• Californië.. De plaats waar de meest rijke tieners wonen, zo ook de vriendengroep van Savannah Montez. Het groepje bestaat uit tien mensen, en bijna iedereen kent elkaar al sinds de peuterschool. Hun leven zit vol met drama, liefde en... Geld! Ja, dit zijn misschien wel de rijkste tieners ooit. Ze zouden zich ook echt geen arm leven kunnen voorstellen.. Maar wat als je opeens in de arme wereld terecht komt? Hoelang zal Savannah het volhouden...


    Rollen:

    Beste vriendin Savannah:
    Het domme meisje:
    Het gemene meisje:
    Het alternatieve meisje:

    Vriendje van Savannah:
    De slimme jongen:
    De grappige jongen:
    De domme jongen:

    De armere jongen:
    Paar vrienden van de armere jongen:

    Invullen:

    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Hobby:
    Familie:
    Extra:

    xx


    All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them..



    Rol: Het alternatieve meisje
    Naam: Dakota Evelyn Raven Montgommery
    Leeftijd: 16
    Karakter: Dakota is op het eerste gezicht een beetje een vreemd meisje. Ze is best wel lomp en kleedt zich in de felste kleuren. Niets is te gek voor haar en ze doet dan ook wat ze wil. Ze heeft de pest aan alles en iedereen die tegen haar is. Ze is erg optimistisch en maakt veel grapjes die iedereen opvrolijkt.
    Ze is ambitieus, ze gaat voor wat ze wil en haar familie staat achter haar. Alleen staan die niet achter haar stijl maar dat maakt Dakota helemaal niets uit.
    Uiterlijk: Dakota heeft een bleke huid en haar haren zijn lichtblond geverfd. Hierdoor komen haar zwart opgemaakte lippen en ogen nog mooier uit. Ze heeft enkele tatoeages en wat piercings waar ze zeer trots op is.
    Hobby: Dakota schildert en zet piercings bij mensen.
    Familie: Ze is de dochter van meneer en mevrouw Montgommery. Meneer Montgommery is gezegend met de naam Chris en mevrouw met de naam Claire. Dakota is het zusje van Rosa en de grote zus van Bruce. Verder hebben ze nog een hond waarvan ze vinden dat die ook bij de familie hoort.
    Extra:


    26 - 02 - '16

    Rol: Het domme meisje
    Naam: Heather April Anderson
    Leeftijd: 16
    Karakter: Heather is niet de meest intelligente persoon die je zult tegenkomen. Ze kan vaak onlogische opmerkingen maken en dingen die iedereen begrijpt zonder dat je iets hoeft te zeggen, zal zij niet volgen. Aan Heather moet je alles duidelijk en simpel uitleggen. Ze speelt niet voor het domme meisje, ze is gewoon niet zo snugger. In Heathers geval is het gelukkig meestal schattig in plaats van vervelend. Heather kijkt altijd erg onschuldig waardoor ze nog schattiger overkomt. Heather is wel erg lief en wil alles doen voor haar vrienden en vriendinnen. Ze is vaak erg grappig en ze is erg spontaan. Het kan Heather niets schelen wat mensen over haar zeggen en ze gaat gewoon lekker haar eigen gangetje. Ze is vaak wat onverantwoordelijk en heeft iemand nodig die op haar let. Hierdoor is ze soms een beetje te vergelijken met een kind. Heather is dus niet zo slim, maar ze is zeker niet achtelijk. Ze is erg gevoelig en als je haar beledigd of bedriegd, kan ze hier echt lang verdrietig om blijven. Ze weet wel dat mensen over haar praten en haar dom noemen. Dat doet haar echt pijn.
    Uiterlijk: Heather
    Hobby: Heather houdt erg van zingen en is hier heel erg goed in. Ook houdt ze heel erg van paard rijden. Ze praat hier ook graag over, want dit is iets waar zíj verstand van heeft.
    Familie: Heather haar vader (Howard) is een wat chagrijnige man. Hij is advocaat en eigenlijk dag en nacht bezig met zijn werk. Haar moeder (Allison) schrijft collums in een life-style tijdschrift. Ze doet dit alleen om iets te doen te hebben, aangezien haar man genoeg geld verdient in zijn eentje. Dan heeft Heather nog haar oudere broer (Caine). Caine is erg lief en beschermend naar zijn zusje toe. De twee hebben een erg goede band samen.
    Extra: Heather is bang in het donker.

