• Ook al is het al jaren geleden en al jaren vergeten. Eigenlijk is het niet alleen in de vergetelheid geraakt maar is het ook nooit erkend, de forgotten heroes van de tweede wereldoorlog. Heroes die met weer en wind goederen vervoerden over de oceanen, die geraakt werden door oorlogsschepen van de vijanden en zonken. De heroes die verdronken en waarover nooit meer gepraat werd.


    Het speelt zich dus af in de tweede wereldoorlog (Het begint op 10 augustus 1945) en ik zoek de rol van een vrouw die nog best belangrijk word in het verhaal. Ze gaat mee met een vrachtschip die haar uiteindelijk zal afzetten bij het front, om daar te werken als verpleegkundige.

    Naam:
    Leeftijd: (Niet te oud)
    Karakter:
    Uiterlijk: (Geen foto, beschrijving)
    Beroep: (Automatisch iets van verpleegkundige of een creatieve veriatie)
    Verleden + Familie:
    Extra’s:


    Your make-up is terrible

    Van welke nationaliteit moet/mag ze zijn?


    Physics is awesome

    Occhi schreef:
    Van welke nationaliteit moet/mag ze zijn?


    Ergens in de UK. Haar ouders mogen natuurlijk ook van een andere nationaliteit zijn, maar zijzelf moet uit de UK komen.


    Your make-up is terrible

    Naam: Bethany Charlotte Radley
    Leeftijd: 19
    Karakter: Bethany is een zorgzaam type. Ze geeft om haar vrienden en familie. Ze is een optimist. Ze is erg leergierig en heeft een fotografisch geheugen. Ze is vriendelijk, aardig en behulpzaam. Als Bethany echt kwaad word kun je beter uit kijken. Ze hoeft niet meteen iemand die haar onrecht heeft aangedaan, het betaald te zetten want ze heeft ook enorm veel geduld. Dit in combinatie met een ongelofelijke honger naar wraak als haar onrecht is aangedaan, maakt haar toch wel gevaarlijk voor haar vijanden hoewel ze niet veel vijanden heeft.
    Uiterlijk: Bethany heeft half lang, krullend rood haar en groen-blauwe ogen. Ze heeft een zand loper figuur, ze is slank van zichzelf maar is niet gespierd. Ze is ongeveer 1.65 lang. Ze heeft een lief en onschuldig gezicht, ze heeft een stralende mooie glimlach die een man zijn hart kan veroveren. Haar lippen hebben een zachte roze kleur die goed past bij haar blanke huid.
    Beroep: Verpleegkundige
    Verleden + Familie: Bethany is de dochter van Candace Radley-Hawn en Daniël Radley. Ze is enigst kind. Haar moeder is oorspronkelijk Ierse maar woont samen met haar man en dochter in Engeland. Het leven van Bethany is altijd makkelijk geweest, ze heeft een fijne jeugd gehad.
    Extra’s: Daniël, de vader van Bethany moet mee doen aan de oorlog. Hij heeft een oproep gekregen. Ook Nathaniël Tennant heeft een oproep gekregen om mee te vechten in de oorlog. Bethany is verliefd op hem maar weet niet dat hij ook verliefd op haar is. Hij en haar vader zijn de belangrijkste reden waarom ze uiteindelijk besluit om ook naar het front te gaan. Zodat als ze gewond raken, zij ze kan verzorgen en voor ze kan zorgen.

    [ bericht aangepast op 30 juli 2012 - 23:42 ]


    Physics is awesome

    Naam: Mary Sophia Joseph
    Leeftijd: 24
    Karakter: Mary is dapper. Dat was ze altijd al. Sinds ze klein was ging ze op zoek naar avontuur en was ze absoluut niet verlegen. Ze is spontaan en doordacht. Ze is behoorlijk slim. Ze vond zichzelf nooit gemaakt voor het leven als huismoeder van groot gezin. Ze wilde iets bereiken in haar leven. Mary is erg ambitieus en doet alles om haar geliefden te beschermen. Haar minpuntje is dat ze soms door haar emoties niet meer helder denkt en eerst dingen doet, voordat ze denkt. Ze is erg spontaan en kan het met veel mensen goed vinden.
    Uiterlijk: Mary is niet erg lang, maar ook niet extreem klein. Ze heeft schouderlang, blond haar dat ze vaak losjes opsteekt. Haar gezicht wordt gekenmerkt door haar sprekende groen-goude ogen en haar vrolijke sproeten. Ze heeft een lief (beetje schattig), sprekend gezicht. Ze is behoorlijk aantrekkelijk en heeft een slank figuur.
    Beroep: Ze werkt als verpleegster, in het weekend gaat ze vaak naar het bejaardentehuis om voor eenzame oudjes te verzorgen. De bejaarden zijn gek op haar omdat ze erg lief en gezellig is.
    Verleden + Familie: Mary verloor haar moeder (Beth) toen ze erg jong was. Haar vader (Johan) moest veel werken om het gezin te onderhouden. Daarom had haar oudere broer (Erik) de zorg voor het gezin overgenomen. Hij was erg zorgzaam naar de wilde Mary en hun jongere zusje Margaret. Margaret was het tegenovergestelde van Mary en is nu huismoeder en heeft vijf kinderen. Ondankds de grote verschillen konden Mary en Margaret het altijd goed vinden samen. Haar broer moet nu meevechten in de oorlog. Mary is nu bezorgd om hem in plaats van hij om haar.
    Extra’s: Mary kan goed naaien, maar vond het altijd maar saai werk om te doen. Mary is niet getrouwd (mag je natuurlijk veranderen als je al iets anders in gedachten had) omdat ze gesteld is op haar vrijheid. Dat is waarvoor ze leeft. Het liefst zou ze de wereld rondreizen om daar meer van te zien, maar de oorlog is een obstakel in dit plan. Ze vindt de oorlog vreselijk maar wil helpen en niet hulpeloos thuis afwachten tot het is afgelopen. Ze zet zich zoveel mogelijk in en is iemand die initatief toont.

