• Wat als er niet zoiets was als X-Factor? Zouden de jongens elkaar dan alsnog gevonden hebben? Zouden ze nog steeds wereldberoemd zijn? Nou, gedeeltelijk is het uitgekomen. De jongens zijn een kleine band in London, maar ze proberen nog steeds beroemder te worden. Ze oefenen veel en nemen elk concert aan. Dit is hun droom, en ze zullen niet stoppen voordat hun naam in de grote lichten staat. Met familie, vrienden, en vooral elkaar, zijn ze vastberaden om het helemaal te maken dit jaar. Maar soms komen gevoelens, timing, en andere obstakels in de weg te staan. Is hun vastberadenheid genoeg om de jongens in de spotlights te zetten en wat doen ze als een meidengroep grote concurrentie voor hen begint te vormen?
    (De rechten van het idee gaan naar Depay :3)

    Regels:
    -Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    -16+ mag, maar hou het wel netjes.
    -De meisjes en de jongens zijn vijanden van elkaar, concurrentie. Hou er dus rekening mee dat niet iedereen meteen een relatie aangaat.
    -Maximaal twee personages per persoon, en dan ook van het andere geslacht.
    -Reserveren mag.
    -Ga niet teveel off-topic, ook niet hier in het rollentopic.
    -Als je weg moet zien we je wel weer verschijnen als je terug bent. En als je wilt praten zijn daar gastenboeken voor. Als je al off-topic gaat, gebruik a.u.b. (), {}, [].
    -Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren. En hiermee bedoel ik niet voor een uur omdat je naar de tandarts moet...
    -Alleen CxStylinson en Depay maken de nieuwe topics.
    -Geen ruzie, dan wordt je er zonder pardon uitgezet.
    -Als je je niet kunt houden aan de bovenstaande dingen doe dan ook niet mee. Als je eens een keer een foutje maakt kan dit gebeuren, natuurlijk. Maar hou er rekening mee dat je een waarschuwing kan krijgen of uit de RPG gezet kan worden als je te ver gaat.
    -Bij vragen kan er contact op worden genomen met Depay en CxStylinson .


    Invullijstje:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Rollen:
    Jongens:
    -Harry Edward Styles. LameBrain
    -Liam James Payne. Lifeisajoke
    -Niall James Horan. IrishCharm
    -Louis William Tomlinson. CxStylinson
    -Zayn Jawaad Malik. Depay

    Meisjes:
    - Dessy Tamara Jones. Depay
    - Rhoda Elisabetta Ramirez. Lifeisajoke
    - Blair Hadley McFly. CxStylinson
    - Sonny Mabel Puckerman LameBrain
    - Luna June River. Agentp

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 21:34 ]


    Reading a good book is like taking a journey.

    Ik wil Zayn en een meisje :3


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Ik wil een meisje ;3
    -Misschien nog 1 van de jongens, ik ga zien ;3-

    Naam: Zayn Malik
    Leeftijd: 19
    Karakter: Stoer, badboy, ijdel, stil en zelfs een beetje verlegen, Zayn luistert liever dan dat hij zelf praat. Mysterieus en best wel snel jaloers, het is moeilijk om hem boos te krijgen maar als dat je toch is gelukt heb je een probleem. Hij is bang om mensen te verliezen om wie hij geeft, hierdoor kan hij een beetje beschermend overkomen, dit komt ook omdat hij vroeger gepest is door zijn verschillende nationaliteiten. Diep van binnen is hij best wel een beetje onzeker maar dit probeert hij niet te laten zien met behulp van zijn ijdele buitenkant.
    Uiterlijk:


    Loving the new hair <3
    Extra: -

    Naam: Dessy Tamara Jones
    Leeftijd: 19
    Karakter: Dessy is een lief en sociaal meisje. Ze maakt makkelijk vrienden, en is sociaal in de omgang. Onbeleefd is ze vrijwel nooit, want zo is ze absoluut niet opgevoed door haar ouders. Ze is zelfverzekerd, maar niet zo dat ze er arrogant van word. Als ze een doel voor ogen heeft is ze een echte doorzetter en zal ze niet opgeven tot ze het heeft.
    Uiterlijk:


    Extra: -

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 0:25 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Ik reserveer Niall, als dat mag. :p Kan morgen na 8u 's avonds pas zijn rol invullen. ^^


