je personage in Briarcliff Asylum: Aaron haatte het leven. Volgens hem was de hele wereld hetzelfde, een levende hel. Wat voor nut had het om te leven? Na twee zelfmoordpogingen, besloot Aaron uiteindelijk dat het laf was om nog maar eens te proberen om zichzelf het leven te ontnemen.
    Dat was wanneer het moorden begon. Aaron vermoordde mensen van wie hij hield, zodat ze de last van het leven niet meer moesten dragen, zodat ze niet meer op deze verschrikkelijke plek zouden leven, zodat ze vrij zouden zijn, verlost van al het verschrikkelijke in deze wereld. Moorden was niet het enige wat hij deed. Mensen de stuipen op het lijf jagen zodat ze een levenslang trauma hadden. Dit gebeurde dan vooral met mensen die de mensen van wie hij hield slecht behandelden. Aarons gedachten zijn vreemd. Hij vindt dat de enige manier om iemand een lesje te leren, is, door die persoon te laten leven. Niet te vermoorden, dat verdienen alleen de goede mensen.
    Op een gegeven moment ging Aaron de stad in met een geweer op zak. Als een levende pop vermoordde hij alles en iedereen op zijn pad. De volgende dag werd hij wakker in Briarcliff. Hij kon zich niets meer herinneren van die dag.
    Extra: Ondanks zijn bizarre manier van doen en zijn verleden, is Aaron enorm creatief. Vaak zit hij in een hoekje te tekenen, en hij heeft talent. Ook muziek is iets waar hij zich mee bezighoudt, voor zover het kan. Hij speelt piano.

    I swear this is the last time I'm using that guy.

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 21:54 ]


    help

    Ik zou wel graag meedoen met een meisje uit de vriendengroep als dat goed is.

    @Veniae, heb je al een keer eerder geRPG't?
    Want ik wil wel graag weten of je stukken van 300 woorden kan schrijven, voordat ik je op de lijst zet.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Rol: Mens
    Geslacht: Vrouwelijk
    Volledige naam: Elisabeth Rosie Fletcher
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Elisabeth is een rebelse, stoere meid die wel van een echte uitdaging houdt. Ze is opstandig, brutaal en kan af en toe wat arrogant overkomen door haar nonchalante attitude en sarcastische opmerkingen. Vrijwel niets kan haar schelen, iets waar sommige mensen absoluut niet tegen kunnen, deels omdat ze vrijwel alles letterlijk weg probeert te lachen. Als ze je niet moet, laat ze dat ook duidelijk merken, geen achterbaks gedoe voor deze meid. Ze is niet iemand die dingen achter de rug zegt, ze heeft namelijk de pest aan roddelaars en leugenaars. Ondanks haar ietwat stoerdere imago, is ze best nog wel een goede vriendin. Ze is loyaal en komt op voor haar vrienden als het nodig is. Ze is goed voor diegene waar ze mee overweg kan maar je moet een beetje door haar harde kant van haar karakter prikken. Eens je dat voorbij bent, weet je wat je aan haar hebt. Elisabeth is ook iemand met af en toe een kort lontje, ze is een beetje een driftkikker maar dat komt deels omdat ze niet goed weet hoe ze juist met haar emoties om moet gaan. Ze was altijd al het zwarte schaap van de familie waardoor ze het gevoel kreeg dat ze nergens thuishoorde. Ze koos voor de verkeerde vrienden en heeft daar ook de prijs voor moeten betalen. Gelukkig is ze nu weer op het goede pad, maar de rebelsheid zal er waarschijnlijk voor de rest van haar leven in zitten. Ze is niet iemand die zich laat zeggen wat te doen, ze kiest veel liever haar eigen weg. Elisabeth is van mening dat je uit je fouten leert, vandaar dat ze eigenlijk wel graag op avontuur gaat. Ze kickt een beetje op risico's, maar als het haar leven in gevaar zou brengen, slaat de twijfel toe. Ook staat ze open voor nieuwe dingen, ze vindt het wel leuk om het onbekende te ontdekken. Het duurt altijd wel even voordat Elisabeth haar vertrouwen naar anderen toe openstelt, misschien omdat ze weinig vertrouwen heeft in de mensheid, maar ook deels omdat haar vertrouwen in het verleden meermaals is beschadigd.
    Uiterlijk:

    Elisabeth heeft wilde, bruine lokken die van nature alle kanten opstaan. Haar natuurlijke haarkleur is bruin, maar om het wat levendiger te maken, heeft ze er wat blond bij gedaan. Ze is iemand die graag make-up draagt, maar krijgt het altijd voor elkaar om er net niet over te gaan. Ze zorgt er altijd voor dat haar groene ogen de blikvangers zijn. Elisabeth is 1m67 en heeft een normale lichaamsbouw, waar ze maar al tevreden over is. Ze heeft een erg bleke huid, waardoor ze erg breekbaar overkomt en volle, donkere lippen. Als ze lacht, heeft ze kleine kuiltjes in haar wangen, een familietrek langs haar moeders kant.
    Extra: Elizabeth wordt ook wel Rose genoemd, afgeleid van haar tweede naam. Haar slechte gewoonte is roken.




