• [ bericht aangepast op 12 mei 2012 - 14:21 ]

    Zodra ik tijd heb zal ik er een of meerdere voor je invullen [:


    Me so good.

    Brutus schreef:
    Zodra ik tijd heb zal ik er een of meerdere voor je invullen [:


    Alvast bedankt!

    District: 2
    Voornaam:Jillana
    Bijnaam:Jill
    Achternaam: Haydesh
    Leeftijd en geboortedatum: 21 Augustus, 16 jaar.
    Karakter: Ze is best arrogant, want ze vind zichzelf altijd de beste. Ook passen de karaktertrekjes Sluw, Gemeen en Bitchy bij haar. Het is niet voor niets dat ze zo is, want ze heeft altijd te horen gekregen dat ze de beste is. En ze heeft het zelf ook gezien. Tijdens het trainen in district 2 versloeg ze altijd iedereen. Veel mensen denken dan ook dat ze ver komt in de Hongerspelen. Verder is ze gewoon een heel moordlustig typetje, het boeit haar echt niet dat ze 23 mensen moet vermoorden om te winnen. Ze klinkt nu wel als een heel slecht persoon, maar als ze je mag is ze heel aardig, en de grappenmaker. Maar het is heel zeldzaam als ze je aardig vind, want ze haat bijna iedereen. Als laatst is ze echt een geboren leider, maar wel heel snel op haar teentjes getrapt.
    Uiterlijk:


    Wat bij Jillana meteen opvalt zijn haar volle lippen en blauwe ogen. Ook is ze slank, maar ze heeft mooie vrouwelijke rondingen. Ze heeft donkerbruin haar, dat is heel dik. Er zit ook een mooie slag in. Ze heeft een licht getinte huid.
    Adriana Lima
    Talenten: Messen werpen is haar grootste talent, ze mist ook echt nooit. Klimmen en hard rennen kan ze ook goed, heel handig als ze eventueel geen wapens meer heeft. Ze kan ook best goed met een zwaard overweg, niet perfect maar goed. Dat komt omdat ze zwaarden te zwaar vind. Ze is ook heel goed fysiek, en weet in een beweging je nek om te draaien.
    Zwaktepunten: Ze is vreselijk met pijl en boog, ze kan het echt niet. In het water is ze ook niet snel.
    Extra Informatie: Ze heeft deze ketting van haar moeder gekregen als district aandenken, vlak voor ze is overleden.

    [ bericht aangepast op 7 mei 2012 - 21:20 ]


    El Diablo.

    District: 1.
    Voornaam, bijnaam: Emerald, haar bijnaam is in de arena 'Fire', door haar rode haar, dat wanneer ze hard rent op dansende vlammen lijkt.
    Achternaam: Pickledeen.
    Leeftijd en geboortedatum: 16, ze is op 28 december geboren.
    Karakter: Emerald heeft al heel haar leven op het moment gewacht waarin ze verkozen wordt als tribuut. Als haar naam wordt getrokken uit de kom bevecht ze dan ook zonder moeite alle vrijwilligers af. Emerald is ontzettend vrolijk en een lief meisje, maar zodra ze in de arena staat verandert ze in een ware moordmachine. Ze heeft sinds haar 6e technieken geleerd om te overleven en te moorden, zodat ze de eer mee naar huis zou nemen voor haar familie. Ze heeft ontelbare mensen vermoord zien worden bij de trainingen, omdat ze te zwak waren om de zware gevechten te doorstaan. Het lijkt misschien hard, maar haar realiteit is nooit anders geweest; ze is het gewend. Ook al moordt ze zonder er twee keer over na te denken, ze gebruikt wel altijd de technieken waardoor haar tegenstander het snelst doodgaat. Ze zou iemand nooit laten lijden zonder reden, dat is zinloos en geeft de aanvaller de kans om terug te krabbelen van een nederlaag.
    Uiterlijk:

    Molly C. Quinn.
    Emerald heeft lang rood haar en grijsgroene ogen. Ze is klein en dun voor haar leeftijd, wat haar er jonger uit laat zien dan ze werkelijk is. Ze draagt altijd alleen sportieve, praktische kleren, en houdt niet van onnodige accessoires.
    Talenten: Emerald kan erg hard rennen, wat één van de redenen is voor haar bijnaam, Fire. Ze raakt altijd doel met haar pijl en boog, en is niet slecht met speren. Ook houdt heeft ze een groot uithoudingsvermogen, omdat haar gewoon al heel haar leven in haar hoofd is gestampt dat ze dit gaat winnen, ze zal tot het uiterst gaan dit ook daadwerkelijk te doen.
    Zwaktepunten: Omdat het vrijwel altijd bloedheet is in District 1, is Emerald heel erg gevoelig voor kou. Ze kan niet nadenken in de kou, raakt sneller in paniek en wordt ook heel erg snel ziek. Qua wapens is ze door haar kleine figuur vreselijk met zwaarden, ze kan ze amper oppakken, laat staan ermee vechten. Ook denkt ze soms niet logisch na voordat ze iets doet, hierdoor kan ze sneller in gevaarlijke situaties terechtkomen.
    Districtaandenken: Deze armband is haar districtsaandenken, die ze van Onyx, haar beste vriendin, heeft gehad. Na de dood van haar ouders is ze de enige familie die ze heeft gehad, waardoor de twee heel close zijn. De gouden krullen van de armband zitten ook in verwerkt in de outfits die ze bij haar entree en bij het interview draagt.

    [ bericht aangepast op 9 mei 2012 - 8:16 ]


    Great minds think alike.

    Invullen;
    District: 6
    Voornaam, bijnaam: Blaze
    Achternaam: Lonage
    Leeftijd en geboortedatum: 16 (19-7)
    Karakter: Balze is niet de grootste fan van gezelschap. Het is niet dat hij mensen haat, mensen haten hem. Blaze is een beetje raar en meestal sarcastisch. Daar moeten mensen gewoon even aan wennen. Ook heeft Blaze het probleem dat zodra hij een mooi meisje ziet, hij zijn tong verliest. Balze is geen show off. Dit is een goede eigenschap, maar ja. Hierdoor doet hij ook soms dingen expres fout. Het wordt Blaze vaak snel al te heet onder zijn voeten. Gelukkig doet hij wel alles voor zijn broertje, wat hem een stuk zekerder en sterker maakt. Hij is een erg verdrietig persoon omdat zijn zus al omgekomen is in ‘The hunger games’. Hierdoor heeft hij geen probleem met het idee dat hij mensen moet vermoorden. Vooral als mensen stomme opmerkingen maken. (Waarom zou hij wel overleven als zijn zus dat niet deed). Zijn naam zat helaas wel, net als die van zijn zus, veel te vaak in de pot.
    Uiterlijk:


    landon Liboiron
    Blaze is 1.78 lang. Hijzelf vindt dat hij klein is. Hij heeft blauw/grijze ogen en bruin haar.
    Talenten: Blaze houdt van klimmen en zwemmen, hij is er dan ook echt goed in. Hij zegt altijd dat hij waarschijnlijk sneller is via water of bomen dan via land. Hij is erg goed in mensen vermoorden vanaf lange afstand, (Minimaal 10 meter) mist nooit .En een potje verstoppertje met hem kan wel even duren. Ook eet hij bijna niks, gewoon geen hongerig persoon.
    Zwaktepunten: Hij wat minder goed met mensen die wat dichterbij staan. Hij vindt mensen soms een beetje te snel zielig en zodra hij je vertroud zou hij je niet kunnen vermoorden.
    Extra Informatie: Hij heeft 1 vriend die hij gaat missen, en zijn broertje, Torn. Zijn vader gaat hij totaal niet missen, hij raar het ook klinkt. Zijn broertje Heeft hem een klein papertje met een tekening erop gegeven. Op de tekening staan torn en hij samen, de eerste keer Dat hij een poging deed Torn te leren boogschieten.




    Als je Blaze een leuk personage vindt en je heb nog meer personages nodig roep je me maar hoor.:$

    [ bericht aangepast op 8 mei 2012 - 23:15 ]


    We've lived in the shadows for far too long.