• NOTE: De plot van deze RPG is géénszins bedoeld religieuze mensen te beledigen. Alles is compleet fictief en als dingen al op een negatieve manier naar bestaande religies verwijzen is dat niet met opzet en wil ik het wel even aanpassen als iemand zich eraan stoort.

    Plot:
    Een volslagen nieuwe religie heeft anno 2376 wild om zich heen gegrepen. Op zich zou dit niet als problematisch gezien hoeven worden. Ware het niet vanwege de volgende dingen;
    Hoewel ver in de toekomst, is dit geloof, gestoeld op een serie wrede enwispelturige godinnen, primitief en gewelddadig. Aanvankelijk wilde men het tolereren; godsdienstvrijheid moest immers voor iedereen zijn en ach, al eeuwen gingen geloven als christendom, islam et cetera prima samen zonder gedoe, dus wat kon er misgaan?
    Veel.
    Al snel hadden enkele belangrijke figuren in dit geloof, dat zich het Purisme noemt, gelovend puurder te zijn dan welk ander geloof ook, zich in de politiek weten te nestelen en via daar een staatsgreep weten te doen, macht vergarend over de gehele natie.
    Hetzelfde gebeurde in omringende landen, waardoor deze samen een gevaarlijk machtsblok vormden.

    Voor het volk had het niet desastreuzer kunnen zijn. Godsdienstvrijheid is niet meer. De enigen die nog zwaarder worden gestraft dan gelovigen van andere religies zijn atheïsten.


    In deze RPG gaat het om een groep jongeren die weigeren zich aan de gevestigde orde te onderwerpen. Gevolg; ze zijn vogelvrij, worden opgejaagd en moeten vrezen voor hun leven.
    Overleven ze? Krijgen ze medestanders? Wat als ze opgepakt worden?

    Regels
    - ABN
    - Liefst een aardig stukje typen met voldoende inhoud, zodat je medespelers er goed op in kunnen gaan.
    - Ruzie en dergelijken alleen in character; als je OOC dingen uit te vechten hebt doe je dat maar ergens anders
    - Een enigszins uitgebreid lijstje zou fijn zijn
    - Wat voor plaatje je voor het uiterlijk gebruikt; I couldn't care less. Al is het een animetyp of stickpuppet; als je goeie posts maakt hoor je mij niet klagen

    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    Jongens

    Meisjes


    Mijn eigen twee charries;

    Naam: Roya Marigold
    Leeftijd: 18
    Karakter: Rustig. Roya is wat je noemt down to earth. Ze is nuchter, handelt kalm en weet hoe ze een angel uit een op ruzie uitlopende conversatie kan halen.
    Ze is zeer ruimdenkend en oordeelt niet snel. Ze kan lang haar geduld bewaren en doet meestal haar best irritatie te verbergen omdat ze een confrontatie liever uit de weg gaat dan dat ze hem opzoekt.
    Ze is erg empathisch en heeft soms de neiging zichzelf weg te cijferen.
    Ze is vrij spontaan maar faket dit soms ook, om de conversatie wat op gang te houden. Ze is autonoom en niet snel onzeker. Ze is soms net iets te snel in het goede in mensen zien, al weigert ze dat zelf als een negatieve eigenschap te zien.
    Roya mag dan over komen als de rust zelve; eronder zit iemand die bereid is ver te gaan voor mensen om wie ze geeft en die niet terug zal deinzen voor risico's als ze geen kant meer op kan, al zal agressie bij haar niet snel een kans krijgen.
    Uiterlijk:


    Extra: Ze houdt een straight edge levensstijl. Dat ze slecht tegen alcohol kan is hier een van de redenen voor, maar ook de manier waarop veel jongeren met drank, drugs en seks omgaan; ze wil daar geen deel van uitmaken.
    Ze is echter niet zo stom om dat bij iedereen die daar anders over denkt te gaan prediken; dat werkt immers slechts averechts.
    Ze is atheïstisch.

    Naam: Elion Vitae
    Leeftijd: 20
    Karakter: Elion is cynisch, pessimistisch en heeft een zwak voor filosofie, en dan met name voor bepaalde delen van de filosofie van Schopenhauer. Hij ziet liefde - door een reeks gebeurtenissen uit zijn leven - als een illusie en gelooft niet dat er meer bestaat dan lust.
    Hij heeft een passive-aggressive instelling. Hij is lui aangelegd en houdt er niet van om het onbekende in te moeten.
    Hij is nuchter, conservatief en houdt niet van verandering. Hij is iemand die niet lang wrokkig is, maar als hij eenmaal iemand haat is het goed mis.
    Als jonge jongen miste hij de erkenning en deels ook de liefde van zijn ouders, waardoor hij erop gebrand is zich te bewijzen.
    Zijn droom was archeoloog worden, maar zijn studie kan hij nu niet voortzetten. Deels vind hij dat erg, maar deels ook niet; hij wilde mede archeoloog worden om weg te kunnen en dat kan hij nu ook, dus stiekem vind hij het nog niet eens zo'n ramp dat ze op de vlucht zijn.
    Uiterlijk:


    Extra: Elion rookt en is licht verslaafd; hij rookt een aantal sigaretten per dag. Niet veel, maar als het een dag niet kan merkt hij dat wel.
    Hij is niet vies van alcohol en kan er goed tegen. Het maakt hem niet uit in wat voor gelegenheid hij het consumeert; het is hem allemaal om het even.
    Hij houdt niet van duisternis en doet liever lampen achter zich uit dan dat hij een donkere ruimte inloopt.
    Elion moet niets van religie hebben.


    Zo, mijn eerste RPG op deze site. Hopelijk heb ik het goed gedaan xD

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    Don't run away this time and die like a man.