    Het kan zijn dat ik het nog wat aan ga passen, maar aangezien ik doodmoe ben, laat ik het eventjes zo voor vandaag (:

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 15:01 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    She is beautiful. :].


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Alyssum schreef:
    @Veniae, heb je al een keer eerder geRPG't?
    Want ik wil wel graag weten of je stukken van 300 woorden kan schrijven, voordat ik je op de lijst zet.

    Niet op Quizlet maar wel op een andere site, 300 woorden is geen probleem wat mij betreft

    Rol: Mens
    Geslacht: Mannelijk
    Volledige naam: Levi Andrew Emerson
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Ondanks zijn wat rebels ogende uiterlijk, is Levi juist een uiterst vriendelijke jongeman. Hij lacht graag en houd wel van een grapje, ook al is dat ten koste van zichzelf. Sarcasme zal je weinig bij hem vandaan zien komen, gewoon omdat hij niet van dat botte gedoe houd. Grapjes ten kosten van anderen zal hij zelden maken, ook niet tegen mensen die hij niet eens mag, omdat hij het vreselijk vind. Hij is dan meestal ook in een goede bui en zal er alles aan doen om iedereen net zo vrolijk te maken. Hij stelt anderen en hun welzijn dan ook vaak voor zichzelf.
    Zelden, als hij zich niet zo vrolijk voelt, wordt hij stil en trekt hij zich het liefst terug. Er is alleen wel heel wat voor nodig om hem zover te krijgen, want de glimlach op zijn gezicht is vaak al snel weer terug. Deze momenten komen vooral vaak voor als hij zich onzeker voelt, wat hij vaak kan verdringen. Hij is overal het buitenbeentje, zelfs in de vriendengroep, waar er vaak dingen ten koste van hem gaan. Dat weten ze echter niet, omdat hij alles gewoon lachend wegwuift.
    Uiterlijk:




    Levi is een lange, redelijk magere jongen. Hij is ongeveer 1,85 lang en behoorlijk pezig, waardoor hij nog langer lijkt te zijn. Toch moet je je niet vergissen, want hij is niet bepaald zwak hierdoor. Hij heeft een redelijk blanke huidskleur, maar een groot deel van zijn huid zit onder de tatoeages. De meeste hebben voor hem wel een betekenis, is het geen ingewikkelde, dan is het wel een simpele. Hij is hier al stiekem mee begonnen voor het eigenlijk mocht, vooral omdat hij zich een beetje verzet heeft tegen zijn gelovige ouders.
    Verder heeft Levi zwart geverfd haar dat iets langer wordt op het moment. Hij heeft de neiging om zijn hand vaak door zijn haar heen te halen. Zijn ogen zijn blauw en vallen nu meer op omdat hij zijn haar geverfd heeft. Zijn lippen hebben een rozige kleur en zijn voor een jongen behoorlijk vol. Zijn gezicht is nog een beetje jongensachtig, hij heeft niet echt een brede kaak namelijk. Dit wordt vaak nog eens benadrukt als hij weer eens met make-up aan het experimenteren is. Hij heeft een piercing in zijn lip en in zijn neus.
    Ook aan zijn kledingstijl kan je merken dat hij het alternatieve type is van het groepje. Hij draagt vaak heel andere kleding dan de rest, strakke broeken, veel accessoires en losse shirts of leren, korte jassen. Hij is er niet echt ijdel op en er zitten dan ook regelmatig scheuren in zijn kleding, wat hem weinig uitmaakt. Hij draagt gewoon het liefst dingen die lekker zitten en die anderen niet aan willen trekken.
    Extra: Levi is biseksueel, maar is nog niet uit de kast gekomen, ook niet tegenover zijn vrienden. Hij heeft het er zelf nogal moeilijk mee en wilt er dan ook eerst zelf goed uitkomen voor hij iemand iets vertelt.
    Voor de rest draagt hij altijd een zwart wit geblokte rugtas met zich mee waar van alles inzit en een skateboard. Zonder die twee dingen zal je hem amper zien.

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 10:51 ]


    Your make-up is terrible

    Veniae schreef:
    (...)
    Niet op Quizlet maar wel op een andere site, 300 woorden is geen probleem wat mij betreft


    Okay, dan zal ik je erbij zetten ^^


    To the stars who listen — and the dreams that are answered