    Take me to wonderland


    Naam: Rhoda Elisabetta Ramirez.
    Leeftijd: 19 jarig.
    Karakter: Rhoda staat over het algemeen bekend als een vriendelijk meisje. Ze zal altijd mensen helpen, ook al kent ze je niet en heeft ze er geen enkele reden toe. Ze is zelfzeker en weet waar ze mee bezig is, meestal dan. Soms kan ze wel een moment hebben dat ze een enorme flapuit is, dit komt meestal voor als ze nerveus is of iets moet verzwijgen dat gevolgen kan hebben, zoals mensen die boos worden op haar. Het feit dat Rhoda bang is om iets verkeerd te doen is omdat ze bang is dat mensen boos worden op haar en naar haar roepen. Rhoda laat het misschien niet altijd zien maar ze is kwetsbaar. Sommige dingen kunnen haar doen terugdenken aan de dingen die ze heeft meegemaakt als kind. Rhoda is ook niet het soort meisje dat van avontuur gaat. Avontuur in de zin van; Oh, een verlaten huisje op een domein waar er een bordje staat niet betreden, laten we naar binnen gaan ! Dat zal ze dus nooit van haar leven doen, zeker niet als de avond valt. Moest je haar voorstellen om een berg te beklimmen om af te gaan kajakken, dat zou ze dan wel weer doen. Rhoda kan soms nogal sarcastisch uit de hoek komen, soms als in 8 op de 10 keer. Het is haar vorm van humor en de opmerkingen komen er gewoon uit zonder dat ze erover nadenkt. Wat trouwens iets typisch is aan Rhoda, eerst doen of zeggen en dan denken. Als je iets zegt over haar dan gaat ze dat meestal niet serieus opnemen, gewoon omdat ze zichzelf niet echt serieus bekijkt. Als zij, bijvoorbeeld, zegt dat ze er niet uitziet en iemand anders dan zegt, goed dat je het zelf weet, dan gaat ze die persoon wel slaan, maar dat is puur om te 'spelen'. Rhoda is over het algemeen heel gefocust op wat ze wil bereiken, zoals haar muziekcarrière, maar als ze echt eerlijk moet zijn kan ze rap afgeleid worden. Denk maar aan problemen thuis, problemen met vrienden, een liedje die ze wil schrijven als ze iets in haar hoofd heeft of zelfs jongens. Waar Rhoda een absolute hekel aan heeft is reizen met een boot. Een vliegtuig vindt ze nu ook niet direct de meest aangename plaats, maar dat geldt ook voor elk ander vervoersmiddel op de trein, de tgv en de metro na. Nog 1 ding, Rhoda heeft een enorme last van ochtendhumeur. Kort gezegd wil dat zeggen dat je haar het eerste uur met rust moet laten en dat, als je haar wakker maakt, ze pissed op je gaat zijn voor de 2 uren die volgen. Rhoda heeft vroeger ook een eetprobleem gehad, dus echt veel eten doet ze niet, maar het is het beste als je haar daar niet op aanspreekt. Ze is blij dat ze zoveel is bijgekomen en dat ze nu meer aanleunt aan de kant van dat mensen haar te dik gaan vinden voor een model, maar toch nog een goed figuur heeft.
    Uiterlijk:




    Rhoda heeft donkerbruine haren met een Ombre Dip-Dye. Haar ogen hebben een soort van lichtbruine kleur met daarrond een donker randje. Blijkbaar heeft ze de zelfde ogen als haar moeder, als ze de mensen moet geloven doe dat zeggen. Haar ogen worden omlijst met langen, zwarte wimpers. Rhoda is 1m71 en is redelijk slank gebouwd. Ze heeft misschien niet het perfecte figuur en heeft misschien ietwat dikkere billen, maar echt niet veel, ze is blij met hoe ze eruit ziet. Ze zal ook altijd bruiner zijn dan de rest van de mensen door haar Italiaanse afkomst. Stiekem is ze daar blij om omdat ze niet graag een bleke kleur heeft. Qua vrouwelijke rondingen mag ze zeker niet klagen. Met een goed gevoelde B-cup die soms een kleine C-cup is, te zien welk merk BH ze draagt, heeft ze meer dan genoeg. Rhoda heeft geen piercings, maar wel een paar tattoo's. Ze zijn amper op te merken, aangezien ze klein zijn, maar ze zijn er weldegelijk.
    1. || Deze tattoo staat eigenlijk voor de liefde die ze heeft voor haar familie en vrienden. In Italië zitten ze meestal met de hele familie samen en is het gezellig en lacht iedereen en dat gevoel is zo'n leuk gevoel dat ze het wou vereeuwigen op haar lichaam.
    2. || Het kleine kruisje staat eigenlijk voor het geloof dat ze heeft. Ze is niet helemaal gelovig, maar zo af en toe gaat ze toch eens een gebedje doen. Niet dat ze met een paternoster schietgebedjes gaat zitten doen, maar soms zal ze praten tegen 'God' omdat ze die babbel af en toe nodig heeft.
    3. || De laatste tattoo die ze heeft staat eigenlijk voor alles. Haar leven, verleden, toekomst, heden, mensen die ze heeft leren kennen enzoverder. Ze kan of wil ook niet geloven dat het na je dood zomaar gedaan is, ze denkt dat er leven is na de dood, maar hoe ze dat leven na de dood moet voorstellen weet ze niet. Wordt je gewoon opnieuw herboren in een totaal ander leven, keer je terug als een dier of ga je naar de hemel ? Ze weet het niet, maar ze gelooft er wel in.
    Extra: Rhoda heeft in het verleden een zware tijd doorgemaakt. Hoeveel ze ook van haar familie houdt, ze zal hen nooit meer helemaal kunnen vertrouwen. Niet dat haar familie iets verkeerd had gedaan. Haar ouders zijn gescheiden en de nieuwe vriend van haar mama was niet helemaal zuiver. Rhoda werd misbruikt en geslagen. Gelukkig heeft ze geen littekens overgehouden aan de slagen die ze kreeg, want dat is echt het laatste wat ze wou. Rhoda weigerde te eten zodat mensen wisten dat er iets mis was. Uiteindelijk is alles aan het licht gekomen en is Rhoda weer volop beginnen eten. Toch kan ze niet meer zoveel eten als vroeger, maar ze geniet wel nog evenveel als eten dan vroeger. Misschien zelfs nog dat tikkeltje meer.
    Rhoda kan zo goed als alle bekende instrumenten bespelen, in de zin van gitaren, piano's en drumstel. Ze leert nu om dwarsfluit te spelen, omdat ze dat een mooi instrument vindt. Ook kan Rhoda perfect Italiaans, wat niet moeilijk te begrijpen is aangezien haar familie niet anders kan dan Italiaans.

    Naam: Louis William Tomlinson.
    Leeftijd: 20 jaar.
    Karakter: Louis is een jongen van 20 jaar, maar in zijn hoofd is hij eigenlijk nog maar 4. Hij is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en nooit eens ongelukkig ziet. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Louis wordt nogal snel nerveus en is héél druk wat anderen soms wel eens op de zenuwen kan werken. Louis heeft vier jongere zussen, en geen broers.
    Uiterlijk:


    Extra: Louis zijn grootste kenmerk zijn de streepjesshirts die hij bijna altijd draagt. Hij heeft geen piercings, maar wel een tatoeage.

    Naam: Blair Hadley McFly. (Haar bijnaam is Little Red voor vrienden.)
    Leeftijd: 17 jaar.
    Karakter: Blair is een doorzetter en een echt sluw en gemeen type als het moet. Mensen bestempelen haar vrij snel als een bitch, wat ze ook wel kan zijn. Mentaal probeert ze je altijd te breken, alleen de meest sterke passen in haar vriendenboekje. Als je Blair haar hart op de een of andere manier weet te winnen kun je op een goede vriendin rekenen die je ineens een hele andere kant van zichzelf laat zien. Maar als je haar hart breekt, dan kun je het beste gaan rennen. Het liefste zingt ze de bridge, aangezien die kort maar krachtig is, volgens Blair. Ze bespeelt ook de viool en af en toe de dwarsfluit, iets wat mensen niet verwachten van dit type. Ze is beschermend over haar vrienden, maar af en toe erg koppig en impulsief.
    Uiterlijk:
    Blair heeft bruinrood, geverfd haar. Haar natuurlijke haarkleur is lichtbruin. Ze heeft groene ogen en is ongeveer 1.68, wat niet heel groot is. Ze heeft een roomkleurige huid die egaal is. Ze heeft dus geen sproeten of moedervlekjes. Ze heeft altijd een laagje nagellak op, mascara en een randje oogpotlood. Als ze moet optreden zit alles altijd zo perfect mogelijk. Verder heeft ze een normaal lichaam en een kleine B-cup, waar ze minder trots op is. Het liefste had ze een grote B-cup tot een kleine C gehad. Haar kledingstijl is alledaags simpel. Het liefste met pastelkleur of donkere kleurtjes. Op een concert, bij fans of op een podium verandert ze stierlijk. Haar ogen worden dikker opgemaakt en ze doet wat glitter in haar wimpers. Haar kledingstijl wordt donkerder en gewaagder, met one-shoulder topjes of een top met een open rug. Een legging met glimmende stof en hoge hakken.


