• Ik heb even gegoogelt en officieel is het langste Nederlandse woord 'Zandzeepsodemineraalwatersteenstralen' met 37 letters. Nu ben ik op zoektocht gegaan naar het allerlangste niet-officiele woord in het Nederlands, met een betekenis. Ik heb het woord Doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingengraventombelettermateriaalgereedschapliefhebbersfamilieledenbijeenkomsten (121 letters)uitgevonden. Wil je de betekenis weten, die staat hieronder. Ik wil nu dat jullie een nog veel langer woord uitvinden dat nog een betekenis heeft. Het kan niet gek of lang genoeg zijn. Mijn woord verlengen mag ook, maar vergeet niet het aantal letters en de betekenis erbij te zetten.

    Veel succes!!!!!!!!!!!!
    Doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingledengraventombelettermateriaalgereedschapliefhebbersfamilieledenbijeenkomsten:

    Een doe-het-zelfzaakzoeker zoekt naar een doe-het-zelfzaak. Een specialist zich in de obsessie daaraan, en er kan een vereniging bestaan voor die specialisten: een doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenvereniging. Daarvoor zijn natuurlijk leden nodig, die uiteindelijk in graven met tombes terecht komen: in Doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingledengraventombes. Hierop worden letters van een speciaal materiaal gebeiteld met speciaal gereedschap: Doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingledengraventombelettermateriaalgereedschap. Ook deze heeft liefhebbers, en op hun beurt hebben die liefhebbers familileden: Doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingledengraventombelettermateriaalgereedschapliefhebbersfamilieleden. Als deze familieleden bijeenkomsten houden, dan spreekt men van doe-het-zelfzaakzoekersobsessiespecialistenverenigingledengraventombelettermateriaalgereedschapliefhebbersfamilieledenbijeenkomsten: Enorm vergezocht, maar met een verklaring!!!

    Dafuq did I just read?

    Ik snap er geen bal van.
    Best wel gaaf. Nee, ik kan op geen woord komen


    There's faith and there's sleep - we need to pick one - please