    Als er iets anders moet zeg je het maar:)

    [ bericht aangepast op 31 juli 2012 - 12:52 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    k ga morgenvroeg eens iets bedenken ^^

    Ik kijk nog even wat er langskomt.


    Your make-up is terrible

    Hoe oud moet ze ongeveer zijn? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Naam: Toran Richele Hiddleton. Mensen weten vaak niet hoe ze haar voornaam uit moeten spreken, maar je spreekt het uit als Thor-an.
    Leeftijd: Toran is vijfentwintig jaar oud en verjaart op 8 juni.
    Karakter: Toran is een jonge vrouw die sterk in haar schoenen staat en zichzelf niet zomaar om ver laat blazen door concurrentie. Ze stelt zich vaak erg hard op, zodat mensen er gewoon niet aan denken om haar te kleineren. Toran is wel erg vriendelijk en behulpzaam, maar er zitten ook genoeg minpuntjes aan haar.
          Zo kan ze totaal niet tegen haar verlies en is ze snel geïrriteerd, wat meestal niet erg handig is al verpleegkundige. Ze probeert het zoveel mogelijk te verbergen, maar je merkt het algauw als ze op haar onderlip bijt dat ze gefrustreerd is. Toran is ongelofelijk eigenwijs en koppig, want ze doet liever niets anders dan dat ze zelf wil. Maar dit betekent niet dat ze werkelijk het lef heeft om te zeggen dat ze iets niet doet, want het kan ook echt een watje eerste klas zijn.
          Verder is Toran erg ambitieus en vindt het fijn om over te toekomst te praten, zeker in deze tijden. Ze kan de kleinste dingen meestal al waarderen en ziet mensen algauw als hele goede vrienden, omdat ze zich snel aan anderen hecht.
    Uiterlijk: Toran valt niet op in een grote groep en heeft geen speciaal uiterlijk, of iets kenmerkends wat haar extreem mooi maakt. Ze is ongeveer 1.78M lang en daarmee best lang voor haar leeftijd. Ze is vrij stevig gebouwd en kampt al sinds de puberteit met flinke bovenbenen en billen. Ze probeert dit altijd te verbergen door er iets langs over heen te laten vallen, zodat ze het niet accentueert.
          Toran heeft halflange donkerblonde haren die met een beetje slag over haar schouders vallen. Ze heeft een schuine lok die het grootste gedeelte van haar voorhoofd bedekt. Haar ogen zijn grijs van kleur en hebben een lichtbruin randje rondom haar pupil. Ze zijn redelijk groot van vorm en deze heeft ze overduidelijk van haar vader geërfd. Haar ogen worden omringd door donkere wimpers, die redelijk lang zijn.
          Toran heeft een vriendelijk gezicht en een mooie glimlach om te zien. Haar gebit is namelijk best wel mooi en ze heeft het altijd goed verzorgd, zodat ze nu haar tanden graag laat zien onder haar dunne lippen door.
    Beroep: Verpleegkundige.
    Verleden + Familie: Toran komt uit een vrij normaal gezin. Haar vader, Timothy Hiddleton, is een arts van beroep en hierdoor is Toran ook geïnspireerd om verpleegkundige te worden. Toran's moeder, Michele Hiddleton, is een huisvrouw die nooit eigenlijk werk heeft gehad. Dit kwam omdat ze erg jong was toen ze beviel van Toran's oudere broer, Andrew, en daarom nooit tijd heeft gehad om haar studie af te ronden. Verder heeft Toran geen broers of zussen, alleen haar zeven jaar oudere broer, Andrew.
    Extra’s:

    [ bericht aangepast op 31 juli 2012 - 12:38 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Tussen de 20 en de 30 ongeveer.


    Your make-up is terrible