    Extra: Blair is vegetarisch en heeft twee tatoeages.
    De eerste kreeg ze een jaar terug, toen ze begon met zingen en erachter kwam dat dit haar ware roeping was. Zingen en muziek maken. Deze tatoeage valt amper op.
    De tweede heeft ze nu sinds drie weken. Blair koos deze tatoeage omdat hij staat voor het achtervolgen van je dromen en verder durven te gaan. Je moet niet doen wat anderen van je verwachten, maar doen wat jij wilt bereiken. Deze tatoeage is alleen zichtbaar met concerten als ze een topje met een open rug draagt, en dan is hij ook erg duidelijk te zien.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 18:04 ]


    Reading a good book is like taking a journey.

    Ik wil graag Harry reserveren en een meisje.
    vul vanmiddag in, moet eerst werken tot 4 ;c


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    mag ik nog een meisje reserveren, volgens mij de laatste?? :3 ik vuk hem zo wel in =)

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 10:21 ]


    Do what people say you can't.

    Naam: Luna June River
    Leeftijd: 16, ze is jarig op 12 december
    Karakter: Luna is verlegen, maar altijd wel vrolijk. Ze houdt wel zo nu en dan van iets geks. Als ze mensen niet kent is ze opeens heel stil. Maar als ze iemand beter leert kennen heeft ze altijd wel iets te zeggen. Vaak is Luna ook hyper en soms zegt ze dan iets en kan het bij mensen nog wel eens boos overkomen. Ookal bedoelt ze het niet zo. Luna is niet echt vaak boos en als ze boos is dan is ze écht boos. Ze is vaker gekwetst dan boos.
    Uiterlijk:


    Luna heeft redelijk lang, bruin haar, goud/bruine ogen. Ze is ongeveer 1, 66 lang. Luna draagt graag iets met spijkerstof. Een bloesje of jeans, het maakt haar niet uit. En anders draagt ze iets in felle kleuren. Vaak heeft ze ook altijd wel iets van een armbandje ofzo om.
    Extra: Luna speelt gitaar en piano.

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 13:51 ]


    Do what people say you can't.

    Even tussendoor, als elke rol is ingevuld en we Liam hebben open ik het eerste topic. We wachten wel totdat iedereen zijn of haar rol heeft ingevuld.


    Reading a good book is like taking a journey.

    yay ;D


    Do what people say you can't.

    See... De meiden hebben natuurlijk ook een bandnaam nodig. Ik heb een lijstje gemaakt. :3 Als je er zelf nog weet zet ik ze erbij, dan kunnen we kiezen... Het is best moeilijk om een bandnaam te verzinnen. ;p

    - Little Stars.
    - Angels on Fire.
    - Twinkling Stars.
    - Imperial Life.
    (God, ik ben hier slecht in... -_- Bedankt stomme generator. Beter dan niks in ieder geval. ;p)

    [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 15:58 ]


    Reading a good book is like taking a journey.


    Ik heb er wel 1tje, maar ik weet niet of het iets is ;p

    Imperial Life.

    ik vind die van Lifeisajoke wel grappig ^^

    we need a leeyumm (:


    Do what people say you can't.

    Naam: Harry Edward Styles
    Leeftijd: Achttien. 01|02|1994
    Karakter:Harry is een vrolijke, spontane jongen. hij is enorm sociaal en maakt makkelijk nieuwe vrienden. Toch heeft hij niet zo enorm veel zelfvertrouwen en trekt hij zich enorm veel aan, van de mening van andere.
    Uiterlijk:


    Extra:/


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''