• Deze serie word ik vlaanderen en nederland uitgezonden.

    De serie gaat over het leven van de bemanning van de HMAS Hammersley van de Koninklijke Australische marine. Ze beschermen de noordelijke kustlijn van Australië, door het onderscheppen van illegale vissersboten, drugs netwerken en de mensensmokkel tegen te gaan. Ze varen ook uit om mensen uit de nood te helpen.

    ( Je mag zelf foto's voor je personage kiezen. Zorg wel dat het iets met het leger te maken geeft dus geen modellen foto's enzo)

    Crew:

    Mike "CO", Hij is de commandant van het schip en stuurd dus ook iedereen aan. Hij is streng maar rechtvaardig.
    Gespeeld door:


    Kate "XO", ze is de luitenant. Ze helpt mike bij het aansturen van de verdere troepen. Ze is een vrouw die goed getraind is en helpt bij het opleide van de onervaren matrosen.
    Gespeeld door:


    Chris "Swain", Hij is de dokter aan boord. Ook al lukt het niet altijd iedereen te helpen hij doet zijn uiterste best.
    Gespeeld door:


    Rebecca "Bomber", Ze is de kok en word opgeleid op dit schip. Ze wil graag wat meer uitdaging. Het is een meisje wat echt voorzichzelf opkomt.
    Gepseeld door: Lilaloesie


    Mijn foto komt van de serie zelf

    Leo "2Dads", Hij is een drukke vrolijke jongen. Hij is dol op de meisjes maar de meisjes zijn meestal niet zo gediend van zijn geflirt. Hij is onserieus als het gaat om zijn opleiding op het schip.
    gespeeld door:


    Dylan "Dutchy", Hij is de stoere sterke man van het schip. Hij is goed getraind en gefocust. Hij is een knappe man en in tegen stelling tot 2dads krijgt hij veel aandacht van de dames.
    Gespeeld door: lilaloesie




    Jessica "Bird", Ze is een meisje wat net op het schip is. Ze is onervaren maar ze is iemand die snel leert en probeert ook zo veel mogelijk te helpen.
    Gespeeld door:


    Nicole "Nav", Ze is de navigator van het ship, Ze is een leif meisje maar ze is ook goed gelovig en daarom altijd het doellid van grapjes.
    Gespeeld door:



    Regels van het schip:
    -Er mogen eigenlijk geen relatie op het schip zijn maar deze regel word vaak gebroken
    -Altijd naar orders luisterd en die na leven.
    -Geen geweld onder de crew anders word je gestrafd


    yeaaaahh!