    [ bericht aangepast op 30 aug 2012 - 22:09 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Rol:Beste vriendin Savannah
    Naam: Brooke Annabeth Moore
    Leeftijd: Brooke is 17 jaar.
    Karakter: Brooke is een echte puber. Ze zit midden in haar puberteit. Op zich was Brooke pas laat aan het puberen, ze was 16 jaar toen het pas begon, terwijl het bij anderen vaak al rond hun 12e gebeurt.
    Het ene moment kan Brooke heel erg vrolijk zijn, maar dan krijgt ze weer een domper en dan slaat het weer helemaal om. Er zijn eigenlijk twee Brooke. De ene heeft een grote mond, houdt van feesten en geeft nergens iets om. Soms dan heeft ze ineens zin om uit te gaan of heeft ze ineens een bijdehante opmerking.
    De andere kant van Zarah is de braverik. De braverik maakt altijd braaf haar huiswerk, gehoorzaamt iedereen, is lief voor haar ouders, broers & zussen en verzorgt anderen goed. Die Brooke is meer geliefd bij anderen.
    Ook al laat ze het niet echt zien, Brooke is wel degelijk onzeker. Ze wil heel graag leuk gevonden worden en dan wilt ze vooral dat jongens haar leuk vinden. Doordat ze al een paar is afgewezen, is haar ego daar wel een beetje door ingezakt. Ze heeft niet door dat er nog velen zijn die haar wel leuk vinden. Brooke vindt het dan ook heerlijk om een complimentje te krijgen. Dat kan echt haar dag maken.
    Brooke is best een dramaqueen en neemt alle opmerkingen die gemaakt worden letterlijk. Ze is het type meisje dat niet zal luisteren als iemand haar mooi noemt, maar meteen down zal zijn als iemand haar lelijk noemt. Dat trekt ze zich heel erg aan. brooke snapt sarcasme niet. Dit zorgt nog wel eens voor ongemakkelijke situatie's.
    Uiterlijk:


    Brooklyn Decker
    Hobby: Brooke heeft niet echt hobby's, als in de zin van dat ze ergens heel veel mee bezig is. Het meeste is ze gewoon bezig met uitgaan, social media en shoppen. Ze is verwend en krijgt altijd alles wat ze wilt. Brooke shopt dus genoeg.
    Familie: Brooke is de dochter van een filmregisseur en een ex-model. Haar moeder is ex-model Jane Moore-Viele. Jane staat in de wereld nog steeds bekend als Jane Viele en was vroeger een succesvol model, die wereldberoemd was en geroemd werd om haar mooie looks. Tegenwoordig is ze 47 jaar en al een lange tijd geen model meer. De vader van Brooke is James Moore. James is met zijn 53 jaar, maar nog steeds heel actief. James is een beroemd filmregisseur en heeft al heel wat grote Hollywoodfilms op zijn naam staan. Brooke heeft een oudere broer van 19, waarmee ze vooral echt broer-zus ruzie's mee heeft. Zijn naam is Erwin en hij is al net zo verwend als Brooke.
    Emmanuelle Beart, Pierce Brosnan & Alexander Ludwig

    [ bericht aangepast op 1 sep 2012 - 11:18 ]


    Tell me about it, stud.

    Story


    All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them..

    Rol: Het gemene meisje
    Naam: Kate Peterson
    Leeftijd: 17
    Karakter: Kate is erg zelfverzekerd. Alles wat zij doet is goed, daar is ze zeker van. Staat iemand haar dromen in de weg? Dan zal ze er alles aan doen hun het leven zuur te maken. Verder is ze een echte flirt.
    Uiterlijk:


    Hobby: Kate tekent graag alles wat met mode te maken heeft. Ook maakt ze graag jurkjes en ze zou graag een eigen modelijn willen. Verder is ze dol op dansen.
    Familie: Haar vader heet Ben en haar moeder Ruby. Ze zijn erg rijk en geven vaak feestjes. Kate is enigskind en word door haar ouders verwend.
    Extra: Kate kan zich enorm aanstellen als ze bijvoorbeeld een spin ziet of als er modder op haar hakjes zijn gekomen.

    [ bericht aangepast op 31 aug 2012 - 17:15 ]


    You are beautiful, you are love.

    Rol: Vriendin(vriendinnetje misschien?) van de arme jongen
    Naam: Nina Anne Harrison
    Leeftijd: 17 jaar, ze is jarig op 28 mei
    Karakter: Nina is een lief meisje. Ze is heel zorgzaam en ze doet alles voor haar vrienden en zusje. Dat weet ook iedereen van haar.
    Nina moest wel veel te snel opgroeien. Doordat haar ouders heel arm waren, kon Nina maar tot haar achtste naar school. Gelukkig heeft ze zichzelf heel veel aangeleerd en is ze bepaald niet dom. Ze kan dan misschien niet goed rekenen, maar ze is in de dingen die ze dagelijks nodig heeft wel goed. Met haar ouders woonden ze al in een slechte buurt, die vol zat met drugshandelaars en moordenaars. Meer konden ze gewoonweg niet betalen. Toen Nina tien was, moest ze gaan werken. Haar zusje heeft altijd thuis gezeten, om Nina's moeder, die niet kon werken, moest helpen. Toen Nina twaalf was zijn haar ouders overleden. Nina moest nog twee banen erbij nemen en voor haar zusje zorgen. Nina heeft het nu wel voor elkaar dat haar zusje naar school kan, maar daarvoor moet Nina bijna dag en nacht werken. Daarom gedraagt ze zich veel volwassener dan ze eigenlijk hoort te zijn.
    Nina geeft nooit toe dat ze het slecht heeft en wil geen hulp van anderen. Ze vindt dat ze alles zelf moet doen.
    Wel krijgt ze veel steun van haar vriendje, waar ze heel blij mee is. Bij hem kan ze even ontspannen en zichzelf zijn. Dan is ze heel blij.
    Uiterlijk:


    Nina Dobrev
    Nina heeft lang, donkerbruin haar.
    Ze heeft een gewoon gezicht, niet speciaal. Wel is ze lang en slank, maar met rondingen. Haar lichaam is dan ook wat de meeste jongens aantrekt. Omdat ze in een niet zo goede buurt woont, is dat wel eens lastig.
    Hobby: Nina houdt heel erg van dansen, maar ze heeft niet veel tijd om dat te doen.
    Familie: Nina is zo arm omdat ze al haar familie heeft verloren. Ze woont nu samen met haar kleine zusje, Linsey, van 13 jaar. Verder heeft ze niemand.
    Ciara Bravo
    Extra: Nina is vegetariër.

    Ik hoop dat hij goed is en dat je hem gaat gebruiken! (:


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Rol:De grappige jongen
    Naam:Anthony Kilian von Monroe
    Leeftijd:19
    Karakter:Anthony is een vrolijke, bijna altijd, goedgehumeurde jongen. Hij staat positief in het leven en zal altijd overal het positieven in proberen te zien. Kilian heeft enkel een probleem. Hij is bang om volwassen te worden. Dit is de reden dat je hem altijd zal zien klieren en hem hem nooit zien stil zitten. Hij zal altijd bezig zijn met grapjes, gekdoen en mensen aan het lachen proberen te maken. Anthony haalt zijn energie uit mensen en daarom zal je hem ook bijna nooit alleen zien. Dit komt omdat hij het absoluut niet prettig vind om alleen te zijn.
    Anthony zou altijd proberen iedereen zijn vriend te zijn, maar het is niet iemand waar je met je problemen of geheimen naartoe moet komen. Echt een goede luisteraar is het namelijk niet en de kans dat hij perongelijk iets doorverteld is sterk aanwezig. Hij zal dit nooit expres doen, maar Anthony denkt nooit na voordat die iets zegt en hij wil dan nog wel eens zijn mond voorbij praten. en hij denkt niet alleen niet na voordat hij iets zegt, hij heeft ook een uitgesproken mening. Anthony zal dan ook altijd zeggen wat hij van iets of iemand vind en dat valt niet altijd in goede aarde.
    Wel weet je door dit dus zeker dat hij nooit over iets zal liegen en dat hij altijd eerlijk zou zijn.
    Uiterlijk:




    Hobby:
    Anthony staat graag op zijn skateboard en zal altijd nieuwe tricks uitproberen. ook hou hij graag een fotocamera vast en vind hij het leuk om zijn leven vast te leggen.
    Familie:
    Anthony zijn vader, Marc, is profecioneel fotograaf en zijn moeder, Mabel, is van natuure kapioen zwemmer bij de olympische spelen en heeft 5 keer goud gewonnen. Nu ze 2 kinderen heeft doet ze dat niet meer en speelt ze de gelukkige huisvrouw.
    dan heeft Anthony nog een klein broertje, Jayy
    Extra: /


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    --

    [ bericht aangepast op 31 aug 2012 - 20:59 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    De beste vriendin van Savannah:
    Naam: Arcelia Estela Ria Martinez
    Leeftijd: 17 jaar
    Karakter: Arcelia wordt vooral gezien als de lieve, zorgzame meid met veel pit. Het is een lieve schat, tot het haar teveel wordt. Woede gooit ze er meestal meteen uit, en anders zorgt ze ervoor dat ze uit je zicht verdwijnt. Tranen zijn meestal onvermijdbaar bij haar, door haar hele jeugd is het een emotionele meid geworden die huilt van geluk, woede en verdriet.
    Uiterlijk:


    Hobby: Dansen
    Familie: wees, moeder is op haar 11e overreden door een vrachtwagen en vader is op haar 15e overleden aan een overdossis
    Extra:

    Rol: Vrienden armere jongen
    Naam: Quinty Starson
    Leeftijd: 18
    Karakter: gezellig, sportief ,is eigenlijk een van de boyzzzz
    Uiterlijk: Quinty
    Hobby: skaten, sporten en chillen
    Familie: een zus en het vriendje van haar zus
    Extra: niks

    Ik vind het een super leuke story _O_


    26 - 02 - '16